Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 14 Februarie 2025 sunt:
O pastila dulcolax 5 mg, poate știți cum arată, e o pastila mica verde:))))eu nu am înghițit niciodată pastile indiferent cat de mica a fost. Le rod când e cazul. Acum am spart în dinți, dar o...? (mai mult)
Bună, are ceva daca opresc gerdoff și vitamina a? Am luat 4 zil.
Vi s- a întâmplat să rămâneți prins în visul vostru și să nu vă puteți trezi? Eu dormeam și aveam un vis destul de ciudat. Tavanul îmi era plin cu apă de la vecina de sus, l- am ...? (mai mult)
Salut, sunt Andrei și am 18 ani, de vreo 3 zile și ceva m- am simțit rău, adică inima îmi bătea tare și simțeam niste palpitații puternice în piept. Inima îmi bătea tare și chiar daca ...? (mai mult)
Cand ma trezesc simt ca imi vine sa vomit si nu pot manca nimic, dar nici de vomat nu pot.Ce as putea face sa-mi revin din starea de greață?
Hei, Bună oameni! Am o problemă de cateva luni, 7- 8 cam asa Am avut în ianuarie un fel de atac de panică, nu puteam să respir bine și am sunat la salvare, cum au ajuns acasă cei de la salvare ...? (mai mult)
Voi ce luati ca sa se intareasca?
Dacă port ochelari de vedere, aș putea obține o scutire medicală la educație fizică pentru tot anul școlar viitor? Ideea este că nu văd mai deloc fără ei și îmi este frică să nu- i sparg...? (mai mult)
De ce trec de la o stare la alta? Am momente când sunt furios și apoi dintr-o dată sunt fericit. Aș vrea să alung furia. Nu las furia să iasă din mine, dar o simt pe interior.
Buna seara! Am auzit despre bursa socială (categoria medicala) ca poți primi dacă porți ochelari. Întrebarea mea este: care este pragul minim (sa zic așa) de dioptrii pentru a primi bursa?
Buna. Am o întrebare. M- am zgâriat la un deget în capacul de la crema de corp, mi- a curs puțin sânge și vreau să știu dacă pot face tetanos de la asta? Țin să menționez că tubul cu cremă...? (mai mult)
Stiu ca asta nu e deloc cel mai bun loc să spun asta dar am nevoie de un sfat repede. In jurul orei 11:30 am mâncat un plic de nucsoara (15g) pentru ca(stiu, e o mare prostie dar va rog nu ma judecați)...? (mai mult)
Daca te inteapa un tantar pe mana fix in locul unde sunt venele, pot aparea probleme? Adica se poate umfla mai rau daca acolo sunt venele?
Buna ziua! Din ianuarie pana acum am facut 3 radiografii la plamani, iar acum urmeaza un CT cap si gat pentru niste ganglioni… Ei zic ca nu e nimic insa se poate sa se faca cancer?
Bună! Crema de gălbenele ajuta piele care a suferit arsuri să se vindece astfel încât să nu rămână cicatrici? Menționez că acum iau un tratament de la un dermatolog dar după ce termin aș încerca...? (mai mult)
Salut. Dacă din diferite motive am mai mers pe la urgențe din diferite pățanii ca să zic așa, niciodată nu am fost internat. Au dreptul sau te poate suna de la spital după nuștiu cât timp să...? (mai mult)
Exista tratament pentru: cadere nervoasa sau cedare psihica? Ma simt foarte ciudat in ultima vreme si nu stiu exact ce ar putea fi. Multumesc pentru eventualele raspunsuri!
Bună.Vă rog sa raspundeti doar cei care ati trecut prin aceasta problemă, de vreo 7 luni, atunci cand ma gandesc ca as avea vreo boala incep sa nu mai respir cum trebuie, adica atunci cand vreau sa...? (mai mult)
Am o problema destul de grava zic eu. Eu ma tot gândesc ca mi se poate întâmpla ceva rău să am o boala grava sau orice altceva. Am 15 ani eu nu ar trebui sa gândesc așa nici măcar nu ar trebui...? (mai mult)
Buna seara Astazi am fost la baltă cu niste prieteni si nu am stat asa mult, m- am bălăcit si eu putin 10- 15 minute si cand sa ies, ma ia asa o ameteala mica, ignor si ajung la masină, nu stau...? (mai mult)
Dacă luna trecuta mi-a venit menstruația pe data de 7 mai dar cu întârziere de 12 zile iar acum este 9 iunie și din nou întârzie ce poate fi? (Relații sexuale nu am avut de aproape 2 luni)
Buna TPU! de fiecare data cand dau sa ies din casa sau cand stiu ca trebuie sa plec undeva (cu masina de regula) imi e foarte rau. am rau de masina dar faza e ca ma ia raul dinainte sa urc in ea. ce e...? (mai mult)
De ceva timp, am început să simt și să realizez că am unele probleme psihice. Nu ies afară decât atunci când am bani. Nu ies afară decât atunci când mă simt bine. Iar atunci când ies, încerc...? (mai mult)
Salutare TPU, am impresia ca am ginecomastie, nu am fost inca la un medic sa ma consulte dar am sanii cam mari pentru un barbat, sfarcul pare umflat.Se poate elimina si prin sala, sport? sau doar prin...? (mai mult)
Cat timp se poarta aparatul dentar?
Care sunt celulele anucleate? (toate)
Salut, eu am miopie de câțiva ani, care a avansat, iar mie îmi e frică sa le spun părinților mei.eu nu pot sa vad nici măcar la tv scrisul, parca vad dublu, dar totuși m- am descurcam.ce sa...? (mai mult)
Buna ziua. Va rog mult sa ma ajutati cui trebuie sa ma adresez pentru a face analiza umor produse provenite de la o vaca ce a fost tratata cu antibiotic dupa ce a fost muscata de ceva si s- a umflat. ...? (mai mult)
Merită să mai trăiești dacă ai IQ- ul scăzut și nu ești suficient de inteligent? Adică, nici măcar să nu ai inteligența necesară pentru a putea avea un loc de muncă sau un job. Nici măcar...? (mai mult)
Bună seara vin cu o problemă și nu știu cum să o spun dar mi-a apărut o bubiță în zona anală ce ar trebui să fac dacă cineva știe! Aștept răspunsurile (rog seriozitate)
Salutare! De aproximativ 2 ani am amigdalele inflamate si se tot formeaza cavitati albe(puroi cred). Nu simt nici o durere dar se umfla mai tare cand beau ceva rece si devin deranjante. M- am gandit la...? (mai mult)
Buna, am și eu o întrebare. Cât de departe este rectul de sacrum?
Salut, acum 2 zile m- am dus la doctor si mi am extras un papilom de pe omuletul din gat (papilomul a fost taiat cu un fel de aparat care era incins), imi puteti spune si mie va rog in cat timp pot iar...? (mai mult)
Salut, pentru cei care stiu vreau sa imi spuneti si mie cum sa fac patratele, am 16 ani si nu sunt gras, sunt chiar slab doar la abdomen am putina burta si n as vrea la mare sa arat urat, ce as putea...? (mai mult)
Salut TPU, am si eu o intrebare: a fost o cunostinta la stomatologie ca sa trateze o carie profunda. In timpul curatari, s- a desfacut pulpita. As dori sa va intreb trebuie cumva sa isi i- a un antibiotic...? (mai mult)
E adevarat ca sunt oameni care daca tin post intermitent isi deregleaza metabolismul sau ceva de genul?
De 3 zile aud un tiuit continu in urechea stanga care este infundata mereu mentionez ca am fost foarte racit Ieri am fost la orl si mi- a spus ca am Sinuzita mi- a prescris un spray nazal si antibiotic ...? (mai mult)
Ce faci daca ti-ai pierdut capacitatea de a te concentra la orice? Nu iti sta mintea in loc nicio clipa? La ce medic trebuie sa mergi?
Bună ziua! Am glicemia 127, înseamnă că am diabet?
De 2 zile am spasme venoase la mâini. simt că mi se misca ceva in venele de la mana. Ce credeți că poate fi?
Am voie sa mănânc ciocolată dacă am rujeola?
Buna tuturir, am 17 ani si am niste dureri pe la coaste si goluri in stomac si ma intreb daca o fi de la animale mereu cand ma joc cu ele simt fire de par caini, pisici si mie teama sa merg la spital...? (mai mult)
Am observat că de câteva luni că mi- a apărut ca o pată maroniu roșiatic pe gât dar nu i- am acordat importantă. După a început să mă mănânce rău pata, cred că este o pecingine din ce ...? (mai mult)
Bună, știe cineva dacă administrezi uractiv și urina este albastră de la el, ai voie să faci analiza urocultura?
Vedere încețoșată,amețeala, dificultate în respirație, stare de leșin de slabiciune (de 6 zile) în urma Administrarii unei doze de penicilina g potasică. Ce poate fi?
Salut! Am o problema si as dori sa stiu daca vi se intampla si voia ca in momentul in care soarele este la rasarit sau la apus, acesta batand pe diagonala face ca marcajul alb de pe carosabil sa fie aproape...? (mai mult)
Buna ziua, am suferit o operatie bimaleolara, la piciorul stâng pe 14mai, pe 13 iunie mă duc la control, aveți idee care sunt pașii apoi pe care trebuie să îi urmez și pot beneficia de kineto...? (mai mult)
Salut. Scriu asta in speranta ca poate exista o solutie. De la un timp am inceput sa nu mai am placere sau interes in nimic si nici nu mai percep unele lucruri. Am senzatia ca se intampla atat de multe...? (mai mult)
Rog seriozitate maxima. Va rog frumos. Deci, dacă as veni la tine si te as întreba care sunt substanțele de rezervă la om, ai ști sa răspunzi? Mulțumesc anticipata! Va pup, vercilor
Cei care ați avut strabism este cineva care a scăpat de el fără operatie? Țin să menționez că la mine se vede destul de tare daca mă uit la un obiect la distanță de apropiere de exemplu daca...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Criminal Minds
Esti un fan adevarat al serialului Criminal Minds? Hai sa vedem daca reusesti sa obtii scorul maxim la testul nostru!