Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 12 Februarie 2025 sunt:
Am 15 ani mama vrea sa ma duca din nou la ginecolog. am mai fost odata şi doar mi- a pus niste intrebari dar acum o sa ma şi consulte şi am câteva întrebari.1Ce o sa imi faca? Apropo nu mai sunt virgina,...? (mai mult)
Am 17 ani, nu prea mănânc și mama a zis ca ma duce la doctor să mi se facă niște analize de sânge și perfuzii cu vitamine. Eu nu prea vreau, îmi e frică de ace dar mama nu înțelege.Ce ați...? (mai mult)
Folosesc Lactiferon Derma (recomandate de dermatolog) de 2 luni iar de atunci nu imi vine menstruatia. Are vreo legatura? Nu, nu este vorba de o sarcina.
Am 24 de ani, nu pot rămâne însărcinată, de asta mi s- a recomandat fertilizarea în vitro. Eu și soțul meu ne dorim foarte mult un bebe, am ovare polichistice și de asta nu pot rămâne însărcinată....? (mai mult)
Salut TPU. Sunt foarte trist si ingrijorat impreuna cu familia mea deoarece acum 4 luni, verisoara mea s- a apucat de o dieta foarte dificila si aproape fatala daca nu ma insel, planul ei e sa nu manance...? (mai mult)
Ajutați- ma va rog frumos cu o părere cu un sfat.Sunt cu părinții într- o vacanță în România, sunt bărbat am 30 de ani, iar azi noapte în camera de la pensiune am dat cu capul in perete, ...? (mai mult)
Am niște mâncărimi insuportabile de anus și am și răni pe pielea anusului. În general am mâncărimi de piele dar azi chiar am avut probleme de mâncărime la anus
De cateva zile, după externarea tatălui meu din spital, stau cu o frica groaznica ca am cancer bucal sau la gat, odată cu frica au apărut și simptome minore și banale, caut pe internet și mai...? (mai mult)
Am piciorul în ghips de 2 săptămâni și încă este umflat și mă doare tare, este normal?
Salut TPU, imi puteți da va rog niste informații despre meniscul rupt? Doare daca il pui in pământ? Eu il am umflat dar putin si nu ma doare cand il pun in pământ deloc, mi s- a spus ca am ruptura...? (mai mult)
Ce se înțelege prin mancare sănătoasă și saraca in calorii? Este mancare care sa îți mențină corpul slab sau sa îți crească imunitatea?
Salut TPU. Tatal meu a fost internat la spital pentru o problemă de sănătate fizica, iar eu de la un timp stau cu teama de a nu avea o boala incurabila. Acum ma gândesc continuu la cum ca as avea ...? (mai mult)
Hello! Stie cineva unde gasesc aparat dentar Iconix Aesthetic Braces (cel auriu)? Preferabil Bucuresti sau imprejurimi, as aprecia si niste preturi. Multumesc!
Buna ziua, soțul meu a avut astăzi o endoscopie cu sedare. Dar sedarea nu a funcționat. In timp ce era sedat se agita foarte tare, din cate am înțeles dădea cu pumnii și nu au mai reușit să...? (mai mult)
Duminica fac 13 Ani, si de 4 zile nu mai pot sa dorm.Ma culc la 12 si ma trezesc la 3-4, dupa un timp ma culc din nou si de la 5 nu mai pot sa dorm.Ma puteti ajuta cu un sfat ceva?
Am o frica groaznica de boli grave, acum de exemplu am avut o cunoștință internata în spital și am senzația ca sufăr de cancer bucal:) am 16 ani, nu am fumat niciodată, nu am simptomele cancerului,...? (mai mult)
Eu am un ciclu regulat, azi în 17 iulie mi-a venit ciclu doar o zi, doar câte o picătură, din ce cauza?
In rezultatul RMN abdominal apare urmatoare exprimare "leziunea anterior descrisa hiperintensa T2 fs, restrictiva în ponderatie de difuzie și moderat gadofila, asociază reducere lumenala moderata,...? (mai mult)
Bună ziua, in iunie mi-a venit menstruatia in 25-30 si acum mi-a venit mai devreme, pe 17 iulie, care este cauza?
Dupa 8 zile de reținere a menstruatiei, am mici picaturi de sange însoțite de mic disconfort in partea de jos a abdomenului si la spate, poate fi un semn de implantare asa de tarzie? Menționez ca ...? (mai mult)
Bună. Eu sunt acum la mare. Însă problema este că cred că sunt răcită(de fapt sunt cred). Ma cam doare in gat(uneori da uneori mai puțin si uneori mai tare. TUSESC încontinuu după ce vin ...? (mai mult)
Am 15 ani, sunt însărcinată, îmi e foarte rau de la sarcina, vomit şi ma simt extrem de rau nu stiu ce sa fac sa ma simt mai bine şi ca sa merg la medic trebuie sa vina mama cu mine, eu fiind...? (mai mult)
Nu pot dormi noaptea. Chiar de îmi e foarte somn nu pot dormi abia reusesc sa ma culc la 6 dimineata Cum pot scapa de insomniile astea?
Am o problema foarte ciudata și sunt sigur ca e din cauza masturbarii, de fiecare data când fac asta am probleme cu urinatul adică urinez puțin și simt vezica incompleta și trenci sa stau 10 min...? (mai mult)
Bună ziua.A mai pățit cineva la folosirea ovulelor Canesten să aibă secreție roz? Ce ați făcut? Ați mai continuat tratamentul cu ovulele acestea? Mulțumesc.
De câteva zile ma tine partea stânga la mijloc, de la ce ar putea fi? Menționez ca sunt supraponderal
Buna TPU, am fost la mare si am avut un costum cu chiloti si sutien, problema e ca pe sfarcuri mereu am ceva galben nu stiu ce e, cum ar fi fix inauntru dar o pot da jos dar nu de tot, dar astazi cand ...? (mai mult)
Buna seara, vreau să vă întreb dacă mă ajută. Mi s-a făcut o bolfa langă buric jos și mă doare, ce este asta și ce trebuie să fac? Sunt femeie
Ați făcut terapie online? Recomandați pe cineva pentru a face ședințe de terapie online? Din păcate programul nu mi permite să mă deplasez la un cabinet.
Ce remediu naturist poate reduce transpiratia la axile, in zona talpilor si la maini?
Buna TPU, am fost la mare si am avut un costum de baie din 2 bucati,cand am ajuns acasa am vazut pe sf*arcuri ca am ceva alb,nu am facut niciodata nimic, deci de la ce e?
Am 15 ani si mereu simt ca ma sufoc, mai ales cand ma ridic in picioare, am palpitatii in gat si din cand in cand ma doare in piept si mana stanga. Mi- am facut analize de sange care au iesit bune ...? (mai mult)
Salut, ce sa fac daca am picioarele in forma X dar nu sunt tare in forma X de abia incep sa se facă? Am 18 ani, vreau sa știu daca pot face ceva ca sa imi îndreapt genunchii. Am început sa fac exerciții...? (mai mult)
Ce se întâmplă dacă te mușcă o viperă și nu mergi la spital pentru antidot?
Buna, m-am lovit la degetele de la picior în coltul masinii de spălat, ma doare foarte tare nu pot calcă cu el. Ce sa fac? Mi-am pus și gheata dar nimic și mi s-a umflat puțin...
Cei care ati apelat la un psiholog/psihoterapeut, ati facut terapie prin hipnoza, functioneaza aceasta, mai ales pentru cei cu tulburari din spectrul autist si forme de anxietate/depresie?
Cam cât costa să îți faci dantura? Menționez ca pentru a arata bine estetic trebuie sa îmi pun 3 dinti, unul sa îl reconstruiască, incisivii cu plombele și să îmi mai pună încă un...? (mai mult)
Buna ziua, as dori sa veniti cu un raspuns foarte bun, de cativa ani buni, am o problema de somn, cand stau in pat si dau sa adorm, nu ma baga nici in vis, parca traiesc altceva, "imi bazaie capul",...? (mai mult)
Salut,ce se întâmplă atunci când cineva imi apasă tare craniul capul, el se poate deforma?
Cum pot sa tratez hemoroizii externi? Am fost constipata și am luat multe laxative iar acum am diaree și am niste umflături la anus care sunt hemoroizi din cate am înțeles. Mă dor foarte foarte tare...? (mai mult)
Salut! Dacă mă operează azi de dimineață la picior (îmi scoate șurubul), sunt șanse să plec azi acasă? Mulțumesc!
M-am trezit cu un pui de plosnita pe ceafa :(( Oare risc sa ma aleg cu vreo boala noua? Parca e si o umflatura, dar se poate sa fie si cos. Ce pot sa patesc?
Deci astazi am fost operat de fimoza si vreau sa vorbesc cu voi despre asta. Dupa anestezic m- am simtit rau, adica ma durea rau de tot acolo jos, sunt bandajat, am o sensibilitate la capul penisului,...? (mai mult)
Mi- a intrat o coajă de sămânță între molar și gingie deoarece am muscat prost. Am incercat cu orice, scobitoare, pensetă m- am spălat de nu știu câte ori, dar nimic. Ce să fac că nu mai...? (mai mult)
Din cauza că sufăr de hiperhidroza cranio faciala nu pot sa lucrez vara! Îmi transpira efectiv fata de 50 de ori mai mult decât unui om sănătos, e horror, nu am văzut la nimeni așa ceva, cred că...? (mai mult)
Hei, astăzi cand m- am dus la baie am vazut o pată roșie lichidă pe chiloți (diferită ca atunci cand sunt pe stop) mentionez ca stopul trebuie sa- mi vină in 6 zile. Oare are legătură ca am mancat...? (mai mult)
Daca acum o saptamana am fost intepat de o capusa in zona inghinala iar acum ma simt de parca as fi racit, e din cauza capusei sau e o coincidenta?
Am cumparat un complex de vitamine de la plafar si scrie ca trebuie luat dupa ce bagi burta- n zabaidoace. Pe stomacul gol nu se poate lua? Ce se intampla iti afecteaza stomacul sau nu se absorb cum...? (mai mult)
Eu acum strang bani sa imi fac primul tatuaj, ideea e ca tot mi- au aparut articole pe net ca tatuajele pot cauza cancer si acum am un pic de frica in mine sa il fac. Vreau sa stiu daca e adevarat sau...? (mai mult)
Am pe testicolul drept ca o biluta mica tare si aseara cand o apasam ma durea, ce credeti ca ar putea fi? Tin sa mentionez ca am facut un control la urolog anul trecut si mi- a spus ca nu am nimic dupa...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
MountainRiver întreabă:
RitaHNZ întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea muntilor
Care este cel mai inalt munte din lume? Dar cel mai lung lant muntos? Tu stii?