Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 2 Noiembrie 2024 sunt:
Bună! În luna iunie am facut o radiografie la abdomen, în luna august la torace cu tot cu plămâni, iar luna aceasta mi s- au facut 3, 2 la torace și plămâni și 1 iar la abdomen+ am făcut...? (mai mult)
Respir foarte greu și simt un blocaj și o durere relativ ușoară, la nivelul plămânilor și am vărsături și grețuri...Asta acum, recent. Ce poate fi? Mulțumesc! Am uitat sa menționez ca...? (mai mult)
La cât timp apar primele semne de sarcina?
Bună seara! Azi dimineață m- am trezit cu o durere intensă de gât...Totul cât de cât ok, pană în seara aceasta am început să am stări de greață (de rău), dureri de cap și o durere în...? (mai mult)
Reprezinta vreun pericol, oricat de mic, fasciculul de laser situat dedesubtul mouse- ului? Daca cineva sta la PC ore intregi, cu mana pe mouse, laserul ala nu poate deveni nociv? Sau daca iti vine...? (mai mult)
Am văzut la TV ca Xanaxul și Anxiarul sunt droguri. Ce doze trebuie sa depășești ca să te drogheze pe bune?
Sunt băiat și am ginecomastie severa, asta însemnând ca sanii îmi cresc excesiv, este normal ca au ajuns la o marime și nu vreau sa exagerez 100D sau chiar 105D, sa încep sa port sutiene pentru...? (mai mult)
Bună ziua, mi-a venit menstruatia ieri și azi am observat ca vine foarte abundenta, groasă și cu o culoare închisă, cine știe de la ce este așa?
Bună tuturor, cum îmi pot da seama dacă buzele și gura sunt curate?
Am programare la ecografie transvaginala însă îmi e puțin frica am auzit ca este incomodă și îmi e frica ca o sa ma doară. Cum se face mai exact? E adevărat ca e incomod?
Am o întrebare, bebelina mea de 2 lunite sta numai cu pumnul în gura, își roade foarte mult pumnul, ar fi din cauza dinților, știu ca e prea devreme sau e normal?
Bună, astăzi am pe pe hârtie igienica un ou cât o boaba de orez ce poate fi și un tratament naturist. Vă rog
Am nevoie de niste remedii naturale pentru dureri de cap.
Salutare. De 2 zile testiculul stang ma doare, mai ales la atingere, dar este o durere suportabila. Durerea a inceput dupa ce mi am revenit dintr o raceala foarte puternica. Are vreo legatura? Ce pot...? (mai mult)
Trebuie să merg să mi se facă o ecografie transvaginala, am programare mâine dar îmi este frica. Nu am mai făcut niciodată și am niște întrebări. 1Va fi dureros? 2Cum se va face? Poate întra...? (mai mult)
Mănuși din latex te protejează la mâini? Când faci curățenie în baie, bucătărie. :)
Salut! De două zile simt disconfort și durere în urechea stângă mă refer înăuntru în canalul auditiv pe partea de jos cum ar veni nu știu să explic mai pe înțelesul tuturor dar mă doare extrem...? (mai mult)
Am făcut o mișcare bruscă cu capul și am simțit o durere puternică în gât, și după simt o presiune în locul acela și o greutate când îmi mișc gâtul. Este posibil să îmi fi rupt ceva ...? (mai mult)
Salut TPU ce medicamente sunt potrivite pentru comunitate
Oare ce se întâmpla dacă iau 12 plicuri de aulin odată?
Recent m- am reapucat de fumat si au inceput sa imi apara mai multe bubite pe varful limbii, vreau sa va intreb cum pot sa scap de ele si cum sa fac pe viitor astfel incat sa nu imi mai apara, sa nu ...? (mai mult)
Ce tratament e eficient pentru cresterea barbii?
Help! Am nevoie de niste sfaturi pentru o soluție comoda de a susține mana cu ghips a juniorului foarte activ de 9 ani chiar și după isprava. Are ghips doar de la încheietura mâinii pana la cot,...? (mai mult)
Bună seara! De când am băut rece și am avut enterocolită am început să simt un nodul în partea dreaptă a gâtului! De ce oare?
Bună! Ce păreri aveți de forcapil anticădere cele sub formă de pastile, V-a ajutat?
Bună TPU, mâine trebuie să îmi vină menstruatia și azi am avut ceva scurgere maronie combinată cu mucus cervical, foarte puțină, în general îmi venea în ziua în care începea menstruatia,...? (mai mult)
Sunt curios de o chestie : eu sunt ipocondru ( am o teama exagerata fața de microbi ) si lucrez foarte des cu spirtul. Adica am pus spirt intr- un fâs fâs si pulverizez pe diferite zone ft des Aseara,...? (mai mult)
Hey fac epilare cu electroliza, și mi- a recomandat cremă romla să nu am dureri așa mari, dar oare cum se folosește am încercat azi da nu simt sa amorțească, f tare, și a zis ceva de folie...? (mai mult)
Am o durere teribila de măsea, am fost la medic a rețetat antibiotic și dexketoprofen, și nu mă lasă durerea sub nici o forma, am stat toata ziua în pat, am luat aparte și ibuprofen 600 și...? (mai mult)
Când mă aplec în jos mă dor ochii dar sus și amețesc așa puțin de ce
Salutare, am o intrebare, este ok atunci cand stai fixat cu privirea mult sa ti se defocalizeze vederea?, cateodata stau pe ganduri si ma uit intr- un punct fix si hop mi se defocalizeaza vederea si...? (mai mult)
Salutare, de ce mereu când vine sezonul rece tușesc, tuse seaca. Știe cineva de la ce?
Buna mi-am prins degetul de la mana între doua lemne, mi sa negrit foarte tare unghia iar degetul este umflat și negru(nu este rupt si nu este vreo rana exterioară)
Bună TPU! M am gândit să consum shake uri proteice. Aveți idee dacă este bine să beau unul pe zi? Sau e prea mult?
Bună! Baza de tip Rubber Base, mă poate ajuta în cazul unghiilor exfoliate și mi le poate întări? Mulțumesc!
Poti bea din doze de suc dupa oamenii care au boli venerice
Ce înseamnă expresia să ai,, Mâna ușoară " la o injecție?
Va salut cu respect. Am 20 de ani si aș avea nevoie de niște sfaturi legat de o problemă de sanatate... Presupun...sau nici nu știu exact cum să o interpretez. In urma cu aproximativ 2 ani de zile...? (mai mult)
Bună! Îmi puteți da câteva remedii pentru unghiile exfoliate? Menționez că nu mi-am făcut niciodata manichiură a semipermanentă. Mulțumesc!
Buna! Am fumat un an in liceu, de atunci m-am lasat complet. Au trecut 3 ani de atunci. Intrebarea mea este daca la o ecografie la plamani s-ar vedea ca am fumat in acea perioada? Multumesc.
Buna TPU! Am vazut ca in Romania, PSSD ( Post SSRI sexual dysfunction) este deloc nediscutata dar din pacate si la nivel global medicii nu cred in treaba asta si foarte putine cercetari se fac pentru...? (mai mult)
Care este diferența dintre Sindromul Ovarelor Polichistice și Endometrioză? Cum pot deosebi simptomele dintre aceste două boli?
Bună TPU, nu vreau să îmi iau hate, e pentru prima dată când postez aici. Prietena mea a luat 6 pastile de algocalmin, știe cineva dare are șanse de supraviețuire? E prietena mea din copilărie...? (mai mult)
Am luat 10 zile tratament cu aflamil, clorzoxazona și magnerot, pe lângă pastila mea anticoncepțională zilnică, acum 2 zile am terminat să le iau și duminică ar trebui să îmi vină menstruatia,...? (mai mult)
Bună, azi dimineață m- am trezit ca de obicei să merg la școală, dar m- am trezit cu niște înțepături în partea stângă jos sub sân, înțepăturile au durat cam 25- 30 min. După mi- au...? (mai mult)
Daca mi s-au înroșit pielea în jurul unei alune pe care am zgâriat-o mai demult poate fi semnal de cancer de piele? Menționez că mă și mănâncă pielea în jurul aluniței unde este roșeața
Bună! Știți cumva unde în Iași aș putea să imi repar rama de la ochelari cât mai repede? De asemenea, dacă ați pățit, cam cât ar costa sau dura? Găsiți poze aici...? (mai mult)
Am 15 ani și fac sport de performanță și am avut un accident prin care adversarul meu m- a căzut pe partea stânga a trunchiului și ma doare foarte tare, as putea sa ma duc la urgente singur fără...? (mai mult)
Vă rog, am nevoie de recomandări de medici buni de familie în Focșani să mă înscriu undeva. Mulțumesc
Am programare să îmi fac analize de sânge dar mie îmi e foarte frica de ace soțul meu mi- a zis sa ma calmez dar nu pot am teama asta de ace.Cum pot sa îmi depășesc aceasta frica? Ce sa fac sa ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Marius22222222222 întreabă:
Xena20 întreabă:
led10 întreabă:
octav005 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Up (Deasupra Tuturor)
Ai urmarit cu emotie povestea lui Carl si a lui Ellie? Ai prins drag de Russell, dar si de amicii sai, Dug si Kevin? Afla cat de bine ii cunosti!