Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 13 Februarie 2025 sunt:
Bună fetelor, cat de mult afectează stresul continuu menstruația căci am niște simptome tare urate din cauza asta. Luna trecută am avut o menstruație foarte dureroasă, cu stări de vomă, amețeli,...? (mai mult)
Salut TPU! De cam 3 zile incoace am o mica problema. Cred ca in jurul serii, dar de mentionat ca nu tot timpul, aud batai in urechea stanga. Eu mai am probleme cu dopuri de ceara blocate, dar acum ...? (mai mult)
Sunt nebun sufăr de psihoza și de schizofrenie. Vad spirite noaptea și o femeie urata care zice ca vrea sa îmi mance sufletul și se joaca cu luminile cum rezolv asta
Salutate! De ceva timp tot ma confrunt cu o problema. Cand pun mana la inima uneori simt ca o bataie in plus...din cate am citit chestia asta apare si la oameni sanatosi doar ca ma sperii uneori. Iar in...? (mai mult)
A facut cineva de aici fasting? Vreau sa fac asta timp de o luna. 2 zile nu mananc, a 3- a mananc o masa sau doua mari. Pe langa slabit, vreau mai mult sa fac asta pentru disciplina. E foarte greu cand...? (mai mult)
Cum te poate scăpa un psiholog de exemplu de anxietate?
Bună ziua tuturor! Este adevărat că No-spa poți lua 1-3 comprimate într-o singură doză?
Doresc să adresez o întrebare, chiar să cer și un mic ajutor celor ce probabil au mai trecut prin asta, inclusiv femeilor... Dacă ar fi problema de la asta. În ultimele săptămâni, cu tot...? (mai mult)
De ce unii scăpa de anxietate, atacuri de panica cu tratament și unii rămân toată viața bolnavi de aceste patologii? Sunt și oameni care s- au vindecat de agorafobie cu tratament anxiolitic? Sufăr...? (mai mult)
Buna ziua, ieri am pățit prima data aceasta chestie, dintr o data ma ardea foarte tare fata, am început sa simt cum inima îmi bate mult mai tare și când m- am uitat în oglinda eram mov în obraji...? (mai mult)
Am avut un tratament dat de un ginecolog acum mult timp, aceleasi simptome acum dupa un an, stiu ce am de luat, oare medicul de familie imi poate face reteta cu acele pastile? Sau trebuie iar sa merg...? (mai mult)
Aveti idee ce se poate intampla daca intretii relatii intime cu un om care nu te atrage? ( nevoie umana) Iti poate aparea un dezechilibru, o vaginita? E vorba de un miros de urina care stiu ca se poate...? (mai mult)
Buna, asta este pentru fete. Deci am o durere de burta de la crampele menstruale, adica nici macar pastilele nu ma mai ajuta. Stiti metode mai bune? (Am fost la doctor si a zis ca totul este normal)
Bună! Săptămâna viitoare am programare la ginecolog, dar analizele de la laborator au ieșit azi și au ieșit urmatoarele: Celule epiteliale poligonale: relativ frecvente; Celule epiteliale ...? (mai mult)
In apendicită durerea trebuie sa crească în intensitate, nu sa rămână la fel ca la debut, nu? si tot apendicita trebuie să aibă o durere constanta, adică să nu te lase deloc, să simți tot ...? (mai mult)
Ce trebuie să fac să nu mai mă trezesc de dimineață când nu am motive? Azi m-am trezit la 5:30.
Cum pot scăpa de varicela in șapte zile? Pe 20 am o mica petrecere de sfârșit de an va rog ce trebuie sa fac? Dau funda
Salut ce pot sa iau sa am pofta de mâncare vitamine am incercat dar degaba?
Acum 30 de minute, dupa ce am făcut sex, m- am pus in pat, mi- a fost foarte cald, eram transpirata toata, m- am ridicat din pat ca sa ma duc la geam, ajunsă la geam, am pierdut brusc orice simț...? (mai mult)
Port ochelarii de un an și nu mai vad la fel de bine cu ei. De ce? Ee exemplu de la distanta vad cu ei puțin încețoșat. De la apropiere cand scriu uneori trebuie sa îmi forțez ochii. Eu am și...? (mai mult)
Buna seara! Am 21 de ani. As dori sa ma ajutati cu niste dureri in piept. In urma cu o luna am avut un virus (raceala) de la care ma dureau membrele, pieptul si spatele. Am scapat de aceasta raceala....? (mai mult)
Bună, are ceva daca iei tritico pe o perioada mai lunga de timp de exp o luna jumate?
De câteva zile am o stare de confuzie legată de viața, parcă nu mai văd niciun rost să trăiesc, ma simt ca într- un vis, nu mai înțeleg nimic ce se întâmplă înjur, mi se pare ciudat să...? (mai mult)
Pentru rezidentiatul de chirurgie oro maxillo faciala trebuie sa ai doua facultati pe medicina si medicina dentara sau este indeajuns doar medicina dentara?
Acum câteva zile am căzut și m- am rotit astfel încât nimerind pământul într- un fel cu spatele gâtului, dacă are sens. Acum am observat că dacă îmi mișc capul în față suficient de repede...? (mai mult)
Romania e tara in care se regăsesc cele mai multe nebune, care ulterior se vindeca și devin psiholog de profesie? Vad peste tot oameni care erau nebuni ( anxietate, depresie etc) și care au devenit...? (mai mult)
In ultimii 2 ani, poate mai mult chiar, aveam episoade cam la 2 luni și ținea câte 4- 5 zile o durere in partea dreapta, care se muta când mai sus, când mai jos, când inghinal, nu avea un singur...? (mai mult)
Bună! De câteva zile m- a confrunt cu diaree, respectiv de duminica seara, astăzi fiind miercuri.Mergeam destul de des la baie, m- a durea burta si capul nu întodeauna, țin sa Menționez ca acum...? (mai mult)
Efectiv foloseam cositorul cu acest tip de sârmă(tin wire hanxisi) și sârma fiind foarte moale am rupt o bucățică cu gura.Toate bune și frumoase până când efectiv ca prostul am început să ...? (mai mult)
Cat de grea este facultatea de medicina si cat de greu este sa intri la fără taxa?
Bună ziua! Ce înseamnă colecist medio corporeal?
Salut! De cateva zile ma confrunt cu o tuse continua. La inceput era o tuse seaca iar acum tusesc cu flegma dar nu o pot da afara. Nu imi curge nasul deloc, am avut febra si frisoane imi era foarte frig....? (mai mult)
Buna dimineața tuturor! De ceva timp (2021) mă confrunt cu ceva ciudat la stomac…medicul de fam zice ca e gastrită. Totul a început din 2021 când lucram intr- un mediu stresant și pe lângă ...? (mai mult)
Salutare, atunci când mă apasă pe burta in partea de sus, aproape de stomac simt ca un nod pe care îl pot mișca, iar în partea de jos spre ovare, la fel simt ceva care ar avea forma lunga... ...? (mai mult)
Ce droguri ar ajuta o persoana antisocială sa devina normala/comunicativa? E clar că tratamentul și psihoterapia la maturitate nu ajuta, nu rămâne decât drogurile! E trist dar adevărat! Este cea...? (mai mult)
Cum vedeți un om cu dementa? Cum gândește, cum se comporta? Cum se manifesta in societate? Care sunt semnele dementei?
(intrebare serioasa) este normal sa ai o mica senzatie de greata daca mananci multe alune nesarate, sau am mancat prea multe?
Buna. Ce as putea manca si ce sa fac ca sa am mai multă putere in mine? Și la fel sa ma simt cu mai multă energie și poftă de viață, nu doar ca o legumă să fiu tot timpul. Fără pastile vă ...? (mai mult)
Buna! Este normal sa- ți schimbi comportamentul in funcție de persoana cu care stai de vorba? De ex. am cunoscut persoane cu care sunt glumet și ma simt liber sa vorbesc deschis despre orice și pe...? (mai mult)
M- a luat brusc când mergeam o durere in zona inghinala, puțin deasupra bazei p....lateral dreapt. Am și apăsat acolo, și se simte durere, ceva sensibil față de aceeași zona când apăs in partea...? (mai mult)
Salut, daca am pubalgie(aka hernia sportivului) se poate trata si fara operatie? Am niste simptomele unei pubalgi, dar inca nu am fost la medic, si daca se poate trata fara operatie, cum?
Am dureri in zona ovarelor in ambele parti, dar nu mereu. Ce pot lua tratament? Am 17 ani
Buna, am niste arsuri, intepaturi pintre coaste si in zona burtii si e foarte deranjant si dureros, ce poate fi sau cu ce sa imi dau?
Buna. Ideea e că am probleme cam rău cu transpirația și urăsc asta. Si la frig, și la cald mie- mi transpiră tălpile de la picioare și cel mai groaznic, mâinile. De ce spun groaznic? Pentru...? (mai mult)
Daca beau energizant monster / hell ma ingras?
Bună ziua! De curand am fost lovit in ochi cu o coada de matura (accident de munca). Am fost la oftalmolog (rana la cornee) am primit tratament picaturi si un gel. Dupa cateva zile mi- am revenit insa...? (mai mult)
Vă salut pe toți, acum câteva ore am avut o brichetă și mă plimbam pe un câmp, și m- am gândit să sparg bricheta adică mai pe înțelesul tuturor să o trântesc până explodează, și mergeam...? (mai mult)
Salut, daca vreau sa slabesc, trebuie sa mananc mai des si putin, sau trebuie sa mananc de 2 ori pe si? "Pranz si cina" - tot mai putin! Cum trebuie?
Salutare! Am si eu niste intrebari legate de o posibila Hernie a Sportivului, care ma cam deranjeaza intre picior si abdomen de ceva vreme. 1.Care sunt simptomele pentru hernia sportivului (sau Pubalgia)?...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Numeste preparatul!
Rezolva quizul si afla daca si tu esti un foodie adevarat.