Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 12 Februarie 2025 sunt:
Bună bună am și eu o întrebare am un prieten care are dizabilități și am văzut câteva manifestări la ele și aș vrea să știu și eu măcar ce boală aproximativ vă că râdeți că ar avea...? (mai mult)
Salut am ezitat din rușine să pun o întrebare aici pe TPU dar numai pot simt că înnebunesc. Am crescut cu probleme in familie am fost anxios de mic din cauza lui tata m- am făcut mare acum am 26 ...? (mai mult)
De 3 zile mi-a aparut o bubă pe interiorul buzei care ma ustură rau Idei cu ce sa dau?
Bună, ieri mi s- a întâmplat ca atunci când râdeam să nu simt o venă de la gât ca și cum m- a curentat, nu știu să explic foarte bine sentimentul, dar m- am speriat tare. Și astăzi am mai...? (mai mult)
Salutare, cand ai cioc la calcai, durerea apare dintr- o data fara alte semne? M am trezit ieri cu durerea din senin fara a o provoca sau a ma fi lovit si incontinuare ma doare cand calc, chiar si cand...? (mai mult)
Actualele aparate auditive ce se pun după ureche de la Audionova sunt rezistente? Din ce am înțeles nu sunt pe baterii, aveți careva sau știți pe cineva care are? Mi s- a spus ca au durata de viață...? (mai mult)
Buna, am făcut un abces la gingie și mi s-a umflat foarte tare cu tot cu fața cum pot sa l desumflu?
Am un bebe de 3 luni mie încă îmi e foarte frica sa pun mâna pe el pare așa mic și fragil e posibil să fiu în depresie postnatala?
Am 17 ani nu prea am pofta de mâncare de exemplu ieri am mâncat toată ziua un crasoant cu ciocolata și 2 piersicitoata ziua mama vrea sa fac analize de sânge și perfuzi cu vitamine.Voi ce ziceți...? (mai mult)
În fiecare dimineață am vederea încețoșată puțin. Și nu înțeleg de ce? Am 15 ani, ce ar putea fi mai ales ca am fost la optician acum 3 săptămâni dar eu am vederea încețoșată dimineața...? (mai mult)
Am 15 ani sunt constipata si mama vrea să îmi puna supozitoare cu gricerina pentru constipaţie dar vreau sa imi pun singura şi am niste întrebari.1O sa doara cand îl pun? 2În ce poziţie trebuie...? (mai mult)
Nu îmi trece durerea de cap înca ma doare foarte fost tare capul ce aţi recomanda sa fac? sa imi treaca cu pastile nu trece
Sunt însărcinată ma simt mereu extrem de rau de la sarcina vomit am greţuri.Ce sa fac in privinta greţurilor?
Hei! Recent am avut o extracție de masea, iar doctorul m- a cusut ca să se închidă rana mai bine.Azi, am fost sa scot atele. Când am avut extracția prima oara, mi- a spus sa nu consum lactate ...? (mai mult)
Am scos iaurtul din frigider si l- am lăsat să se încălzească puțin pentru a- l bea. Problema este că am uitat de el și a stat trei ore scos și în cameră e destul de cald. L- am băut așa, ...? (mai mult)
Buna TPU in urma cu o zi 2 am niste dureri de spate si abdominale ma doare ovarele dar nu mereu si am stari de greata.Iau anticonceptionale si am facut o prostie sa fac fara protectie dar nu s- a intamplat...? (mai mult)
Daca mi se umple vezica urinara ma pot umfla la burta?
Hei…a facut cineva de aici tratament cu laser pentru miodezopsii? Am de 3 saptamani si efectiv simt ca o iau razna…parca traiesc un cosmar, nici nu stiam ca exista asa ceva pana sa mi se intample….????...? (mai mult)
Dar dacă misa unmflat gîtul e posibil să se spargă acmidalitele scuip sange
Mi am luat tensiunea și am 5 cu 7, am 15 ani și nu cred ca este normal, păreri?
Ma simt cam rău și slăbit. Astăzi am stat cam toată ziua în soare, mă doare și puțin stomacul. Nu o sa mai stau la soare, mi- e frica sa nu fie insolație. Am făcut un duș rece și am băut...? (mai mult)
M- am angajat pentru prima dată și mi s- a făcut programare pentru analizele medicale. Mi s- a spus să mă prezint cu două probe de scaun (un recipient cu gel și celălalt fără gel) că altfel...? (mai mult)
Dacă am depresie, anxietate și i- au pastile de la psihiatrie mi- a cerut de la medicina muncii ca sunt apt de la psihiatrie și abia după sa îmi de- a adeverinta de la medicina muncii pentru a face...? (mai mult)
Eu nu prea mănâncă nu prea vreau am 17 ani mama vrea sa mă ducă la medic sa mi se facă perfuzi cu vitamine și analize dar nu vreau îmi e frica de injecți și de acce cum o pot convinge ca nu...? (mai mult)
Ma doare foarte rau capul am luat pastile dar nu trece.Ce altceva pot face?
Am 15 ani am mai zis ca sunt însărcinată ce vaccinuri trebuie sa fac în timpul sarcinii? am pastrat sarcina pentru ca vor creste parintii mei copilul
Am avut aseara contact sexual neprotejat cu sotul meu sunt şi la ovulaţie sunt sanse sa raman gravida?
Azi am vomat puțin ce ar trebui sa iau sa ma simt mai bine? Și care ar putea fi motivele?
Bună ziua! Mă confrunt cu problema acneei corporale vara. Mai exact pe umeri. Îmi apare doar vara când este foarte cald. Deși incerc sa port haine largi, fac dusuri dese și folosesc protecție ...? (mai mult)
Buna ziua! Dacă sa zicem că aș avea anemie, se poate ajunge sa ajung internată în spital?
Bună Tututor dacă ma puteți ajuta și pe mine de ceva timpi- a apărut pe piciorul stâng aproape de glezna un semn care pe lângă el a apărut și o rosela. https://imgur.com/a/2z31Ehw Am atașat...? (mai mult)
M-am epilat pe picioare și mi s-au făcut coșuri și pete roșii și unele chiar dor, știți cumva de ce au apărut?
Salut TPU. Daca va uitati pe profilul meu am cerut solutii la o problema care ma macina.Si anume frica de moarte.Am citit comentariile si am inceput sa nu ma mai gandesc la moarte.Iar acum ma gandesc iar...? (mai mult)
Buna TPU…vomit incontinuu de 3 ore. Am vomitat de 8 ori, ultimele 6 dati am vomitat doar lichid galben foarte amar iar acum am vomitat tot asa cu bucatele/chestii maronii. Ce poate fi?
Trebuie sa iau niste pastile și nu prea înțeleg ce a scris dna doctor pe ele. Pe una scrie 3/zi. Iar pe cealaltă cutie nu prea înțeleg ce ar scrie 2/zi. Cum ar trebui sa le iau și la ce ore. Am ...? (mai mult)
Salut, acu o zi am dat din greșeală cu pumnul în colțul de la dulap și mă doare osul de la deget.Ma doare când îl mișc și este puțin umflat.Ce credeți că am? Sau spuneți- mi va rog ce sa...? (mai mult)
Buna ziua! M - am confruntat luna aceasta cu o menstruație groaznic de dureroasa decât de obicei. Ceea ce a fost diferit a fost abundența și durata care au fost mai mici ca de obicei.Eu de obicei am...? (mai mult)
Buna ziua! M- am confruntat luna aceasta cu o menstruație groaznic de dureroasa. Ceea ce a fost diferit a fost abundența și durata care au fost mai mici.Eu de obicei am un flux abundent, care mă ține...? (mai mult)
Buna ziua. Daca la stomatolog fac detartraj trebuie să fac separat și Air Flow? Trebuie efectuate de stomatolog împreună sau se poate și separat? Am văzut că un detartraj costa 100 de lei plus ...? (mai mult)
Bună ziua TPU. Am o problemă, de câte ori iau antibiotic fac diaree, de o lună mă doare în gât foarte rău și m- am ferit de antibiotic, luasem doar pastile dar nu- mi trecea și am decis ...? (mai mult)
Ce se întâmplă dacă bei insecticid?
De ce sunt obsedata de chibrite? De fiecare data cand vad o cutie simt nevoia sa iau fiecare bat de chibrit si sa-l ard! HELP
Stiu ca va doare la banana/savarina de oricine si orice de cand toti au devenit roboti dar simt nevoia sa scriu asta pentru ca nu are cine ma asculta. Aveam si inainte depresie foarte urata cu nesomn,...? (mai mult)
Ce se întâmplă dacă te dai pe cap cu soluție antiparazitară pentru oi?
Bună ziua! Daca am Cardul European de Asigurări Sociale de Sănătate pot sa am reducere la unele medicamente din farmacii? Multumesc anticipat pentru răspunsuri!
Salut, am si eu o intrebare, va rog sa ma ajutati. Daca o persoana cu SIDA s-a zgariat intr-un surub, iar apoi m-am zgariat si eu, sunt sanse sa fi luat virusul?…
Pe sotul meu îl doare foarte tare spatele, el într-adevar a spart şi multe lemne şi le-a carat saptamana asta pentru la iarna.E posibil sa îl doara din cauza?
Am 15 ani mama vrea sa ma duca din nou la ginecolog. am mai fost odata şi doar mi- a pus niste intrebari dar acum o sa ma şi consulte şi am câteva întrebari.1Ce o sa imi faca? Apropo nu mai sunt virgina,...? (mai mult)
Am 17 ani, nu prea mănânc și mama a zis ca ma duce la doctor să mi se facă niște analize de sânge și perfuzii cu vitamine. Eu nu prea vreau, îmi e frică de ace dar mama nu înțelege.Ce ați...? (mai mult)
Folosesc Lactiferon Derma (recomandate de dermatolog) de 2 luni iar de atunci nu imi vine menstruatia. Are vreo legatura? Nu, nu este vorba de o sarcina.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pizza
Te numeri printre multitudinea de fani ai pizzei din intreaga lume? Hai sa vedem daca stii mai multe despre ea decat cum sa o mananci cu pofta! :-)