Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 13 Februarie 2025 sunt:
Buna! Am 12 ani ½ si in luna iunie nu mi- a venit deloc menstruatia.Trebuia sa vina la sfârșitul lunii.Mentionez ca primul ciclu l- am avut in luna aprilie si al doilea in mai, in mai fiind cu 2 zile...? (mai mult)
Buna, cer iar ajutorul vostru fetelor ca nu am la cine apela, pe langa anticonceptionalele acelea mi s- a dat si silymarin de ficat si ma doare stomacul de la ele de fiecare data si nu stiu ce sa fac ...? (mai mult)
Mă doare foarte tare măseaua am fost la dentist şi a zis ca trebuie scoasa dar îmi e frica de accea injecţie cu anestezie ce pot face?
Sunt însărcinată am 15 ani am rămas dintr- o greşeală părinţi mei spun să fac avort dar îmi e frica că nu voi mai putea rămâne însărcinată niciodată.Voi ce credeţi ca trebuie să fac?...? (mai mult)
Am 19 ani sunt însărcinată în 7 luni mai am 2 luni şi nasc medicul a zis ca trebuie cezariana pentru ca sunt niste complicaţi cu placenta dar mie îmi e frica de nastere eu aş fi vrut să nasc natural.Cum...? (mai mult)
Soțul meu e în coma din cauza ca a intrat cu mașina într- un cap de pod avea viteza eu sunt și gravida mi s- a spus să nu mă stresez pentru ca fac rău la copil dar nu pot să nu mă stresz el cred...? (mai mult)
A avut cineva de aici parodontoza si a scapat de ea? Daca da, cum? Ca si eu am... Si nu stiu cum sa fac ca sa scap de ea... Si am de ceva ani
Salutare! Am auzit că de la mult plâns ni-se deschide culoarea ochiilor ( de ex ochii căprui închis se schimbă în căprui deschis cu dungulițe verzi) Este adevărat?
Ce se poate face in privinta sensibilității prea mari ale glandului penisului? Am avut fimoza si organul genital a stat cativa ani nedecalotat, dar acum îl pot decalota normal, doar ca simt un oarecare...? (mai mult)
Buna.Am nascut acum 2luni si am luat în greutate îmi doresc să slabesc eu îl şi alaptez pe bebe.Ce dieta pot ţine? Şi ce exerciţi pot face?
Am avut azi un atac de panica şi nu ştiu de ce a apărut aşa dintr-o dată am 15 ani.Ce pot face? Oare de la ce a apărut?
Buna ziua. Am la nivelul gatului gen pe partea dreapta chiar pe os un fel de galma da nimic sesizabil, credeam ca e ceva intercalat vena acolo. Stie cineva ce doctor se ocupa de asa ceva? Adica asa pare...? (mai mult)
Ce riscuri implica un avort la 15 ani? Am 15 ani şi am ramas însărcinată din greşeala. Parinţi mei spun sa fac avort.Dau funda
Am 17 ani sunt alergică la muşcaturile de albine azi ma înţepat o albina şi nu am mai putut respira ce pot face?
Buna TPU! Am 90 de kg şi sunt obeză nu pot sa slabesc, mereu mă întristez când mă gandesc la faptul că sunt obeză. Credeți că obezitatea provoacă depresie? De exemplu mereu gândesc negativ,...? (mai mult)
Ce se întâmplă dacă stai 7 ore cu ochii în telefon?
Am 19 ani sunt însărcinată în 7 luni mai am 2 luni şi nasc medicul a zis ca trebuie cezariana pentru ca sunt niste complicaţi cu placenta dar mie îmi e frica de nastere eu aş fi vrut să nasc natural...? (mai mult)
Am 17 ani am 50kg mama zice că sunt prea slaba pentru vârsta mea și trebuie să mă îngraș puțin voi ce spuneți e ok ca am 50kg la vârsta mea?
Buna Probabil ați avut unii măseaua umflata cu dureri cumplite, cu puroi sau infecție. Cum se numește aceasta problema in termeni medicali abces dentar sau cum? Și cât ați achitat pentru aceasta...? (mai mult)
De ce îmi vine să vomit din soia + riso băutură vegetală?
Ce se întâmplă dacă bei W5?
Am fost acum câteva zile cu mama la medic să îmi facă vaccinul de 14 ani mi l-am făcut și acum mă doare umărul au trecut câteva zile bune ce pot face?
Bună ziua, mă puteti ajuta cu idei de mancaruri si alimente sanatoase? Țin sa mentionez că am intoleranta la tot ce înseamna lapte, iaurt, smantana etc. Vreau să tin regim la îndemnul medicului ...? (mai mult)
Salut TPU! Dacă merg sa donez sange la Centrul de Transfuzie Sanguină București, pe lângă faptul ca salvez vieți, mai primesc ca beneficii tichete de masa și o zi libera de la muncă? Mulțumesc...? (mai mult)
Soțul meu e în comă de 3 săptămâni din cauza ca a întrat cu mașina într- un cap de pod din cauza vitezei eu sunt și însărcinată am fost la el și eu cred că aude deși e în comă pentru ...? (mai mult)
Ati intalnit sau cunoasteti medici care lucrand in sistemul bugetar ex. chirurgi in spital, care nu isi fac datoria decat dor daca primesc bani de la pacienti? Va rog raspusuri sincere si fara teama.
De o oră m-a luat o stare de panică fără niciun motiv. Știți de ce? E prima dată când pățesc așa.
Ați fost vreodată alergic sau știți pe cineva care este alergic la amestecul pentru plombe (dentist)? Cum se manifestă? Tuse excesivă?
Buna ziua! De aproape 4 luni simt im partea stanga a capului niste pulsatii in dreptul tamplei in partea stanga si cateodata si pe partea laterala tot in partea stanga. Tin sa mentionez ca alte simptome...? (mai mult)
V- ați scos amigdalitele? Prin operație, sora mea are nevoie de operație dar ne este foarte frică de anestezia totală când o adoarme, chiar nu se pot scoate fără această anestezie totală? Vreau...? (mai mult)
Aveți frați, copii, surori, nepoți etc. care au astm, amigdalite mari și polipi? Și tușesc încontinuu? Ați fost operați de polipi și amigdalite (mă refer în ziua de azi) știu ca mai înainte...? (mai mult)
Ați mai pățit din cauza amigdalitelor să tușiți încontinuu? De parcă simțiți ceva în gât și vă gâdilă. Dacă da cum ați tratato
Pot folosi ovulele Zifex in timp ce iau si Augmentin? La analize mi-a ieșit Candida pentru care medicul mi-a prescris Zifex ovule si pentru spreptococ B Augmentin.
Nu știu de ce dar eu inca de mic copil eram mai sensibil deși o bună parte din copilărie mea am crescut la țară în Moldova sensibilitatea mea sa ii spun așa constă în faptul că când văd ac...? (mai mult)
Am fost Marți să donez sânge pentru soțul meu sunt compatibila cu el și avea nevoie de sânge eu de atunci nu știu de ce ma simt incontinu amețita și nu am pofta de mâncare. Azi am mâncat doar...? (mai mult)
Buna TPU. M- as adresa in primul rand farmacistilor din comunitate.Stiti cumva pastile sau tratamente naturiste care sa stopeze pentru putin timp sau sa intarzie ciclul menstrual? Ideea este ca eu la inceputul...? (mai mult)
Ce putem folosi pentru ochi uscați și obosiți?
Buna ziua, am o operație luna asta si am niște cerințe care trebuiesc îndeplinite, printre care și: consultații si investigații patologie cronica. Unde pot sa le fac?
Am lesinat a 2 oara mi am pierdut şi conştienţa din spusele soţului meu el ma gasit lesinata eu nu îmi amintesc nimic eu m- am trezit doar la spital cu soţul meu ţinânduma de mâna şi el a chemat...? (mai mult)
Buna tuturor, revin cu aceeasi intrebare de acum cateva zile vreau sa imi raspunda femei sau oameni in domeniu despre anticonceptionalele Karissa.Am 17 ani nu am mai luat pana acum trebuie sa le iau pentru...? (mai mult)
Baiatul meu are un an şi nu prea mănânca.Ce pot face are 10kg la un an e normala greutatea lui?
Știți un laborator unde se poate face test de iontoforeză pentru fibroză chistică (testul transpirației)? Oriunde în țară, Moldova, Bulgaria, Ungaria. Mulțumesc!
Buna ziua In urma unui rmn sa descoperit căci fetița mea cu SD are un chist arahnoidian in cisterna cvadrigeminala cu dim de 3/1, 5.Mentionez că de un an are o presiune nazala și se plânge de dureri...? (mai mult)
Sotul meu se simte rau şi vrea să mearga cu motocicleta i-am zis ca nu e ok sa mearga asa se simte ameţit şi nu înţelege.Voi ce sfaturi aţi avea?
Eu am nascut recent un bebe perfect sanatos l-am născut natural am nascut acasa nastera a fost asistată el are 2 luni.Dar eu înca am dureri uneori.E normal?
Buna. Am observat după ce m- am trezit că mi s- a rupt o parte dintr- o măsea și mă gândesc că cel mai probabil am înghitit- o când dormeam. Partea rămasă din măsea este ascuțită și îmi...? (mai mult)
Am avut contact sexual neprotejat in ultima zi de ovulatie potrivit aplicatiei pe care o folosesc. Am luat pastila de a doua zi ellaone dupa 3 ore, isi va face efectul pastila care sunt riscurile? Ce ...? (mai mult)
Am avut act sexual neprotejat in ultima mea zi de ovulatie potrivit aplicatiei pe care o folosesc, am luat pastila de a doua zi ellaone dupa 3 ore, isi face efectul fiind ultima zi de ovulatie sau nu?
Va rog ajutați- mă, am avut contact sexual neprotejat cu prietena mea în luna aprilie, a luat pastila ellaone pentru a preveni sarcina ( era la ovulatie ) în luna mai a venit ciclul numai ca a întârziat...? (mai mult)
Pot face cancer de la radiatile telefonului? Cand tin telefonul in mana ma dor mainile si simt furnicaturi din cauza radiatiilor.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Savana
Esti fascinat de lumea animalelor din savana? Hai sa vedem cat de multe stii despre acestea!