anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

5 FUNDITzE! Buna astazi din greseala mi-am rupt o alunita de pe cap! Ce ar trebui sa fac? Este grav? Daca as putea rezolva imi spuneti cum si cam cat costa! va rog mult cine ma ajuta primeste 5 funde pentru ca eu o sa postez ce 5 ori intrebarea anuntand pe cel ce ma va ajuta! Urgent! Va rog! Sunt disperata!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| wintage a răspuns:

Ciudat...
Eu zic sa contactezi un medic de familie daca nu chiar direct un dermatolog.

| DeathIncarnate a răspuns:

Nu e grav se mai intalmpla si eu am patit asa...o sa-ti creasca alta in locul celei rupte

| MâţaD a răspuns:

Ti-am mai raspuns o data la intrebarea asta.straight face

| qiunZJDX a răspuns:

Cum sa fi asa de prost?!

| virus29 a răspuns:

Trebuie sa mergi curand la dermatolog, va hotari ce sa ii faca alunitei, sa o cauterizeze eventual.Depinde de felul alunitei, medicul stie.
Nu te speria, medicul te poate ajuta mult.
sanatate!

| Wow_5032 a răspuns:

Salut e foarte grav. Odata la sport un coleg a cazut si sia rupt o alunita si in timpul orei la lluat cu ameteli si lau dus profesori la spital doctori iau spus la spital ca putea sa faca cancer
du-te la spital