Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 12 Februarie 2025 sunt:
Bună ziua! Ce folosiți pentru reținere de apă? Mulțumesc anticipat!
Buna. Simt o durere foarte puternică în partea dreapta a pieptului care radiază și în spate, nu mă doare constant mă lasă câteva momente și după mă apucă iar. De la ce ar putea fi? Nu am ...? (mai mult)
Bună TPU, azi fara să vreau mi-a picat țigara aprinsă pe burtă, m-am ars puțin dar nu foarte rău, a ieșit deja bășică, există riscul să mă infectez sau ceva?
Ce este pilula de a doua zi ( ellaone)? Ce efect are și cum afectează ovulatia și menstruația?
Bună! Am aproape 22 de ani, la 15 ani am fost diagnosticată cu epilepsie. Problema este altfel, la 17- 18 ani am început să am problema cu dantura. Am vrut să intervin la timp așa ca am întrebat...? (mai mult)
Bună ziua. Știe cineva dacă histerectomia totală beneficiază de gratuitate? Menționez că eu nu am asigurări de sănătate.
Am o alunita care și-a schimbat forma și culoarea. Poate fi cancerigena? Sau am vreo șansa sa nu fie? Nu am nici un caz de cancer în neam
Daca iei pilula de a doua zi îți deregleaza ovulatia și menstruația se deregleaza (nu-ți mai vine pe aceeași data)?
Https://comenzi.farmaciatei.ro/medicamente- cu- reteta/medicamente/ozempic- sol- inj- in- stilou- injector- pen- preumplut- 0- 50- mg- 1- bucata- novo- nordisk- p352910 Hei, TPU, dacă aș dori să...? (mai mult)
Buna fetelor, in legatura cu anticonceptionalele, am vb cu doctorul si mi s- a spus ca e normal doua luni sa am scurgeri, dar eu am scurgeri de 11 zile si nu sunt mari, dar vizibile, o sa am aceste...? (mai mult)
Salutare TPU! Am o problema eu trebuie sa port ochelari când fac activități precum:statul pe telefon, calculator, cititul, teme la școală. Sunt ochelari de lucrat la apropiere dar de multe ori...? (mai mult)
Am și eu o întrebare. Daca la vreo 5 6 ore după ce am luat paracetamol am băut cola are ceva?
Cum se scapa de paraziți intestinali?
Pot comanda regenon la cineva?
Dacă mi-a rămas o bucată de carne în esofag și de 4-5 ore nu iese și am fost și la medic și nu merge, ce pot face?
Bună, am o întrebare, am entorsă și fisură la glezna stângă, am piciorul în ghips și mă doare în partea stângă deasupra oului destul de tare, ghipsul mi s- a lărgit destul de tare și...? (mai mult)
Bună ziua. Am dureri și simt ca un fel de arsuri pe tălpile ambelor picioare. Problema sta în felul următor, acum 3- 4 zile am făcut o baie la câinele meu, precizez ca la acel câine nu i- am...? (mai mult)
Bună ziua! Spironolactona se eliberează pe bază de prescripție medicală? Mulțumesc anticipat!
Hei! Cineva cu faringita cronica? Cum ați scăpat de ea?
Buna TPU am o intrebare, Pot baga ob daca sunt virgina? Matusa mea o zis ca nu, Mi a venit menstruatia cu 9 zile mai devreme la fel si luna trecuta cu 7 zile, Si astazi merg undeva si nu vreau sa port...? (mai mult)
Bună TPU! Am avut de curând o răceală la ovare și am luat Cuminol. După acest tratament am prezentat simptomele unei candidoze vaginale și am folosit crema lomexin, însă cu cât folosesc această...? (mai mult)
Puteți sa îmi recomandați un medic pneumolog bun din Târgu Mureș?
Bună TPU. Deci cum să încep, vedeți voi de câteva săptămâni încoace capacul de la wc este murdar de sânge, când am întrebat- o pe mama dacă ea este pe roșu mi- a zis ca nu e și nici ...? (mai mult)
Hei TPU, ce pot face daca am tinut un dificit caloric iar in prima saptamana am reusit sa dau jos rapid 5 kg, iar in prezent am o luna de zile de dificit caloric, mancat sanatos fara prajeli, fainoase,...? (mai mult)
Ce inseamna retard mintal/mental sever și ce fac adică cum se comporta oamenii cu retard mintal/mental sever?
Buna ziua, cam de o luna simt presiune in cap si uneori in partea fetei, am fost la toate analizele, inclusiv un CT si mi au spus ca nu am nimic, neurologul mi- a zis ca e doar anxietate, dar eu nu...? (mai mult)
Heei! Am luat antibioticul cu o ora mai devreme, se poate intampla ceva grav? Iau antibioticul la 12 ore
În fiecare dimineață când deschid ochii vad puțin în ceață și este deranjant de vreun an am problema asta doar dimineața și puțin seara când stau pe telefon. Am 14 ani nu e normal.
Buna! Dacă am luat antibioticul cu o ora mai devreme, ce se poate intampla? E grav?
Bună seara azi am avut de dărâmat un acoperis la bunica mea din internita, am purtat mănuși și după acoperiș am aruncat toată internita jos spartă, după a venit un vecin și mi- a spus ca e...? (mai mult)
Daca mănânc doar o masa pe zi și beau doar cola zero cat pot slabi in 2 săptămâni?
Bună Seara.Am avut 2 atacuri de panică Intr o oră.a mai pățit cineva? Cum le ați tratat
Ajutor! Acum 15 minute am tras ceva din priza subțire, și am atins puțin cred eu ce era în priză mai jos, doar pe palma simt niste furnicături și puțin dinscofort la inima, deși nu știu dacă...? (mai mult)
Nu stiu ce e cu mine in ultimul timp, simt ca sunt intr-un vis continuuu si nu ma simt in corpul meu de aproape 2 luni am si vise foarte horror oare ce este cu mine? Oare chiar sunt intr-un visss
Care sunt mai eficiente pilula de a doua zii ( alleone) sau anticoncepționalele?
Din greșeală când m- am dat jos din pat am calcat cu piciorul în prelungitor, nu am văzut dacă am călcat unde are prelungitorul prizele sau pe lângă dar după câteva minute simt ca niște furnicături...? (mai mult)
Buna tuturor.Luna aceasta am inceput anticonceptionalele pe 3 mi-a venit prina zi luna viitoare trebuie sa merg la mare pe 10 si menstruatia o sa vina tot pe 3 sau intarzaie sau vine mai devreme?
Păreri despre pilula de a doua zii (ellaone )? A mai folosit cineva această pilula ellaone după actul sexual neprotejat? A avut eficienta?
Hei ajuta codaminul pus in măsea? Daca da, la ce anume?
Salut știe careva dacă boala chlamydia se poate trăda definitiv? E ceva periculoas cum sunt alte boli?
Pentru hiperhidroza ( transpirație excesivă) ce ar fi mai eficient? Înafara de Botox că nu îmi permit! Ceaiul de salvie ce ar fi mai eficient? Pentru hiperhidroza cranio faciala care este generată...? (mai mult)
Bună,ce aș putea să fac sa îmi vina menstruația mai repede
Buna. Am fost la ginecolog acum 2 luni și mi s- a dat tratament cu anticoncepționale pentru reglarea menstruala, am avut grețuri, sângerări și așa iar doctorul mi- a spus ca au fost din cauza...? (mai mult)
Ma mananca rau ochii si cand ii scarpin ma si ustura ( evit sa ii scarpin pentru a nu produce o infectie )stranut foarte des si imi curge si nasul, credeti ca e alergie? Sau poate am luat ceva din apa...? (mai mult)
Buna TPU! Nu am deloc motivatie si ambitie sa invat pentru examenul de Bacalaureat ce ma asterne intr- un an. Din cauza asta consider o problema care imi poate distruge viitorul daca nu il iau si as vrea...? (mai mult)
Bună, ați făcut vreodată insolație? Sora mea mai mică varsă și nu se simte prea bine, eu mă gamdesc ca e insolație pentru ca a intrat în piscină( la noi în curte) și era soare, nu știu,...? (mai mult)
Bună seara. De ce organismul meu nu accepta o sarcină? Am fost însărcinată în 11 săptămâni. Iar sarcina s-a oprit din evoluție la 5 sau 6 săptămâni. De ce?
Salutare, am nevoie de un răspuns la o întrebare, dacă mănânc doar 1000 de la calorii pe zi este ok? Adică nu știu sigur ca am înțeles ca nu este chiar asa recomandat și vreau și părerea...? (mai mult)
Sunt băiat, am o întrebare:Cum pot să slăbesc peste 50 de kg? In primul rand voi învăța nutriție că mi- am cumpărat multe cărți de nutriție. Următorii pași care ar fi? Se poate slabi ...? (mai mult)
Pot învăța nutriție din cartile de nutriție de pe Bookzone? Gen Dieta pentru corp și minte "de Dr.Saira Hameed, Oameni ultraprocesati de Dr.Chris Van Tulleken, Adio, zahăr de Molly Carmel și Zaharul...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
MountainRiver întreabă:
RitaHNZ întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
INNA
Hot, Amazing, Sun is up, Caliente, Inddia? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe stii despre INNA!