Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 21 Februarie 2025 sunt:
Pot deveni un vindecător cu ajutorul unei cărți care chiar promite asta că prin lecturarea ei voi învăța cum să mă vindec pe mine însumi și apoi și pe ceilalți? Îmi doresc mult sa lucrez...? (mai mult)
Cat costa o operatie de lumpectomie?
Hey, mi- am scos măseaua minții luni și nici acum nu pot deschide gura doar puțin, sa tras umflatura dar Inca msi e, sper sa nu rămân așa plus ca mai trebuie sa scoată 3. marti imi scoate ...? (mai mult)
Parintii mei nu vor sa ma duca la dermatolog din motive penibile, asa ca nu am de ales decat sa imi fac singura programare. Doresc sa merg la un dermatolog inca de cand aveam 13 ani si am inceput sa am...? (mai mult)
Bună seara. Am 2 luni de când am avut prima dată atacuri de panică, anxietate. Acum mi- au trecut atacurile de panică dar tot mai am anxietate. Mă gândesc doar că pățesc ceva. Mă doare intr-...? (mai mult)
Bună TPU. În urmă cu o săptămână am intrat în comă alcoolică de gradul 9 după ce am consumat neresponsabil vodca de proasta calitate. Cam cât timp trebuie să stau fără alcool până când...? (mai mult)
Bună ziua, ieri m- a apucat răceala, iar azi am avut diaree care tot persista încât mai iese doar apă din mine, mai ales că nici nu prea am putut să mănânc azi din vina durerii de stomac, ...? (mai mult)
Îmi este frica de faptul ca as putea avea cancer de prostata. De 1 an și ceva am problema de a urina fără presiune, îmi dau drumul greu, intrup fluxul de a urina și automat va dura mai mult ca...? (mai mult)
Îmi întârzie menstruatia de 10 zile. Interacțiunile sexuale au fost protejate și în a 7 a zi de la întârziere am făcut un test de sarcină care a ieșit negativ. Sânii au început să mă doară...? (mai mult)
Am voie la liceul militar din Constanța dacă am "suflu sistolic" la inima?
Bună, poate sună ciudat dar sunt curioasă dacă o persoană mentally ill poate vreodată să scape de chestia asta, în 2019 am fost diagnosticată cu tulburare de personalitate și sunt doar curioasă...? (mai mult)
Bună seara tuturor! Dacă avem o infecție la penis îmi ieșea infecție în analizele de sânge, azi mi-au venit analizele și toate mi-au ieșit bine. Mulțumesc!
Salutare tuturor! Bepnthen ul e bun pentru balanita masculina? Am încercat și cu creme bazate pe antibiotic, iod, apă oxigenată, ser fiziologic, tu abil și ceva pudră pentru grabirea vindecări...? (mai mult)
Ce trebuie să fac să nu mai mă gândesc la energizante?
De ce auzim de copii complet sanatosi de 13 ani murind de la energizante, dar adulti stresati care abia dorm 4 ore pe noapte si mananca numai prostii pot sa bea la greu la energizante si nu patesc nimic?...? (mai mult)
Cum știi când o persoană suferă de epilspsie(chiar dacă nu are momente de leșin)? Și care sunt cauzele și când poate apărea?
Din ce cauze unii dezvolta agorafobie de la anxietate și unii nu deși stau de o viață izolați de societate? Înafara de expunere treptată cum mai poate fi depășită? Este agorafobia cea mai chinuitoare...? (mai mult)
Ce putem manca la micul dejun, prânz și cina? P.s sa fie sanatos
Bună TPU. Dacă am luat 2 pastile de anticoncepționale Regividon aseară în seara aceasta continui cu următoarea sau intrerup pana mâine
Tot vad pe la stiri informatii alarmiste. Ca eruptiile solare ne afecteaza. Vorbesc de sanatate, nu de comunicatii. Azi, vecina mea de vreo 30 de ani a chemat ambulanta si avea tensiunea crescuta. Un...? (mai mult)
Bună TPU, vă rog să-mi spuneți dacă am luat 2pastile de anticoncepționale Regividon din greșeală aseară pot continua cu următoarea astăzi? Mulțumesc
Salut! Am o intrebare. Azi de dimineata m-am fortat sa scuip o flegma ca ma doare in gât si am scuipat si am scuipat si cu putin sange. Trebui sa-mi fac griji?
Salut TPU, am o relație la distanță, o iubesc foarte mult pe fata asta, mereu când sunt supărat îmi imaginez ca sunt lângă ea etc, până când azi când îmi imaginam ceva cu ea m- a luat ...? (mai mult)
Salut, am avut o operație acum 2 ani (torsiune testiculara) și nu mi-am mai făcut nici un control, și mi-aș dori să știu dacă sunt fertil, sau cum pot să-mi dau seama daca sunt fertil?
E normal să port uneori conversați random în gând? Adică mă pun să fac ceva și vorbesc cu mine însumi ceva gen "ce faci ba" "bine ba" Și mă opresc și mă întreb dacă sunt nebun sau nu...? (mai mult)
Bună! Astăzi toată ziua am avut obrajii roșii, simțeam că îmi arde fața și tot corpul, deși nu aveam febră, și am avut o stare foarte mare de nervozitate. Chestiile astea pot surveni în...? (mai mult)
Buna TPU…Sunt însărcinată in 4- 5 saptamani aproximativ. Ieri am avut crampe foarte mari si mi- a curs sânge abundent dintr- o data, cand a curs prima oara era foarte lichid si apos. Mi- am pus...? (mai mult)
Bună. În general am fog brain cred ca se numește, inclusiv când învăț. Să dau un exemplu mai concret. Acum învăț o lecție pentru mâine, o iau pe părți și citesc prima parte de multe ori...? (mai mult)
Bunaaaa! Stie cineva de vitaminele acelea VitasprintB12 sau cele care se aseamănă cu ele și au un borcănaș mic, iar pe capac trebuie sa apeși sa introduci chestia din borcan in acea substanța din...? (mai mult)
Salut TPU! Dacă am 14 ani sunt băiat și mă mas turbez zilnic o să răcesc mai des? Și dacă da, cum mă las de mas turbare?
Există fantome? Vă rog să fiți serioși deoarece mi-e frica sa ies afara noaptea... Ai câteodată ziua când am fiori! Dau funda!
Buna ziua! Am o intrebare. Am inceput acum 2 luni sa simt niste ganglioni umflati submandibulari. Saptamana aceasta am mers la ORL, unde i- a simtit si doctorita, insa la ecografia de parti moi nu s-...? (mai mult)
Ca inseamna FT in oncologie?
Daca ai probleme psihice si gen ai un impuls sa inghiti ceva, dar apare instinctul de supravietuire si nu o faci dar poti s- o bagi in gura si sa iti scape pe gat piatra mica, in acest caz la impulsul...? (mai mult)
Buna! In 10 zile trebuie să îmi vina menstra și plec la mare. Medicul mi- a recomandat duphaston pentru a amâna menstra. Mi- a dat să iau exact 10 zile. După acest tratament la cate zile vine menstra?...? (mai mult)
Buna ziua. Unde pot face un test TSI? Multumesc
Care e diferanta dintre spitalul Fundeni si Spitalul Alexandru Trestioreanu? Care sunt cei mai buni doctori pareri, in cazul scoaterii de nodul canceros?
Salut, m- am trezit pe la 9, am mancat doua oua ochi si am plecat la cafea, si acolo aveam asa o stare de somnolenta rau, then am baut l cafea si cand sa ma ridic sa plec la liceu m- a luat o ameteala...? (mai mult)
Bună, ce recomandați pentru colesterol LDL 155, 7 este mare, colesterol total 198,, hdl 55
Ce boli ale ficatului (cronice) pot da infectii urinare streptococul de grupa b?
Buna, prietena mea a căzut și s-a lovit foarte tare in cot, s-a umflat și arată ca un ochi mov. Ce sfaturi ne dați? Sa sunam la ambulantă?
Când îmi suflu nasul mai puternic aud o pocnitură destul de puternică într- o ureche după care simt de parcă o parte din aer mi- ar ieși pe ureche și mi se încălzește partea din spate (interioară)...? (mai mult)
Bună seara TPU! Am auzit că există cabine pentru sterilizare gratuită pentru câini în București în zonă. Ați putea să- mi spuneți unde pot găsi astfel de cabine sau dacă aveți recomandări? ...? (mai mult)
Se poate face radioterapie in judetul Buzau sau doar la Bucuresti?
Mi-am făcut analize aslo și mi-a ieșit 47, am 15,6, ani.Oare e bun?
Imi puteti recomanda un medic dermatolog bun in tratarea caderii parului, in Bucuresti? Bine sa nu fie nici exagerat de scump, multumesc
Cand ridic ceva in mana si ma intind ma doare la spate, ce poate fi? Doar cand ma intind cu un lucru in mana
Bună! Am o problemă. După ce m- am spălat pe dinți a început să- mi sângereze gingia și nu știu din ce cauză... Mă spăl pe dinți regulat, folosesc o perie cu perii moi, nu am vreo boală...? (mai mult)
Imi întârzie ciclul de 8 zile. Ieri am făcut un test de sarcină, negativ. Weekendul ăsta m au durut foarte rău sânii non stop. Azi am avut Dureri menstruale de burtă dar nu mi s curs nimic. ...? (mai mult)
Buna. Nu am fost niciodată la un medic stomatolog pentru că nu a fost necesar și pentru că atunci când am fost mic nu prea le aveau ai mei cu medicii. In fine. Acum mă doare o măsea și e cariata...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ionut2025Tz întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Egiptul Antic
Faraoni, piramide, zei si mumii. Intra intr-o lume misterioasa si fascinanta.