Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 13 Februarie 2025 sunt:
Soţia mea are mâna fracturată şi are ghips dar ea zice că o doare mâna, cum o pot ajuta? Oare de ce o doare daca are ghipsul pus? Il are de 3 zile.
Buna! De azi, dupa masa, incepui sa am niste dureri in partea dreapta jos la abdomen... putin mai jos de ovare? ca sa zic asa. Recent am aceeași durere si cand urinez si inca ma doare si acum cand stau...? (mai mult)
Salut. Am 16 ani si m- am operat la genunchi de ligamente incrucisate anterioare si ligament colateral lateral. Am o problema.A trecut 4 saptamabi de la operatie si simt ligamentul colsteral lateral ...? (mai mult)
Hey, m- am lovit cu furculița în ochi cu alea ascuțite nu intrebati cum, nu are nimic ochiul să nu mai văd, dar mă tot ustură și lăcrimează. Câteodată de mă ustură de mor, dar după iar...? (mai mult)
De ce alcoolul, legumele crude și merele dulci cresc glicemia?
De ce nu este bine ca un copil să bea cafea?
Salut, cum pot scapa de foliculita? Mi-au aparut niste "cosuri" pe scalp la ceafa...si nu stiu ce sa fac in unele zone nu imi mai creste parul
Am o bătătură la un deget și e de mult timp, în cât timp e normal sa se vindece? Îmi vine sa zic ca mi s-a deformat degetul de fapt.
Buna ziua! Am inghitit din greseala un ambalaj in care e pusa ciocolatica Kinder Bueno. Il tot simt in gat. Problema e ca eu am si sialolitiaza, adica nu am multa saliva. Exista posibilitatea ca ea sa...? (mai mult)
Cum să am un somn bun în intervalul să zicem 20-3:30? Ieri m-am culcat la 20 și la 23 eram în picioare. Am luat Melatonină zilele trecute, dar nu prea m-a ajutat.
Salut TPU! Știe cineva in ce consta examinarea medicală pentru admiterea la Subofițeri pompieri Boldesti? Ce fel de analize îți face și după ce se uita? Și dacă te testează de droguri in special...? (mai mult)
Dureri în spate la înghițire, undeva în mijlocul spatelui pe partea dreapta, cam puțin mai jos de omoplat, cineva a avut simptome asemănătoare sau ceva de gen sa îmi poată spune ce a fost sau...? (mai mult)
Ochelari de protecție pentru telefon sau calculator sunt buni de folos?
Se poate incurca analiza mea de laborator de sange cu ale altei persoane? Cum iti poti da seama de asta? Adica la numele meu sa fie trecute analizele altei persoane si invers.
Pot vomita inima sau ficatul? Dar creierul?
Bună,am făcut ieri pe la 13:00 un test de sarcină și a ieșit negativ, seara s-a pozitivat e posibil să fie eroare? Menționez ca testul era Clearblue.
Va salut, va intreb ceva, dar nu ma ironizati sau ceva, chiar vreau sa am un raspuns bun din partea voastra. Am intretinut relatii sexuale cu o fata, dar m- am protejat, mereu ma protejez, dar mi-...? (mai mult)
Bună TPU, vă rog să mă ajutați cu o părere. De multe ori în capul meu îmi fac dialoguri singură, adică nu vorbesc cu glas, doar îmi fac eu în capul meu întâmplări și mă gândesc doar...? (mai mult)
Ma doare foarte tare capul, am luat un paracetamol pentru ca mi- a zis sotul meu. El lucreaza pe ambulanţă, e paramedic şi a zis să iau un paracetamol dar tot mă doare capul. Am baut ši un ceai...? (mai mult)
Salut, am avut probleme cu transaminazele, le am foarte mari. Un doctor mi- a zis sa nu mai iau proteine si sa nu mai ma mananc prajit. Alt doctor mi- a ca de la sala este si ca fac prea mult efort. ...? (mai mult)
Buna seara, pe mine ma cam dor rinichii, gen la spate jos si cand ma misc ma doare, ma inteapa, nici in pat nu prea pot sa stau bine, pastile am tot luat dar nu mi trece, am fost la doctor, ecografie,...? (mai mult)
Soţia mea urmeaza să fie operată, are un chist pe ovar şi medicul i- a zis ca trebuie scos şi ovarul. Ea de când a aflat plânge încontinuu, îi e frică că nu mai poate rămâne însărcinată,...? (mai mult)
Bună ziua. Ce papuci de casa de vara îmi recomandați ca să nu mai miroase a picioare transpirate?
Cum să scap de agresivitate? Când mă enervez tare pe cineva, îmi vine să îl lovesc. Nu fac asta, pentru că mă gândesc la consecințe, dar nu e bine să te gândești la acest lucru.
Am pe o bunica care are cancer osos. La început nu a durut o atât de tare, acum tipa de durere, cu tot cu tratament. Ce se poate face în cazul asta ca să nu o mai doară asa tare? Sau nu se poate...? (mai mult)
Care ati trecut prin cedarea psihica cum v-ati simtit? Cum ati trecut peste? Multumesc pentru eventualele raspunsuri! Funda
Buna seara! Eu am hernie de disc la nivelul discului L5- S1. Sunt la liceu, trec clasa a 11- a si doresc cand termin sa intru la Facultatea de Pompieri. Am cautat pe internet daca afectiunea mea ma poate...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor! Acum o săptămână a început sa ma doară gatul. Acum m- a lăsat, dar a continuat cu nas înfundat și apoi tuse(fără febra). Asa ceva mi s- a întâmplat și în aprilie. Exact...? (mai mult)
Salutări, as dori sa știu ce metoda de epilare îmi sugerați pentru zona intimă. Obișnuiesc să mă iau cu aparatul de bărbierit cu acele 'lame' pentru perciuni dar de ceva vreme văd că mai ales...? (mai mult)
Bună seara, este o fata pe Snep care vinde produse Snep ca shake uri, pastile, tablete, vitamine, ceaiuri și ceva Olivox, bautură cu aloe. Zicea acum 5 minute pe story unde prezenta un Shake necaloric...? (mai mult)
Cei care au sau au avut anxietate cum ati putut s-o eliminati sau macar s-o reduceti ca sa nu mai doara asa tare? Niste suplimente antistres sau ceaiuri ajuta?
Cum te cureți/vindeci de traumele transgenerationale? Ce pași trebuie sa faci?
Din cauza stresului mi- am declanșat acum 2 ani de zile probleme cu stomacul(am avut colon iritabil) pe care l- am tratat și bila lenesa cu care încă ma confrunt, am 21 ani aproape, sunt în străinătate...? (mai mult)
Am primit intr- o bataie niste pumni in nas si mi- a curs foarte mult sange, pare stramb dar am facut raze si mi- a fost spus ca nu este rupt sau ceva. As vrea sa stiu daca ar putea arata asa doar din...? (mai mult)
Buna! Ultima menstruatie am avut- o pe data de 18.05 a tinut 4 zile de pe 1 pe 3 am avut doar niste scurgeri ca niste pete pe hârtia igienică maro, cm trebuia sa apara pe data de 15.06 nici acum nu ...? (mai mult)
De ce scanarea de coduri QR pe o perioadă lungă dăunează creierului copiilor, însă adulții nu pățesc nimic?
Dacă ar exista energizant fără cafeină ar putea fi consumat de către copiii?
Bună! Am nevoie de ajutor urgent! Sunt programată pentru rhinoplastie pe data 2 iulie am și deviate de sept. Și am primit lista de analizare care trebuie să o fac. La mine în oraș! Plec la București...? (mai mult)
Aveți idee dacă are vreo relevanta faptul ca ești la început de sarcina și ești donator pentru transplant de celule stem?
Am inceput sa am niste dureri în zona ovarelor de ceva timp din cauza dureri nici nu pot dormi noaptea ce pot face?
As vrea si eu regenon, ca am mai luat cu ceva ani in urma si a dat toate bune si as mai vrea, dar si la ce pret este?
De ce nu trebuie să ții telefonul în buzunar în dreptul inimii?
Bună! Urmează sa plec în concediu și fix atunci se nimerește sa fiu la menstruație. Întrebarea mea este următoarea: As putea lua ceva sa întârzie câteva zile menstruația?
Buna,o prietenă a luat o haină de la sh pentru că a început să ploua iar ea a venit cu ea la mine in casa haina nefiind spălată, mi-e frica sa nu iau ceva.
Bună seara TPU.Am 15 ani mama vrea sa ma duca la ginecolog dar îmi e puţin frica am niste întrebări pentru voi.1Ce imi va face ginecologul? 2Va trebui sa ma dezbrac? 3Mama poate sa intre cu mine? ...? (mai mult)
Salut! După ce se extrage șurubul din picior, trebuie să-mi pună piciorul în ghips?
Salut! Acum 2 luni mi- am fracturat maleola și a fost nevoie de introducerea unui șurub pentru fixarea oaselor, am stat o lună cu piciorul în ghips, iar luna viitoare mă duc ca să- mi scoată ...? (mai mult)
Am luat un Ketonal azi la ora 17, acum e aproape 22. Pot sa mai iau unul pentru durerea de măsea? Am fost la dentist și mi- a făcut tratament de canal, doare tare și mi- a zis să iau ketonal dar...? (mai mult)
Sunt costisitoare tratamentele cu laser pentru paradontoza? Am înțeles că se poate plati și în rate. Cât îți cere pentru o ședință? Pentru tartru cat îți cere pentru fiecare dinte?
Salut, acum cateva luni am fost operat de unghie incarnata, dar am fost azi la medic si mi- a spus ca am si puroi sub unghie acolo unde a fost taiata... cred ca puroiul e de mult sub unghie ca am stat...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
Wrestlingbataie25 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tarzan
Ai pasit si tu in incredibila lume a lui Tarzan si a prietenilor sai? Haideti sa vedem cat de multe va mai amintiti!