Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 19 Februarie 2025 sunt:
Buna seara! Astăzi după prânz m- a luat o febra urațica. Sunt destul de slabit, nu imi curge nasul, mă doare capul daca ma ridic si frisoane, nu destul de severe dar totusi. Mâine am banchetul...? (mai mult)
Acum 15 minute, am vrut să mă uit în spatele meu jos și când mi- am rotit puțin mijlocul s- a auzit o trosnitură și ma doare puțin spatele. E normal? De la o trosnitură simpla se poate ajunge...? (mai mult)
Am aparat dentar de cateva luni si intre timp am hotarat sa plec la facultate in strainatate. A mai fost cineva in situatia asta? M- ar interesa sa stiu ce ati facut, l- ati dat jos si v- ati pus altul...? (mai mult)
Funcționează epilarea definitiva dacă ai sindromul ovarelor polichistice? Vreau sa ma fac împreună cu mătușa mea dar i- a spus o stilista ca nu are niciun efect in timpul tratamentului! Este...? (mai mult)
Bună. Nu știu dacă e o întrebare normală pentru voi sau dacă vi se va părea ciudată! Până la urmă nimeni nu se naște învățat ca să știe ce întrebări e corect să pui și ce nu! Unele...? (mai mult)
De ce uneori parcă simt că-mi vine să țip la oameni? Mă controlez că alții nu au nicio vină, dar aș vrea nici să nu mai am acest sentiment. Ce pot face?
Bună! Se pot pune fațete dentare doar pe arcadă superioară sau trebuie și pe cea inferioară?
Va salut, daca cred ca am o gonoree sau o infectie d-asta, unde ar trebui sa merg? La Urolog?
Am 20 ani și am probleme cu fierea (fiere lenesa) de un an, mereu am scaune moi în unele zile și în altele normale, acum de 4 zile mănânc salata la fiecare masa și de 4 zile am scaune moi, nu ...? (mai mult)
Uneori simt că nu mai pot sa respir și simt și o greutate în piept. De la ce poate fi?
Cam cata apa ar trebui o persoana sa bea ca sa apara intoxicatia cu apa?
Dacă trec 30 de zile fără să beau energizant, scap de această dependență?
Adesea mă trezesc cu amorțeală la piciorul stâng. Știți de ce?
Am simțit astăzi un disconfort aproape de zona intimă, undeva în apropierea de linia bikinilor. Mă cam durea și când am analizat mai bine am observat ca e ca un nodul, am apăsat puțin în acea...? (mai mult)
Cum rezolvi imbatranire prematura la varsta de 20-25 ani? Ce metode sunt?
De ce poți face apendicită dacă mănânci sâmburi cu coajă?
Altă întrebare întrebătoare, cineva și- a făcut găuri în urechi iar la vreo 2 săptămâni i s- a infectat urechea, i- a ieșit o buba mare și s- a înroșit zona, a fost operata și și- a...? (mai mult)
Bună. La injectiile de penicilina g potasica pulb. De 1000000Ui in câți ml de ser se diluează?
Bună ziua, aş avea o problemă care mă macină, si imi vine să mor, din cauza ei.Ieri a murit un iepure al surorii mele, si, eu am tot felul de scenarii in cap ca si cum eu l- am omorât, nu mai...? (mai mult)
Hey, am o întrebare, am un prieten care se plânge de niște dureri la nivelul bolții palatine, din ce a descris el e umflata si tare, cu tot cu gingia de sus iar doctorii nu au idee ce poate fi....? (mai mult)
Am început să mă pierd când ies afară sau merg oriunde, e alzaimer? Gen ies pe afară și efectiv mă pierd.
Aseară iubitul meu mi-a făcut fingering, iar astăzi am o durere mare la intrare în vagin și mă ustură când urinez pare a fi puțin inflamat oare e o zgârietură sau poate fi ceva mai grav?
Mi- a aparut un lipom pe mana stanga foarte mic care nu doare la atingere si abia se vede. Stiu ca este ereditar mama mi- a zis ca a avut si ea. Mai stiu faptul ca apar dupa interventii chirurgicale adica...? (mai mult)
Am 20 ani, 180cm și 95 kg, acum un an aveam 85kg, de atunci am început sa am probleme cu stomacul(din cauza ca eu mâncam foarte rapid) am început sa am diaree unele zile, scaune verzi și am decis...? (mai mult)
Intrebare: daca faci omleta si folosesti putin ulei, e mai sanatoasa? Ca nu- mi dau seama care anume e problema cu prajeala. Temperatura uleiului? Temperatura mancarii? Materialul tigaii? Astea? ...? (mai mult)
Buna,daca am dat cu aroxol pe lenjerii trebuiesc neapărat spălate?
Acum 1 oră când mancam, la masa am mâncat și bulion cu usturoi că are un gust bun și oricum de la un timp de când am fagofobia asta, mănânc mai puțin și ce este mai moale. Am simțit că a ...? (mai mult)
Până la ce ora se poate dona sânge?
Cum pot să îmi schimb mult viața în bine? Exista vreun secret?
Buna! Am o problema, de câteva zile, aproximativ o săptămână, îmi pica excesiv de mult par. si inainte nu imi pica absolut DELOC. Brusc, îmi pica foarte mult. In fiecare zi adun de pe jos, ...? (mai mult)
Salut, daca consum apa multa, imi dispare senzatia de foame?
Buna,puricii sunt rezistenti la apa?
Ce se întâmplă dacă spargi un balon cu heliu și apoi inhalezi?
Buna, voiam sa intreb ce indica urina galben aprins/neon? Am fost la dermatalog si a dat niste pastile pentru acnee, am crezut initial ca din cauza lor este asa ca am decis sa fac o pauza de doua- trei...? (mai mult)
Salutare, doresc sa prestez servicii de design CAD dentar pentru laboratoarele de tehnica dentara, care este codul caen potrivit pentru serviciile de genul?
Cum pot sa folosesc aparatul de analize prin biorezonanta medicala cat mai eficient in folosul și spre binele meu și al familiei? Vreau să mă ajut și să îmi ajut și familia într- un fel prin...? (mai mult)
Care poate sa fie cauza ochilor înlăcrimați frecvent, nu doar când tai ceapa sau ești in contact cu praful?
Deci dacă am tot întrerupt procesul de purtare al ochelarilor de corectat vederea este normal sa nu mai vad bine cu ei la distanta? Am 15 ani, peste o săptămână am din nou programare la optician...? (mai mult)
TPU, Simt o " arsura " in mijlocul pieptului ca de parca am baut palinca de 60 de grade, Mi se face rau, Ma stric la burta si nu stiu ce sa fac, help me
De ce dacă mănânci mult zahăr se îngroașă sângele și mori?
Buna TPU! Stateam la o discutie corecta cu iubita despre exprienta ei cu covidul, mai exact cand aceasta a fost imbolnavita de covid, printre alte mi- a povestit cum nu putea sa simta gustul si mirosul...? (mai mult)
Va salut, pentru cine poate citi, scriu aici o poveste intreaga sa ma ajutati, chiar n- am cui ma adresa. Prin Noiembrie, am avut un contact sexual protejat cu o fata, mi- a zis ca o durea cand o...? (mai mult)
Buna TPU, mi-am pus azi in dus apa rece pe picioare și când am ieșit îmi curgea sânge din vagin nu este prima oară se int doar când pun apa rece de la ce credeți ca este Cunoaște-ți cazuri?
Am o stare de confuzie legată de orice, știu cum mă cheamă sau ce zi e în acele momente, dar nu înțeleg ce se întâmplă în jur și unde sunt, tot ce fac în capul meu pare ca nu înțeleg,...? (mai mult)
Salut TPU, acum cateva zile am fost la dentist pentru a scapa de o masea, mai exact cea din dreapta jos, insa nu asta e important, faptul ca doamna dentist mi- a facut o anestezie si totul a decurs...? (mai mult)
Dupa o anestezie locala cum te simti si in ce consta aceasta procedura? Ma refer esti somnolent poti merge pa picioarele tale?
Am simptome specifice tulburării de conversie. Ce înseamnă asta? M-am uitat pe internet, dar nu am înțeles.
Acum două luni am avut o operație de extrauterină am voie să merg la piscină?
Bună dimineața. Nu plănuiesc să nasc în viitorul apropiat dar am o curiozitate. Cum e afectat corpul unei femei după naștere ține de gene? Adică știu multe fete mai mici ca mine la 20 de ani ...? (mai mult)
Salut, de fiecare data cand merg mai mult(2- 3) ore fac o basica la degetul inelar de la piciorul stang(direct pe pernuta) Am schimbat adidasii, mi- am pus sosete mai groase/subtiri, mi am cumparat ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Demi Lovato
Ai dansat si ai cantat pe muzica lui Demi Lovato? Afla acum cat de multe stii despre ea!