Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 13 Februarie 2025 sunt:
Iau tratament cu ovule aş vrea să întreb dacă am voie sa fac sex cat primesc tratamentul?
Am o menstruaţie destul de abundenta mai ales de când mi-am pus sterilet.Ce pot face să nu mai fie atât de abundentă?
Am un bebe de 1 an si am mai zis ca are febra şi vreau sa va zic ca înca nu i-a trecut febra. El se lipeste de mine şi e mârâit.Ce sa fac sa nu mai planga?
Fetiţa mea are 8 luni am început diversificare alimentelor dar ea nu prea vrea să manânce.Ce pot face?
Mi- am pus aparat fiindcă aveam doi dinți în fața puțin strâmbi și nu îmi plăcea cum se vedeau. Când m- am dus, fiindcă aveam penultima măsea lipsa, ptc mi- a căzut din cauza unei problema,...? (mai mult)
Mi-e rau, ma simt ameţita şi slăbită şi ma doare capul. Am 17 ani, i-am zis la mami dar a zis ca o sa fiu bine.Ce să fac să nu îmi mai fie rău?
Salut, dacă am 48 de kg la 17 ani, ce trebuie să fac pentru a mă îngrășa? Cum aflu câte calorii ard pe zi, sau câte trebuie să mănânc pentru a ma îngrășa? Menționez ca merg 15- 20 km ...? (mai mult)
Sotul meu se simte destul de rau, are febra, frisoane cum îl pot ajuta sa se simtă mai bine?
Salut! În scurt timp vreau să mă înscriu la școala de șoferi. Din naștere am o problemă la inima, nu una gravă, care presupun ca ar trebui să fie în fișa medicală pentru dosar. Îmi poate...? (mai mult)
Buna ziua, am si eu o mica problema, am 20 de ani si am realizat de un an incoace ca am niste cosuri(?) pe penis? Sunt multe pete albe pe majoritatea penisului, nu sunt mari sunt mici stie cineva ce...? (mai mult)
Uneori cred că lumea se uită la mine, vorbește despre mine de rău, râde de mine. Oare de ce?
Nestea de lămâie de piersica etc îngrășa?
Salut, știți clinici oftalmologice din Iași ce depistează/tratează strabismul la copii- adolescenți? Am căutat pe internet dar nu găsesc mai nimic, poate știți voi, din cunoștințe, experiențe...? (mai mult)
Buna seara! Puteti sa imi spuneti va rog frumos, care ati trecut prin asa ceva bineinteles fiindca nu vreau raspunsuri doar asa la nimereala, care ar fi cea mai ieftina si buna in acelasi timp metoda...? (mai mult)
Poți vomita și în interior?
Buna, sunt însărcinată in saptamana 9, am observat azi o scurgere maro. Am fost la spital si mi s- a spus ca e normală, de frica am fost si la o ecografie mi s- a spus ca bebelușul este perfect...? (mai mult)
Salut TPU! Am aproapre 17 ani, 1.68, si cantaresc in jur de 116kg. Nu stiu daca vreau sa fac o schimbare pentru ca ma simt bine cu mine si imi traiesc viata ca orice alt adolescent. Nu am fost intotdeauna...? (mai mult)
Buna TPU! Este adv. ca persoanele cu tulburarea de personalitate borderline sunt intuivite si au un intelect peste medie? Am citit pe un site, in care scria un psih.ca cele mai inteligente persoanele...? (mai mult)
Persoanele cu borderline sunt extrem de intuitive si inteligente? Am citi intr-un documentar ca aceasta tulburare este de fapt a celor ce au peste media generala a varfului de clopot
Buna, ce sa fac sa am concentrare mai mare? Pentru ca vreau sa invat pentru permisul auto si cand încep sa invat ma plictisesc usor. si pe langa asta as mai vrea sa stiu lucruri despre permisul auto ...? (mai mult)
Eu alaptez şi am nevoie de calciu nu prea am şi am 2 gemeni au 4 luni vreau să îi alaptez în continuare dar nu cred ca pot din cauza scaderi de calciu nu prea am lapte ce pot face?
Mi-am introdus aseara primul ovul vaginal şi dimineața am vazut ca s-a scurs puţin pe chiloţi, e normal?
Soţia mea a fost operata pe 21 iunie de chist pe ovar a fost externata dar zice ca o doare operaţia puţin, e normal? Ce putem face?
Am 19 ani, am mai zis ca sunt însărcinată dar nu am menţionat luna sarcinii, sunt în 6 luni am simţit azi prima miscare al lui bebe. Prima mea sarcina si de asta şi aş vrea să va întreb daca...? (mai mult)
Am un bebe are un an şi azi a facut puţină febra şi este foarte mârâit şi nu a dormit toată noaptea.Ce pot face? Medicul nostru de familie e în concediu nu pot să îl vad cum suferă
Am o bebeluşă de 8 luni am început diversificare alimentelor ce alimente ar fi potrivite să îi dau la vârsta ei? Eu am 18 ani şi ea e primul meu copil
Din octombrie 2023 am o frică că o să-mi cadă penisul. Cum să scap de asta? Frica nu e așa cum era atunci, dar tot mi-e frică puțin.
In urma cu 4 zile mi- au fost extrase 2 masele cariate una langa alta si am fost cusut acolo si de 3 zile mi- a aparut un strat alb unde am avut extractiile si ma doare relativ suportabil de 4 respectiv...? (mai mult)
Când credeți că o să scap de tratamentul de la medicul psihiatru? Iau de doi ani tratament. Recunosc că am nevoie de el. Fără el parcă am chef de ceartă, mă enervez din orice prostie. Voi ...? (mai mult)
Am 16 ani, mama a fost sunata de la spital ca tata e la spital în urma unui accident rutier, i- au zis lui mama ca tata e conştient. Imi doresc să fie bine dar şi mama pentru ca se simte foarte slăbită...? (mai mult)
Trebuie să fac injectii cu vitamine, date de medic, am 15 ani, mi se fac în fund. Nu am calciu, am avut scadere si de asta mi se fac. Mi le face mami e asistenta medicala mi- a facut- o azi pe prima,...? (mai mult)
Roaccutane: Buna seara, de 2 saptamani am inceput si eu tratamentul cu roaccutane si de cateva zile nu mai dorm bine, am tulburari de somn, ma trezesc mai obosit si cu dureri de cap.
Buna, stie careva o clinica veterinara in Galati buna? Dar sa nu si faca treaba doar pentru bani, ci chiar sa mi ajute animalul, ca m- am saturat de toti doctorii care dau diagnostice gresite doar ca...? (mai mult)
Am făcut puroi la degetul mare de la picior ce pot face? Se pare ca deja mi sa făcut și un pic de alb mai jos
Roaccutane: Salutare, am inceput si eu cam de 2 saptamani tratamentul cu roaccutane si de cateva zile o saptamana nu mai dorm bine noaptea, am tulburari de somn, parca as dormi lucid asa si ma trezesc...? (mai mult)
M-am operat de apendicita acum o saptamana si am luat o gura mica de bere. Se poate intampla ceva?
Mi se ingrasa fruntea, deci mi se face asa cu grasime, unsuroasa... De ce, care e cauza si ce e de facut?
Va salut, de ce am facut varicela tocmai la 17 ani si nu cand eram mai mic, cum fac majoritatea? :( e ceva de rau?
Buna TPU! Stiu ca de Rusalii nu este bine sa faci baie pe cap,ca este pacat, dar nu mi-am dat seama ce este azi si am facut, este un pacat?
E normal când mă gândesc la cineva de exemplu: Mă gândesc la iubita mea Ioana și cat de mult o iubesc, și să îmi apară altcineva în cap? Sau mă gândesc la sora mea și îmi apare altcineva...? (mai mult)
Asa rau is de ieri no am avut greata, cufureala, acum febra. Ce ar putea fi? Ultima data am mancat ceva dulce dar ambalat. Sper sa nu fie ultima data. Vreo parere?
Ce inseamna cand nu prea mai poti face scaun in forma de carnat? Oare sa fie si asta de la constipatie sau nu are legatura una cu alta?
Bună! De 2 zile simt o durere ușoară, nu supărătoare, în partea dreapta jos la abdomen, cam în zona apendicelui. E o durere f similara cu cea cand se face efort mai mult. Ma doare cumva mai...? (mai mult)
S-a mai confruntat cineva cu oboseală mare chiar daca are somn noaptea și cu dureri musculare? De la ce este și ce ar fi de făcut?
Remedii de dureri in gat daca n-am momentan pastile de gat?
Salut, cat de benefic e somnul? Somnul de 12 ore il mai putem numi benefic ( 12 ore ocazional, in weekend "
Buna,am si eu O problema, mi-am dat cu tus pe la ochii iar dupa O ora a inceput sa ma usture, asta am patit ieri iar Pana astazi nu mi-a trecut, pot sa folosesc picaturi Vizic?
Bună, acum ceva timp în jur de 7 ani m- a durut genuchiul din senin şi acum 2 ani m- a durut genunchiul stâng o vară întreagă, fară să mă lovesc sau ceva şi acum o lună nu ştiu cum am făcut...? (mai mult)
Ați făcut vreodată insolație (când erați copii)? Cum ați procedat? Experiențe?
Am fost la medic pentru ca aveam niste dureri de ovare şi medicul a zis sa imi pun ovule vaginale ca tratament dar îmi e frica să le introduc.Şi am niste întrebări.1 Cum trebuie sa le introduc.2Va...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Umbre
Stii cine e Relu si cu se ocupa el dupa lasarea serii?