Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 13 Februarie 2025 sunt:
Bună seara. De ce organismul meu nu accepta o sarcină? Am fost însărcinată în 11 săptămâni. Iar sarcina s-a oprit din evoluție la 5 sau 6 săptămâni. De ce?
Salutare, am nevoie de un răspuns la o întrebare, dacă mănânc doar 1000 de la calorii pe zi este ok? Adică nu știu sigur ca am înțeles ca nu este chiar asa recomandat și vreau și părerea...? (mai mult)
Sunt băiat, am o întrebare:Cum pot să slăbesc peste 50 de kg? In primul rand voi învăța nutriție că mi- am cumpărat multe cărți de nutriție. Următorii pași care ar fi? Se poate slabi ...? (mai mult)
Pot învăța nutriție din cartile de nutriție de pe Bookzone? Gen Dieta pentru corp și minte "de Dr.Saira Hameed, Oameni ultraprocesati de Dr.Chris Van Tulleken, Adio, zahăr de Molly Carmel și Zaharul...? (mai mult)
Buna.Am 16 ani si eu ma consider o persoana ipohondra si nu stiu ce sa fac.Mereu dar mereu traiesc cu teama asta cu stresul asta de a nu avea o boala fatala sau sa o fac pe viitor.Acum vedeti si voi cat...? (mai mult)
Bună ziua. Cum mă pot programa la institutul gastric Cluj pentru video capsulă? Sun de 2 zile la numărul de telefon de pe site. Mulțumesc frumos.
Am avut aparat dentar acum 1 ani iar ortodontul l-a dat jos si mi l-a dat mie. Intre timp, dintii s-au strambat inapoi, se poate pune acelasi aparat inapoi, pentru a nu mai plati tot aparatul?
Heyy TPU, puteți sa ma ajutați cu cate ceva informații despre menisc? 1Daca ma operez cat ma tine internata(sunt copil)? 2 cat durează recuperarea daca ma duc la o clinica privata de kinetoterapie...? (mai mult)
Bună! Din păcate sunt grasă, la 1.73 am 81 kg, știu ca nu este extraordinar de grav, dar trebuie să slăbesc. Am început o dietă și doresc să ajung la 60 kg, dar am o problemă cu cântarul....? (mai mult)
Salut,voi aveti problema asta? Cu orice parfum m-as da sub braț mă ustura de moarte.
Cat de sigura este pilula de a doua zi (ellaone) dacă o iei după 10 ore după actul sexual? A mai luat cineva pilula de a doua zii( ellaone)?
Buna, am infectie urinara cu escherichia ecoli, sunt la o saptamana de antibiotic Ciprinol si de cateva zile capsule vaginale Mastrelle flora plus pentru echilibrarea florei, prietenul meu ia si el ...? (mai mult)
Salut când dormeam in somn tuseam si dintr-o data mă înțeapă inima când tușesc chiar și acum dimineață
Bună, am un piercing în nas și mi-a ieșit o bubita în jurul piercing ului. E infecție?
Salut TPU! Petrec mult timp în soare și am 15 ani mi- au apărut ceva pete negre pe mâini și m- am speriat. Nu mai vreau sa caut mult pe internet ce ar putea fi ca după iară ajung pana la cancer...? (mai mult)
Buna dragilor, practic toata viata am avut un mare disconfort fata de societate, ma intreb oare voi cum gestionati asta? Ma intreb oare sufar de fobie sociala? (desi pot vorbi si pot interactiona dar...? (mai mult)
Buna ziua. Probabil m-a tras curentul. Am o durere de omoplat pe partea stanga care urca durerea pana pe gat si se lasa pe mana stanga. Stie cineva un remediu? Sfunt de 4 zile cu durerea asta
Pretul pentru inlaturarea cariilor este pentru un singur dinte sau pentru toata procedura? Intreb pentru ca am mai multe carii foarte mici pe mai multi dinti.
Știți locuri in Iași unde se poate face Angio CT Coronarian cat mai rapid care sa nu coste nici prea mult? Am sunat in niște părți dar este 2000 de lei iar cu bilet de trimitere trebuie sa aștept...? (mai mult)
Întrebare scurta. Bunicii îți pot fi donatori de sânge? Nu mă pricep la bio:( Daca da, in ce condiții ce grupe trebuie să aibă fiecare pentru că un nepot sa primeasca sânge de la bunică?...? (mai mult)
Salut! De vreo 3 zile am o durere constanta. Este cand fix in dreapta sternului, cand pe coastele de mai jos, cand sub coasta. mereu pe partea dreapta. De asemnea daca se pune presiune pe dreapta ma ...? (mai mult)
Buna! Am mana in ghips de 2 saptamani si e normal sa simt dureri in mana?(nu am dureri mari), iar dupa cateva minute isi schimba locul unde o sa ma doara.
Bună! Ce trebuie sa fac sa nu dezvolt alte boli ca schizofrenia sau demența? Cu problemele mele am auzit ca am mai multe șanse! Cand eram mica auzeam niște voci și eram gata sa ma arunc de la un etaj...? (mai mult)
Cum este durerea de apendicită? Pe mine mă doare în partea dreapta a abdomenului, dar doar când mă ridic din pat sau mă aplec nu mă doare constant. Este posibil să fie apendicita?
Am fost sa imi fac analizele de sange. Cand le-a vazut doamna doctor a zis ca sunt praf. Mi-a facut trimitere la hematologie...:( Sunt foarte speriat. Cat de ingrijorat ar trebui sa fiu?:(
Bună, am un bebe de 11 luni aproape și o avut rujeolă, i- au rămas pete pe mâini. Oare îs bubițele care trec sau rămâne pătat? Și pe piept i- au ieșit câteva bubițe roșii mărunte, oare...? (mai mult)
Ce medicamente sau pastile sunt bune pentru insomnie fără prescripție medicala?
Ce inseamna dacă în fiecare zi îmi apar păianjeni în fata ochilor? De câteva zile mi se întâmplă asta și înainte nu pățeam asa ceva
As vrea sa stiu daca a facut cineva abdominoplastie la Cosmedica in Baia Mare la dr Costache Chertif si daca a avut vreo problema sau nu dupa.
Salut, am nevoie de putin ajutor si cer asta doar celor care s- au aflat in aceeasi ipostaza (fara suparare celorlalti). Pe scurt : am 24 de ani, necircumcis, marime pemis ~17.5 cm, durata act sexual,...? (mai mult)
Bună seara! A încercat cineva Biomed6 pentru a lua în greutate? Chiar funcționează?
Am 18 ani și cred că am fimoza, nu o pot (beli) absolut deloc dar faza este că nu am nici o problemă, nu mă doare nimic, nu miroase urat, pot face și dragoste doar că mă deranjează pe mine...? (mai mult)
Buna ziua! Am spart un termometru si sunt foarte speriata deoarece nu am gasit varful. S- a rupt in 2 bucati. In restul termometrului a ramas mercur insa cu spatii din cauza ca s- a eliberat presiunea....? (mai mult)
Bună. Cei care ați fost operati de apendicita, cum a fost operația și recuperarea? E operatie grea? Cate zile te tine în spital?
Daca am băut apă și am simțit că s- a dus altfel apa pe gat, nu stiu, o senzație ciudată, îmi e sa nu o fi luat pe trahee spre plămâni nu stiu, mai exista risc de sufocare după o jumătate...? (mai mult)
Considerati ca guvernantii tarii au fost de buna credinta atunci cand au interzis in totalitate autopsiile celor decedați în timpul,, pandemiei" de Covid 19?
Ce inseamna cad slab? Inseamnă leșin?
Care sunt avantajele şi dezavantajele naşterii naturale? Va întreb pentru ca sunt însărcinată şi deşi sarcina e la început înca eu vreau să nasc natural
Am fost la medic, ma simţeam foarte rau şi mi-a facut perfuzie, m-a înţepat de 5 ori în vena nu mi-a gasit vena şi de asta.Şi acum mă doare mâna foarte tare, ce pot face? Am 17 ani
Bună ziua! De câteva zile am un scaun anormal, fie ori diareeic fie foarte subțire și întrerupt. Scaunul este foarte urat mirositor, iar în general este unul fragmentat cam la 2- 3 cm fiecare bucata...? (mai mult)
Am fost la doctor, mi-a pus o sonda urinara şi acum am usturimi.Ce pot face? Am 17 ani
Dacă am o boală și îmi apare pe adeverință medicală și între timp m-am vindecat, cum poți face să nu mai apară pe adeverință medicală?
Băiețelul meu are 3 ani și cum l-a zgâriat pisica zice că îl doare, l-a zgâriat pe față dar febra și alte simptome nu are.Ce pot face să nu îl mai doară?
Hey TPU, mai pun si eu o intrebare ca ultima data m- ati ajutat mult si as mai vrea sa va mai spun o problema in speranta de a ma ajuta cineva. Sper ca sa nu va deranjez/supar cu intrebarile mele proaste.Problema...? (mai mult)
Am fost la medic şi mi-a zis ca nu se poate face avort pentru ca eu am 15 ani şi sunt prea mica pentru a face avort şi deja şi sarcina e cam avansată.Se poate face altceva?
Încă mă simt foarte amețită de vreo câteva zile dar nu vreau la medic.Ce altceva recomandați? Am 17 ani
Fiind însarcinata nu prea pot mânca nimic, ce aţi recomanda sa fac?
Bună, am piciorul în ghips, pana ieri era umflat acum nu mai e, dar a început sa ma doară. Cât a fost umflat nu m-a durut, e normal?
Am 24/7 o stare de sufocare, simt ca nu respir cat trebuie, ca am respiratia scurta si ca nu intra destul aer in plamani. Pe analizele de sange arata ca am O2 din sange 22.5 mmHg (valori normale 83- ...? (mai mult)
Este ok ca la 12 ani sa am 43 de kg avand in vedere ca am 1, 52 m?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Meghan Trainor
Cat de multe stii despre artista care a urcat in topuri cu piesa "All About That Bass"?