Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 12 Februarie 2025 sunt:
Pastilele de țânțari sunt dăunătoare pentru noi? Eu ma expun și des și mult când dau prin camera închid ușa și geamurile și nu aerisesc pe moment.
Bună, de la ce poate fi durerea de stern, adică osul din centrul pieptului, de ex când mă întind se aude osul acesta cum pocnește și parca se întinde și puțin mă doare după, sau daca fac niste...? (mai mult)
Bună TPU! am o întrebare Fratele meu a facut puroi la amigdale Nu a fost încă la doctor, a umplat acolo la amigdale și și- a scos vreo 2- 3 bucăți de puroi, de atunci tot spune că îl doare...? (mai mult)
Mă puteți ajuta va rog frumos. De vreo două săptămâni mi- a apărut o aftă pe partea dreaptă a obrazului interior și nu se vindeca deloc, am avut durere sub maxilar și dureri la nivelul tâmplei...? (mai mult)
Salut Acum 2 zile am avut o petrecere și am întrecut măsură la bautura, a doua zi mi- a fost rau, pe la 12 ziua am fost la fotbal, acolo am băut apa plata, minerala și limonada, înainte de...? (mai mult)
Buna am si eu o problema, de cateva saptamanii fac exercitii (stretching) si de cateva zile am pus presiune pe asta multe exercitii carr implica soldurille mijlocul, si azi am facut dimineata si pe la...? (mai mult)
Bună ziua, astăzi am fost de dimineață la baie și m- a usturat un pic fundul iar acum de o oră am mai fost odată la baie de data asta am făcut scaunul moale și de o oră tot mă ține o usturime...? (mai mult)
Bună ziua. îmi poate sugera cineva o încălzire bună pentru a juca niște baschet? Nu prea am idee ce ar fi util să fac acum, nu vreau să fac un întreg antrenament
Hei, știe cineva de ce nu mi s- au format încă zgârcii sau dacă o să mi se mai formeze vreodată? Când este frig sau când te exciți îți apar cu niște bubițe pe lângă, apoi dispar? Știe...? (mai mult)
Nu am mestecat bine pâinea și simt că mi-a rămas în gât bucata de pâine, am băut apă dar tot am această senzație. Ce pot sa fac să îmi treacă? Să încerc să vomit?
Bună ziua... știe cineva cu ce antibiotic se tratează pneumonia? Și ce simptome are și dacă se vindeca
Salut TPU, ieri mi- am facut un pierce in limba si am nevoie de ajutorul vostru la cate- va intrebari. Ca limba va fi umflata stiu ca e inregula da nu sunt sigur daca e ok sa doara asa tare incat sa nu...? (mai mult)
Ibugrip plus se poate luala 4 ore? Pe prospect scrie ca da, la nevoie. Sunt răcit de vineri noapte, febra nu mai am făcut de ieri. Farmacista a scris sa iau de 3 ori pe zi. Mi a mai dat și viroprotectrapid+...? (mai mult)
De ce persista faringita atât de mult chiar dacă este cald?
Am slăbit de la 120 kg la 84 și mi-a mai rămas burtă nu mai mănânc dulciuri sucuri etc da nu știu cum să dau burta jos any ideas faza e ca am mai dat dar vreau să fac abdomen thx
Am fost azi cu soțul meu cu mașina și pe mașină mi- a fost rau am vomitat deși a condus încet și a deschis și geamul acum am ajuns acasă și încă mă simt rău.Ce aș putea să fac să mă ...? (mai mult)
Credeți că te poți vindeca cum spun unele cărți cu ajutorul gândirii printr-o metoda sau alta? Mă refer chiar și la celebra lege a atracției?
Înca nu îmi trece febra a mai scazut e 38, 2dar nu îmi trece la spital nu vreau am încercat sosete cu oţet nu merge şi am luat şi pastile.Ce să fac?
Am un bebe de 2 luni el vomita când îl alaptez nu vomita mult de obicei.Este normal?
La oftalmologie la unele clinici îți vede propriul ochi pe un monitor 3D că într- o tomografie? Așa am văzut într- o poză la o clinica. Ceva de genul cum m- am exprimat.E adevărat? Exista...? (mai mult)
Bună ziua! De vreo două săptămâni nu mai pot să dorm noaptea, mă pun în pat și nu pot să dorm inainte am făcut tur- retur aveam săptămâni în care dormeam maxim 40 de ore pe săptămâna. ...? (mai mult)
De ceva timp ma dor foarte tare ochii eu mă uit și foarte multe ore pe telefon petrec maxim 14 -20 de ore pe telefon în fiecare zi.E posibil să mă doară de asta ochi? Am 17 ani
Buna, aveți idee dacă injectiile cu toxina botulinica pentru hiperhidroza palmara se fac cu anestezie? Nu pare o procedura grea, iar acul este subțire, dar sunt câteva înțepături sau dacă știți...? (mai mult)
Salut! As dori un sfat de la cei care au avut amigdalita sau de la cunoscatori(amigdale umflate+ puroi). Medicul de familie imi recomanda sa nu le scot si am luat 2 randuri de antibiotice + pastile de ...? (mai mult)
De la psoriazis poți muri? cum pot sa scapi de el?
Poți muri de la un abcces dentar netratat?
Bună ziua Am o problemă de vreo 1 an… îmi vine menstruatia ciudat ori deloc și a început să îmi crească păr pe față pe obraz și gât.ce aș putea să fac în privința asta? Îmi este jenă...? (mai mult)
Bună TPU, am făcut niște clătite aseară iar azi când iau una din farfurie observ ceva dâră de țesătură, similară cu o pânză de păianjen lăsată între cele două clătite. nu pot să-...? (mai mult)
Dacă am o cădere de calciu și sunt pe strada ce pot sa fac să îmi revin?
Salut grup. De aproximativ 2 saptamini am o durere in git anume cand beau apa. Cind maninc sau cand inghit nu am nici un disconfort. Alte simptome nu am. Doar cand beau lichide apare durerea?
Help me! Știți vreo metodă eficientă de a scădea înapoi în greutate, cât mai repede (și urgent) posibil? Dacă da, vă rog să îmi spuneți. Mulțumesc!
Bună ziua, am dat o "karata" la un lemn(voiam să îl sparg" și m- am lovit rău... mi s- a umflat mâna și în zona unde m- am lovit s- a umflat rău, în decurs la 2 luni s- a mai diminuat umflatura,...? (mai mult)
Salut TPU, am 15 ani si am pectus carinatum adica am pieptul pe partea dreapta iesit in fata. Imi poate spune cineva o clinica foarte buna din Bucuresti pentru un posibil corset sau a discuta cum putem...? (mai mult)
Salut! Sunt un bărbat de 28 de ani si de ceva timp am dureri de spate în zona lombara. Durerile nu sunt simțite în permanenta doar în anumite situații sau poziții în care ma aflu, cum ar fi: ...? (mai mult)
Salutare am si eu o problema mi- a facut unu un fel de frecuș la nivelul scalpului sus in creștet si de atunci ma tot doare capul mai ales la soare mentionez sunt doua zile de cand ma doare e ceva grav...? (mai mult)
Ce părere aveți de cărțile astea? https://bookzone.ro/carte/pachet- abc- ul- unui- creier- sanatos- bkz Este cel mai popular și bune cunoscut psihiatru din Statele Unite Dr. Daniel Amen ...? (mai mult)
Este normal la 14 ani sa slabesc 4 kg brusc de la inceputul verii
Am avut aseara febra foarte mare dar a scazut nu mai am deloc acum mi- a facut sotul meu un test Covid care a ieşit negativ. Acum mă doare puţin nasul de la el este normal? Şi ce pot face în legătură...? (mai mult)
Sunt răcită am şi febră mi- am pus şosete cu oţet am luat şi pastile paracetamol mi- am pus şi comprese cu apa rece pe frunte, am febra 38, 4 a facut sotul meu un ceai sa beau dar tot rau ma...? (mai mult)
Salut! Dacă doctorul a zis că n-am voie să fac sport/efort fizic 3 săptămâni, credeți că după o lună pot să-mi reîncep activitățe ușor, ușor? Mulțumesc!
Am luat 10 pastile gastrolax si nu si au facit efectul in 2 ore. Ce mai pot face?
Bună tuturor! De la un timp am o problema cu respiratul, întotdeauna seara când stau in pat, să mă relaxez tot simt că nu am aer, îmi vine să trag aer in mine, mai și casc uneori, când trag...? (mai mult)
Buna, pentru liniștea mea cer niște sfaturi tatălui meu i s- a spart un vas de sânge în ochi, mă sperie asta fiindcă oamenii spun ca face infarct are 58 de ani, recent a lucrat în curte și...? (mai mult)
Buna imi ies niste puncte de vanatai pe piele sa fie de la anticonceptionale? Sper sa nu cauzeze sa patesc ceva
Deci cand aveam 7 ani am avut un accident, cineva m- a lovit cu un fier in ochiul drept si mi- a curs sânge din ochi parca, am plans si m- a luat mama din drum si m- a dus in casa si m- a pus pe pat,...? (mai mult)
Buna TPU! De cam o saptamana am o tuse seaca.Nu am alte simptome in afara de acesta. Nu am facut febra, nasul nu curge, nu ma doare gatul. Dimineata sau pe parcursul zilei mai imi raguseste putin gatul,...? (mai mult)
Xanax- ul nu își mai face efectul.Nici Anxiar, bromazepam sau Diazepam.Ce sa fac? Sincer am cam abuzat de ele de 3 ani dar chiar am avut mare mare nevoie.Adevarul e că sunt dependent de benzodiazepine.Asta...? (mai mult)
Bună ziua! Eu iau Foster și mi s-a spus de la farmacie ca îmi trebuie card special pentru el de la mediul de familie. Este adevărat? Și cum pot să fac să iau acel card?
Bună ziua! De câteva zile mă confrut cu o problemă: Nu pot adormi noaptea, adorm dimineața câteva ore, dar mă simt odihnită. 2 nopți am dormit toată noaptea. Poate fi insomnie? Sau este din...? (mai mult)
Am 16 ani am avut mâna fracturată și am fost operată mi s- a pus tija la mâna ghipsul încă nu mi- a fost scos și mă doare mâna foarte tare sunt acasă am fost externata mama zice sa am grija ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitale
Cunosti capitalele lumii asa de bine precum crezi? Hai sa descoperim daca poti deveni noul campion al quiz-ului