Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 2 Noiembrie 2024 sunt:
Bună TPU, am avut 10 zile tratament cu AFLAMIL, CLORZOXAZONA ȘI MAGNEROT vreau să știu dacă se poate să fi interacționat cu anticoncepționalele pe care le iau YASMIN, și să îmi reducă...? (mai mult)
Ce părere aveți de cartile Codul Emoțiilor și Codul Corpului de Dr.Bradley Nelson in care se prezintă tehnici terapeutice, de vindecare și de medicină alternativă.Pot să mă vindec de anxietate...? (mai mult)
Bună ziua. M- i s- a facut un nodul pe sanul drept exact sub sfârc, nodulul este putin dureros si am fost la medicul de familie. Si am primit un bilet de trimitere dar mi- a spus ca nu e nimic. Si sa...? (mai mult)
Bună, TPU! Vin la voi cu următoarea întrebare: ce aș putea face să tratez o gastrită cronică identificată în urma unei endoscopii digestive superioare? Am 17 ani, iar în urmă cu 3 luni am ...? (mai mult)
Buna ziua, daca am gastrita si trebuie sa merg la liceul ce sendvisuri as putea manca?
Daca injectezi aer in picior dar nu in vena mori?
Bună! Aș dori să știu și eu ce părere aveți despre operațiile estetice. Sunt OK de făcut sau nu și în ce măsură. Pe mine m- ar interesa cea cu implantul de silicon. Dintotdeauna am avut sânii...? (mai mult)
La cat timp trebuie sa mergi la un control periodic la dentist?
Bună tuturor:) sunt noua aici și mi- am făcut acest cont tocmai pentru a pune întrebarea asta, deoarece mă confrunt cu o problemă destul de stânjenitoare de o perioadă destul de lungă de timp....? (mai mult)
Daca se spune ca sportul este foarte benefic pentru sanatate, oamenii sunt indemnati sa faca cat mai multa miscare zilnica (exercitii fizice acasa, fitness/aerobic la sala, alergare prin parc, etc.),...? (mai mult)
Bună ziua, de câteva luni mă confrunt cu o situație mai delicata și nu știu ce am de făcut! În urmă cu un an am primit rețetă de la psihiatru cu Serlift și Alprazolam, pastile cu care eram...? (mai mult)
Pacientii in coma indusa aud ce se vorbeste in jurul lor?
Salut, ma doare in gat rau si un pic urechile.Am fost la medic si am luat spray de gat si niste pastile.Ce sa fac sa imi treaca asa pe moment, nu stiu 20- 30 de minute sa- mi treaca.Inafara de pastilele...? (mai mult)
Stie cineva cum se poate scapa de petele galbene de pe unghii cauzate de fumul de tigara?
De ce am stat de mult ceromon in ureche?
Bună ziua, azi am fost la medic, mi-a recomandat sa iau depakin ziua la 3 de 300 și seara de 500 depakin, e ok, voi ați mai luat asa?
Vreau un sfat și sa îmi spuneți dacă s- a mai confruntat cineva cu asa ceva deci eu merg în fiecare pauza la scoala urinez trebuie sa ma chinui sa îmi golesc vezica sa simt ca o am goala. Cu toate...? (mai mult)
Bună dimineața! Pot folosi Omez cu gastrofait împreună?
Buna seara, sunt persoane cu hidrocefalie care au permis de conducere?
Bună, ce pot lua pentru durerea de masea până ajung la dentist?
Buna seara, in urma cu ceva timp m-am lovit cu coarnele de la motocross langa penis si s-a format ceva dur eu zic ca este un cheag ceva si cand apas doare a trecut de o saptamana, ceva idei sfaturi?
Bună ziua! Știe cineva dacă există facultatea de radiologie și imagistică medicală la vreo universitate în Romania? Mulțumesc frumos anticipat!
Salut. Daca am o carie semnificativa iar restul minuscule pr masele, pe cele mici le va taxa cat pentru un dinte intreg sau este alt tarif?
Salutare, stiu ca poate nu trebuie sa adresez aici aceasta intrebare dar poate a mai trecut cineva prin aceasta situatie si ma poate indruma sau imi da un raspuns Daca pers are certificat cu grad handicap...? (mai mult)
Mi s-a retractat pana jos pielea aia de pe penis, eu sunt necircumcis dar acum penisul meu arată ca unul circumscis, ma ustura vârful când se atinge penisul de orice.
Salutare, acum o lună jum am suferit o operație de torsiune la testiculul stâng. încă mai am anumite disconforturi nu sunt dureri o ușoară senzație de disconfort. Sunt normale aceste disconforturi?...? (mai mult)
Buna! Pe 11 septembrie am avut primul contact sexual, protejat chiar, ultima mea menstruație fiind pe 1 septembrie, de atunci nu mi- a mai venit si am intarziere 5 zile, precizez ca am semne ca si ...? (mai mult)
Este normal sa simți o iritare puternica asa fără motiv în tulburarea borderline, mai ales după ce te trezești din somn? O simt asa de intens, dar după vreo câteva ore trece.
Bună ziua, as vrea sa știu dacă e posibil ca să scapi de tot de ptiriazis versicolor. Le am pe tot corpul, pe picioare sunt de o culoare asa spre mov. Am pe spate și pe mâine pete albe și maronii....? (mai mult)
Daca am făcut scaun cu sânge o singură dată și nu persista este de speriat?
M-am înțepat în buză cu ața dentară, ce pot face ca să nu îmi apară neg?
Ajutorrr, de 7 zile mă confrunt cu hemoroizi extern! am luat toate felurile de creme, supozitoare, gălbenele, ceaiuri infuzii nu- mi trece cu nimic! parcă s- a umflat mai tare acolo și e vânat!...? (mai mult)
Bună seara, ați luat vreodată risolept? Aveți idee dacă 0, 5 ml este un dozaj ok? Mi a fost prescris cu încă 2 medicamente dar îmi este frică să îl iau, ce spuneți? Ce reacții pot avea...? (mai mult)
Buna seara, am o problema cu raceala, ieri am tusit toata ziua si am scuipat saliva multa, astazi am dormit toata ziua, si aveam ganduri inutile in timp ce dormeam, nu aveam febra, pur si simplu ...? (mai mult)
Buna TPU vin cu o intrebare, Acum sunt racita dupa răceală trebuie sa fac vaccinul de 14 ani (Mai putin fac 15)Mi-l face cam tarziu.Dar pentru ce e acest vaccin imi poate spune cineva? Dau fundiță
Care sunt cele mai eficiente soluții pentru a elimina petele post- acneice și urmele lăsate de zgârieturi? De fiecare dată când îmi trece un coș, sau mi se vindecă o leziune rămân cu semne....? (mai mult)
Salut TPU! am si eu o probleme ma doare intre omoplati sau in zona plamanilor in spate cand inspiri puternic m-ati putea ajuta?
Bună,e un mesaj mai mult pentru femei Este adevărat mitul ca dacă are bătăile sub 140 e băiat și dacă e peste 150 e fata?
Voi ati avut vreodata problema asta gen sa nu vorbiti niciodata sau mai niciodata din motivul ca nu ati avut efectiv ce sa spuneti ca nu va trecea mai nimic in minte ca aveati mintea goala fara nimic de...? (mai mult)
Am probleme cu urinarea. Deci de vreo 2 ani am inceput sa uirnez fara presiune, uneori urinez și cu durere și usturime, după ce beau apa îmi vine sa urinez brusc. Nu mai pot, am tot fost la medici,...? (mai mult)
Buna, vreau sa va spun că băiatul meu nu mănâncă deloc, deloc ciorbica, mazăre.Deci nu- i place deloc mâncarea.Rar mănânca mâncărică de cartofi și ce- i place lui mult șnițel..deci nu...? (mai mult)
Este o întrebare ce m- a cam pus pe gânduri să o pun, dar o pun, căci sunt cam îngrijorată și până acum nu mi s- a mai întâmplat...Și asta este inclusiv femeilor, care poate au pățit și...? (mai mult)
Bună dimineața. De două săptămâni mănânc 1.300 de calorii pe zi, am exclus in proporție de 80% carbohidrații și nu mai mănânc dulce. Problema este că în aceste două săptămâni nu am...? (mai mult)
Deci până la urmă cancerul osos se răspândește după moarte? Tatăl meu a avut cancer osos tip 2/3 (nu tin minte) si raposatul a fost inmormantat azi. Nu gasesc nimic pe internet.
Salut TPU, in urma contactului sexual am dezvoltat HPV, acum am auzit că testele pentru depistarea altor boli cu transmitere sexuala sunt extrem de dureroase, se pot descoperi și la analize de sânge? ...? (mai mult)
Eu chiar nu mai pot, plang incontinuu.Am cosuri pe fata.Am incercat orice in afara de roacuttane. epiduo, effaclar duo, ivapur, multe altele..incontinuu imi apar cosuri nu stiu ce sa mai fac. Fata ...? (mai mult)
Am fost la un spital public din Bucuresti de boli infectioase si mi s- au facut analize. Asistenta care mi le- a facut nu a deschis acul in fata mea si am intrebat- o daca e nou acul si mi- a spus ca ...? (mai mult)
Salut, am avut o operație la măsea minte joia trecută, e normal să simt un gust ciudat în gură câteodată? E de la fire? Nu mă doare, este doar puțin umflat dar s- a tras f mult, nu cred ca...? (mai mult)
Salut, am problema destul de grava, aseară când sa mă pun sa dorm m- am pus pe o parte și nu puteam sa dorm din cauza unui disconfort la stomac, m- am întors pe toate părțile aceeași chestie,...? (mai mult)
Bună ziua, dacă am febră foarte mare și îmi curge nasul foarte rău, tușesc și îmi este foarte rău nu mă pot ridica din pat, ce pot sa fac?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Marius22222222222 întreabă:
Xena20 întreabă:
led10 întreabă:
octav005 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Gilmore Girls
Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!