Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 12 Februarie 2025 sunt:
Ce părere aveți de cartea aceasta care spune lucrurilor pe nume cu subiect și predicat și subiectul ce îl dezbate pe care pe mine a început să mă intereseze destul de mult :Capcanele industriei...? (mai mult)
Am fost diagnosticat cu TDM depresie majora.Am tratament pentru numa 7zile că sa mi- l facă de 30zile am nevoie sa fiu asigurat nu lucrez in acest moment. Voiam sa vă întreb dacă nefiind asigurat ...? (mai mult)
Cand iti dai seama ca ai o hernie inghinala sau femurala?
Este posibil ca la facultate la admitere se ocupe toate locurile acum in prima sesiune din iulie? Teoretic mai este o sesiune și in septembrie. Am covid si ma simt rau, trebuie sa dau o proba muzicala...? (mai mult)
Mi-am uitat ochelarii de vedere pe pervazul de la geam, este posibil sa fie deteriorati daca a bătut soarele în ei?
Hei,îmi poate spune cineva de ce am pe san un fel de pistrui adică puncte maro?
Buna, daca intrerup anticonceptionalele astazi dupa ce am luat 21 de zile si sa nu le mai iau deloc o sa imi vina luna asta care vine la fel cum imi venea inainte sau imi intarzaie? Vreau sa imi raspunda...? (mai mult)
Bună ziua, am născut acum 5 luni și am rămas cu varice și se umfla seara foarte rău, ce as putea folosi? Si dispar după sarcina sau voi rămâne cu ele? Intreb ca sunt la prima sarcina.
Salut, vreau un ajutor urgent, ce se întâmplă daca inhalez acid boric? Pot muri de la el?
Dacă o tipă are scurgeri vaginale și e suspecta de bts, prezervativul te protejează 100% în acest caz?
Bună ziua tuturor! Vă rog mult să- mi recomandați un chirurg ortoped cu rezultate foarte bune în leziunile de cartilaj grad 3 genunchi! Sunt din Iași, dar de doi ani de zile nimeni nu a recomandat...? (mai mult)
Bună. Ce activități pot face pe plaja la mare ținând cont de faptul că din cauza condiției actuale medicale nu pot întra în apa iar expunerea directa la soare trebuie să fie 0?
Bună ziua, vreau și eu sa știu unde as putea sa găsesc medicamentul medabon în Militari.
Bună ziua tuturor! Am o întrebare pentru voi, o întrebare care mă tulbură foarte mult de o vreme. Am văzut, bărbați având unghi foarte lungi, la fel ca și la femei și nu știu de ce le place...? (mai mult)
Bună din nou. Vin cu o nouă întrebare puțin mai complicată. Rog să răspundă doar cine a trecut prin asta sau cine cunoaște … Acum 3 saptamani mama a făcut comoție cerebrală și semi pareză....? (mai mult)
De câteva zile simt o înțepături în zona inimi soțul meu zice sa merg la cardiolog dar îmi e puțin frica.Ce sa fac? De la ce poate fi? Ce îmi va face cardiologul?
Buna, am si eu o intrebare, eu de ieri mi- am scos ghipsul de la mana stanga care am stat o luna cu el, iar eu aflasen ca am o fractura mica la cot mana stanga. Acum dupa ce am scos ghipsul cand incerc...? (mai mult)
Am primit niște calmante de la medic pentru a ma liniștit pentru ca eu noaptea am coșmaruri din cauza ca am fost în trecut într- o relație abuziva dar le iau cam degeaba pentru ca eu când am acceste...? (mai mult)
Cum sa scap de insomnii?
Bună, mama s-a operat de fibrom dar acum operatia este foarte tare ca piatra și o cam doare, oare este grav? Are și un pic rosu inflamat pe operație și parca da sa faca puroi, va rog un rasss
Buna, prietena mea recent a inceput sa urineze cu sange si cu usturimi si simte nevoia sa mearga din 10 in 10minute la baie.Am fost la ginecolog, s- a facut test de sarcina, control la vagin si film la...? (mai mult)
Salut TPU, am si eu o intrebare, de 2 zile ma doare inghinalul in partea stanga si nu stiu daca ar fi hernie inghinala sau nu, petru ca nu am niciun simptom de hernie inghinala. Cand tusesc nu ma doare,...? (mai mult)
Bună! Am aparat dentar de 2 ani jumate, dar dinții mei nu sunt drepți.Nu am avut o dantură foarte strâmbă cei doi din față erau unu peste altul. Am activarea la aproape 2 luni, îmi puteți da...? (mai mult)
Bună seara! Am o întrebare. Sumetrolim este bun pentru infecție (abces) dentar? Mulțumesc!
Buna seara, am si eu o problema cu spatele, ma doare de vreo 2 ani, am tot incercat si cu creme si pastile, dar durerea persista, cand respir simt ca ma taie durerea, am fost diagnosticat cu nevralgie...? (mai mult)
Cand ai cosuri pe pielea penisului inseamna ca e o problema sau cosurile nu reprezinta nici o problema oriunde s-ar afla?
Hey, voi când v- ați scos măselele de minte prin operatie ați fost ziua următoare la munca? Eu am deschis tare greu gura cu prima măsea și mai trebuie 3 și urmează sa ma angajez și la toamna...? (mai mult)
Buna seara! O interpretare la analize, daca se poate sa ma ajutati, va rog? Moderat frecvente PMN; moderat frecvente celule epiteliale, frecventi bacili Gram pozitivi grosi, granulati, cu capete...? (mai mult)
Buna TPU, am o pisica mica nu stiu de unde a venit si cand i-am pus mancare in mana mea m-a muscat putin de deget, se vede foarte putin rosu, pot lua rabie?
Cum iti dai seama daca o fata are boli de piele in zona genitala? Se poate sa aiba si sa nu se vada nimic? (uneori mai bat ele apropoul ca ar dori sa fie atinse cu buzele... ma intelegeti) Deci...? (mai mult)
Ai voie sa mananci dupa anestezie dentara pentru curatarea maselei si indtroducerea unui medicament care omoara nervul
Bună ziua. Am arsura solară de 3 zile, a început să îmi treacă doar ca pe sâni sunt foarte roșie. După cat timp apar veziculele la arsură? Mulțumesc.
Am fost la medic împreună cu fratele și sora mea mai mici decât mine și ei sunt în regulă, dar mie mi- a spus că nu- i place cum arăt și că sunt palid, eu am 19 ani. I- am spus că mănânc...? (mai mult)
Cum se nuneste procedura prin care se "izoleaza" un vas de sange pe nas care cauzează sângerări cu o substanță sub formă de pudra încălzită de culoare gri pe un betisor? Am avut o problema ...? (mai mult)
Bună.Sunt internat o săptămână în spital pentru un accident minor. Nu- s asigurat in Romania și 3 zile știu că este gratuit, după trebuie să plătesc restul? Weekendul se pune? Cum fac să ...? (mai mult)
Bună seara TPU! Am 19 ani si mi- au iesit 2 masele de minte în partea dreapta și cea stânga, țin sa menționez ca mi- au iesit acum 2 ani, nu au durut deloc, au erupt complet. Nu sunt cariate ...? (mai mult)
Salut! Am nevoie de ajutor astăzi am primit o palmă puternica în ureche de 8 ore nu mai aud de loc cu ea și aud în ea ca și cum se dezumfla ceva. Oare am timpanul spart?
Bună seara. mi s- a primit sa fac niște analize. iar medicul mi- a recomandat sa le fac când sunt in a 3 a zi a ciclului menstrual. problema e ca eu nu am ciclu regulat, vine cand vrea. a zis ca să...? (mai mult)
Salut, mi- am dat aparatul dentar jos acum 2 luni și am primit 2 gutiere care trebuia sa le port noaptea le am purtat și totuși după 1 zi în care am uitat sa le pun nu mai îmi încăpea gutiera ...? (mai mult)
Buna ziua, de ceva timp ma durea degetul de la piciorul stang. Daca apasam simteam asa ca o intepatura si mi- am dat seama ca era de la colt.M- am chinuit putin sa il scot pentru ca ma durea rau in fine...? (mai mult)
Hey. Ce as putea sa fac sa îmi creasca unghiile de la picioare? Îmi cresc destul de greu și se vad urât din papuci sau din sandale
Bună ziua eu am tija din 2015 Aproape 9 ani încă nu s- a efectuat. Scoaterea tijei anul acesta fac 18 ani ar trebui s- o scoată dar întrebarea este eu am piciorul mai scurt după ce. Îmi scoate...? (mai mult)
Cred că am infecție (puroi) la o măsea, mă doare când mănânc în ea și am fi gingia umflata. Am tocmai marți programare la dentist. Ar trebui să iau antibiotic până marți, pot păți ceva...? (mai mult)
Buna ziua, am si eu nevoie de un raspuns… In urma testului Papanicolau mi s- au descoperit celule anormale la nivelul colului, respectiv LSIL, dar sub, nu este bifata sectiunea "atipii de tip hpv"....? (mai mult)
Luni ma operez pentru deviație de sept și din câte știu o sa mi se umfle fața, are cineva idee cam în cat timp mi se dezumfla dupa operație? În a 4 a zi după operație as fi avut un eveniment...? (mai mult)
Soțul meu a avut niște probleme și a avut nevoie de sânge am fost compatibilă cu el și i- am donat sânge acum câteva săptămâni.El acum e acasă a fost externat și se simte foarte amețit și...? (mai mult)
Am născut acum 12 ore o fetiță de 3, 8kg pe cale naturală eu mă simt bine și ea e sănătoasă dar trebuie sa stau 48 de ore la spital (2 zile) nu îmi îmi place deloc mâncarea de la spital...? (mai mult)
Mă doare capul extrem de tare eu sunt şi gravida am fost recent la piscina.E posibil sa fie din cauza asta?
Dacă am suflu sistolic pot practica box, mma fără sa particip la competiții?
Am fost puțin la soare și mi sa făcut rău am putina febra și am amețeli ce pot face
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati psihologie
Ai vrea sa stii mai multe despre cum functioneaza creierul tau? Acest quiz este un bun inceput