Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 12 Februarie 2025 sunt:
Pot să fac vaccinul anti-tetanus dacă am o infecție, gen una la măsea/dinte sau la tractul urinar?
Am nascut acum 3 ani pe fetiţa mea de la 46 kg am ajuns la 54 kg. Vreau sa slabesc din nou cum pot face asta?
M- am trezit cu pleoapa ochiului drept umflata si de azi dimineata ma doare capul ingrozitor. Simt presiune si in zona ochilor si in zona fruntii si in spatele capului, mai ales in partea dreapta. Pe ...? (mai mult)
Fata mea are 16 ani e la menstruație, se simte foarte rău o doare și burta rău, ea are menstruație abundentă. Ce pot face? Cum o pot ajuta?
Am 18 ani, am o fetiţă de 8 luni, am nascut- o natural acasa pentru ca nu am mai apucat sa ajung la spital. Am fost dupa nasterea ei la doctor, m- a cusut. E normal sa mai am dureri vaginale la 8 ...? (mai mult)
Am stat ieri aproape toata ziua in curte în piscina gomflabila apa era destul de rece mama mi- a zis sa nu stau în apa dar nu am ascultat- o acum ma doare foarte tare gâtul şi am nasul înfundat am...? (mai mult)
AM 17 ani am fost la dentist azi sa mi se extraga maseaua mi-a facut accea injecţie cu anestezie si acum ma simt puţin ameţită.Ce pot face? E posibil sa fie de la anestezie?
Vreau sa-mi iau lentile de contact, pe foaia de la oftalmologie scrie ca am Astigmatism Miopic, ar trebui sa-mi iau lentile pentru Astigmatism sau pentru Miopie? (Nu vad la departare)
Cat alcool zic medicii ca e sanatos pe zi vara? Auzisem ceva ca trebuie 2-3 litri de lichide.
Salutare! De cateva zile picioarele imi sunt reci (de la glezna in jos) si am dureri in piept dar la interval de cateva ore si usoare. Am fumat ce e drept dar m- am lasat de 3 ani. Alcool consum foarte...? (mai mult)
Cu ce tratament ați scapat rapid de covid 2024?
Hei, sunt pe tratament cu Sotret (Roaccutane) de aproape un an (inca putin si termin tratamentul)...m- a ajutat ce- i drept dar tot mai am urme rosiatice pe fata si mai nou mi- au aparut 3 cosuri imense...ce...? (mai mult)
Salut. Pentru eliminarea rapidă a apei din organism, ce este mai bun : apuretin sau aquaslim? Sau poate alte variante. Mulțumesc.
Daca am fost internat de urgenta la un spital Judetean ANMCS si nu sunt asigurat timp de 4 zile trebuie sa platesc cheltuielile sau sunt decontate? Am inteles ceva ca ce trece peste 7 zile.
Am 17 ani mama m-a dus la dentist și dentistul a zis ca trebuie să îmi pun aparat dentar dar îmi e puțin frica ce pot să fac? Cum va fi procedura?
Am o stare de greata si nu am pofta de mâncare. Ce pot sa am? Țin să menționez că luna trecuta mi-a venit menstruația și nu am avut contact sexual
Buna ziua! Imi recomandati va rog niste pastile care taie pofta de mancare!?
Bună, pe 19 iulie am avut un atac de panica în somn, m- am trezit cu crampe abdominale, eram transpirata din cap pana în picioare, îmi bătea foarte tare inima, vreau sa menționez ca am 17 ani,...? (mai mult)
Am 17 ani am fost la ginecolog m- am dus mai mult de gura mamei ginecologul mi- a bagat ceva rece ca un beţuişor în vagin şi acum ma doare puţin zona vaginala.Ce pot face? Nu mai stiu cum se numeşte...? (mai mult)
Am fost intubata și am stenoza traheeala..azi trebuia sa ma opereze dar am luat covid din spital. Credeți că por sa ma operez acum?
Copiii mei nu prea mananca, a început şi baiatul sa nu mai manance. Fata are 4 ani si el 7 ani.Ce pot face în legatura cu asta? Nu au pofta de mâncare
Fata mea are 8 luni am început să îi fac diversificarea nu am putut de la 6 luni cum se face pentru ca a avut niște probleme și de asta pediatrul a zis sa îi fac mai târziu. Problema e ca nu prea...? (mai mult)
Salut, este normal ca epidimul la testiculul stang sa fie mai gros decat celalalt la drept?
Bună, am cazut cu trotineta și m-am lovit la inchetura mâine când strâng pumnul mă doare nu când o dau pe spate și nu mă doare când o mișc ce s-a întâmplat ce pot face
Pentru a intra la liceu trebuie sa ai vaccinul de 14 ani facut? Multumesc!
Am nascut acum 3 ani fata are 3 ani după nastere am luat kg în plus de la 46 de kg am ajuns la 54 kg.Ce pot face sa slabesc din nou?
Fata mea are 6 ani este puţin racita am fost cu ea la doctor a primit tratament dar nu vrea sa ia nici siropul şi nici sa îi pun supozitor pentru febra nu ma lasa plange asa a zis pediatrul sa fac.Ce...? (mai mult)
Buna ziua, am o problema, de ceva timp am observat ca nu ma pot concentra la nimic, nici la tv, nici la discuții, pur si simplu ma uit in gol sau nu aud tot, imi pierd ideile, am dificultate de...? (mai mult)
Am 17 ani trebuie sa merg la dentist sa mi se scoata o masea dar îmi e frica de anestezie.Cum se va pune? Va fi dureros? E prima data cand merg la dentist pana acum nu am avut probleme cu dinţi
Unde se poate face vaccinul anti-tetanos? Ce pași trebuie făcuți?
Bună Tuturor, am o intrebare în legătură cu alunitele, am un număr cam mare de alunite pe corp din acelea mici rotunde, maro cam 45 la număr pe tot corpul. Este vreo problema dacă am asa multe...? (mai mult)
Buna ziua, am luat motilium acum 2 luni si mi- a facut foarte rau, trebuia sa iau 7 zile, am luat 3 zile cate 3 pe zi. Prima data nu mi- a facut rau, a 3 zi mi- a facut rau aveam si o disfangie nu ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre WOW tea? Mi- am luat pachet de 3 ceaiuri (detox, slim si welness + sticla de la ei) si ma bate gandul sa imi iau si superfood, tot de la ei. Per total m- am simtit bine de la ...? (mai mult)
La ce vârstă incep sa crească măselele de minte?
Bună! Am o întrebare îngrijorătoare. Iubitul meu a spus ca intr- o zi s- a trezit cu niște pete de sânge pe chiloți, a zis ca a verificat sa nu fie de pe altundeva. Mi- a spus ca nu a urinat...? (mai mult)
Am o problema, uneori ma inteapa în spatele ochilor și ma sperie treaba asta. Din câte știu poate sa fie și ceva grav, dar am 15 ani totuși.
Ce se poate face pentru pectus carinatum să nu mai fie vizbil(sau chiar mai mult să îl rezolv)?
Cum pot scăpa de anxietate, neîncrederea în mine? Dau funda
Salutare! Intrebare pentru femei, a intrerupt cineva brusc blisterul de anticoceptionale? Le iau prima oara, deja 17 zile, mi s- au inceput niste dureri de stomac, de burta, diaree, deja de o saptamana,...? (mai mult)
Ce sucuri recomandati pentru sanatatea ficatului?
Buna ziua! I s- a mai intamplat cuiva ca dupa o raceala sa i se schimbe respiratia intr- un mod negativ? In sensul sa simtiti ca va apasa pe piept ceva si ca nu mai puteti respira cum trebuie, pe langa...? (mai mult)
Chiar sub ureche am o umflatura micuța micuța, exact ca o ciupitura, este puțin roșie și se poate mișcă, nu ma doare, îmi este foarte frica sa nu fie un ganglion și sa a o boala grava. La ...? (mai mult)
Buna TPU, am o intrebare. De ceva timp ma doare in partea stanga sub coaste, mai mult spus ma inteapa si am stari de greață si somnolență. Mereu ma simt molesita, fara chef de nimic, am sunat la...? (mai mult)
Fumatul prin plaman e mai putin periculos decat sa il tii in gura? Adica sa pufai
Salut, este corpul meu de vina sau viata e de asa natura, adica fara sens? Deci, ziua e foarte cald, stau semi- dezbracat, apoi e zapuseala pana la ora 12 noaptea, timp in care eu ma bag in pat,...? (mai mult)
Am făcut acum chiar câteva minute un test de Schizofrenie și mi- a ieșit 15+ adică că am destul de multe simptome de schizofrenie. Vreau sa spun că ador sa domin și am impresia că toți complotează...? (mai mult)
Bună, sâmbătă am avut o durere mică în ureche nu foarte tare, mă durea doar când ieșeam până afară sau când făceam ceva mișcări bruște. Am fost la medic și mi- a prescris Eubiotic forte,...? (mai mult)
Cum poți fi propriul tau psiholog?
Buna seara! Din greseala mi- am bagat o pietricica din aia de pe unghii in nas si am aspirat- o; (. Is sanse sa fi ajuns la plamani si sa cauzeze pneumonie de aspiratie? N- am avut tuse insa simt ca...? (mai mult)
La ce doctor sa merg daca m-a muscat un caine?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Walking Dead
Ai curaj sa faci testul referitor la unul dintre cele mai inspaimantatoare seriale, The Walking Dead? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!