Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 12 Februarie 2025 sunt:
Cum poți fi propriul tau psiholog?
Buna seara! Din greseala mi- am bagat o pietricica din aia de pe unghii in nas si am aspirat- o; (. Is sanse sa fi ajuns la plamani si sa cauzeze pneumonie de aspiratie? N- am avut tuse insa simt ca...? (mai mult)
La ce doctor sa merg daca m-a muscat un caine?
La Aqua parc m-am lovit cu pieptul tare de un jet de apa când mă dădeam pe tobogan și mă doare puțin pieptul când strănut sau îmi mișc mult mâinile. Cât va ține durerea asta?
Salut. În ce situații poate ca un doctor endocrinolog sa te interneze în spital? Ma gândesc ca dacă ar fi doar pentru investigații, adică diferite analize (probabil), analizele în mod normal...? (mai mult)
Ce folositi sau se recomanda pentru spalat rufele pentru copii pentru piele delicata sau alergii?
Bună ziua ..am fost intubata 3 săptămâni și de la tub am probleme cu traheea. Medicul mi- a zis ca am stenoza traheeala. Respir greu și obosesc e ceva normal. Maine ma operez știi cumva cât durează...? (mai mult)
Astazi m- am lovit la testicule, a trecut cam o ora iar durerea nu a disparut, este una insuportabila. De obicei cand ma loveam la fotbal de exemplu, durerea nu tinea foarte mult. Ar trebui sa- mi fac...? (mai mult)
Tatal meu taia lemne iar toporul a scapat si a nimerit in antepicior si a cauzat o taietura de un centimetru jumate. A fost dus la spital si i s- a facut vaccinul antitetanos si a fost dezinfectat cu betadina...? (mai mult)
Va salut, stateam in camera si am observat un paianjen, dar mic, era suspendat in aer dar nu era nicio panja de paianjen inconjurul lui, ma rog, am luat carpa si cumva am inconjurat carpa de el si...? (mai mult)
Se poate face test ADN daca sunt însărcinată? Daca da cum? Mi am înşelat iubitul cu alt barbat el m-a iertat şi nu ştiu al cui e bebe de asta întreb. Fara miştouri. Vreau raspunsuri serioase
Am 17 ani, azi am fost la spital pentru ca m- a dus mami pentru ca nu am putut mânca și am vomat. Mi- au făcut niște analize de sânge la spital și mi- au pus 2 perfuzii, una de hidratare și una...? (mai mult)
Am făcut azi 8 luni de sarcina am 19 ani nu știu de ce ma dor foarte tare picioarele.E posibil sa fie de la sarcina?
Am fost operată de 2 ori de chisturi ovariene, am avut pe ambele ovare, acum urmează a 3 operație, mi se va scoate fierea. Imi e frica, am auzit ca e operație mai grea decât cele ce le- am avut.Îmi...? (mai mult)
Pot sa merg la 17 ani la doctor singur?
Va rog frumos sa ma ajutati! Nu mai suport! Am mereu gaze, când fac treaba mare fără gaze de toată regula nu se poate, de mă mai fac si de râs doamne iarta- mă când sunt la cineva, se aude pentru...? (mai mult)
Am un pui de catel in varsta de 3 luni (nevaccinat sau deparazitat), eu incercam sa ii scot ceva din gura si acesta m- a taiat pe deget cu dintii lui (mi- a curs putin sange, ca o taietura de cutit.E...? (mai mult)
Buna, nu râdeți de mine, dar de câteva zile am o bășică lângă anuns și ma ustura foarte tare, nu pot sa stau nici măcar jos, va rog frumos ajutați- ma. Nu știu de la ce s- a făcut și ...? (mai mult)
Sunt la menstruatie, ma doare burta foarte tare, ce pot face?
Bună, aș vrea să îmi pun lentile de contact pentru că nu mai suport ochelarii! nu știu cum să îi spun mamei pentru că mi- e frică de ce zice, am 12 ani și vreau sa le port doar la școală,...? (mai mult)
Am 2 copii, un baiat de 7 ani şi fata care are 4 ani, fata nu prea are pofta de mâncare de ceva vreme.Ce pot face?
Intrebare pentru studentii la medicina ( de preferat umf Craiova ) Nu stiu dacă și la celelalte facultati se procedează la fel dar ma întrebam...Cum se face admiterea propriu zis? Din 100 de grile...? (mai mult)
Pentru TPU: Sallll! Am o problema și nu știu dacă e depresie sau doar o fază.Eu de pe la vreo 8- 9 ani am inceput sa îmi doresc să mă sinucid.Am crescut și de la 9 an în sus am inceput sa am probleme...? (mai mult)
Buna! Am o intrebare. Petele negre de pe măsele sunt neaparat carii? Sora mea mai mica le are de mai multi ani, dar nu exista nicio gaura si nici o doare. Inainte sa ziceti ceva de dentist, nu ne permitem....? (mai mult)
De la un timp am palmele lipicioase, nu este de la transpirație sau ceva de genu. Nu știu ce sa fac, ma cam sperie puțin. Țin sa menționez ca am avut și perioade în care mi se exfoliau palmele,...? (mai mult)
Buna ziua, mă numesc Mario, am 16 ani, de la vârsta asta am probleme mari cu burta mă doare spatele foarte tare. Acum am inceput sa nu mai vad bine cu ochiul drept, de 2 ani trăiesc că și cum...? (mai mult)
Bună! Îmi puteți recomanda un medicament eficient pentru retenția de apă? Eu iau anticoncepționale de ceva vreme și rețin destul de multă apă. Din păcate o perioadă trebuie să le iau nu am...? (mai mult)
Buna seara TPU! Exista vreo modalitate de a face vocea mai înaltă? Sunt fata, am 13 ani si mi se pare ca am vocea prea joasă. exista vreo metodă simplă cum ar fi niște exerciții ceva?
E normala durerea de spate(sus) in timp ce fumez? Nu am alte simptome. Am shortness in breath de la GERD plus am anxietate. Durerea apare doar in timp ce fumez. Nu mi dau seama daca e de la muschi sau ...? (mai mult)
Bună tuturor, am otită la urechea dreaptă. Știe cineva ce îmi face dacă mă duc la spital? Am luat foarte multe pastile și picături, am fost la ORL și durerea e din ce în ce mai tare
Bună ziua! Ma poate ajuta și pe mine cineva în legătură cu o problemă, poate mai are cineva asa ceva asemanator să mă poată lămuri. Uitându- mă în oglindă mai bine, am văzut o diferență...? (mai mult)
Ma doare foarte tare un deget de la o mână pentru ca aseara am adormit cu mâna sub mine şi m- am trezit cu degetul amorţit m- am trezit la 8 dimineaţa şi nici acum nu e dezmorţit şi ma doare.Ce...? (mai mult)
Salut TPU! Am o întrebare, am o iritație, la cuta dintre pulpa și fund, sunt niste brobonele mici, roz, unele cu parcă unpic de portocaliu in vârf și sunt zgrunțuroase și din când în când mă...? (mai mult)
Ei am născut gemeni natural în urma cu un an nu știu cum am reușit find gemeni am mai rămas cu unul din ei pentru că celalalt a decedat la câteva ore după naștere a avut probleme cu inimioara ...? (mai mult)
Bună ziua! De la enterocolită poți avea dureri abdominale și arsuri stomacale persistente? Menționez ca sunt foarte slabă și am IMC-ul scăzut!
Mama soției mele a decedat în urma cu o săptămână ea de atunci plânge încontinu nu prea mănâncă se simte slăbită bea doar apa dar și aia o vomită.Cum o pot ajuta? Ce ar trebui făcut?
Bună, am și eu o întrebare, ce pot cumpăra sau cu ce să mă dau pentru a- mi dispărea coșurile de pe fund, sunt coșulețe mici/mari cu un lichid în ele și pe lângă zonă este roșu, rare...? (mai mult)
Bună, ce pot sa fac ca să îmi vina menstruația azi?! Trebuie sa plec intr-o vacanță la mare pe care o aștept de mult timp și chiar îmi doream sa înot.
Bună ziua, in urma cu două săptămâni am fost la dentist, mi s- a spus că am o carie profundă, mi- a pus ceva, iar, după plomba temporară, după ce am plecat am avut ceva dureri acolo, dar...? (mai mult)
Bună ziua, vi s- a întâmplat sa va apară pe cerul gurii o bașica/bobița nedureroasă care sa persiste mult? O am de aproximativ 3 luni la fel. Nu doare deloc, se aplatizeaza când o apăs cu limba,...? (mai mult)
Salut, as dori si eu sa va adresez o intrebare deci acum o săptămână am alergat dupa un baiat, si m- am fortat unpic mai tare sa alerg, si dupa ce m- am oprit de atunci simt o mica durere...? (mai mult)
Am un cățel de 4 ani Bichon Toy și în această seară a făcut un fel de paralizie la picioarele din spate după care și a revenit dar a făcut epilepsie...a mai pățit careva așa ceva.un sfat ...? (mai mult)
Salut, eu practic tenis. Cum inca lucrez la conditia mea fizica, mi se intampla uneori, cand ma fortez prea tare, sa- mi vin stari de lesin. Nu lesin, doar ma simt slabita pe teren, ma pun jos, ...? (mai mult)
Salut am o problema mă înec in somn noaptea și fac că măgarul fac foarte urât și mă inec
Care este cel mai bun, si sigur laborator de analize din tara? La Sante imi ies mereu diferite fata de Synevo de exemplu. La Regina Maria am patit sa imi piarda analiza
Am facut vinars ( tuica) de pere, si a iesit verde, asa se vede in bidonul alb, verde...de la ce este si se mai poate bea?
Este vreun cadru medical pe aici? Indiferent de nivel. Doar sa poata sa ma ajute. Am facut recent prima si cea mai dura criza de fiere. M- a vazut un internist dar pana fac analizele nu imi da nici un...? (mai mult)
Am un băiețel de un an eu îi dau la biberon lapte praf pentru că eu nu am avut lapte sa alăptez pentru ca am născut gemeni acum un an și fratele geamăn al băiețelului meu a murit la câteva ore...? (mai mult)
Sunt puţin racită am un bebe care are 5 luni şi îmi e frica să nu îi dau şi lui răceala.Cum pot să nu îi dau şi lui răceala? Alaptez poate lua raceala de la mine prin lapte?
Eu am născut natural în urma cu 2 ani fata mea are 2 ani și nu știu de ce uneori dar nu tot timpul am dureri acolo jos au trecut 2 ani de când am născut. Ce aș putea să fac?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Alina88888888888 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Educatie sexuala
Cat de multe stii despre reproducerea umana, boli si mijloace de contraceptie?