Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 21 Februarie 2025 sunt:
Salut, daca am vezica plina/aproape plina si se intampla sa stranut sau sa sar de la inaltime mai mare ma ustura rau pentru cateva secunde in zona prostatei, e motiv de ingrijorare? Ce ar putea fi?
Salut, este bine glicemia 85 si tensiunea 11.5?
Salut TPU, Ma doare foarte tare capul și sunt amețit, să menționez că am și anemie, am cel mai bun tratament dar nimic, nu mi se duce deloc durerea sau amețeală! Ce sfaturi aveți?
Buna ziua! In unele nopti ma trezesc din somn putin agitat si aud cum circula sangele prin corp. Aud un șuierat si batai ale inimii putin alerte. Am 26 de ani, nu cunosc sa am probleme cardiace (am fost...? (mai mult)
Buna ziua, mă numesc Alex, de la 16am început sa fumez și sa beau circa 3l de bere pe zi și am ajuns la 3pachete de țigări pe zi și sufăr și de bulimie nervoasă, orice mănânc bag mana pe...? (mai mult)
Salut! As vrea sa cumpăr anticonceptionale Belara doar ca nu sunt în tara și o verișoara din tara a încercat ieri sa le cumpere de la o farmacie dar fără reteta nu le- a putut cumpăra. Eu am reteta...? (mai mult)
Dacă îmi pun gutieră va afecta cu ceva vapatul/fumatul de iqos/glo? Am găsit răspuns numai pentru țigările obișnuite.
Buna seara! Am fost operata de ruptura complexa de menisc extern, genunchi drept si s- a facut meniscetomie partiala, ramanand doar o parte din menisc. Dupa o perioada de 6 luni, durerile au reaparut...? (mai mult)
Salutare! Dacă consum 100g de soia zilnic și 300ml de lapte, direct de la vaca(adică natural), că sunt la țară, voi avea un nivel de estrogen mare, peste limita?
Dacă tușesc facă sa fiu răcită dar vapez poate sa fie de la vape?
De ce de multe ori când casc simt că rămân fără aer?
Ce tratamente și stațiuni sunt recomandate pentru reumatism?
De ce când mă gândesc la iubita mea am ca o mâncărime în piept, înăuntru țin să precizez ca iau antidepresive cymbalta și efectin
Intrebare pentru oamenii anxiosi… Cat tine depersonalizarea?
Buna, m- am zgariat intr- un gard ruginit, dar nu mi- a curs sange. Este nevoie de vaccin antitetanos? Mentionez ca am 14 ani si l- am refacut anul acesta, iar din cate stiu eu are valabilitate inca...? (mai mult)
E normal ca atunci când iubita mea îmi spune că se pune la culcare, să mi- o închipui cum se culcă? Și să stau cu gândul la ea tot timpul mi- o închipui mereu și îi duc dorul în orice moment,...? (mai mult)
Salut, am si eu o întrebare, am o infectie corporala si nu imi mai trec ranile, ba chiar se agraveaza, cum as putea sa o tratez? Mulțumesc anticipat
Am un prieten, care dorește să fie bolnav ca să primească atenție mai multă din partea familiei, de ex cancer, diabet etc.Nu știu de ce vrea asta. Dar si să moară fiindcă mi- a zis că are ...? (mai mult)
Este adevărat ca persoanele slabe au șanse mai mari sa facă scolioza sau alte dereglări la coloana vertebrala? Am o verișoara minora, extrem de slaba și acum a aflat ca are scolioza!
Gândurile de moarte dispar de la sine?
E adevarat ca atunci cand ai probleme cu ochii e din cauza ca sunt blocati niste nervi de acolo si daca ii deblochezi nu mai ai nimic? Daca da, cum faci asta? Cum deblochezi acei nervi? Stie cineva?
Salutare, am o problema cu organul. Nu mai am aceeasi erectie, înainte numa când ma gândeam la ceva era sus acum nu. Știe cineva de ce nu mai am aceeasi ercetie? Oare își la revenii?
Ce fac dacă medicul de familie e doar joi și vineri la cabinet, iar eu sunt extrem de răcită acum? Mă gândesc că până atunci o să mă vindec de răceală și că dacă o să mă vadă bine, ...? (mai mult)
Buna! Stiti cumva cat iti poate intarzia menstruatia de la efortul fizic?
Un om când devine foarte tăcut, nu mai vorbește cu nimeni, nici cu familia, vecinii, nici la locul de munca din cauza depresiei, a anxietății își mai poate reveni la normal, sa fie mai sociabil...? (mai mult)
Dacă ați avea depresie și anxietate când v-ați angaja undeva, le-ați spune din bravura și proprie inițiativă că aveți astfel de probleme fara a va întreba colegii?
Buna TPU, am incercat sa bag papagalul înapoi în colivie și am stins becul că sa îl prind cu un prosop dar a reușit să mă muște prin prosop, nu știu dacă se deparazitează papagali, dar nu cred...? (mai mult)
Buna! Urmeaza sa fac un ct la coloana, deoarece am dureri de mijloc ( lombar- sacral + picior) destul de mari. Ce ar trebui sa fac inainte si dupa analiza, ma refer la mancare/ bautura, si daca pot ...? (mai mult)
Bună ziua, va rog frumos sa imi spuneti si mie cum se administrează Isoprinosine în cazul infecției cu HPV la bărbați? Cate pastile pe zi timp de câte săptămâni? Mulțumesc anticipat!
Salut. Bunica mea are o problemă la unghiile de la picioare. Spune că se fărâmițează unghiile din cauza diabetului. Știe cineva vreun medicament sau orice soluție care să fie eficientă sau cel...? (mai mult)
Buna seara! Este soluția antigel cea mai eficienta metoda de sinucidere? Care ar fi cea mai nedureroasa?
Am si eu o problemă Am fost azi la dentist pentru ca aveam o carie mare pe un premolar Mi a facut anestezie in 3 locuri la acest pre molar apoi mi- a curațat caria si mi- a pus un provizoriu sa vedem...? (mai mult)
Bună TPU! Azi m- am învoit de la muncă pentru că am febră mare, nici măcar nu pot să stau în picioare. Cand stau în pat sunt mai bine, dar când mă ridic e horror! Nu mai pot de durere de cap,...? (mai mult)
Dorința și ambiția mea este sa devin un vindecător alternativ Deja mi- am cumpărat o carte care promite că te ajuta sa îți dezvolte abilități de vindecare. Oare pot reuși asta? E visul meu.Eu...? (mai mult)
Salutare! Mi- a fost recomandat de către psiholog să încerc Stressclean forte pentru a mă ajuta cu stresul și cu somnul. Fac școala de șoferi, iar peste 2 săptămâni voi avea și traseul. ...? (mai mult)
Bună ziua Oare credeți ca am HPV de exemplu negi pe penis, nu am avut nici o data contact sexual, sunt foarte speriat, nu am nici un disconfort, de exemplu nici o durere sau vreo usturime, miercuri...? (mai mult)
Îmi simt mereu mintea dezorientată. Am brain fog, daca cineva ma striga sau in general mi e greu sa ma focusez pe conversații sau ce se afla in jur. Ce aș putea avea? Sau ce e mai exact?
Stateam intins si am cascat foarte tare si am simtit ceva la gat si m-a luat o durere foarte mare in gat langa omulet mai in dreapta cand inghit si cand stau. E grav?
De azi dimineata am o durere pe toată partea dreapta a feței, inclusiv spre ureche. Eu cred ca m- a luat curentul cand am dormit, usa a fost putin deschisa. Mai am de obicei dureri la sinusuri(la ...? (mai mult)
Bună seara! acum 1 ora am mâncat înghețată la cutie, și pe fundul cutii nu am văzut că ar fi niște bucăți de pișcot sau biscuite ceva de genul, și îmi e sa nu fi înghițită o bucată și...? (mai mult)
Buna seara! Nu am medic de familie, nu am consultat decat pe Google. Se pare, in proportie de 90% ca am facut la 65 de ani varicela(am fost vaccinat in tinerete) Tot corpul a fost invadat de basici,...? (mai mult)
Bună. Acum câteva ore mi-a apărut un coș gălbui pe linia apei de sus (a ochiului ) aveți idee ce ar putea fi?
Salut, dupa cat timp credeti ca poate recidiva chistul pilonidal? Dupa 2 luni de la operatia unui chist pilonidal, nu stiu de la ce am patit, dar am vazut ca mi- a sangerat un pic, in partea de ...? (mai mult)
Pot să iau doua pastile de Nurofen forte? Am luat o pastilă dar nu mi-a cedat durerea de cap
Aveti idee cat costa o operatie la san la spitalul Fundeni Iob?
Cei care s- au făcut epilare definitiva acum vreo 2- 3 ani îmi pot spune dacă a avut efecte negative asupra pielii? Chestia cu bolile de piele nu o cred dar am auzit ca devii la sensibila la soare și...? (mai mult)
Buna. de vreo 2 3 zile simt o durere sub mandibula pe partea dreapta când las capu n jos sau apas Oare de la ce ar putea fi, e grav? Nu am mai avut vreo infectie sau ceva, sa zici ca poate s- a inflamat...? (mai mult)
Buna! Am o intrebare, am o unghie incarnata si vad ca deja are infectie.Si intrebarea este daca o sa imi taie de exemplu degetu?(e prima data cand am)
Revin cu o intrebare, recent am observat ca mi- a aparut o bubita neagra pe spate dar mai jos, aproape de fund, cred ca este un fir crescut sub piele, dar daca incerc sa trag de ea ma ustura si ma ...? (mai mult)
Buna ziua! De 2 luni am o frica foarte mare de AVC, am 19 ani, am si o spasmofilie (lipsa de calciu) si mai am uneori dureri de muschi, de mana stanga, amorteli ale membrelor/limbii si mai nou am multa...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ionut2025Tz întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Two and a half men
Te-ai amuzat si urmarind aventurile celor 3 protagonisti? Hai sa vedem cat de bine cunosti serialul Two and a half man!