Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 13 Februarie 2025 sunt:
Buna ziua, obișnuiam să aveam disfagie și nu puteam să mănânc, dar acum am descoperit un nodul sub mandibular și am făcut un CT, care s- a dovedit normal, dar noaptea trecută la amigdale am...? (mai mult)
Buna, acum 3 ani am nascut prin cezariana si observ ca de 2 zile se,, zbate,, ceva in zona unde am fost operata, ce ar putea fi? A patit cineva asa? Pare înfiorător.
Sora mea tușește încontinuu și nu este răcită (menționez ca are și astm bronșic) eu mă gândesc ca ar fi alergică la ceva, cu căldurile astea, totuși ce să fac să mai reducă din tuse,...? (mai mult)
Salut TPU, as vrea sa mă adresez celor operați de varicocel prin metoda clasica, sunt foarte îngrijorat! Alaltaieri m- am operat de varicocel prin metoda clasica, aveam dureri de vreo două săptămâni...? (mai mult)
Salut! Am și eu o nelămurire Mi s- a administrat 2 antibiotice ( Tavanic și doxiciclina ), doxiciclina in prima zi de 2 ori pe zi, ca probiotice a dat nexium ( care se ia pe stomacul gol) și linex...? (mai mult)
De ce mai mult de o porție de cartofi prăjiți crește riscul de a face diabet zaharat de tip 2?
Sunt însărcinată şi eu nu prea mănânc pentru că nu vreau să mă îngraş, eu fiind destul de slaba am 50 kg.E ok să nu prea mănânc fiind însărcinată?
Salutări. Cum 4 zile am tras trei fumuri dintr- un joint de marijuana și mi- am luat puțină panică și acum mă simt ca în sevraj, mi- am pierdut toate stările de bine care le aveam, țin să...? (mai mult)
Daca am luat klacid pot sa iau augumentin dupa 12 ore?
Salut prieteni, am si eu o problema ce tine de gastro, sper sa ma puteti ajuta. Problema consta in eruptatii (râgâieli) excesive. Daca respir pe gura si inspir tot mai imi ramane putin aer in corp...? (mai mult)
Buna, in cateva zile am medicalul pentru politie si am auzit ca s- a picat si pentru scolioza, m- am uitat pe barem si scria ca esti inapt doar dupa scolioza de 10 grade.Aceasta este vizibila sau doar...? (mai mult)
Trebuie să merg la un consult ginecologic de rutină, aş vrea să vă întreb daca sotul meu poate intra cu mine în cabinet. Imi e ruşine să intru singură
Cum se numesc pastilele pentru avort, vă rog ajutați-mă?
Dacă iei pastile/ă de răceală își mai face efectul pilula de a doua zii?
Este posibil ca din cauza varsaturilor repetate sa te deshidratezi și să te constipi? Dacă aș merge la spital ar putea cineva să se prinda de ce am ajuns așa?
Va salut fratilor si surorilor, vin aici cu aceasta postare deoarece am speranta ca s- a mai confruntat cineva cu asa ceva si a biruit problema. De cativa ani am o insomnie cred, ma trezesc din ora...? (mai mult)
Buna, in dimineata asta am fost la toaletă si am observat urina mai închisă, gen cum ar fi sange in ea. Cand m- am sters era pe hartie galben, galben deschid, poate fi sange in urina? Sunt însărcinată...? (mai mult)
Soția mea a vomitat și zice că are grețuri, se simte așa de 10 zile și nu vrea la spital, ce pot face? Cum o pot ajuta?
Am 14 ani, am fost cu mama la dentist pentru ca aveam o problema cu o măsea și mi s-a făcut o injecție cu anestezie și acum mă simt amețită, e normal?
Soția mea se simte rău, se simte ameţită, o doare și capul. Am fost la medic cu ea, i- a pus o perfuzie dar tot se simte rău, vreau să fie bine. Ce recomandaţi în situația asta ca să se ...? (mai mult)
Urmează să mă operez pentru ca am un chist pe ovar îmi e foarte frică de operare şi am câteva întrebări. Poate sotul meu să stea cu mine la spital după operaţie? Cât va dura recuperarea? Ce...? (mai mult)
Încă mă simt destul de rău, febra a trecut pentru ca a facut sotul meu un ceai şi a fost el la farmacie şi a luat nişte pastile dar mai am frisoane şi dureri de cap. Ce pot face în legătură...? (mai mult)
Am gemeni care au 4 luni, eu cum n- am calciu şi vitamine şi trebuie să fac perfuzii cu vitamine ca sa pot să alăptez.Am facut- o ieri pe prima şi m- a durut puţin, medicul a recomandat są le...? (mai mult)
Am fost cu cel mic la medic pentru ca avea febra, are un an, i- au pus branula şi i- au pus antibiotic în branulă. A plâns, acum sunt acasa cu el şi i s- a învineţit puţin mâna la care avea...? (mai mult)
Bună seara, vă rog să- mi spuneți și mie ce mai pot folosi pentru lindinele din păr. Nu pot scăpa de ele, am două fetițe, am folosit toate solutiile, am pieptănat dar nu reușesc să le îndepărtez...? (mai mult)
S-a oprit cineva brusc din a mai consuma cola si paine de orice fel? Ce ați simțit?
Buna, de doua zile am observat că dacă trag aer in piept mi se aude un șuierat când plămânii sunt aproape plini cu aer, nu se aude in timp ce trag aer, numai când sunt plini cu aer, precizez că...? (mai mult)
Salut.Dacă merg la doctor în privat cu plată, este transmis ceva la medicul de familie al meu sau la casa națională de asigurări din orașul de domiciliu dacă eu nu- s asigurat? Și cum pot verifica...? (mai mult)
Salut! Cunoaște cineva o clinică sau un medic de încredere în București unde aș putea face o extracție a molarului de minte inlcus și care să aibă un preț rezonabil de până în 500 lei?
Ce este pilula de a doua zi ellaone?
Bună seara. A folosit cineva pilula de a doua zi *ellaone*? Ce părere aveți despre pilula de a doua zi *ellaone*? Cât la % își face efectul? Mulțumesc pentru răspunsuri
Am 17 ani şi de câteva zile urinez foarte des şi mă ustură când urinez. Oare de la ce e şi ce pot face? I-am zis la mama şi a zis că nu poate să vină la medic cu mine
Am luat 35 de somnifere, de ce nu si-au facut efectul?
Hey. Am 11 ani și 68 de kg. As avea nevoie de sfaturi pentru a slabi(nu neapărat repede) Și va rog frumos fără jigniri pentru ca nu ma ajuta deloc!
Ce se întâmplă dacă spargi un sâmbure de litchi cu dinții?
De ce zahărul până la vârsta de 3 ani este otravă pentru organism?
Daca din ianuarie pana acum, am facut 3 raze la plamani, un ct cap si gat, is vreo sansa sa imi dauneze grav incat sa fac cancer pe la 30 de ani? A trebuit sa fac mai multe investigații si au necesitat...? (mai mult)
Buna! De 2 veri la rand ma confrunt cu următoare problema: Imi ies niste bube cu mancarimi de ma ia naiba, și asta se intampla doar vara, cand vine sezonul rece imi dispar. Nu cred ca sunt de la tantari...? (mai mult)
Bună TPU. Am și eu o problemă, mai am puțin și nasc. S- ar putea să nasc prin cezariană, îmi pot da acordul singură dacă am 17 ani? Adică dacă pot semna eu formularul acela.Ori e nevoie de...? (mai mult)
Buna. Iau midiana zilnoc de la mrima zi a menstruatiei.azi fiind ziua 17 de cand iau. Perioada urmatoare a ciclului fiind pe 12 iulie, dar mie mi- a venit menstruatia azi, in a17- zi a paatilelor albe....? (mai mult)
Nu am calciu şi vitamine în corp şi de asta medicul mi- a zis sa fac perfuzii cu vitamine.EU am 2 bebeluși gemeni pe care îi alaptez. Vreau să întreb dacă e ok să le fac cât alaptez? Vor fi dureroase?...? (mai mult)
Am zis ieri ca am febra, frisoane şi dureri de cap, înca nu mi- a trecut şi nu vreau la spital sau la medic şi sotul meu zice sa merg la medic dar nu vreau. Am luat un paracetamol dar tot aşa ma...? (mai mult)
Am un bebe, are 1an, am fost cu el la vaccin şi a făcut febra după. Am sunat medicul pediatru şi spune să îi pun supozitor pentru febra dar el nu sta liniştit să îl pun, am reusit să îi ...? (mai mult)
Bună! În urmă cu 4 luni am rămas însărcinată și am fost nevoită să fac avort deoarece sarcina nu era viabilă Acum, datorită inconștienței mele am rămas din nou însărcinată și nu îmi...? (mai mult)
Salut. De ceva timp tot am sa zicem un discomfort uneori minor alteori mai mare la stomac, sau in zona aceea. Tot in acest rand, inainte de vara anului trecut sa zic, eu ma mentineam la 68/69kg, la...? (mai mult)
Poate anxietatea de boli sa dea simptome? Daca da, sa-mi spuneti va rog care anume. Multumesc!
Salutare lume, am și eu o problema cu urechile. Am dat să-mi curat mizeria din urechi cu niste bețișoare și a rămas înfundate de ieri amândouă urechile, una s-a desfundat dar cealaltă nu.
Buna ziua! Am o intrebare legata ce sangerarea nazala. Cand ma agit sau UNEORI cand este prea cald si uscat afara imi curge sange din nas. Anul acesta ma duc in vacanta in Turcia, unde marea este sarata...? (mai mult)
O intrebare, de ceva timp am inceput sa simt batai repede ale inimi si de foarte mult am inceput sa imi amorteasca bratul care se muta dintr- o parte in celalalt, ce trebuie sa fac, oare poate fi semnele...? (mai mult)
Cineva care a încercat dieta cu supe, ciorbe și salate și a renunțat la dulciuri si sucuri înlocuindu- le cu apa fructata care a fost impactul asupra corpului? Am auzit ca aceasta dieta nu este doar...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
Marjuddjeje întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Geometrie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VI-a