Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 14 Februarie 2025 sunt:
Salutare. Am ajuns intr.un punct critic al existenței. Sunt dependent de jocuri de noroc. Am 22 de ani, student chiar, dar problema asta cu jocurile mă macină de vreo 3 ani. La început, pierdeam ...? (mai mult)
Strabismul se poate dobândi și daca stai prea mult cu ochii în ecran de exemplu la calculator?
Buna ziua! Am nevoie urgent de o informatie: cum ma pot programa la analize de sange pentru glanda tiroida la spitalul Parhon din Bucuresti? Am tot sunat la acele nr de telefon, dar nu raspunde nimeni…...? (mai mult)
Buna sunt însărcinată si am o scurgere ca de o infectie eu una spun ca e candida pentru ca e alba si incepe s- a am si mancarimi problema este ca sunt in Uk aici nu se uita nimeni la tine pana cand ...? (mai mult)
Bună seara! De ce simt scurt circuit în corp? Menționez ca nu am epilepsie, doar chist arahnoidian!
Ați fost vreodată înțepați de o viespe mare, de cam 2, 5 cm ( am cautat și se pare că se numește Vespa crabro). A fost înțepat sau muscat copilul meu de 11 luni). Bunică mea mi- a zis să...? (mai mult)
M-am înțepat cu ața dentară într-o măsea și nu se mai oprește sângele. Cum pot oprii sângerarea?
Dacă diriga mi-a zis că îmi scade media la purtare cu 4 puncte și se face 6 nota, că i-am tras scaunul unui coleg, are dreptul acesta? Dar nu vi se pare prea mult?
Salut, am incasat un pumn in nas la o bataie. Lovitura a fost data in partea sus a nasului. Nasul este putin umflat si doare cand ating unde a fost data lovitura. Credeti ca imi va ramane asa? Stramb ...? (mai mult)
Mi-a ramas mancare intre dinti, am bagat ata dentara si degeaba. Nu a iesit. Tot simt ceva acolo. Cred ca e carne. M-au luat anxietatile. O sa am probleme cu gingia? :(( sau ce se poate intampla?
Buna ziua! De 7 luni de zile ma simt oribil. Facand investigatii am descoperit rinita, astm, boala de reflux, suspiciune de tahicardie sinusala. Nu am avut niciodata nicio ingrijorare asa mare iar pana...? (mai mult)
În ultimul zile am devenit cam nemulțumit, foarte sensibil, cu puțin chef de ceartă, deși nu am niciun motiv de nemulțumire, duc o viață perfectă. Ce pot face? Cred că îl supăr tare pe ...? (mai mult)
Bună ziua,am ridicat ceva greu și. Mi -sa înroșit mâna, nu ma doare dar cum pot scăpa de roșeață? Am pus și gheță
Salut! Mama a intrat dimineață pe la 10 în operație de fibrom, și când o sun nu răspunde. îmi puteți da vă rog niște idei? Ce se întâmplă? Ps : a zis că i- a spus doctorul că operația...? (mai mult)
Pot să folosesc OB cad sunt pe ciclu chiar dacă sunt virgină?
Cum aflu la ce medic de familie sunt inscris
Menstruatia trebuie sa vina pe 15.06 nu am un ciclu regulat pe data de 1 pana pe 3 am avut niste scurgeri maronii reduse se observau pe hartia igienica si cateva pete mici pe lenjerie inainte de a avea...? (mai mult)
Cam cât durează sa te vindeci de faringita dacă este însoțită de o sinuzita?
Salutare tuturor, vreau o parare din partea voastră dacă se poate mai exact am un prieten ce lucrează în construcții in demolării în Germania dansul lucrează cu tuburi de oxigen și echipament...? (mai mult)
Aseară după ce s- a terminat programul la muncă mi- a spus un coleg să mă îmbrac mai repede și lucrul ăsta banal m- a enervat și parcă îmi venea să- l lovesc. De unde vine agresivitatea asta?...? (mai mult)
Buna TPU, tocmai m- am trezit din somn pentru ca nu știu ce s- a întâmplat. Incercam sa ma mișc nu puteam, încercam sa vorbesc, nu puteam, tot ce puteam sa fac e sa privesc in jur și simteam ...? (mai mult)
Bună ziua! Cât tine o reacție adversa la antibiotice? (penicilina) Cum se deosebește (prin ce) o reacție adversa fata de o alergie?
Buna am dureri la spate lombara jos pe mijloc ce se poate face? Poate fi din cauza ca sunt in crestere sau? Am ceva nerv sau ceva miscat?
Bună seara! Mi s-a desprins sarma de la aparatul dentar de la ultimul bracket. As putea tăia sarma? Îmi intră în obraz și se formează rana, iar la ortodont ajung abia în 2 luni.
Salut TPU am si eu o intrebare legata de vizita medicala in cadrul M.A.I respectiv pompieri si daca ma poate lamuri cineva care se pricepe cat de cat sa stie cum sta treaba. Eram ingrijorat de vizita...? (mai mult)
Din ce cauza nu suport căldură deloc?
Cât costă o cutie de paracetamol acum in farmacii? Te ajută daca ai dureri de masea? Ce paracetamol îmi recomandați? Nu îmi permit să o tratez, am dureri severe! Am încălzit apă și am pus sare...? (mai mult)
Buna ziua, studentii la medicina cauta pacienti pe care sa lucreze gratuit? Daca da unde ii gasesc? O doare maseaua pe o prietena si nu prea are bani.
Am o întrebare, nu prea știu dacă este normal ce se întâmplă. Am menstruatia regulata, dar atunci când nu sunt pe stop, îmi curge în lichid alb lăptos și de multe ori găsesc și o substanță...? (mai mult)
Știe cineva daca poate sa imi faca medicul de familie trimitere la kineoterapeut gratis? Sau imi poate recomanda cineva din Bistrita un kineoterapeut bun?
Cata apa e normal sa bei vara? 4 litri pe zi se considera exces?
Buna. Am 15 ani, și de vreo 2 ani am simptome ciudate. Totul a început cu o criza foarte mare de durere in tot ambdomentul, când am crezut că am apendicita. Efectiv am crezut că mor de durere....? (mai mult)
De ce și fructele pot crește riscul de diabet dacă sunt consumate în cantități mari?
Acum 3 ore mâncam niste salam, atent și cu bucăți mici, e posibil să îmi fi rămas în gât o bucățică mica care nu s- a dus la vale....asta înseamnă că s- a blocat in esofag bănuiesc, ...? (mai mult)
Am strabism dar doar când privesc la distanță adică dacă mă uit la telefon nu am strabism și când mă uit la telefon văd totul din jur blurat și uneori dublu ce as putea face?
Ultimul ciclu menstrual trebuia sa îmi vina pe 4 iunie...azi suntem în 6 iunie și tot nu mi- a venit... Am niște dureri foarte mari, de parcă aș fi în perioada aia, și plâng foarte mult. ...? (mai mult)
Cum s-ar traduce din limba engleza expresia " sickness and disease"? Oriunde am cautat nu gasesc decat " boala si boala".
Salut TPU! Am cazut acum vreun an si ceva cu capul de parchet destul de puternic, am avut si o sangerare usoara (2- 3 picaturi) pe nas, nu am fost la doctor si nu m- am controlat, nu am avut durere ...? (mai mult)
Salut, am o singură întrebare vă rog frumos! Am o fetiță de 13 ani și are pe scalp dermatită seboreică. Întrebarea mea este poate să folosească NIDOFLOR? Mulțumesc anticipat pentru...? (mai mult)
Am mancat foarte mult si ma doare in stanga cam in drept cu stomacu si se accentueaza durere in functie de pozitie sau daca merg, poate fi splina?
Întreruperea de sarcină este inclusă în asigurarea medicală de la job?
Pot consuma cafea daca sunt pe tratament cu Xanax si Serlift?
Salut, recent m- am apucat de sala si am o febra musculara sau cred ca intindere, ma doare destul de tare abia ma misc uneori :)) vreau sa stiu daca am voie sa merg in continuare la sala sau sa fac pauza?...? (mai mult)
Bună ziua oameni frumoși și buni! Am o întrebare la voi...a avut cineva vreodata senzatia ca nu intră aer cand inspiră adânc? Am aceasta senzatie de 7 luni..Am facut analizele, au iesit bune, am...? (mai mult)
Hey TPU. Daca am arderile prea rapide ce as putea lua sa ma îngraș? Suplimente, pastile ce sport aș putea practica nu stiu. Dau funda! :D
Salut, am incercat sa fac gargara cu apa si sare si am pus doua linguri si prima oara cand am facut am inghit din greseala putina apa cu sare, am inghitit multa sare? Ca au fost totusi doua linguri, ...? (mai mult)
Salut. De vreo doua saptamani iau creatina pentru sala, ce- i drept nu mi s- a parut nimic wow pana acum. e ca si cum nu as fi bagat, foarte putin de tot iti ies venele pe maini. cam atat. La putere ...? (mai mult)
Ce se intampla daca mananc mancare expirata? Am mancat un ecler de la kaufland sau de la lidl, (nu sunt sigura) si erau expirate de ieri dar de abia după ce am mâncat am văzut data de expirare iar ...? (mai mult)
Deci am o întrebare care mă macină de câteva luni și aș dori seriozitate vă rog, trăiesc cu mătușa mea de 2 ani și în tot acest timp ea îmi spune că știe ca eu aș vrea sa- i fac rau si...? (mai mult)
Bună ziua! Știe cineva de unde pot sa mai cumpăr regenon? Multumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Sawarekh întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Criminal Minds
Esti un fan adevarat al serialului Criminal Minds? Hai sa vedem daca reusesti sa obtii scorul maxim la testul nostru!