Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 12 Februarie 2025 sunt:
Sunt insarcinata în 5 luni și am doctorul ginecolog la spital de stat, sunt asigurata... dacă merg fără trimitere de la medicul de familie la un ecograf trebuie sa plătesc ceva (menționez ca merg...? (mai mult)
Bună ziua, am avut la una dintre unghiile de la picioare o ciupercă iar acum unghia mi s-a îngroșat și nu îmi mai crește, ce pot face ca să își revină?
Ma simt puţin slabita am luat o pastila dar nu îmi trece sunt la ciclu în perioada asta.E posibil sa fie de la ciclu? Şi cum sa fac sa ma simt mai bine?
Fetiţa mea are 6 ani şi e un pic răcita am fost la medic şi a zis sa îi dau pentru nas înfundat cu un spray ca să îi dau în nas.Dar ea nu ma lasa sa îi dau cu el ce sa fac?
Salut! Am dureri lombare deja de 2 săptămâni și 2 zile la doar 14, 8 ani ca imediat fac 15. Am încercat creme, pastile, ventuze de pus pe piele și nici un efect. Am citit ca dacă nu trec după...? (mai mult)
Bună dimineața.Ce tratament exista pentru arterita, și ce fel de analiza ar trebui făcută pentru a ști cu claritate acest diagnostic...
A mai patit cineva sa raceasca/sa aiba gripa vara? Eu in atatia ani de viata nu am patit niciodata asa ceva. Pana acum. Si e nasol. Cum treceti peste gripa de vara?
Bună TPU. Acum 2 ani am fost să îmi curăț cariile și totul a mers bine. În prezent am iar carii și parcă s au înmulțit..ma spăl pe dinți da nu știu ce să mai fac
Va salut! Am o problemă de ceva timp și sincer nu știu de la ce ar putea fi... Mai exact, situația stă în felul următor: Când i- au contact cu apa, în zona mâinilor, mai exact palme și...? (mai mult)
Bună! Am sesizat de câteva luni că de fiecare dată când am parte de anumite momente în care simt că nu pot controla situația (exemplu: când sunt la înălțimi mari, când mă învârt), încep...? (mai mult)
Are cineva idee de ce nu pot sa respir bine pe nas nici dupa operatie de deviatie sept? Sunt foarte dezamagit.
Bună seara! De ce mi sa învinețit buza când îmi venea să vărs?
Daca te masturbezi nu poti face copii pe viitor?
Doar eu nu pot dormi ziua sau când am lumină? Ziua nu pot adormi nici măcar dacă nu am dormit noaptea trecută și stau ca un zombie până seara, și când mă pun să dorm, adorm greu. :) Dacă mă...? (mai mult)
Am răcit. Fac și febra, am luat un algocalmin, dar nu a scăzut doar puțin febra. Parasinus pot lua? Am vorbit cu cineva sa îmi aducă Nurofen răceală și gripă, dar numai mâine îmi poate...? (mai mult)
Simt ca ma ia răcealaa..am ochii calzi sunt obosit si n-am chef de nimic, daca iau un nurofen si diseară am majoratu unui baiat pot sa consum alcool?
Hello! Ce imi recomandati pentru par? Il am uscat, se incalceste suuuper repede fara sa ii fac nimic, il spal o data la 2- 3 zile, asa e recomandat.Am fost si la salon cand mi am tuns varfurile si i...? (mai mult)
Am vârstă de 22 de ani ma simt slăbită și tata e doctor și a zis ca îmi va face o perfuzie dar nu sunt sigura dacă sa îl las sau nu totuși e tata. credeți că ar fi bine sa îl las pe el sau...? (mai mult)
Salut, acum vreo 5- 6 ani am avut o cazatura destul de urata pe niste scari, am cazut direct in cap si de atunci pana acum tot am un cucui. Este normal, trebuia sa dispara sau trebuie sa vizitez un...? (mai mult)
Buna am 16 ani şi am o cicatrice pe picior din cauza ca când eram mica cam 2 ani aveam mami gătea şi cum gatea mi- a varsat apa fierbinte pe picior din greseala pentru ca am plâns şi a vrut să mă...? (mai mult)
Cand urinez, simt un discomfort si imi vine sa urinez des, asta a aparut a doua zi dupa contactul sexual(protejat) e deja o saptamana si inca nu a trecut..doar sa mai ameliorat putine oare ce se...? (mai mult)
Bună! Fișa de vaccinare și adeverinta medicală e echivalentă cu avizul epidemiologic? Medicul meu de familie mi- a spus ca este și că a dat așa la toți elevii. Răspunsul dumnealui este...? (mai mult)
Salutare, de vre o doua luni am început sa respir greu, de fapt e o senzație de aer care nu ma satura, aceasta senzație apare și dispare, la control au spus ca n am nimic la plămâni și ca ar...? (mai mult)
Buna ziua, stie cineva vreun tratament pentru caderea parului la femei
Buna seara, va rog am nevoie neapărat de ajutor. Mi s- a cerut pentru angajare avizul medicului pentru medicina muncii, dar dacă îmi puteți voi recomanda unde sa fac aceste analize și la un preț...? (mai mult)
Buna seara TPU, știu că pare o întrebare cam stupida. Dar stie cineva de ce ma înțeapă sanii? Uneori ma mânăncă si mi- au iesit niste fire de par pe ei. Dau funda si va rog nu râdeti sau să...? (mai mult)
Buna ziua,am inghitit din greseala o cheita de la o doza de suc, se poate intampla ceva rau?
Ce marime trebuie sa aiba un penis la 41 ani?
Daca m- a mușcat in joacă un câine al unui prieten si e vaccinat anti rabie voi pați ceva? Nu m- a mușcat pana la sânge doar a băgat gamba de la picior in gura, dar in general daca un câine are...? (mai mult)
Salut! Am o infecție la măseaua dreaptă de vreo 6 luni, am lăsat- o așa că am zis că- mi trece singură, dar nu mi- a trecut, și când am fost la dentist, am luat niște antibiotice, le- am...? (mai mult)
Bună ziua, am 13 ani și port la picior 39, laba piciorului îmi este mare, ce pot face, este ok?
Am descarcat un dulap din masina si acel dulap avea marmura.Ei bine fiind greu m-am lovit in el la picior. Efectiv ca doare osul.Ce e de facut in afara de mers la medic?
Încă am dureri în zona inimii, soțul meu zice sa merg la cardiolog dar nu prea vreau, simt și înțepături in acea zona, ce aș putea să fac? Ce o să îmi facă cardiologul la consult?
Am 16 ani, am fost operata de chist la ovar ieri la ora 15, am adormit repede dupa ce mi s-a pus masca pe faţă, a fost operaţie usoara faza e ca ma doare, este normal? Cate zile o sa mai doara?
De la apendicita poti avea dureri in partea dreapta in spate gen la sold? Durere surda, de scurta durata
Ok deci am o problemă uriașă. Am o măsea puțin cariată și plănuiesc să merg la dentist însă astăzi am văzut ca pe măseaua de lângă există o pată mică galbenă și asta mă înspăimântă...? (mai mult)
Când stăteam jos, pe scaun am făcut o mișcare și am simțit o durere puternică în partea dreapta a coastei. Și de atunci simt ca niște junghiuri în coasta dreapta, uneori mă lasă și după...? (mai mult)
Bună,mi-am pus aparat dentar invisalign de 2 zile și am observat ca buza de jos întinde sa coboare intr-o parte când vorbesc …vi s-a întâmplat?
Salut! Am 16 ani, 203 cm si 117 kg. Mi-as dori sa mai slabesc putin, dar nu stiu cum. Stiti ceva aplicatii bune pentru slabit?
Salut TPU! Am 16 ani, sunt la liceu și am deviație de sept și vreau să mă operez gratuit, citisem pe aici că poți să te operezi gratuit dacă ești asigurat de casa de asigurări ca și minor/elev....? (mai mult)
Buna,daca nu iau pauza de 7 zile timp de 42 de zile are ceva? Sau daca fac pauza acum 7 zile dupa stopul cand imi trebuie sa imi vina ca pe 12 august sunt la mare
Hei, de vreo 1- 2 zile ma doare urechea si durerea se duce spre cap, adica in spatele urechii, imi puteti spune daca am tras curent sau am otita? Menționez ca in urma cu 2- 3 zile dormeam cu ventilatorul...? (mai mult)
Bună! Am 20 de ani, luna trecută mi- a venit menstruatia pe data de 19 iunie, luna asta trebuia tot pe 19 dar mi- a întârziat 6 zile, dureri de burtă am dar menstruatia nu vine, menționez faptul...? (mai mult)
O întrebare adresata mai mult userului Mindfullness, e ok ca pentru irascibilitate sau ticuri sa iei pastile chiar dacă nu ai vreo boala ca defecit de atenție cu hiperactivitate?
Buna ziua! Sunt barbat, 26 de ani, corp atletic, 1.83, 80kg. sport de 3 ori pe saptamana. Nu prea am putut sa dorm azi noapte, deoarece m- au durut oasele de la picioare, cand ma ridicam in picioare,...? (mai mult)
Salut. Dacă te internezi la psihiatrie de bună voie pentru anxietate ești obligat să faci ședințe cu psihologul cat esti în spital? Mie mi s-a spus că da. Vreo Părere?
Buna! Imi puteti recomanda va rog o clinica si un medic bun in ceea ce priveste o fertilizare in Vitro oriunde in Romania. Daca aveti cunostinte ce au reusit sa aiba un bebe in ciuda sanselor destul...? (mai mult)
Buna utilizatori TPU, am 16 ani, momentan sunt internata in spital pentru ca maine pe la ora 15 urmeaza sa fiu operată de chist ovarian, are 5 cm, imi e frica de operaţie. Doctorii au zis ca imi ...? (mai mult)
Ce părere aveți de cartea aceasta care spune lucrurilor pe nume cu subiect și predicat și subiectul ce îl dezbate pe care pe mine a început să mă intereseze destul de mult :Capcanele industriei...? (mai mult)
Am fost diagnosticat cu TDM depresie majora.Am tratament pentru numa 7zile că sa mi- l facă de 30zile am nevoie sa fiu asigurat nu lucrez in acest moment. Voiam sa vă întreb dacă nefiind asigurat ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
WALL-E
Si tu te-ai indragostit iremediabil de robotelul WALL-E? Inseamna ca stii sa ne spui cine este prietena lui, dar si multe altele...