| absolutnimeni a întrebat:

50 kg - 1.80 inaltime... sa zicem ca am trecut de majorat cu 2 primaveri... ce pot face pentru a ma ingrasa?
Mentiune : am facut niste analize...sange si urina...de colo nu am nicio problema + o ecografie si mi s-a descoperit doar cv nisip la rinichi in rest nada. Daca s'ar putea un raspuns fara 3*n mese pe zi.Mai bine niste proteine ceva.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Adry a răspuns:

Vezi sa nu ai parazitii intestinali care iti consuma resursele si de aceea nu iei in greutate.
Ce poti face? - citesti cateva articole de pe net despre viermii intestinali, iei cateva pastile si ii dai afara daca sunt in tine, sau, calea mai grea, te duci la doctor, ii iei ceva de 5-10lei, iti faci analize de 30-50lei si vei afla daca ai sau nu si daca ai vei continua cu prima metoda.

4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

NU apela la proteine tip "supliment alimentar"!
Mai tarziu vei regreta!
Adevarat ca, ai o greutate redusa, dar daca faci multa miscare in aer liber, consumi multe fructe si legume proaspete, lapte si produse lactate naturale (de casa), metabolismul iti va reveni in cca un an.
Daca intr un an greutatea ta nu se ridica la normal (cca 70-75 kg), consulta-te si cu un medic endocrinolog.

doiny
| doiny a răspuns:

Eu in locul tau as fi bucuroasa ca pot sa mananc orice imi pofteste inima, la orice ora si nu mi-as face griji ca se depune. multe fete si-ar dori sa fie slabe si sa nu renunte la "micile placeri", dar din pacate sunt obsedate de a arata cat mai slabe. asa ca nu te indopa cu mancare si pastile ca sa te ingrasi pentru ca o sa vina si vremea cand o sa se depuna mai mult decat ti-ai imaginat si o sa-ti doresti sa arati din nou ca acum.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia niste anabolizante gen omadren, naposim si altele si du-te la sala si o sa te faci cat casa poporuluiwinking

| absolutnimeni explică:

Doiny : viata nu inseamna numai mancare. A manca ce vrei, oricat vrei, pe mine nu ma face fericit. Fericit e cel care daca mananca pune cat de cat pe el, iar daca nu mananca slabeste cat de cat, pentru ca el isi poate controla greutatea. A manca si a te ingrasa, sau a manca si a nu te ingrasa deloc, reprezinta un "defect". Fiindca esti fata ai impresia ca e rau daca te ingras, eu fioind baiat consider ca e rau daca nu pui pe tine...vezi? difera modalitatile de gandire.
Bula am fost intotdeauna slab si foarte scund.De 4 ani m-am inaltat...si deci nu am cun sa revin la o greutate normala pentru ca nu m-am bucurat niciodata de asa ceva.
Adry nu am mai auzit de problema asta si de aceea iti multumesc.Totusi nu cred ca e de la asa ceva deoarece eu am fost intotdeauna slab si foarte foarte scund. M; am dezvoltat cu 2-3 ani mai putin decat ceilalti de varsta mea, mereu.
M; as duce sa fac si alt control, dar nu stiu unde si la ce.Mai astept pareri.Multumesc pentru cele existente deja.