Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 22 Februarie 2025 sunt:
Bună ziua! As dori să comand pastilele pentru dureri articulare qi jinxiang, dar nu le mai găsesc pe site- ul de unde comand inițial adică evergreennatural.ro. Știți cumva alt site sau vreo locație...? (mai mult)
Dupa cât timp dispar degerăturile de la degetele de la picioare?
Bună,de la un timp,mănânc mult dar problema e că nu mă îngraș și nu știu de ce,oi fi având paraziți intestinali, am 24 de ani,la analize de sânge, mia ieșit anemie.
Bună, S- a operat cineva de deviație de sept în Cluj Napoca la stat? Dacă da, la ce medic? Cei care ați făcut operația de sept la stat, ați putut discuta cu medicul și despre îndreptarea...? (mai mult)
Buna seara tuturor! Am nevoie de niste sfaturi, desi întrebarea e penibila, stiu. Acum vreo săptămână am răcit rau de tot, mai degrabă am facut gripă, asta fiind prima oara cand mi se întâmplă....? (mai mult)
Bună ziua! Urmez dieta primită de domnul doctor Dan Mateescu. Am primit de la dumnealui un supliment alimentar " Glucomanana" de la Nature Horizonts. A mai luat cineva? Ar fi ok sa le iau?...? (mai mult)
Înțeleg că brânza topită nu e foarte sănătoasă, dar sincer mie îmi place gustul tare mult! Voi consumați așa ceva, și cât de des?
Hei, ma confrunt cu o problema foarte mare, inițial, am crezut ca e vorba de timiditate, dar cred ca e ceva mai mult de atât, azi vorbeam cu niște fete și mi- am dat seama ca mi e foarte greu ...? (mai mult)
Care sunt cele mai des folosite vapeuri? Ce modele/produse ati observat ca ar fi devenit "preferinta" celor din jur?
Bună am și eu o întrebare, a mai pățit cineva sa simtă tremuraturi ușor în tot corpul, ca și cum ar fi palpitațiile, țin sa menționez ca am făcut investigați și nu am nimic la inima sau...? (mai mult)
Help! Nu mai stiu ce sa fac, de dimineata am mancarimi anale!
Salutari! Revin și eu cu o întrebare pentru voi.De câteva zile ma simt foarte ametit foarte slăbit foarte prost.Am 16 ani nu fumez nu beau și de câteva zile de la scoala sau de la altceva.Mananc ...? (mai mult)
Mi- a venit să strănut și când eram pe punctul de a stranuta m- am oprit brusc, pur și simplu a dispărut acea senzație de strănut. Problema e ca atunci când senzația de strănut s- a oprit ...? (mai mult)
Buna.Iau Gabaran de 10 zile si vreau sa il intrerup, dar am cititit ca nu se intrerupe brusc ca faci convulsii. Nu stiu cum sa procedez cu intreruperea lui, medicul meu e in concediu. Va rog sa ma ajutati....? (mai mult)
Nu am mai crescut de 2 ani mi-a zis mai multa lume sa fac alalize sa vad daca am paraziti ce analize sa fac?
Bună TPU, am făcut otită acum 1 luna de zile, am fost la medic și am luat tratament cu antibiotic. Au trecut 2 săptămâni de la tratament, nu mai am dureri, urechea mi s- a desfundat, dar uneori...? (mai mult)
Bună, deci eu am vârsta de 17 ani iar penisul meu nu mai stă întărit, ce pot face în privința asta
Buna! De ceva timp am observat ca ma ustura destul de mult fata dupa ce plang si plus de asta, mi- a aparut si o iritatie care nici pana acum nu a mai trecut. Am iritatia aceasta Mai exact pe obraji si...? (mai mult)
Am niște intepaturi de câteva minute în partea dreapta a abdomenului. Menționez că am băut și cola înainte. Tare îmi este teamă că poate fi vorba de apendicită, greață nu am doar durere...? (mai mult)
Salut, azi am fost la dentist pentru o carie, nu cred ca era grav a frezat puțin și a pus o pasta aibă cred ca plomba e, dar am observat ca are 2 pete roz nu stiu de ce, poate materialul e așa,...? (mai mult)
Stăteam în pat și m- am prea îndoit sa zic asa în partea dreapta ca simțeam ceva sub mine la coloana și am vrut sa vad ce este și efectiv am simțit asa ca sa încolăcit stomacul... ma gândesc...? (mai mult)
Am si eu o întrebare, mi- a venit menstruatia cu o zi inainte ( mereu am dureri foarte mari si iau pastile ) … problema e ca m- a durut 6 zile burta groaznic, acum mai am scurgeri de sange foarte ...? (mai mult)
Cum scap de vergeturi? "Fără laser"
Salut TPU, am ceva in zona gâtului sus la zona limbii aproape, se vede o biluta in gat la mine sau o bila ceva in forma, ce poate însemna aia? Când o ating se simte ca o bila.
De ce mă dor sânii dacă nu mai sunt la ciclu?
De ce beau multă apă și n-o elimin? Sa nu mai lucreze ficatul sau rinichi? Va rog un sfat.
Salut, iubita mea a luat pastila de a doua zi pe la 12 la prânz. Acum seara simte ca și cum partea de jos a abdomenului este grea. Ce poate să însemne?
Salut, am făcut rost de lapte de capra. Am auzit ca este bun pentru tusa, astm, plamani etc. Cum pot să- l folosesc, să- l beau rece sau pot să- l încălzesc puțin? As putea baga puține miere...? (mai mult)
Buna seara tuturor, unde pot gasi medicamentul GENTAMICINA ca nu gasesc prin nicio farmacie din judetul meu
Bună TPU, vreau să îmi fac analizele de sânge în Iași, ce clinică îmi recomandați? Am văzut ca costurile pot ajungă la 1000 lei, eu sunt angajata, voi plăti mai puțin?
Daca te dor ochii si capul ce înseamnă?
Bună! Cam cât timp ați luat suplimente alimentate? Și ma refer mai mult la cele pe baza de inositol. Pe prospect scrie de 3 luni, insa nu menționează ca as putea relua procesul ulterior. Ideea...? (mai mult)
Am diaree, încontinuu ies apa. Poate cineva sa îmi spună cum previn diaree, va rog frumos?
Buna tuturor! Marti am avut un incident neplăcut.Eram in dus si cand am asezat capul de dus, m- am lovit cam dur in cot, in peretele de la dus. Efectiv, am simtit cum imi electrocuteaza mana de la ...? (mai mult)
Buna seara! Zilele trecute din pacate mi s- au doi dinti de jos, sincer sa fiu nici nu stiu cand fiindca nici nu am simtit, pur si simplu s- au rupt. Are cineva idee ce ar trebui sa fac, cum ar trebui...? (mai mult)
Buna! Am plecat din țară și pentru moment am dus pisicul meu la bunica mea la țară. El are un trecut..cu nisip la vezica..de multe ori am fost cu el la vet pentru că se bloca nu mai reușea să facă...? (mai mult)
Am aflat ce am la vezica biliara, am o piatra:1 calcul biliar de 01, 9 cm. Mai exista vreo cale sa se elimine cu medicamente și dieta sănătoasă? Vă rog spuneți- mi ca nu trebuie sa îmi taie...? (mai mult)
Bună TPU. De ceva timp mă confrunt cu sete excesivă, senzație de gură uscată și durere in partea stângă sub coasta care iradiază uneori in spate. Am făcut analize și ecografie, dar totul...? (mai mult)
Bună! Am o problema ...am vreo 3 săptămâni am observat ca se mi se misca doi dinti din fata(cei de jos) mi am făcut programare la dentist și mi- a curățat dintii, el mi- a spus ca o se refacă...? (mai mult)
Se știe ca ceaiul de păducel e pentru scăderea tensiunii. Dacă ai tensiune mica, poți bea ceai de păducel?
Bună seara! Vin și eu cu o întrebare de la un copil naiv de 16 ani pentru toți fumătorii, pentru cei care vor sa își dea cu părerea și pentru o asistenta sau un medic de pe aici. Daca am fumat...? (mai mult)
Bună TPU. Dau Funda. Fetele care sunt din Suceava știți cât e o consultatie la Policlina Areni la cabinetul de contracepție la doamna doctor Dobromir Aurelia sau doamna doctor Bucsineanu Maria?...? (mai mult)
Salut TPU. Am 20 de ani și urmează să- mi fac operația de circumcizie doar că îmi este frica. Am fimoza... știu asta de mult... oricum o să mă duc la urolog și știu rezultatul 100%. Nu-...? (mai mult)
Salutari.Revin la voi cu o întrebare astăzi afara vremea s- a răcit e foarte frig și e aiurea afara.Pe mine ma doare capul suportabil cât sa mananc sa beau sucuri apa și altele.Dar îmi este frig.Sunt...? (mai mult)
Bună seara! În 2017 mi-am pierdut mirosul și gustul din cauza ca m-am dat cu spray nazal periodic! Este posibil să îmi recuperez mirosul și gustul?
Buna fetelor! Doamna doctor mi- a prescris Zifex complex si Softigyn ovule, insa nu mi- a spus cum sa le administrez și nici eu n- am intrebat- o.Se iau concomitent sau trebuie sa termin tratamentul ...? (mai mult)
Bună, am avut un dinte tratat și acum am plomba la el de câteva zile mă doare și dacă pun mâna sus se simte umflat deasupra lui, cred ca e punga cu puroi, înainte mai am avut dar dispărea după...? (mai mult)
Daca scoți toți dinții și măselele scapi de parodontoza? Înafara de asta, care este cel mai eficient tratament contra acest boli terifiante? Adică să oprească cat de cat evoluția ei?
Dacă mănânc ovăz gătit la micul dejun o sa mă îngraș?
Iaurtul bogat în proteine te poate îngrășa?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
fr1tz întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
Delia65delia întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
American Pie
Cat de multe iti mai amintesti de Nadia, Jim sau Sherminator? Hai sa vedem!