Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 21 Noiembrie 2024 sunt:
Am niste dureri la brațul drept când mă trezesc dimineața. Poate fi urmarea unui vaccin pentru corona făcut cu 3 ani in urma?
Ce vitamine sau suplimente sunt bune pentru persoane cu greutate redusa?
Mi s-a recomandat pastile yaz pentru acnee, păreri? A mai luat cineva?
Pot de la o sperietura foarte puternica să fac infarct? Menționez că după ce m- am speriat am simțit o amețeală puternică și un tremurat în tot corpul și mă doare inima. Este posibil să fi...? (mai mult)
Buna seara, am o masea de minte iesita in partea stanga jos si a iesit in gingie foarte stramb in lateral. Am fost foarte mult timp umflat in zona gingiei pentru ca nu putea sa iasa la suprafata si medicul...? (mai mult)
Mă mănâncă rău de tot picioarele, o fi de la anxietate/stres? Sau ce problema medicala poate semnala?
Cum poți să ții țânțarii la distanță? Cum deschid geamul sa aerisesc cum mă invadează!
Bună tuturor! Cei care sunteți în temă sau știți sigur sa ma lămuriți... când mergi la un spital/cabinet medical de stat, cu bilet de trimitere pentru o investigație RMN au dreptul sa te refuze?...? (mai mult)
Mâine trebuie sa mă duc să fac un vaccin împotriva bolilor transmisibile (hpv) sau ceva de genu dar diseară am o petrecere.Pot consuma alcool in privința asta?
Semințele de dovleac ajută la creșterea sânilor? Dacă da care semințe ajută mai exact
Salut TPU! Am 15 ani si din pacate am fost diagnosticat cu scolioza (curbura de 7 grade) si "prima etapa" de hernie de disc lombara. Nu stiu cum am capatat acest lucru, dar s- a intamplat. Am fost ...? (mai mult)
Bună ziua! Se face ecografie abdominala online?
Bună, fetele / femeile care lucrați și sunteți pe stop/ menstruație, cum reușiți să faceți față efortului de la lucru? De exemplu mai ales voi cele care lucrați ca și lucrători comerciali....? (mai mult)
Am și eu o întrebare. Chestia e că ieri mi am făcut și eu un control oftalmologic și mi- a zis că am miopie. Cand dorm cat am nevoie, cand dau de lumină naturală si restul timpului vad ok si...? (mai mult)
Salut, TPU! Fumez si am 17 ani fumez de un an, am incercat de atatea ori sa ma las. Am avut o operatie la picior in luna februarie si atunci analizele generale erau foarte bune. Are cum sa apara si sa...? (mai mult)
Este adevărat că învățatul intens din plăcere are efecte pozitive asupra creierului, în timp ce învățatul intens fără plăcere poate avea efecte negative și poate accelera îmbătrânirea...? (mai mult)
Este adevărat că dacă te stresezi foarte mult,de la vârste fragede,din timpul liceului, te poți îmbolnăvi rău?
Este adevărat că emoțiile negative, stresul cronic și comportamentele toxice pot accelera procesul de îmbătrânire?
Bună! Am nevoie de un sfat.Sunt în clasa a 10 a, la profilul biochimie și mă stresez foarte mult, mereu vreau să iau note mari la toate materiile.Am început să mă simt rău cam mereu, am ajuns...? (mai mult)
Buna! Caut o ață dentara( tip rola) care sa fie foarte subtire.Ps: va rog exemple de pe eMAG, multumesc.
Bună, voiam și eu să pun o întrebare: cum e restul Bucureștiului când e vorba de lucrat? E foarte aglomerat mai ales in timpul săptămânii? De exemplu ca si lucrător comercial cand e multă lume/...? (mai mult)
Salut. Am fost azi la sonografie, si mi s- a scris: vezica biliara 6.0 x28mm def. cu mici cristale schimbari usoare in pacreas, colecistopatia acalculosa. Mentionez ca am avut probleme cu pancreasul,...? (mai mult)
Pastilele pentru somn pot determina o creștere în greutate? Ce pastile sunt mai bune pentru somn?
Am trecut de la gel de curatare Garnier (cu ambalajul negru) la cerave anti imperfectiuni. Înainte nu aveam cosuri pe fata decât pete maroni și din cauza asta am schimbat gelul de curatare. Problema...? (mai mult)
Am o durere de maxilar in dreapta și ma doare și ureche. Ce sa fac?
Buna seara, am o întrebare. de un an jumate mă chinui cu o problemă. acum un an jumate am făcut infecție urinară cu ecoli, m- am tratat. dar nu mi- a trecut decât mâncărimea pe care o aveam,...? (mai mult)
Mă aflu în prima zi a menstruației și azi am observat că fluxul îmi este foarte scăzut și foarte închis la culoare, față de lunile precedente... Când fluxul era unul foarte mare și culoarea...? (mai mult)
Ce parere aveti de azitrox? pentru acnee?
Ce sa fac daca am 16 ani și doar 1.43 înălțime? Toți spun că mă dezvolt mai greu dar deja mi se pare exagerat.
De 5 luni jumate mă duaore în piept și se duce durerea pe mâna stângă până în degete simt înțepături în degete în piept când apăs cu degetele durerea e și mai intensă și cate o dată...? (mai mult)
Bună ziua! Mă confrunt de aproximativ 2 luni de zile cu dispnee. Totul a inceput deodata, când am simtit că nu pot respira profund, dar am zis ca e ceva trecator si nu am bagat de seama primele 3...? (mai mult)
Bună! Cum a fost experiența voastră cu Roacutan? V-a uscat tare pielea? Dar psihic ce reacții ați avut?
Bună! Dacă m-am rănit în zona cuticulei, nu am voie să folosesc lampa UV led pentru unghii, nu? Mulțumesc!
Bună ziua! De ce alții se strica la burta mai des și alții mai deloc?
Hei am scolioza am un umăr mai sus și mijlocul de la piciorul stâng mai jos sau mai în sus doctorul a spus să fac înot dar îmi este frică ce mă mai poate ajuta să îmi revin
Mi a crescut un coș fix pe o aluniță pe care o am lănga buză si de 2 zile tot sparg coșu alunița sincer nu pare rupta sau sparta dar nu stiu ce sa zic gen coș u este fix in alunița a crescu in...? (mai mult)
Hey, am o întrebare pentru femeile care au născut este normal sa mai am sângerări după două luni de la nașterea vaginala cu epiziotomie?
Zilele de concediu medical trebuie recuperare ulterior?
Salut am tăiat niște lemne și mi-a întrat ceva în ochi. Ce pot sa fac pentru ca ma doare de multe ore, am pus și picături și nu a trecut. Ochiul sa înroșit foarte tare.
Salut azi am avut operatie la măsea minte, pot sa beau ceai de chimin călduț mâine? Cu biscuiți sa mânanc moale
Procedura CT toracic, eu va trebui sa fac un CT recomandat de pneumolog dar fiind prima data nu stiu cum este, in mare stiu ca tot am citit dar am inteles ca iti da un halat cu care stai in timpul investigarii...? (mai mult)
Am strambat gura si mi-a pocnit maxilarul si acum se aude urat daca dau intr o parte, e ceva grav dau nu trebuie sa ma injrijorez?
Bună pot scăpa de medicatie dacă merg la psihoterapeut nu am o problema nici prea rea nici prea ușoară p presiune in cap de 9 ani e inofensiva Dar vreau sa știu dacă por scăpa de ia răspunsuri...? (mai mult)
Daca am omoplat inaripat si vreau sa fac exercitii sa scap de proeminenta ce exercitii imi recomandari kinetoterapeut, pot scapa de omoplat inaripat.
Poate o întrebare ciudata, dar nu mi se pare normal și nici nu am avut curajul să întreb pe cineva să nu mă fac de râs. Majoritatea adolescenților băieții care au vocea in formare au vocea mai...? (mai mult)
De câteva zile mi se zbate ochiul stâng și am observat ca mi s-a spart și o vena de sânge înăuntru la ochi
Salut TPU! Dau funda jur. Va rog din suflet sa ma ajutati :( sunt un baiat de 25 de ani, care are 1, 80 si greutate de 119 kg. Sunt sudor de meserie si meseria mea este foarte grea (la firma trebuie...? (mai mult)
Bună seara! De ce când vin din concediu tot am diaree?
Buna, am 16 ani si am nevoie urgenta de un raspuns, am fost violata prin urmare am rămas gravida si nu am cum sa fac avort fără acordul părinților etc. Voiam sa cer sfaturi pentru a face avort spontan,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Holy97 întreabă:
AndreeaMadalinaAna întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Femei care au scris istorie
Audrey Hepburn, Coco Chanel, Amalia Earhart. Toate aceste femei au scris istorie. Cat de multe stii despre ele?