Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 13 Februarie 2025 sunt:
Am fost la medic pentru ca aveam niste dureri de ovare şi medicul a zis sa imi pun ovule vaginale ca tratament dar îmi e frica să le introduc.Şi am niste întrebări.1 Cum trebuie sa le introduc.2Va...? (mai mult)
Bună, am avut o scadere de calciu şi mama m- a dus la medic şi medicul a zis să fac nişte injecţii cu vitamine care trebuie să mi le faca mama. E asistenta medicală, dar nu vreau, îmi e frică....? (mai mult)
Bună, am bebulşi gemeni de 4 luni fata şi baiat şi de la un timp nu prea am lapte la sân să îi alaptez, nu prea am eu calciu, ce pot face?
Bună, am o durere la coloană sus la gât după ce mi-am dat capul pe spate destul de tare, poate să fie vreo entorsă, durerea o am numa când țin capul aplecat în față?
Salut,cum fac sa mă ingras și eu vara asta, mai ales la picioare.am un metabolism rapid și oricum nu se pune nimic pe mine de la mâncare, ce exerciții sa fac?
Bună tuturor, cei care ați avut probleme cu apendicele, e grea recuperarea post operatorie? Și ce simptome ați avut? Cred ca va trebui sa ma operez si eu deoarece a zis medicul ca e puțin inflamat...? (mai mult)
Hello! Dacă pentru câteva secunde ridic o persoana care are cu câteva kilograme mai mult peste mine, exista riscul de a dezvolta probleme la coloana?
Salut! Vreau sa încep sa mă antrenez si nu știu daca e bun acest program: Luni: Antrenament pentru abdomen Marți: Antrenament pentru piept+ antrenament cu greutăți Miercuri: Antrenament pentru...? (mai mult)
Cat poate sa tina o durere de cap de la curent?
Salut am 15 ani 1, 79 înălțime și 50 kg și muncesc car intre 30-35 kg sunt riscuri de hernie?
Bună! Întrebare pentru fete. De când mi- a venit pentru prima data menstruatia am avut- o regulata. Luna asta mi- a venit cu 5 zile mai devreme (3 iulie) si a durat doar 5 zile, de obicei erau 7, ...? (mai mult)
Buna seara, am inceput si eu tratamentul cu roaccutane de 10 zile iau cate 2 pastile pe zi de 10mg asa mi- a recomandat dermatologul eu avand 55kg, problema e ca nu am nici un simptom sau efect advers,...? (mai mult)
Salut, am inceput si eu tratamentul cu roaccutane si voiam sa stiu daca este vreo problema daca fumez weed/iarba pe parcursul tratamentului?
Dupa alcool am dureri de stomac, arsuri in capul pieptului, diaree, etc. Am baut bere alaltaieri si ieri am baut apa alcalina cu 9, 4 ph si am vazut ca mi- a trecut foarte rapid, ce inseamna ca ...? (mai mult)
Am 2 bebeluşi sunt gemeni fata şi baiat au 4 luni amandoi au febra le dau am observart le dau dinţişori să merg cu ei la spital nu pot pentru ca la noi în oraş e un singur spital şi e închis ...? (mai mult)
Bună dimineata TPU! E normal sa nu am pofta de mâncare? Ca eu nu mănânc aproape nimic toată ziua, (saptamani la rand) ma mir ca nu îmi e rău :)
Cei care purtati lentile de contact vi s-a intamplat vreodata sa ramana blocata in ochi si sa nu o mai puteti scoate? Vreau si eu sa port dar am frica asta
Salutare! Va rog sa imi dati un sfat, o idee, habar n am, un tip de dieta sau ce credeti ca o sa functioneze cel mai bine la problema mea. M am lasat de fumat acum aprox o luna, iar in timpul asta...? (mai mult)
Am 20 de ani și 1, 64 înalțime Nu reușesc deloc sa ma îngraș am 47 de kg. Nici pofta de mâncare nu prea am, mi- am făcut analizele toate sunt bune și glanda toroida a ieșit bine. Am încercat...? (mai mult)
Bună am ub bebe de 7 luni un baiat şi uneori după ce îl alaptez face balae la guriţă nu tot timpul e normal sa faca asta? sunt îngrijorată
Salut TPU, daca mi-am facut un tatuaj acum 4 zile si am o iritație ft rea cu bubite, ce e de facut? Am inteles ca sunt doar alergii de la soare si ca nu e ceva de speriat
Bună! De aproximativ 2 luni am o durere în partea stângă, în partea abomenului superior, în zona coastelor, nu este foarte intensă, este doar un disconfort și nu simt mereu, cel mai des simt...? (mai mult)
Imi cresc de o vreme fire de par portocalii in barba, oare de ce si pot face ceva ca sa nu imi mai creasca asa?
M- am lovit din greșeală cu cotul în partea dreaptă a abdomenului, deasupra apendicitei și s- a înroșit în zona respectivă. Este posibil să am hemoragie internă? Menționez că nu mă doare...? (mai mult)
Oftalmologul a spus să iau tropicamida și încă alte 2 medicamente dar nu mi se dilatează pupila de la ea, oricum aș pune în ochi sau în sacul ăla nu mai înțeleg, trebuie să mai pun o picătură...? (mai mult)
Salut, daca merg in egipt, intr-un resort, pot lua malarie? Nu merg de capul meu, merg intr-un resort, nu fa excursii pe la piramide sau mai stiu eu ce.
Ajutațimă cu un răspuns cât mai clar, va rog. De aproximativ 6 luni am o problema destul de majora legata de matusa mea. Deci aceasta mereu îmi spune că este urmarita, si ca fiecare om de pe strada...? (mai mult)
As putea lua Seroxatul de dimineață? Că am avut insomnie azi noapte... :( Am luat conform cum mi- a prescris doctorul o pastila de Seroxat, o pastila de Stressclean, și ceva de palpitații care nu...? (mai mult)
Salut, nu am folosit niciodată TPU, e prima mea întrebare, am 24 de ani și acum un an m- a lovit o anxietate la care apărut și depresia, nu știam ce simt până nu am mers la doctor, am avut...? (mai mult)
Am născut acum câteva luni şi aş vrea să va povestesc un pic experienţa mea am avut noaptea la ora 1 dureri mau apucat de acasa soţul meu a chemat ambulanţa am ajuns la spital dupa o ora am intrat...? (mai mult)
Știe cineva cum pot sa scap de purici? am purici si nu ii mai suport. am si pe mine si am si in casa, banuiesc. mulțumesc.
De ce simt ceva in gat/ se intensifica cand stau in pat intins
Acum câteva zile ştiţi ca am zis ca am avut dureri de cap acum aş vrea să va zic ca am şi vărsaturi şi greaţă cred ca sunt însarcinata i- am zis sotului meu starea mea el lucreaza paramedic...? (mai mult)
Bună ziua, de curând băiețelul meu de 2 ani a fost testat pozitiv cu HPV din păcate, in seara aceasta i- am dat cu Duofilm pe negi și mi- a plâns groaznic nu e un copil sperios, e normal sa îl...? (mai mult)
Va salut. Stiti ca am pus intrebarea trecuta cu acel contact sexual, azi dimineata ma trezi cu o durere groaznica de cap si ma doare asa de azi dimineata, plus ca acum am 37, 5, sa fii luat doar...? (mai mult)
Bună, m- am lovit la cap în colțul geamului, în stânga sus acum 5 ore. Am dat destul de tare, însă nu am avut alte simptome in afara de durerea locală. După 2 minute am început sa sângerez....? (mai mult)
Salut TPU. De vreo 4, 5 luni de zile am un abces pe gingie langa măseaua mâncată de carie și acum m- am decis să mă duc la dentist sa îmi scoată acest abces și măseaua daca este nevoie că ...? (mai mult)
Nu mai aud cu urechea stanga..am făcut câteva poze poate știe cineva care a avut asa ceva dacă este dop https://ibb.co/jRYDGDG https://ibb.co/tDg544D https://ibb.co/wWpJM2z https://ibb.co/2sdhx4S ...? (mai mult)
Bun ...am o intrebare... De ce cateodata ma doare un testicul drept si picorul ..mentionez am 23 de ani nu depun efort sau ceva de genu.
Seroxat ia cineva? Cum va simțiți de la el?
Port ochelari de vedere si vreau sa imi pun lentila polarizate peste ei. Pot sa iau lentilele de la orice centru de ochelari?
Buna ziua, poate rinosinutia provoca dureri de cap?
Buna, va rog ajutati- ma. Imi e ff frica. De 8 zile am o presiune la nivel capului si a fruntii. Imi e frica sa nu am ceva mai grav. Am stat la aer conditionat mai mult timp si dupa au aparut durerile....? (mai mult)
Salut, sufar de boala de distrofie musculara progresiva si doresc sa stiu daca la varsta de 18 ani pot sa ma inscriu la scoala soferi pentru a lua permisul.
Trebuie sa fac un drum pana la Cluj eu fiind din Bacău. Mi-e foarte rau pe mașină, maxim 30 de km daca merg. Aș vrea niște sfaturi, am luat pastile, acadele, etc, dar degeaba
Alunitele de pe corp își pot schimba culoarea doar când e o boala de piele sau și din cauza unor creme sau loțiuni?
De când nu mai beau energizante, cafea, suc și nu mai mănânc dulciuri, am probleme cu somnul. Știe cineva de ce?
A incercat cineva Body line supliment pentru ingrasare? Functioneaza? Mai multe detalii va rog sau funda!
Ce pastile imi puteti recomanda pentru luarea in greutate cat mai rapid? Va rog daca ati incercat si a functionat!
Am un baiat are un an el vrea în continuare să îl alaptez e ok să îl alaptez daca are un an mai ales seara daca nu îl alaptez nu adoarme.Voi ce ziceţi e ok să îl mai alaptez vreau nişte...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
American Pie
Cat de multe iti mai amintesti de Nadia, Jim sau Sherminator? Hai sa vedem!