Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 12 Februarie 2025 sunt:
Prin CT abdomen si pelvis cu substanta de contrast se vede colonul? Va rog!
Buna ziua. Are cineva Nevralgie occipitala? Am dureri de aproape 7- 8 luni in zona capului, in spatele capului, mai sus de ceafa, dureri care sunt accentuate cand fac mult efort sau sunt obosit, si...? (mai mult)
Bună, am 16 ani nu știu de ce am dureri foarte mari de burta, i-am zis lui mama și ea a zis ca îmi va trece sa stau liniștită. Ce sa fac sa treacă mai repede?
Eu cu soțul meu am încercat fertilizarea în vitro pentru ca am făcut toate investigațiile și nu pot rămâne gravidă, am ovare polichistice, nu știu cum se scrie asa ca scuzați dar m- am saturat...? (mai mult)
Iau niște calmante destul de puternice din cauza fostului meu soț pentru ca era abuziv cu mine si am cosmaruri. Actualul meu soț zice sa continui cu ele dar ma simt din ce în ce mai rău de la ele ...? (mai mult)
Dupa cum stiti din întrebarea de ieri am nascut o fetiţă, eu nu poat alapta, nu mi- a venit lactaţia asa ca mi- au facut doctorii niste perfuzi cu vitamine si ei i- au dat lapte praf pentru ca eu...? (mai mult)
Salut! Am o problema semnificanta, insomnia, nu pot dormi noaptea, adorm în intervalele 6- 7 dimineața sau nu foarte rar daca nu adorm pana la 7 nu mai dorm și de obicei adorm între orele 14- 18...? (mai mult)
Am 18 ani, sunt puţin racita, cum îmi poate trece raceala?
Eu o fetiță care are un an dar e o mica problema după ce o alăptez vomita puțin nu mult.E normal? Ce pot sa fac?
Salutare! Am cunoscut o persoana, o femeie, care doreste sa avem o relatie. Ea mi- a zis ca sufera de o boala psihica, si anume sindrom bipolar si trebuie sa ia tratament toata viata. Am ramas asa putin...? (mai mult)
Am fost operat de peritonita acum o luna, si intrebarea e, pot manca cipsuri? Ma uit pe yt si nu pot sa ma uit asa fara sa rontai cate ceva. Stie cineva?
M- am împiedicat și am făcut o întindere la piciorul stâng, pe moment am simțit o durere puternică în spatele genunchiului care se lasă pe picior în jos.Este posibil să mi se fi rupt vena femurala...? (mai mult)
Hei, TPU. De cateva zile ma trezesc cu nasul foarte infundat. Ma trezesc la 5- 6 dimineata, pur si simplu nu pot respira. Am mai patit si in timpul zilei sau seara, dar dimineata e groaznic. Mentionez...? (mai mult)
Bună, de o vreme am observat ca dinții din față au început să mi se strâmbe și nu știu de ce, niciodată nu am avut probleme cu dinții strâmbi, întotdeauna i- am avut drepți dar de o vreme...? (mai mult)
Bună seara, am nevoie de ajutorul vostru, copilul meu are hemoroizi, ce se poate întâmpla dacă nu îi tratează niciodată?
Cum ati reusit sa scapati de dermatita seboreica?
Glandele suprarenale pot provoca senzații de amețeală și senzație de presiune în vârful capului (mai bine spus, ca și cum m-as tine în permanenta de cap?)
Bună seara! Mă confrunt de mulți ani cu o problemă psihologică: cu 2- 3 zile înainte de menstruație am anxietate severă care se manifestă printr- o frică accentuată de boli grave. Pur și simplu,...? (mai mult)
Bună, pentru a aplica la viza mi se cere :asigurarea medicală de călătorie pe o perioadă de 90 de zile. Eu sunt din Republica Moldova, viza e pentru studii în România, întrebarea unde pot face...? (mai mult)
Am dureri groaznice de burta astăzi nu am prea mâncat nimic tot am nevoie sa merg la toaleta. Nu am avut diaree acum 1 an am pățit asta și am fost la spital chiar nu mai vreau la spital. Astăzi...? (mai mult)
Aulinul pe lângă dureri ameliorează și senzațiile de amețeală? Deși nu cred asta dar sincer sunt curios!
Am făcut o testare alergologică la un anestezic și mi s-a înnegrit locul unde mi s-a făcut injecția. Este normal să se înnegrească?
De ce mi se face rău și simt un disconfort la nivelul stomacului, după fiecare masă? Credeți că ar avea legătură cu Colica Abdominală? Mi se dă de un an încontinuu acest diagnostic, dar...? (mai mult)
Mi-a ieșit multe alune pe spate? De la ce să fie?
Am pe corp niște puncte din acelea mici, maro, unele mici altele puțin mai mari, îmi puteți ce sunt? Ca am multe puncte din acestea pe corp!
Care sunt cauzele sunetelor scoase in somn? Mi s-a spus ca sforaiam și scoteam sunete când dormeam.
Am mâna lucsata de 3 zile, ma doare foarte tare, nu am fost la medic, fratele meu nu a apucat sa ma ducă. El are grija de mine și de sora mai mica, el are 23 de ani sora mea mai mica 9 ani, iar...? (mai mult)
Este adevărat că injecțiile Moldamin te îngrașă?
Moldamin sau Penicilina? Care doare mai rău?
Buna, ma doare capul foarte tare când ma uit in jos iar și mai tare când ma aplec in jos, nu stiu de la ce poate sa fie dar simt ca evoluiaza din ce in ce mai tare, ma doare in partea treapta, dedeasupra...? (mai mult)
Când ești amețit dar nu se învârte imaginea, se numește amețeală iar dacă se și învârte imaginea, înseamnă că este vertij?
Băiatul meu are 3 ani, aseară mi-a făcut puțină febra, eu sunt însărcinată din nou apropo.Cum îi pot scade febra?
Am născut aseară o fetiță natural deși medicul a zis sa fac cezariana, am născut la 8 luni e sanatoasa are 2, 7kg și 51 cm. Au zis ca peste 2 zile ma vor externa, problema e ca mie nu îmi prea...? (mai mult)
Fetiţa mea are 6 ani, de la un timp nu prea mai are pofta de mâncare.Ce sa fac sa sa aiba pofta de mâncare?
Ma doare foarte tare burta şi nu stiu de la ce probabil de la contactul sexual care l-am avut cu iubitul meu.Ce sa fac sa ma simt mai bine?
Și cum vă simțiți de la agyrax?! Pentru amețeală dacă a comandat cineva fiind locțiitorul la emetetostop! O seară bună!
Dor injecțiile Moldamin? Cât de tare dor? După injecție te mai doare piciorul?
Salutare TPU! Am o problemă și am nevoie de puțin ajutor. Deci de câteva luni am colțul unghiei mare de la piciorul drept un fel de rană ieșită in afară, Un fel de carne, Nu foarte rău, ...? (mai mult)
Salut TPU! Am 16 ani și aseară am urinat cu sânge, înainte cu vreo 30 de minute am băut niște vin știu ca nu e bine ce am făcut nu o sa mai beau asa ceva. Am băut cam 150 de ml dar oricum era...? (mai mult)
Am nevoie de un medic ortoped bun care se ocupă pe partea de traumatologie sportivă pediatrică! Sau dacă nu, dacă cunoașteți alții care pot opera și de la 17 ani în sus E urgent!
Salut TPU, care este cel mai bune medicament pentru oxiuri?
Care sunt cauzele prelungirii ciclului menstrual? Mananc sănătos, fac sport, evit anumite mancaruri fast food și sucuri acidulate! Ar trebui sa ma țină fix de 3 zile!
Întrebare adresată femeilor: Ce părere aveți despre anticoncepționalele Belara? Cum v- ați simțit de la ele și ce reacții adverse ați avut (dacă a fost cazul) și ați pus kilograme în...? (mai mult)
Adenomul suprarenal are treaba cu capul? Mai exact, dacă ai adenom suprarenal, îți poate afecta și capul prin faptul ca poți avea senzații de amețeală? Deci are vreo treaba cu amețeala? ...? (mai mult)
Salut, am avut sex neprotejat cu prietena mea acum 5 luni de zile, a luat pastila de a 2 a zi, între timp i- a venit și ciclul în fiecare luna și încă ma gândesc ca poate este gravida deși știu...? (mai mult)
Am cumparat niste slanina de la firma cetina dar e cruda... Si am mancat, oare e ok sau..? Ma gandesc ca daca au pus o la vanzare asa cruda ar trebui sa fie ok slanina dar nu stiu... Voi ce parere...? (mai mult)
Buna! A facut cineva operatie de labioplastie? Ati putea sa recomandati va rog un medic (aici sau in privat)? Multumesc anticipat. Rog persoanele care nu au efectuat o astfel de procedura si nu au cunostinte...? (mai mult)
Am 17 ani sunt puţin racita de asta azi, am dormit 14 ore din cauza racelii. Am baut niste Paracetamol asa a zis mama dar tot nu ma simt bine.Ce pot sa fac sa îmi treaca?
Buna. Am niște vertijuri și știu că am luat o dată arlevert, problema este că am văzut că pe prospect scrie că nu trebuie mestecat, dar eu nu pot să înghit pastile. Pot păți ceva dacă mestec...? (mai mult)
Băiețelul meu are 3 ani, eu sunt însărcinată iar doar ca el vrea cam mereu în brațe și îmi e frica sa nu se pună presiune pe burtica sa pățească bebelușul ceva.Se poate întâmpla ceva cu...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Test Romana Bacalaureat
Te-ai pregatit pentru BAC? Atunci te provocam sa raspunzi corect intrebarilor noastre si sa iei punctajul maxim!