Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 13 Februarie 2025 sunt:
Sunt costisitoare tratamentele cu laser pentru paradontoza? Am înțeles că se poate plati și în rate. Cât îți cere pentru o ședință? Pentru tartru cat îți cere pentru fiecare dinte?
Salut, acum cateva luni am fost operat de unghie incarnata, dar am fost azi la medic si mi- a spus ca am si puroi sub unghie acolo unde a fost taiata... cred ca puroiul e de mult sub unghie ca am stat...? (mai mult)
Bună, am o problemă legată de ce să fac în continuare. De la vârsta de 10 ani am început să mă confrunt cu stări de greață, care se întâmplau odată la 3- 4 zile, dar cu timpul s- ...? (mai mult)
Salut, am o mica / mare problema, in trecut (aprox.3 ani) am băut foarte multe energizante, cafele, etc și pe lângă asta eram certat cu somnul, mă culcam la 2 și la 7:30 mă trezeam pentru școală,...? (mai mult)
Buna tututor! De o saptamana ma confrunt cu o tuse fara oprire nu stiu ce sa mai fac. Nu am secretii nazale nu am nasul înfundat deloc, doar tusesc zi si noapte. Nu pot dormi seara aproape deloc. De ...? (mai mult)
Buna ziua! Astăzi am scuipat o data foarte puțin sânge. Nu am alt simptom. Doar roșu în gât deoarece sunt răcit. Iar m- am uitat puțin prin gura și am o măsea foarte cariata ce are o gaura in...? (mai mult)
Bună ziua, am 38 ani sunt căsătorit.Am si eu o intrebare la cei care stiu si nu comenteaza aiurea.am capul penisului uscat, am avut o operatie de pietre la rinichi.Cei care sunt in domeniu stiu cum...? (mai mult)
Buna,astazi mi-am suflat nasul iau pe servetel erau doi viermisori mici..sunt paraziti intestinali?
De ce poți muri dacă iei multe antibiotice?
Am fost depistat cu glanda tiroida, e o boala gravă? Dau funda
Am un coleg care nu a fumat nimic in viata lui si vrea ca sa incerce marijuana, sunt ceva riscuri? (nu am nevoie de rasp ca fumatul dauneaza)
Când încep munca de la 5, cum să dorm bine? De obicei mă trezesc panicat de mai multe ori pe noapte până la ora la care mă trezesc de tot, de frică că poate nu aud alarma.
Bună TPU! Dacă folosesc un acumulator cu plumb de 12v și 5ah pentru ionotoforeza (o tehnică medicală prin care conectezi bateria la 2 tăvițe metalice cu apă în ele prin 2 cabluri cu clema crocodil)...? (mai mult)
Salut! Am niste bubite in zona intima, ca niște coșuri, dar nu ma dor la atingere. Nu am incercat sa le rup. Unele se retrag si apar in alta parte. Daca este vorba de herpes genital, se poate trata...? (mai mult)
Poti face soc sau reactie alergica de la substanta de contrast daca la alergologie nu ti-a iesit alergie la ea?
Buna ziua, va rog sa ma ajutați și pe mine cu o întrebare. Am o fetiță de aproape 3 ani și anceput sa i se rărească parul foarte rău și i- a căzut și aproape jumate din sprânceană, ce poate...? (mai mult)
Va salut, știu ca pare o întrebare aiurea... dar soția mea este însărcinată si a înghițit din greseala un sâmbure de cireașă... este ceva grav?
Bună TPU, sunt însărcinată în 7 săptămâni și de câteva zile am dureri de abdomen, îmi e frica să nu pierd sarcina. Am fost la medicul meu ginecolog si mi- a făcut o ecografie, a zis ca ...? (mai mult)
Buna! De un an încoace mi se tot decojeste pielea de pe față foarte rău, mereu găsesc acea piele moarta pe ochelarii mei și doar daca ating un pic în stânga și în dreapta sprânceana, cade ...? (mai mult)
Salut, știu ca pare o întrebare penibilă, dar nevasta mea este însărcinată si a mâncat o cireașa... a înghițit din greseala un sâmbure, este ceva grav? sper sa răspundeți.
Buna TPU, imi ziceti si mie de cateva firme care produc sirop cu codeina? Este pentru uz medical.
Am 15 ani, si pana pe la varsta de 13 ani aveam o problema cu respiratia si am tinut un tratament cu care foloseam ventolin, acum 1 am m- am apucat de fumat si cateodata nu prea respir bine dupa ce fumez...? (mai mult)
Ce se intampla daca mananci tutun?
Buna ziua, imi puteti spune va rog, la aproape 4 sapt de la operatia de colecist, sa am scaun verde inchis, cateodata erau si normale ca culoare, alte simptome nu sunt. Mentionez ca mananc ce este...? (mai mult)
A mai crezut cineva că se uită lumea la el pe stradă/în autobuz? Cum ați scăpat de asta?
Deci am o mică problema. Eram aseară afara cu mai mulți prieteni și stateam și noi acolo pe lângă blocuri. Ma urcasem eu pe un fel de bordura mai înaltă, o margine de la niște scări, de pe...? (mai mult)
Alaltă seară am ținut ușa de la balcon puțin crăpată și dimineața aveam la cearcănele de la ochiul stâng era puțin umflat. Dimineața am mers cu mașina și era aer condiționat, iar apoi ...? (mai mult)
Se poate sa am meningita daca am dureri de cap de 6 zile? Am fost la medic acum 2 zile, dar am primit doar aglocalmim, atat. Dar durerea persista.
Nu reusesc sa imi pun lentilele de contact. Am miopie si port ochelari de la 8 ani si acum am 17. Si as fi vrut sa port lentile dar de fiecare data cand incerc sa le pun cand lentila atinge ochiul incep...? (mai mult)
Buna, se poate sa ma doara capul de la aer conditionat? Facusem baie si am stat 3 ore in aer conditionat in masina. De 5 zile am dureri de cap. Am fost astazi la spital, mi au facut analize si au iesit...? (mai mult)
Salut TPU, am nevoie de câteva opinii. De câteva zile am frecvent senzații de leșin, iar astăzi m- am simțit foarte rău și am leșinat efectiv. După ce mi- am revenit, am sunat la 112, simțindu-...? (mai mult)
Buna ziua! Am o pata maro pe glandul penisului de câteva luni. Este de 3-4 mm și mă îngrijorează. Ce ar putea fi?
Dacă sinuzita persista timp de mai mult de 3 luni si nu trece nici cu picaturi in nas si nici cu pastile este cumva un semn ca ai sistemul imunitar slăbit sau o boala precum anemie sau diabet?
Buna, am fost astazi la medic pentru ca am dureri de cap de 5 zile. Mi s-a spus ca am cefalee. Este normal sa tina atat de mult? Efectiv nu mai pot, sunt in depresie deja din cauza acestei dureri.
Se poate sparge un mucocel sinusal?
De ce plajele sunt pline de oameni toată ziua, când se zice că după ora 11 soarele e prea puternic și nu e deloc sănătos pentru piele, etc?
Bună ziuaa, în urmă cu un an am fost diagnosticat cu Mucocel sinusul drept, dar nu am băgat de seamă, dar în ultima perioadă mă doare nasul, pe cerul gurii am ca o pată roșie și mă doare ...? (mai mult)
Buna TPU, acum câteva minute am fost la baie și am dat să- mi aranjez parul și la linia de par am o aluniță și am dat peste ea cu unghia foarte tare, dar nu are nimic, nu curge sânge sau ceva,...? (mai mult)
De ce apare un miros neplăcut după actul sexual neprotejat? Precizez faptul ca nu mereu se simte acest miros.
Salutare, daca mama mea are dioptrie peste 10 la ambii ochi, in mare parte este oarba si poarta si lentile si ochelari pentru a vedea cat de cat decent, ar fi posibil sa poata lua ceva ajutor social...? (mai mult)
Buna de ieri am inceput sa simt miscari in partea dreapta jos si azi in zona buricului miscari exact ca un bebelus stiu cum sunt mișcările bebelusului pentru ca mai am un copil si sunt exact cum misca...? (mai mult)
Cine a mai auzit să aiba simptome de alergie din cauza unei injectii cu penicilina (respiratie scurta și șuierătoare, ameteli de se învârte casa cu tine, stări de voma de greata) și analiza de...? (mai mult)
Salut/bună la toată lumea am o problema trebuie sa ma bag în școală pentru permis auto și încerc sa învăț pentru școală auto și nu îmi intra nimic în cap nu stau bine cu memoria dacă ie...? (mai mult)
Buna! De cateva zile am momente cand simt un gust amarui in gat, care s-ar scurge din sinusuri.Ce ar putea fi?
Bună TPU. As dori sa știu cum sa fac sa- mi crească mai puțin păr pe picioare pentru ca am ajuns sa ma fac cu aparatul o data la 2 sau 3 zile din cauza faptului ca firele de par sunt închise la culoare...? (mai mult)
Buna ziua, sunt foarte suparata. De 4 zile ma doare capul, nu e neaparat o durere, mai mult ca o presiune usoara constanta. Mentionez ca am 21 de ani, inainte cu o zi sa inceapa durerea mi- am facut...? (mai mult)
Buna ziua! Am stari de greata, varsaturi, uneori diaree nu prea pot manca. am tot fost la doctor mi-au dat medicamente de greata si varsaturi dar nu imi trece. Ce se intampla oare?
Va salut, acum aproximativ 3 luni m- am operat. Am o zona postoperatorie de 11 cm, ma dau de 3 luni cu Cicatridina, insa din pacate nu prea da rezultate, dunga roz- rosie este inca acolo. Ieri...? (mai mult)
Am 20 ani, de 2 ani ma confrunt cu probleme gastrointestinale, mai exact acum 2 ani am avut colon puțin iritabil am luat pastile și mi- a trecut, după aceea bila lenesa pe care o am și acum, simptome...? (mai mult)
De ce de când nu mai beau energizante și mă limitez la o cafea pe zi, dimineața, mai am momente când sunt nervos? Când beam nu mă simțeam de loc așa.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bunele maniere
Tu stii cand este in regula sa raspunzi la telefon sau cu ce furculita sa mananci primul fel de mancare? Afla totul despre bunele maniere!