Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 13 Februarie 2025 sunt:
Buna! Mi am facut unghiile cu gel acasa si am mancarimi in zona cuticulei, fiind in acelasi timp destul de inflamata. Nu stiu sigur daca e din cauza ca am folosit cleanser ul prea mult (am dat dupa fiecare...? (mai mult)
Salut, pe vremea asta acum un an aveam in jur de aproape 70kg ca si greutate la cei 1.75- 76m ai mei. Acum am slabit pana la 62- 63kg dar problema este ca a fost involuntar. Nu mai pot trece de bariera...? (mai mult)
Am o fată de 4 ani trebuie operată de apendicita și sunt foarte îngrijorată e foarte greu să fiu mamă uneori am niște întrebări. 1Cum va fi operația? 2Ce anestezie i se va face? 3La ce trebuie...? (mai mult)
Băiatul meu are 3 ani și am mai zis că la zgâriat pisica pe față fix lângă ochii la zgâriat ieri și încă îl doare i- am dat cu apa oxigenata și rivalul pe rană dar tot îl doare.Ce pot face...? (mai mult)
Sotul meu a picat cu motocicleta şi a fost azi la doctor pentru ca îl durea piciorul şi i- a zis ca are ruptura de ligament şi trebuie operat dar îi e frica.Cum va fi operaţia? Şi cum îl pot...? (mai mult)
Din 21 feb, am început să iau roaccutane la început nu mi- a apărut deloc multe mă spăl în fiecare dimineață și seara cu gelul de curățare de la effaclar. 4 luni au trecut de la tratament...? (mai mult)
Sunt însărcinată sarcina e la început şi vomit foarte des şi nu suport diverse mâncaruri.Ce recomandaţi să fac?
Sunt programată la cezariana în 2 zile la ce ar trebui să mă aştept?
Am probleme la mâncat cu disjunctorul. De fiecare dată când înghit, mâncarea, de orice fel ar fi cu excepția lichidului, se strânge în aparat. De fiecare dată înghit în gol până se umple....? (mai mult)
Am fost operata de deviaţie de sept şi mă doare rau nasul.Ce pot face?
Bebeluşul meu are 2 luni şi uneori vomită după ce îl alaptez nu tot timpul e normal?
De 2 ani de zile din cauza stresului mi am declanșat ceva la stomac Probleme cu bila (lenesa) pentru ca aveam scaune verzi și moi Și anul trecut mi s- a zis ca am colon iritabil Am luat tratament...? (mai mult)
Salut TPU! Care sunt consecintele de santatete pe termen scurt sau termen lung al unui minor cu varsta intre 14 si 16 ani daca bea des si se imbata des? ma refer in afara de faptul ca este inconstient ...? (mai mult)
Acum 2săp mi-am făcut un tatuj mic la mână a făcut coajă dar nu se duce arată proaspăt ca în prima zi am dat cu Bepantren ce sa fac este Ok
Salut, acum o lună sau chiar mai mult mi- am pus cercel. de atunci rana inca nu pare vindecată fiindcă uneori imi curge putin sange daca apas sau chiar puroi. acum simt o galma înăuntru fix unde este...? (mai mult)
Salut, acum o luna mi- am pus cercel in ureche si de atunci rana inca a ramas partial deschisă. Uneori mai curge foarte putin sânge sau chiar puroi, acum am observat ca in lobul urechii se simte o galma.Ce...? (mai mult)
Salut TPU, am mai pus o intrebare si n- a raspuns nimeni, aia e, mai pun inca una Sunt clasa a 9- a, trec in a 10- a, vin de la tara si sunt mai diferit de cei de la oras, am multe probleme psihice(depresie,...? (mai mult)
As vrea sa stiu daca cineva a facut operatie de abdominoplastie cu intarirea muschilor abdominali la Baia Mare la Cosmedica la dr Costache Cherri si daca ai iesit bine operatia fara complcatii
Bună ziua! M-am ras pe la zona intima cu mașina de tuns în cât timp creste parul înapoi? Mulțumesc, sunt baiat
Buna, am și eu o întrebare am împlinit 18 ani și va trebui sa trec la adulți pe psihiatriei, eu mă m programat în martie și abia luna asta mă vede la sfârșitul lunii, și aș vrea să știu...? (mai mult)
Pe băiețelul meu la zgâriat pisica fix lângă ochii nu rău dar zice că îl doare are 3 ani.Ce pot pot face?
Eu am vreo 3-4 cosuri intre sprancene. Le-am stors si a curs sange din ele iar acum zona este inflamata ce să fac?(Sunt fata si am 11 ani)
Daca am mâncat crema de înghețată la cutie gen, și o bucățică nu o mesteci bine sa zicem că iei mai mult, și se oprește în gat, daca nu pățești nimic timp de 15- 20 de minute automat că...? (mai mult)
Bună! Știe cineva dacă spirulina cu cătină îngrașă? Mi-a recomandat cineva asta, pentru a lua in greutate. Mersi
Am cumparat de la LIDL varza murata vidata pentru beneficiile probioticelor, mananc pentru stomac, am mai mancat si inainte dar facuta acasa si m- am simtit super bine, problema e ca e tare si nu are...? (mai mult)
Buna.Am o problema de cateva saptamani, mi- au aparut ca niste negi la atingere dar sunt niste bubite ca niste cosuri albe in zona intina.Prima oara au aparut in zona anusului apoi acum cateva zile s-...? (mai mult)
Sunt Mircea și am 24 de ani. Nu mi- a apărut Mărul lui Adam, adică nu mi s- a dezvoltat niciodată. Toți foștii prieteni și amici îl au vizibil, toți tinerii pe care îi știu îl au, numai...? (mai mult)
Am voie sa donez sânge daca m- am operat de abces dentar? Mai trebuie sa iau o zi antibiotice. Duce ce termin de luat antibioticele se fac 3 zile de la operatie. Asta ar însemna că marți m- aș duce...? (mai mult)
Bună tuturor! De la un timp am inceput sa am mâncărimi și usturimi in zona intimă, după ce urinez mă cam ustură și simt un miros urât, am și secreții albe (ca niște pete, raman pe chiloți)...? (mai mult)
Am aflat ca sunt însărcinată dar şi ca am un chist pe ovar medicul a zis ca trebuie sa întrerup sarcina ca sa fac tratament pentru chist chistul a aparut dupa ce am ramas însărcinată aşa a zis...? (mai mult)
Salut TPU! Am o problemă mare! Am 14 ani, iar după ce fac duș mă mănâncă pielea de pe tot corpul. Ce să fac?
Am zis ieri ca am fost la piscina cu părinții mei, am 17 ani v-am zis ca ma simt amețita, ieri, aceasta senzație încă nu mi-a trecut. Ce pot face în afara de ce mi-ați zis ieri?
Ştiu ca am mai pus întrebarea asta dar sunt disperată, am 19 ani sunt însărcinată în 7 luni în 2 luni trebuie să nasc. Doctorul a recomandat cezariana dar eu vreau sa nasc natural.Ce se întmplă...? (mai mult)
A reușit cineva sa scape complet de alergii la anumite plante sau flori? Este posibil sa nu fii avut alergii la plante sau flori dar sa fi făcut alergie la un moment dat in adolescență?
Sotul meu a fost să se plimbe cu motocicleta şi când a venit acasa mi-a zis ca a cazut cu ea şi îl doare foarte tare piciorul, i-am zis să mearga la doctor şi nu vrea.Cum pot să îl ajut?
Peste câteva zile urmează să fiu operată de deviaţie de sept e prima mea operaţie şi îmi e frica am câteva întrebări. 1Voi avea dureri? 2 Cum va fi procedura? 3Mi se va face anestezie? 4 Cât...? (mai mult)
Bun,a de 1-2 zile am dureri de umar stâng, mai am și 2 simptome. Am inceput sa respir cam greu și să transpir, oare de la ce poate fi? Aștept raspunsuri, mulțumesc
Este bine să mănânci înghețată după 5 zile de la operația de apendicita?
Sunt depedent de alimentele dulci si coca- cola! Am renuntat la alcool si tutun de 2 ani, si de atunci am dezvoltat o depedenta de dulciuri. Deci in fiecare zi nu pot fara tort, nutela, ciocolata si...? (mai mult)
Bunaaa, am 12 ani, și menstruația o am de 2- 3 luni. Însă luna aceasta nu mi- a venit cu toate că eu am menstruația destul de ok adică în lunile pe care le am avut, mi- a venit pe aceeași dată....? (mai mult)
Cum se face o biopsie ca sa nu ramana zona afectata? Am o alunita care își tot schimbă forma și culoarea si am o programare la dermatolog pentru o biopsie. Îmi este foarte teamă
De ce grupele de sange cu rh-negativ sunt foarte rare in populatie, respectiiv: - 15% rh-negativ - 85% rh-pozitiv?
Pot intra la liceu cu program sportiv dacă am probleme cu inima? (suflu sistolic)
Mama a născut gemeni acum 16 ani pe mine și pe sora mea geamănă sora mea geamănă a murit la naștere iar mama încă nu și a revenit emoțional chiar dacă au trecut 16 ani eu am 16 ani cum o pot...? (mai mult)
Buna. am 13 ani intr o luna fac 14 ani nu am avut nici un act sexual și acum vreo 1 an 2 jumate am descoperit ca am ceva probleme adică niște umflaturi vaginale pe amandoi labii. mi se roșeșesc și...? (mai mult)
In martie am inceput sa am ameteli de 30/secunde maxim. Vedeam clar si puteam sa merg. Este un lucru inexplicabil, simteam ca ametesc "in cap", si ametelile acestea au inceput sa vina cu un usor fior...? (mai mult)
Daca am mancat o punga de pufuleti si sunt satul, se poate considera asta drept masa de seara? Nu prea am chef sa mananc altceva... :)
NIDOFLOR se poate aplica pe scalp pentru a trata cojile? Am încercat mai multe variante pentru a scăpa de ele, dar nu am fost încă la un dermatolog. Aș vrea să folosesc asta ca ultima soluție înainte...? (mai mult)
Buna! Pe 2 am avut contact sexual fara prezervativ, doar lubrifiant. Astazi, 6, ma ustura tare jos si simt nevoia sa merg la baie foarte des dar nu fac nimic. Oare are vreo legatura? Ma gandesc ca poate...? (mai mult)
Am fost azi la piscină cu părinți mei azi era și foarte cald și acum mă simt extrem se amețită am 17 ani ce pot face?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Roma Antica
Haide sa vedem cat de multe stii despre Cetatea Eterna si eroii (pozitivi sau negativi) ai acesteia