Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 13 Februarie 2025 sunt:
Buna! A luat cineva suplimentele Miroret? Sunt ok, isi fac treaba? https://comenzi.bebetei.ro/suplimente- alimentare- si- produse- naturiste/vitamine- minerale- si- suplimente/sistem- ocular/mioret-...? (mai mult)
Salut TPU, duminică 30.06. 2024 am avut ghinionul de a- mi prinde unghia de la degetul mare la usa de la masina foarte puternic. Mi s- a înnegrit aproape toată și de la începutul unghiei de jos am...? (mai mult)
Tocmai am aflat ca iubitul meu are Enterococcus faecalis, a primit tratament, ce e asta mai exact? Intrebarea e dacă se transmite si ce ar trebui sa fac?
Bună seara! Am fost azi la doctor ginecolog și mi- a spus sa iau profecund ino, dar am uitat sa întreb dacă mai merg sau nu cu Duphastone, pentru ca am ovare polichistice și nu- mi vine...? (mai mult)
Salut! Cât costă o extracție de măsea pentru Adolescenți / Copii? Cheers!
Hei! Acum Acum 4 zile am terminat tratamentul cu antibiotic pentru o viroza. În momentul în care am luat ultima pastila eram foarte bine, nu mai aveam nimic, însă a doua zi a început sa ma doară...? (mai mult)
Bună! Am o problemă, am 16 ani, urmeaza sa împlinesc 17. Am luat pastila de a2 a zi in urma unui incident care nu avea risc deloc insa am preferat sa fim precauti. Am avut menstruatia in săptămâna...? (mai mult)
Sunt gravida şi nu pot mânca nimic, mananc dar foarte puţin, nu vreau să mă îngraş, ce pot face să îi dau lui bebe ce îi trebuie acolo în burtică?
Am 16 ani nu mai sunt virgina și mama vrea să mă ducă la ginecolog, ce pot face? Ce îmi va face ginecologul?
Am fost ieri să donez sânge pentru soțul meu și de ieri de când am donat mă simt foarte amețită și nu am poftă de mâncare.E normal,? Ce pot face?
Bună ziua, băiețelul meu are 12 ani jumate și are 76 kg. Ce pastile sau siropuri de slăbit sa iau? Mulțumesc mult.
Înca mă ustură când fac pipi si urinez des, am 17 ani am fost cu mama sa îmi fac analize şi au iesit bune dar pe mine înca mă ustură.Ce pot face altceva?
Salut, de ce de cand am varicela (de o saptamana)mi s-au uscat mainile Si ieri dupa ce am facut baie mi s-a luat pielea https://i.postimg.cc/nV6KZzCj/IMG-20240703-WA0000.jpg E normal?
Buna, cam de 3 sapt ma doare capu. Am fost la analize de sange, la urgente, la orl de 2 ori, am facut un CT la cap mi s- a spus ca n am nimic. Recent am descoperit ca am o miopie mica, mi- am dat ...? (mai mult)
Din cauza bacului am fost foarte stresata în ultima perioadă (cam în ultimele 2 săptămâni) și mi- am dereglat somnul... adică în ultimele nopți dorm 3- 4 ore. Simt că nu pot dormi chiar dacă...? (mai mult)
Fata cu adhd,depresie,anexitate,bipolaritate, as vrea sa te cunosc? Cum e sa simți adhd că fata? Întrebarea e serioasa
Ce anume cauzează rezistența la insulină? Este genetica?
Buna TPU. Pe 17 iulie am programare la medicul endocrinolog deoarece nu am menstruatie regulata. Intrebarea mea este urmatoarea cum decurge un consult endocrinolog? Ce ma intreaba? Ce trebuie sa fac? ...? (mai mult)
Buna, deci am fost la doctor numai că nu am înțeles cum ii spune la problema asta. Sunt însărcinată și când am fost la control mi- a spus că o să fac ceva (în interior) care o să mă doară...? (mai mult)
Există vreo femeie pe aici care a trecut printr- un episod cu o secretie vaginala galben- verzuie, fara miros, dar cu o usoara mancarime? Am inceput sa iau niste ovule K- lion D 100mg, asta ma ajuta...? (mai mult)
Salut! Sunt ipohondru de mai bine de o luna cand credeam ca am cancer pulmonar si acum cred ca am cancer limfatic :) Acum 5 luni am avut analize generale si au iesit perfect si banuiesc ca nu aveau cum...? (mai mult)
In cate zile trece o contuzie forte la genuchi? E grava contuzia forte?
Buna, azi mă duc prima oara la epilat cu ceara. Axile, inghinal și picioare lung. Ce trebuie sa fac? Mă dezbrac complet? Înainte de a merge la salon voi face un dus, dar pot folosi deodorant?...? (mai mult)
Buna ziua, poate o miopie de -0.25 sa dea dureri de cap zilnice?
De ce tot cred că am o problemă psihică de ceva vreme? Am făcut un test online și zicea că am multe simptome de autism. Credeți că e adevărat? E rău să suferi de autism?
Mi- a apărut că o vânătaie în jurul sfârcului sânului stâng, de durut nu mă doare. Poate fi ceva grav? Îmi este foarte teamă să nu fie cancer de sân, mai ales că eu am niste noduli la sânul...? (mai mult)
De cateva zile simt ca ma sufoc incontinuu, ca nu pot sa respir cat trebuie, am respiratia scurta si rapida. Simt si ca imi bate inima repede si tare in interiorul corpului si asta ma sperie si mai tare...? (mai mult)
Cum dresezi un caine?
Salut! În 2 săptămâni trebuie să mă duc ca să- mi scoată șurubul din picior (am avut fractură de maleolă), știe cineva dacă pot călca pe picior după o săptămână de la...? (mai mult)
Salut! Am o contuzie la piciorul drept la genunchi mi s- a spus ca nu e grav si saptamana viitoare am control crede ti ca imi va da gipsul jos Mentionez ca mi- a pus gipsul doar pentru a pune piciorul...? (mai mult)
Buna seara, doar excrementele de purice se fac rosii cand sunt puse pe un șervețel umed? Am gasit ceva si am pus si s-a facut rosu dar eu purici n-am observat.
Ce suplimente sau vitamine sunt bune pentru ingarasare? Ma interesează sa le iau fara sa merg la sala.
Bună seara! Cum să fac să nu mai beau mereu suc? Din 2020 numai suc beau și îmi este frică să nu fac cancer!
Urmez un tratament de ovule K- lion D 100mg. Daca menstruatia va veni in astea 10 zile de tratament ( sa zicem ca eu o sa fiu la a 8 a zi de tratament ), pot sa reiau tratamentul dupa terminarea menstruatiei...? (mai mult)
Bună seara,am două masele de minte, amândouă sunt găurite și ma dor tare și ma doare și urechea.
Care este diferența între mușcătura de păianjen și cea a unui țânțar?
M-a mușcat ceva de picior și mă mănâncă foarte tare,s-a făcut un dul si este roșu în jurul lui. Mi-am dat cu cremă care are antibiotic, este cazul să mă duc la spital?
Salut! Am o contuzie la genuchiul drept si mi s- a pus un fel de ghips ca sa- mi tina piciorul in repaus. Peste o săptămâna am control, mi s- a spus ca nu e grav deloc, credeti ca după control o...? (mai mult)
Ajutor, de cativa ani am un fel de tic, mie imi plac numerelele pare, in special 10 si nu imi place 5, cand va un doctor sau ceva pozitiv ce e bine pentru mine, il privesc de 10 ori, daca vad un ...? (mai mult)
De ce se de degradează parul chiar daca nu folosesc placă etc, plus că tai vârfurile...
De ce pentru adulți este recomandat să stea ore întregi în fața ecranelor, dar pentru copii nu?
Eu sunt însărcinată şi nu prea pot să mănânc, ce pot face în situaţia asta?
Am născut acum 3 luni un bebe, l- am născut prematur, e bine a luat în greutate. Sunt acasă cu el doar că nu prea mănâncă, îl alăptez, mănâncă dar nu cum ar trebui. E posibil să fie așa...? (mai mult)
Soțul meu are nevoie de sânge, eu am aceeași grupa de sânge ca el și medicul a zis că sunt compatibila cu el. Chiar vreau să donez pentru el dar am câteva întrebări.Cum va fi procedura? Va ...? (mai mult)
Buna ziua, sunt insarcinata in 20 de saptamani si de dimineata am avut o scurgere alba destul de consistenta, ce poate fi?
Am un baiat, are un an jumate şi de ceva vrema nu mai prea are pofta de mâncare.E de îngrijorat? Ce poat face să aiba pofta de mâncare?
E ok daca am 15 ani, 1. 84cm inaltime si 73kg?
Exista oferte de aparate dentare pentru minori in Bucuresti?
Pentru ce sa iti mai trăiești viata? Credeți că merită asta? Vă rog să mă iertați cu toții, dar simt că cedez de tot și scriu acest mesaj cu lacrimi în ochi și cu mult greu. Pe ce...? (mai mult)
Am febra şi mă doare capul foarte tare, mi-a adus soţul meu un paracetamol dar nu îmi trece, ce pot face?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Jocurile Foamei
Ai urmarit cu sufletul la gura aventurile lui Katniss in arena din Capitoliu? Afla cat de multe stii despre Jocurile Foamei!