Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 12 Februarie 2025 sunt:
Bună! Acum 2 săptămâni am căzut în fund (pe zona coccisului) m- a durut 3- 4 zile și după nu mai aveam nimic. Sapt trecută am fost bolnavă (puroi în gât, urechi înfundate, febră și amețeli)...? (mai mult)
Ce medic ortoped îmi recomandați de la Spitalul Colentina București?
Bună am 15 ani, îmi curge un lichid transparent și ca un fel de mucus de acolo de jos mama vrea sa mă ducă la ginecolog dar eu nu vreau pentru ca îmi e puțin frica.Ce pot să fac? Ce o sa îmi ...? (mai mult)
Buna seara TPU, am facut sex neprotejat cu prietena mea acum 11 zile, mai avea doua zile pana la ovulatie dupa un calendar pe android, problema e ca simte ameteli si burta o simte tare si are dureri...? (mai mult)
Hello! Sunt in a 7 a zi de cand ar fi trebuit sa imi vina menstruatia si cam tot de atunci mi- au aparut simptomele de sinus pilonidal, dar abia azi am aflat ce am. Are legatura lipsa menstruatiei cu ...? (mai mult)
Am 14 ani si 175 ca fată. Mama are 1 63 si tata 1, 90. O sa ma mai inalt mult? Nu prea ma simt bine asa inalta, nu sunt scandura dar nu imi place pur si simplu.
Pot apela la stomatolog doar pentru o albire a dintilor? Sau la stomatolog trebuie sa te duci doar daca ai problema serioasa?
Bună ziua! Ce doctor ortopedic recomandați în București? Operatiile îs foarte scumpe la privat și vreau să mă operez la stat ca tot aceeași chestie e și nu merită să dau atâția bani pentru...? (mai mult)
Salutare. De ceva vreme nu am deloc pofta de macare, simt mai mereu greata si nu imi vine sa mananc nimic, tin sa mentionez ca am si stari de oboseala si insomnii si o senzatie de durere in piept, ma...? (mai mult)
Sunt însărcinată în 8 luni și am contracții, doctorul când am fost la control au zis ca sunt contracții false.Ce pot face sa nu mai am dureri din cauza acestor contracții?
Ma simt moleşita si îmi e foarte somn de la un timp chiar daca dorm, am 17 ani.De la ce poate fi? Cum ma pot simti mai bine?
Ma doare foarte tare mana pentru ca mi-am scrantit-o nu stiu ce sa fac sa nu mai doara, ce pot face? Am 17 ani pot merge singura la medic sau trebuie mama sa vina cu mine?
Am febra si dureri de cap si sunt si gravida ce ar trebui sa fac sa imi treaca febra?
Voi nu simțiți în ultima vreme că va ia somnul brusc? De la ce e?
Salut, am si eu o intrebare, de cateva zile simt in zona inghinala langa testicule un disconfort! Nu este dureros la atingere dar cand si cand simt ca si cum as fi facut întindere musculara, cam unde...? (mai mult)
Ce știți despre mușcăturile și înțepăturile de meduza? Dacă te înțeapă acea meduza alba cu mov care se găsește cel mai repede în Marea Neagra ce poți pații? Cât de rău te poți...? (mai mult)
Exista vreun tratament, pastile ceva la farmacie la fel de puternice ca și Xanax? As vrea sa îmi găsesc de lucru da fara xanax nu prea pot sa ies afară că am agorafobie, fac atacuri de panica nasoale!...? (mai mult)
Buna ziua, acum 2 saptamani mi s- au aplicat picaturi pentru dilatarea pupilelor la un consult oftalmologic.De atunci vederea a scazut progresiv, acum vad foarte prost la citit si la distanta, initial...? (mai mult)
Am si eu întrebare Acum o săptămână mi-a aparut o umflătură langa anus, a stat acolo 2 3 zile, după a dispărut si azi mi-a aparut din nou Stiti ce poate fi? Rog seriozitate.
Cum scap de fobia de pești? Îmi este frică și scârbă de ei și nu pot intra în mare din cauza asta
Bună Menstruația mi- a venit pe 27 iulie și a durat 5 zile(asa este de obicei) si astăzi mi- a venit din nou. Momentan am o scurgere ușor maronie, nu ma doare burta (la celelalte menstruații am...? (mai mult)
Salut Ce medicamente recomandati la Covid? Mersi (Fara recomandari gen:mergi la medic)
Bună, vin aici în speranța unui răspuns. Am tot căutat și am găsit întrebări asemănătoare dar cu răspunsuri care nu erau prea concrete așa ca întreb și eu poate înțeleg mai bine așa. ...? (mai mult)
M- am simțit foarte slăbită și amețită, mama m- a dus la spital. Am 16 ani, medicii m- au internat și ma țin doar pe perfuzii. Au zis ca am puțină anemie, mama e cu mine chiar dacă am 16 ...? (mai mult)
Am 18 ani am observat ca am 2 cari pe o masea sunt destul de mici nu prea vreau la dentist.Ce aş putea face sa scap de ele?
Buna seara, TPU! Am si eu o mică mare problemă sa zic așa! In urma cu o lună si cv, am iesit de mai multe ori cu o fata care avea scabie (nu stiam la momentul respectiv asta, ptc fata era foarte...? (mai mult)
Am o fata de 3 ani azi sa simţit destul de rau a vomat şi a stat toata ziua lipita de mine.Ce sa fac sa se simta mai bine?
Salut TPU, sunt baiat, am 15 ani, 180cm si 85 de kg, din care putin grăsime, si de aproximativ 2 saptamani sunt la o dieta, credeti ca ar fi bine sa mananc maxim 1500 calorii pe zi pentru a slabi...? (mai mult)
Mi s- a rupt unghia naturală din carne si am unghie cu gel peste. Abia mi le- am facut. Ma ustura rau de tot si imi e frica sa nu cada. Se poate ca niciuna dintre ele sa cada daca ma bandajez si incerc...? (mai mult)
Bună, am nevoie de un răspuns, fetele care ați facut epilare cu laser, după procedură dacă au trecut 2- 3 zile ai voie să te epilezi cu lama? Sau trebuie să aștept pâna părul începe a creste...? (mai mult)
Buna.Daca s- au desprins din firele cusaturii gingiei dupa extracție masea si am inghitit o parte pana in ziua scoaterii firelor, ce fac ca am greata? Imi fac rau? Cred ca sunt resorbabile, ce pot face?...? (mai mult)
Mă doare capul foarte tare încă de dimineață de când m-am trezit m-a durut.Ce pot lua pentru dureri de cap? Am 21 de ani
Buna, am 16 ani mi-a venit menstruaţia si ma simt foarte rau, ce pot lua pentru dureri de burta?
Am o vânataie pe mâna pentru ca m- am jucat cu fratele meu mai mare, ne- am împins din joaca si el m- a strâns de mana si s- a învineţit mana.El are 19 ani eu 17. Cum sa fac sa îmi treaca acea...? (mai mult)
Buna ziua, ce pot face pentru a scăpa de sensibilitate dentară?
Buna ziua! Am 2 puncte albe pe epiglota si ma doare gatul cand inghit. La dr de fam mi- a zis ca poate fi faringita de la reflux, sa fi iritat insa pe atunci epiglota nu era alba. (Da, imi pot vedea...? (mai mult)
Buna, iau de trei zile iberogast și vomit tot,am tratament cu xanax, ce mă sfătuiți? Mulțumesc.
Buna seara. Am 18 ani. Nu am încercat niciodată sa fac masturbarea. Zilele astea stăteam în pat. M am dus la baie si pe chiloți aveam un lichid transparent foarte vâscos. Am crezut ca sunt spermatozoizi...? (mai mult)
Puteți să îmi spuneți exact cum se face și se utilizează un coif de ziar pentru ureche?
De la ce poate fi respiratul greu cand mananc? Abia pot manca deoarece simt ca obosesc si am nevoie sa trag aer adanc insa de multe ori nu pot
Am un nodul pe anus de vreo 2 luni și ma îngrijorez ca nu mi-a mai trecut, am 15 ani și mi-a apărut încă unul dar mult mai mic. Ce poate fi?
Salut, TPU, Doamne ajuta. Am o întrebare legată de soția mea și care pana Luni nu avem unde sa mergem la doctor, decât dacă se simte ceva mai grav la spital. Uneori, la câteva zile, ...? (mai mult)
În această seară am făcut efort, mai precis, am cărat ceva mai greu, și de atunci am dureri foarte mari la ovarul stâng, inclusiv și mi s- a inflamat zona pe partea stângă... Sunt la menstruație...? (mai mult)
Deci am o problema, am dat un pumn si osul de la deget s- a bagat putin inauntru, am purtat un ghips 3 saptamani si unele pers mi- au spus ca trebuia sa fiu direct operat sa mi se traga osul aratator...? (mai mult)
Bună, am 17 ani și azi m-a durut capul foarte tare, încă ma doare.Ce sa fac sa treacă?
Help! Am 16ani și 52kg (slăbuț de mic sunt), iar ieri am citit despre boala numita Diabet tip 1, iar acum au apărut unele simptome precum oboseala toată ziua, urinarea mai frecventa și foarte...? (mai mult)
Am 17 ani, eu când fac pipi simt o usturime în zona intima, de la ce poate fi? Ce aș putea să fac?
Am 17 ani, azi am vomat si ma simt cam slabita, am stat doar în pat azi.Ce sa fac sa ma simt mai bine?
Aseara am avut contracţii, sunt însărcinată în 8 luni, am fost la urgenţe mi-au facut control şi au zis ca sunt contracţi false, acum am din nou contracţii.Ce pot sa fac sa ma simt mai bine?
M0am simtit rau si am simptome de sarcina, dar nu sunt însărcinată, am facut test a ieșit negativ şi nu mi-a întrziat menstruaţia.Ce pot face în situatia asta?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Test Romana Bacalaureat
Te-ai pregatit pentru BAC? Atunci te provocam sa raspunzi corect intrebarilor noastre si sa iei punctajul maxim!