| Joker3134 a întrebat:

6 ani de stres continuu,nu depresie,doar stres, e grav?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Raducons a răspuns:

Iti poate afecta sistemul nervos, stres toti avem dar daca este continuu poti sa nu te mai concentrezi cum trebuie la probleme sau la munca pe care o desfasori, iti inrautatesti relatiile si cu altii pentru ca poti sa devii mai nervos...In concluzie stresul nu e bun, am si eu cat cuprinde tot de sase ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca in tot acest timp tu nu ai reusit sa scapi de acest presupus ''stres'' tin sa te informez ca o depresie te impiedica. da, e destul de grav, daca nu vei lua masuri acum, mergand la un psiholog sa te ridici pot fi intorsaturi urate de situatie. de acolo sunt alunecusuri foarte usoare catre lucruri mult mai grave.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am avut 11 ani de stres constant si devine din ce in ce mai util.
Nu afecteaza daca stii sursa lui si daca sunt mai multe stii sa aranjezi in asa fel sa devina doar o sursa simultana.