Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 13 Februarie 2025 sunt:
Neața. Vă întreb oare ce poate fi și dacă e grav să merg la doctor? Am o tuse și scuip ceva din plamani cu gust de tutun, tusesc rău când fumez și îmi vine să vomit. (sânge nu am scuipat,...? (mai mult)
Sunt însărcinată, vreau să fac avort, soţul meu zice să pastrez sarcina dar eu consider ca nu e treaba lui daca fac avort pentru că e corpul meu, eu duc sarcina.Nu ştiu ce sa fac, voi ce aţi...? (mai mult)
Am nascut recent şi am zis ca mi-au aparut niste pete maro mici pe faţă, oare sunt de la cum am fost însărcinată?
Mă doare urechea foarte tare și nu știu de la ce probabil a întrat apa pentru ca eu și soțul meu am fost ieri la piscină.Ce pot face? De la ce poate fi?
Am 14 ani mama vrea să mă ducă să fac vaccinul de 14 ani dar îmi e frica.Mă va durea?
Ce preț ar avea o operație pentru o ușoară latedeviație dreaptă a septului nazal în Focșani sau Galați?
Buna. Am in cateva zile fisa medicala pentru a intra la politie si am scolioza si stiu ca ma va pica daca o observa. Intrebarea mea este daca stiti cumva o pozitie anume cum sa stau la radiografie sa ...? (mai mult)
Ce preț ar avea o operație pentru o ușoară laterodeviație dreapta a septului nazal, la doctorul ORL Radu Merchea din Focșani sau clinică privată și/sau spital din Județul Galați? Sau chiar...? (mai mult)
Bună, cam de o săptămână mi- a început o tuse foarte puternică de genul când am fost azi la biserica și luăm anafura am inceput sa tusesc. M- am roșit la fata și nu mai puteam respira și ...? (mai mult)
Am o intrebare, de ce incontinuu am senzatii de mancarimi si senzatii de dureri mici care se mut ambele in diferite parti ale corpului, daca nu mai simt mancarime voi simti durere mica care se muta in...? (mai mult)
Salut TPU, iubita mea se plange de dureri de burta de un an de zile, nu reuseste sa si faca nevoile la baie si este balonata foarte des, o dor multe parti din zona abdominala cand este balonata si nu...? (mai mult)
Bună seara. Dacă iei pilula de a doua zi, după cât timp începe să-și facă efectul?
Bună seara! Cine știe un remediu bun pentru sciatica? Ma lupt cu dureri groaznice de picior de 6 luni, nu a funcționat nimic, fizio, medicamente, nimic. Va rog sa îmi dați un sfat, ce sa mai fac,...? (mai mult)
Ce se întâmplă dacă consumi hrană pentru câini sau pisici?
O intrebare la voi. Daca aveti in prima sarcina rh negativ ati luat injectia de imunitate pentru rh negativ la 28 de saptamani sau atunci cand ati nascut? Doctorita zicea ca imi face programare...? (mai mult)
Ce vi s- a prescris la otita? Mie mi s- a prescris tavanic și celebrex și din păcate din cauza la tavanic cred? am dureri mari de tendoane la genunchi...doctora era cam aeriana nu părea sa fie prea...? (mai mult)
Buna seara, cate zile se administrează antibioticul Amoksiklav 2x 1000mg? Mi s-a umflat un pic obrazul de la o măsea și am zis sa incep sa iau antibiotic. P.s nu sunt in țară.
Buna! Am o gaura in dinte cat un ac mai gros si e negru, presupun ca e carie. Eu nu pot ajunge curand la dentist, se agraveaza repede? Eu abia acum am văzut- o si mi e frica, as putea rezolva abia prin...? (mai mult)
Salut TPU. Am crampe de 4 zile, ma doare burta, simt o presiune jos si am multa scurgere vaginala. Știu ca sunt simptome premenstruale dar as vrea sa știu cam când o sa- mi vina și țin sa spun...? (mai mult)
Ce se întâmplă dacă te mușcă văduva neagră?
Buna, stie cineva daca pot scapa de semnele de la varicela de pe fata si cum? Am avut cand eram copil mic varicela si mi- a spus maica- mea ca ma scarpinam si de atunci mi- au ramas semne pe fata, am...? (mai mult)
Bună.Mi-au ieşit recent nişte pete maro pe faţă, mici, eu am fost şi însărcinată dar am născut şi nu ştiu de la ce sunt.De la ce pot fi acele pete?
Sunt însărcinată şi mă gândesc să fac avort, dar nu ştiu daca sa fac sau nu, sunt în 7 saptamani. Am aflat azi când am fost la ginecolog.Ce riscuri implica să fac avort? Şi ce tip de avort...? (mai mult)
Este cineva care a studiat neurologia pe aici? Eu am agorafobie, o anxietate extrema in public, și când sunt foarte anxios, stresat îmi tremură față de la emoții și îmi joaca sprâncenele, e ...? (mai mult)
Am 17'ani şi urinez des şi mă ustură când urinez am fost la medic şi a zis ca totul e ok dar pe mine tot mă ustură.Ce pot face?
Soția mea face des atacuri de panică și nu știu ce să îi fac și după ce face atac de panică se simte foarte rau, cum o pot ajuta?
Hei TPU! Am și eu o problema, am slăbit foarte mult, sunt tras la față și mă simt slabit, și am un miros de puroi în gura, infectie la o masea, ce ma tulbura pe mine este ca am slăbit foarte...? (mai mult)
Bună ziua, a mai luat cineva tritico 2 treimi adică 2 părți? Cum v-ati simțit de la el?
Salut, este adevarat ca daca te piepteni zilnic pe cap, parul va cadea mult mai greu? Ma tot zapacesc ai mei, ca o sa- mi cada parul din cap dac nu fac asta. Daca este adevarat, imi spune cineva...? (mai mult)
Bună. Dacă am infectie(puroi la dinte)și nu pot cumpăra amoxicilina fără rețete ce pot lua fără prescriptie?
De ce excesul de sare poate crește riscul apariției pietrelor la rinichi?
Ce să fac să nu mai cred ca sunt nebun? Efectiv am anxietate și puțină depresie și in trecut făceam atacuri de panică, și îmi e frică să nu fiu nebun sau ceva parcă de orice boală aud îmi...? (mai mult)
E adevarat ca daca ai parodontoza sau gingivita nu iti mai poti pune dinti in caz ca iti cad sau ca nu iti plac cum arata? Gen ca sunt strambi si asa. Daca da, ce se poate face in acel caz?
Acum 2 ani am avut colon iritabil și l am tratat Acum sunt la munca în alta tara mai stai 3 săptămâni Am 20 ani și de o luna am observat ca am scaunul moale, în unele zile am văzut ca e ...? (mai mult)
Buna, din cauza unor probleme grave de anxietate, care se manifesta cu simptome fizice precum dureri de cap, greata ameteli. Si dupa 1000 de examene medicale, incluzand CT etc, doctorul mi- a prescris...? (mai mult)
Hei..cine stie ce poate contine acidul hialuronic contrafacut? Poate gasim un un medic.
Sotul meu a zis să mai încercam să mai rămân însărcinată, eu am pierdut 2 sarcini, una acum 3 ani şi una acum 1 lună.Îmi e teamă să încerc să rămân însărcinată iar, am facut analize...? (mai mult)
Ce vitamine pot lua în timpul sarcinii? Sunt însărcinată şi de mâncat nu prea mănânc ca să nu mă îngraş
Baiatul meu are 1 an şi mi-a facut din nou febra ieri, am fost cu el la medic, i-a pus branula şi i-a pus o injecţie cu antibiotic în branula, iar acum iar are febră.Ce pot face?
O să fiu operată de deviație de sept, nu prea pot să respir bine și soțul meu a trecut prin asta acum 3 ani și a zis că operația e ușoară dar îmi e frică.Mă va durea? Cum va fi...? (mai mult)
Salutare lume, am și eu niste probleme de la o luna și ceva tot mă simt rău îmi vine să mă duc la wc. Inima o ia razna uneori, îmi bate tare, nopțile nu pot dormi și nu știu ce să fac, ...? (mai mult)
Merg luate doua antibiotice în aceiași zi? Doxiciclina și Tavanic?
Vă cer ajutorul! Sunt disperată! De o lună și ceva de zile, trec prin niște schimbări foarte neplăcute....Atât fizice, cât și emoționale. De atunci, încep sa ma enervez foarte repede,...? (mai mult)
Va salut,am dat niste pumni in masa aseara, si astazi simt un fel de vibratie in pumn, ce ar putea fi si cum pot remedia?
De ce poți face viermi intestinali dacă mănânci mult zahăr?
Bună TPU! Am o problema și nu știu dacă s- a mai confruntat cineva cu asta. Dimineata și seara îmi apar niște pete ca mușcăturile de țânțari, pe gat și mâini ce ma mănâncă groaznic, ...? (mai mult)
Bună tuturor! Nu știu dacă e locul potrivit pentru problemele mele dar încerc sa ma leg de orice sfat, părere, orice! Poate a mai trecut cineva de aici prin ceva asemănător! Am 35 de ani, pancreasul...? (mai mult)
Buna seara. Cer doar o părere, m- am saturat sa mă plimb prin toată țara la toți medicii și tot să nu de- a de capăt. In urma cu 5 ani am fost diagnosticat cu sindrom VPPB, iau tratament cu ...? (mai mult)
Buna seara! O intrebare pentru cei ce s au lasat de fumat, dupa cat timp ati incetat sa va mai ganditi la tigari? Eu m- am lasat acum o luna, iar in prima saptamana a fost cel mai greu, dupa deja parca...? (mai mult)
Buna. Menstruatia mea a durat multe zile in ultimele luni si am luat 3 Luni la rand clorocalcin spre sfarsitul menstruatiei pentru a scurta durata. Acum, imi intarzie menstruatia. Poate fi din cauza clorocalcinului?...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
Marjuddjeje întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!