Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 22 Februarie 2025 sunt:
Se poate face radioterapie in judetul Buzau sau doar la Bucuresti?
Mi-am făcut analize aslo și mi-a ieșit 47, am 15,6, ani.Oare e bun?
Imi puteti recomanda un medic dermatolog bun in tratarea caderii parului, in Bucuresti? Bine sa nu fie nici exagerat de scump, multumesc
Cand ridic ceva in mana si ma intind ma doare la spate, ce poate fi? Doar cand ma intind cu un lucru in mana
Bună! Am o problemă. După ce m- am spălat pe dinți a început să- mi sângereze gingia și nu știu din ce cauză... Mă spăl pe dinți regulat, folosesc o perie cu perii moi, nu am vreo boală...? (mai mult)
Imi întârzie ciclul de 8 zile. Ieri am făcut un test de sarcină, negativ. Weekendul ăsta m au durut foarte rău sânii non stop. Azi am avut Dureri menstruale de burtă dar nu mi s curs nimic. ...? (mai mult)
Buna. Nu am fost niciodată la un medic stomatolog pentru că nu a fost necesar și pentru că atunci când am fost mic nu prea le aveau ai mei cu medicii. In fine. Acum mă doare o măsea și e cariata...? (mai mult)
Bună ziua. De ceva timp mă confrunt cu o problemă destul de mare și anume ca atunci când mă ia somnul simt mușchiul inimii cum îmi dă un impuls. Nu știu cum să mai scap de asta, am vorbit ...? (mai mult)
Bună ziuă! Am 24 de ani și de 1- 2 luni bune mă confrunt cu stres, anxietate, nopți nedormite și oboseală. Am început să iau Stressclean Forte de 1 săptămână. Simt că de parcă mi s- a ...? (mai mult)
Salut TPU, am o intrebare mai jenanta, recent mi-au aparut niste bubite jos la capul penisului, aveti idee cum fac sa dispara si ce le provoaca?
Bună! Am 12 ani și încerc sa dau 10 kilograme jos! Știu ca este enorm dar sper ca voi reuși în 3 luni! Dacă poate cineva sa-mi lase o dieta la care a funcționat la ei și cât au dat jos!
Vreau sa scap de burta, ce și cum trebuie sa mănânc ca să scap de ea?
Buna ziua. După cât timp esti anunțat dacă analizele de sânge in momentul când donezi sânge sunt neconforme? Exista vreo șansa sa ai vreo boala însă să nu fi anunțat nici telefon nici în...? (mai mult)
Cat costa o sedinta de radioterapie?
Cel care prezintă probleme de memorie încă din copilărie are mai multe șanse sa dezvolte boala parkinson sau alzehimair? Cum se poate ameliora asta?
Bună ziua. Astăzi m- am cântărit si am observat ca am luat 5 kilograme in decurs de 2 săptămâni, dar eu nu ma simt deloc asa. Ultima oară când aveam kilogramele astea arătam cu totul diferit,...? (mai mult)
Bună dimineața. Am și eu o problemă. De ceva timp în partea dreapta jos cam in zona ficatului pe lângă stomac și câteodată ma doare, ba îmi zvacneste ceva în zona aia și parca am și o arsura...? (mai mult)
La ce fel de medic trebuie sa merg pentru candidoza bucala?
Buna, mi-am scos ieri o măsea de minte, nu am dureri mari ci f mici da nu pot deschide gura. Numa f puțin și nu vreau sa forțez, o sa îmi revin? E normal?
Este in regula sa te vaccinezi anti HPV in sarcina?
Buna tuturor! Ultimul ciclu 8 aprilie, in noaptea de înviere 4 Mai, scurgeri rozarii, 2- 3 picături, de pe 9 scurgeri maronii, pe 10 test pozitiv, de pe 13 seara după control scurgeri cu sânge,...? (mai mult)
Bună seara, Vă rog să mă ajutați cu niște răspunsuri, urmează să fac o operație pentru extirparea unui Chist Pilonidal, unde se va face anestezie locală, doare când te taie și strânge...? (mai mult)
Bună seara! Am făcut recent analizele pentru sânge iar pe buletinul de analizele, in dreptul sidermiei la indicele de referință, este scris undeva în dreapta si "Sarcina: Săptămâna 12 de sarcină...? (mai mult)
Bună tpu.Revenind la întrebarea pe care am pus o ieri, azi am făcut un test de sarcină și a ieșit negativ. Sânii nu mă mai dor, iar sunt în întârziere de 7 zile. Credeți ca trebuie să mi...? (mai mult)
Ajutor! Am rupt din greseala o alunita si nu stiu ce sa fac acum, chiar se transforma in cancer de piele asa cum se spune?
Heiii. Pentru cele care au născut prin cezariană, cat timp ați avut sângerări după operație?
Bună TPU! Ma adresez nutriționiștilor, sau experților. Ce suplimente de îngrășare ați recomanda unui băiat care are 194 cm înălțime și cântărește aproximativ 55 kg sau mai puțin? Țin...? (mai mult)
Bună ziua tuturor! Digenzim plus se administrează după fiecare masă?
Se întâmplă ceva daca ascult muzica la căști 12 ore din 24 in fiecare zi cu volumul 60-85%?
De vreo 3 zile am o mică sensibilitate la ochiul stâng. Sensibilitatea această constă că mă deranjează puțin la clipire. Nu pot spune că e ceva f deranjant, dar puțin se simte... Pe langa asta...? (mai mult)
Am o problemă rușinoasă. Atunci când sunt mai obosit, am erecții spontane pe fond non- sexual(nu știu dacă m- am exprimat bine, dar ați înțeles voi). De- aia în ultimul timp am început să...? (mai mult)
Am foarte de des picioarele reci! Medicul meu îmi spune ca e din cauza hiperhidrozei mele și irascibilitatii! Eu sunt cam irascibila încă din copilărie și am avut multe certuri în familie! Ce remedii...? (mai mult)
Am un neg crescut pe față aproape de pleoapa inferioara a ochiului. Ce recomandați să folosesc?
Ce se intampla dupa operatie de scoatere nodul ma refer la radioterapie sau chimioterapie? Ce detalii stiti?
Bună ziua! Poți să ai palpitații și mai multe luni chiar dacă nu ai probleme cu inima?
Salut TPU! De 2 zile mi- am scos o măsea de minte si m- am umflat foarte tare si am durere imensa! cum as putea scapa de umflatura mai repede? este indicat sa folosesc apă rece ca si compresie sau pur...? (mai mult)
Salut! Mereu când trebuie sa merg undeva de exemplu: școala,magazin,frizerie,etc.îmi vine să vomit și să tremur, am asta de o saptămână și am luat si pastile.
Salutare. Am de vreo 4- 5 ani stări de anxietate- atacuri de panică în comunitate. Iar de multe ori în momentele astea deduc ca zâmbesc involuntar. Stiti cumva vreun tratament sau ați pățit...? (mai mult)
Bună TPU. Am avut 3 interacțiuni sexuale protejate fara terminare în mine una când eram pe menstra celelalte 2 sapt trecută joi vineri. Duminică începuseră să mă doară sânii.Azi deja sunt în...? (mai mult)
Bună seara! Copilul meu cel mic (7 ani) a fost diagnosticat cu scabie in stadiul avansat pentru că de 3 luni i se tot punea diagnostic greșit de alergii alimentare sau dermatită atopică. Restul familiei...? (mai mult)
Dupa o intervenție chirurgicală laparoscopic pentru un chist ovarian, doctorul mi- a prescris anticonceptionale pentru cateva luni bune, aproape un an dupa pentru a preveni rectificarea. Sunt destul...? (mai mult)
Urgent! Mancarimea intre testicule si picior s-a agravat, dupa antrenament e mult mai mare mancarimea si se simte prea bine cand ma scarpin si nu stiu daca asta afecteaza sanatatea mea sau nu.
Bună TPU, am probleme la sâni (rog seriozitate), mărimea areolei ambilor sani e mare si am văzut ca trebuie sa fie mai mica, apoi culoarea e maro închis și vreau sa știu dacă pot sa fac ceva...? (mai mult)
Salutare, ce pot avea daca am canalul inghinal umflat de vreo 3 luni aprox. si dureri in testiculul drept? Dimineata cand ma trezesc testiculul sta "supt" sa zic (mai sus decat cel stang), iar cand fac...? (mai mult)
Buna,aveti idee cat costa o operatie de scoatere de noduli mamari?
Salut. Va rog ajutati- ma! Am 15 ani și practic sport aproape zilnic din August. Sportul consta cel mai mult în flotări (toate variațiile) și genuflexiuni etc pentru picioare. Câteodată și tracțiuni...? (mai mult)
Bună ziua tuturor Ați observat pe penis vreodată o chestie, nu știu cum sa va spun, de exemplu este ca un praf alb, și dacă pun un pic de scuipat pe acel praf se duce, ce înseamnă asta?...? (mai mult)
Bună TPU! După ce am luat niște medicamente de supt uni dintre dinți mei au devenit albaștri și au rămas așa pentru o lună acum. Știți cumva cum să scap de culoarea albastru de pe dinți...? (mai mult)
In Romania este gratis să îți schimbi sexul, mai precis daca este vorba de o persoană trans, pentru că am citit pe net ca transgender e considerat o boală și în Romania este gratis să faci schimbul...? (mai mult)
Daca imi miroase urat transpiratia cu toate ca ma spal, adica daca nu ma dau cu deodorant si ma spal si tot imi miroase transpiratia inseamna ca am o problema la endocrine si trebuie sa ma duc la endocrinolog?...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
fr1tz întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
Delia65delia întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Damon Salvatore
Esti fan Damon Salvatore si The Vampire Diaries? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele completand testul nostru.