Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 20 Februarie 2025 sunt:
Buna, voiam sa intreb ce indica urina galben aprins/neon? Am fost la dermatalog si a dat niste pastile pentru acnee, am crezut initial ca din cauza lor este asa ca am decis sa fac o pauza de doua- trei...? (mai mult)
Salutare, doresc sa prestez servicii de design CAD dentar pentru laboratoarele de tehnica dentara, care este codul caen potrivit pentru serviciile de genul?
Cum pot sa folosesc aparatul de analize prin biorezonanta medicala cat mai eficient in folosul și spre binele meu și al familiei? Vreau să mă ajut și să îmi ajut și familia într- un fel prin...? (mai mult)
Care poate sa fie cauza ochilor înlăcrimați frecvent, nu doar când tai ceapa sau ești in contact cu praful?
Deci dacă am tot întrerupt procesul de purtare al ochelarilor de corectat vederea este normal sa nu mai vad bine cu ei la distanta? Am 15 ani, peste o săptămână am din nou programare la optician...? (mai mult)
TPU, Simt o " arsura " in mijlocul pieptului ca de parca am baut palinca de 60 de grade, Mi se face rau, Ma stric la burta si nu stiu ce sa fac, help me
De ce dacă mănânci mult zahăr se îngroașă sângele și mori?
Buna TPU! Stateam la o discutie corecta cu iubita despre exprienta ei cu covidul, mai exact cand aceasta a fost imbolnavita de covid, printre alte mi- a povestit cum nu putea sa simta gustul si mirosul...? (mai mult)
Va salut, pentru cine poate citi, scriu aici o poveste intreaga sa ma ajutati, chiar n- am cui ma adresa. Prin Noiembrie, am avut un contact sexual protejat cu o fata, mi- a zis ca o durea cand o...? (mai mult)
Buna TPU, mi-am pus azi in dus apa rece pe picioare și când am ieșit îmi curgea sânge din vagin nu este prima oară se int doar când pun apa rece de la ce credeți ca este Cunoaște-ți cazuri?
Am o stare de confuzie legată de orice, știu cum mă cheamă sau ce zi e în acele momente, dar nu înțeleg ce se întâmplă în jur și unde sunt, tot ce fac în capul meu pare ca nu înțeleg,...? (mai mult)
Salut TPU, acum cateva zile am fost la dentist pentru a scapa de o masea, mai exact cea din dreapta jos, insa nu asta e important, faptul ca doamna dentist mi- a facut o anestezie si totul a decurs...? (mai mult)
Dupa o anestezie locala cum te simti si in ce consta aceasta procedura? Ma refer esti somnolent poti merge pa picioarele tale?
Am simptome specifice tulburării de conversie. Ce înseamnă asta? M-am uitat pe internet, dar nu am înțeles.
Acum două luni am avut o operație de extrauterină am voie să merg la piscină?
Bună dimineața. Nu plănuiesc să nasc în viitorul apropiat dar am o curiozitate. Cum e afectat corpul unei femei după naștere ține de gene? Adică știu multe fete mai mici ca mine la 20 de ani ...? (mai mult)
Salut, de fiecare data cand merg mai mult(2- 3) ore fac o basica la degetul inelar de la piciorul stang(direct pe pernuta) Am schimbat adidasii, mi- am pus sosete mai groase/subtiri, mi am cumparat ...? (mai mult)
Bună seara! Tot simt că o iau razna și că îmi pierd memoria! De ce oare, din cauza tulburării de spectru asperger? Țin minte și ce făceam anul trecut!
Bună, ma numesc Ana. Fetita mea de 10 este constipata de 4 zile. Am încercat sa îi pun un supozitor dulcolax, dar nu a vrut. Azi am luat supozitoare cu glicerina, i- am băgat unul. Mi- a zis ca ...? (mai mult)
Stie cineva cum scap de ipohondrie? Imi face numai rau stresul. Stresul imi provoaca stari de greata si ma gandesc la cele mai urate scenarii.
Bună! Am observat că atunci când mănânc lactate, cum ar fi iaurt, lapte, înghețată etc. mă doare foarte tare burta. E posibil să am intoleranță la lactoză? Dacă da, cum ar trebui să ...? (mai mult)
Bună, de câțiva ani buni mă confrunt cu stoarcerea coșurilor. Mi le storc zilnic și m- am săturat. Într- o vreme nu mai mi le storceam ca mă abțineam dar acum tot zic ca mă abțin și chiar...? (mai mult)
Bună știe cineva ajută baia de ovăz la varicelă la adulți? Am citit așa pe net. Am 24 de ani dar mă mănâncă arde și doare tot corpul de nu mai pot să dorm! Oare ce fel de baie ajută la bășicile...? (mai mult)
Buna pe data de 16.04 am avut un avort spontan am avut ciclul menstrual pe data de 18.05 care a tinut 4 zile! urmatoarea menstruatie ar trebui sa fie pe data de 15.06 ieri am observat pe hârtia igienică...? (mai mult)
Cum pot fi și eu un zeu al glucozei?(referitor la comunitatea Glucose Goddess a lui Jessie Inchauspe)?
Salut, credeti ca imi este sanatatea pentru faptul ca beau in fiecare wekeend? Uneori beau asa: 2 beri negre, in unele zile beau 2 pahare de vin si o bere neagra, in alte zile beau 1- 2 cocktail-...? (mai mult)
E normal sa sufli muci cu sange? Am 17 ani si de cateva saptamani sunt ipohondru si orice mi se intampla interpretez ca si cum ar fi ceva grav si simt ca innebunesc.
Buna! Am racit pe tren de la aerul conditionat. Mereu am indrumat pe toata lumea catre medic. Dar... pana luni dupa amiaza nu- l am. Am fost la farmacie. Ieri! Mi- a dat o cutie intreaga de Teraflu. Nici...? (mai mult)
Am o ruda bolnava de sindromul ovarelor polichistice, si- a luat tratament dar îi este frica ca va creste in greutate! Cei care au fost bolnavi după acele medicamente au luat in greutate sau nu? Și...? (mai mult)
Care e cauza cand iti cade mult par din cap atunci cand dai cu mana in el si ce trebuie facut ca sa nu se mai intample?
Ce iau cu mine la piscina
Am reușit să îmi ciobesc un molar de jos, ar fi o idee buna să pun niste poxipol sa acopăr zona? Nu râdeți de mine nu am bani de dentiști
După pneumonie, ai voie să faci efort fizic cardio?
Salut! Daca imi fac gaura in ureche si las cercelul medicinal o saptamana in ureche si dupa o saptamana il scot decat o ora, se astupa gaura?
Locuiesc la sat de ceva timp. Si am o problema cu puricii îmi este rușine sa zic dar nu mai pot. Deci mi se întâmplă să ies pe afara și sa vad random câte un purec pe mine, la mine în sat sunt...? (mai mult)
Bună ziua Am fost azi la psiholog la a2a ședința până acum și azi mi- a pus niste întrebări sub formatul unui test, a trebuit să răspund cu da sau nu și uneori mai dădeam unele explicații...? (mai mult)
Ce alte comorbiditati vin cu discalculia?
Dragilor ce metoda de sinucidere ați alege daca ar fi imposibil sa mai existati? Ce metode ați alege daca ați fi constrânși să o faceți din cauza unor circumstanțe? Răspundeți strict la întrebare,...? (mai mult)
Buna. Daca te lasi de fumat se curata si venele?
De mult am probleme cu fierea de vreun an și ceva, acum sunt în Anglia la munca, eeu tot ma gândesc sa nu am cancer la colon și ma stresez, am următoarele simptome:scaune moi sau scaune normale de...? (mai mult)
Buna,am fost mușcată de o căpușă, nu am mai avut niciodată probleme de genul si nu știu ce să fac, sunt singură acasă
Ce inseamna nodul placard?
Salut! Acum o lună si ceva am inceput să am mâncărimi in zona vaginală. Am fost la farmacie si am primit o crema Nidoflor si un gel Lactacid (cred) spunand ca e o infectie fungica. Le- am folosit ...? (mai mult)
Buna. Mi s-a rupt o bucata din dinte stie cineva cat ar putea costa la dentist? :(( :(( :((( :(( nu ma doare dar imi e frica sa o las asa
Bună! Am 1, 57 și 53 de kg, caut o dietă cu care pot slăbi rapid, aș vrea să ajung măcar la 47- 48 kg. Problema cu dietele este ca eu sunt foarte picky la mancare( nu prea îmi place nimic) ...? (mai mult)
Hello, menstruatia mi- a intarziat 3 luni, am fost la ginecolog si mi- a prescris un tratament pentru 4 zile progesteron sau asa ceva Si dupa ce imi vine menstruatia mi- a zis sa incep un tratament ...? (mai mult)
Salut, acum o zi am fost operat de circumcizie si vreau sa stiu cum ma pot obisnui fara piele pe gland.
Salut, am pectus carinatum si de jumatate de an fac inot intensiv si uneori mai si alerg, dar din pacate nu vad rezultate, eu tot am sperat ca se ca rezolva fara operatie, deoarece cand pun presiune...? (mai mult)
Salut, am fost recent la un medic urolog si mi-a spus ca am balaută candidozica, se pricepe cineva sa citeasca scrisul de doctor? Ca nu pot merge momentan la farmacie si nu inteleg ce scrie pe reteta
Cum se tratează discalculia severa?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
D7Alina777 întreabă:
Ionut2025Tz întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vrajitorul din Oz
Ai calatorit alaturi de Dorothy si Toto in taramul de basm? Hai sa vedem cate iti mai amintesti!