Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 22 Februarie 2025 sunt:
Salut. Am 15 ani și practic sport aproape zilnic din August. Sportul consta cel mai mult în flotări (toate variațiile) și genuflexiuni etc pentru picioare. Câteodată și tracțiuni și...cam atât....? (mai mult)
Cât de periculoase sunt cancerurile de piele? De la alunițe ce xanceruri de piele poți face? Se pot face și cancer în corp(pancreas etc)?
Lentilele de contact trebuie utilizate pentru maximum 90 de zile calendaristice sau 90 de purtari in total?
Este normal ca la 17 ani cand ma spal pe fata sa vad 3- 4 fire din sprancene cazute? Si de curiozitate trageam asa cu o forță minima de ele si mi se smulg 2- 3 fire.E normal sa pice parul din sprancene?...? (mai mult)
Salut TPU! Am avut o problemă cu anxietatea în trecut și de câte ori am nevoie de o adeverință de la medicul de familie pentru a- mi face fișa medicală auto îmi scrie în adeverință că sunt...? (mai mult)
M- am lăsat de alcool de 2luni beam 3litri pe zi noaptea de la ora 23- 5dimineata și zi de zi credeam că e o săptămână între aceleași ore mă tremur îngrozitor sunt confuz îmi mișc picioarele...? (mai mult)
Dupa ce nu mai folosesc ulei de argan si baobab pentru sprancene exista riscul sa imi pice par din sprancene? Dau funda
Va salut mafiotilor si mafioatelor, merg treburile bine in mafie, va intelegeti? alea, alea? Alaltaieri am stat pe niste banci pe afara si m- a muscat ceva de picioare, o insecta, am cateva muscaturi,...? (mai mult)
Bună seara! Care sunt cauzele de scurt circuit în corpul uman și senzației că iese ceva din capul pieptului? Mai ales când ne ia somnul!
Salut, am fost la dentist în martie și mi- a făcut 8 carii, am avut multe pe dinții din față dar zici ca iar apar petele albe dar faza e ca și atunci încă erau când mi le- o făcut doar ca ...? (mai mult)
Am o durere de cap in partea de sus in dreapta care variaza spre tampla si ochi cumva in spatele acestuia, am fost peste tot, la neurologie m- a testat m- a pus sa ma indoi nu stiu ce si chestii apoi...? (mai mult)
Repet de câteva ori pe oră "Spală-te pe dinți, spală-te pe dinți!" Cum să mă calmez?
Am 24 de ani si vreau sa mai cresc in greutate vreo 10 12 kg ce vitamine ziceti ca sunt bune pentru a creste in greutate eu nu merg la sala pentru ca nu imi permite timpul dar fac destul efort la munca...? (mai mult)
Bună ziua! Vreau sa știu dacă pot avea pe lângă sindromul asperger și ADHD și retard mintal! Ce inseamna retard mintal? Am văzut niște poze cu oameni cu retard mintal și arata cam ca mine! ...? (mai mult)
Bună ziua, de câteva săptămâni am inceput să mă întreb dacă sunt transgender? Întotdeauna am fost diferit față de alți bărbați și pur și simplu nu mă mai simt confortabil in corpul meu...? (mai mult)
Am luat anticoncepționale Yaz la prescrierea medicului. doar ca îmi venea menstruatia înainte cu o săptămâna sa ajung la pilulele albe. acum am fost din nou și mi- a prescris Qlaira. am văzut ca...? (mai mult)
Cum a fost pentru voi când ați luat prozac? Eu trec de la zofolft la prozac luna viitoare
Buna TPU. Îmi întârzie menstruatia de 4 zile. Da am avut contacte sexuale dar acestea au fost protejate și nu în perioada fertila. Am simptomul premenstrual de durere a sânilor atât dar nu îmi ...? (mai mult)
Bună. Am și eu o problema încerc sa mănânc și am un nod în mijloc jos și nu pot scăpa am senzatie ca se misca ceva inauntru și am di dificultăți de înghițire.ce pastile as putea lua Problema...? (mai mult)
Buna! Am fost la stomatolog si mi- a pus o coronita cimentata provizoriu, si am sesizat ca muscatura nu este ok, ce pot face sa cer refacerea coroanei? si daca o schimba cu una noua trebuie sa platesc...? (mai mult)
Am o intrebare! Sunt in spital cu rujeola, abia astazi am venit astazi la 00 s- au facut 7 zile de cand sunt cu rujeola. In prima zi doar am facut febra. In a doua a inceput temperatura si sa imi iasa...? (mai mult)
Cum își poate da seama un om daca e psihopat? Un antisocial e de regulă psihopat? Și care comunica cu lumea doar când își urmărește propriile interese și când le atinge sa devină foarte distant?...? (mai mult)
Daca mănânc puțin o sa traiesc sau o sa îmi fie rău? Oricum trebuie mult sa slăbesc, mi-a zis medicul iar eu de obicei mancam cantități foarte mari de mâncare
Ma poate ajuta cineva cu o parere la aceste analize pana ajung la medic va rog? cultura secretie vaginala - identificare bacteriana - cultura aeroba Analize Treptococcus agalactiae (de grup B) rezultat...? (mai mult)
Bună,știți cumva ce pot face să încep să mănânc mancare din nou am 4 zile de când trăiesc doar cu apă și pâine?
Voi ați mai fi ieșit din casă daca lumea din zona și- ar da seama că aveți probleme la mansarda? In cazul meu agorafobie ( anxietate sociala extrema) Și- au dat multi seama și îmi vine să intru...? (mai mult)
Așa ca idee am epilepsie și vreau și eu să știu c-am ce-aș putea lucra
Am început să am o obsesie cu spălatul pe dinți. Cum să mă controlez?
Bună ziua! Ce îmi recomandați să fac pentru a-mi îngroșa picioarele? Am două picioare foarte slabe, sunt ca două bețe. Ajutați-mă cu niște sfaturi care chiar funcționează.Dau funda
Dacă am epilepsie pot lucra într-un penitenciar?
Fac dializa de un an jumate. Acum doua săptămâni mi s- a spart un chist la rinichi am urinat sânge febra dureri foarte mari în zona rinichilor febra frisoane și lipsa de aer tuse foarte puternica....? (mai mult)
Ce faceți când aveți insomnii, sau când vă treziți ân mijlocul nopții și nu mai puteți să dormiți sau nu mai aveți somn deloc?
Aveti idee dacă antibioticul Enhancin poate intarzia menstruatia?
E adevarat ca daca ramai insarcinata la cateva luni dupa nastere, cum ar fi in cazul meu a trecut 7 luni de cand am nascut, pot dezvolta o sarcina cu complicatii? daca e mai devreme de un an de la nastere?...? (mai mult)
Urinal akut influențează urocultura
Bună! Ce problemă poate fi daca la o ecografie abdominală, organele au fost greu vizibile? Am fost la conteol ginecologic si mi s-a spus ca abia se văd ovarele si uterul
(ROG SERIOZITATE_ am o problema de o saptamana prima data mi- a iesit pe canalul penisului mai exact langa capul penisului dreapta o buba de culoarea pielii asa rozalie si era destul de maricica cam cat...? (mai mult)
Calmantele merg pentru anxietate?
Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu niste informatii? Ce reprezinta analiza ALAT? Am 12U/L (
Salut băieți și fete în special băieți cred … de la un stres puternic o supărare am văzut ca mi s- a rărit părul si cade și s- a sensibilizat firul rău de tot subțire si se îngrașă și...? (mai mult)
Bună! Am SOP(sindromul ovarelor polichistice) și din câte știu persoanele cu acest sindrom au o problemă în a slăbi și se îngrașă destul de repede. La mine e total invers…slăbesc ușor și...? (mai mult)
De ce îmi este greu sa pronunt anumite cuvinte? Precum cuvintele care au r și l in ele
Bună, myo- sun plus plicuri 2x1. zi 3 luni (ziua 1 prima zi de sangerare menstruala cu sange rosu). Asta înseamnă că nu trebuie să beau în fiecare zi, doar aștept până îmi vine menstruația...? (mai mult)
Salut! Am și eu o întrebare legata de ashwagandha capsule. Poate fi luata și de persoane care nu sunt stresate și nu suferă de anxietate? Am văzut ca ar avea mai multe beneficii și ma gândeam ...? (mai mult)
Serlift ar trebui sa dea somnoleta sau energie?
M- am spălat până ieri vreo 2- 4 zile la rand cu apa rece pe cap și am avut dureri de cap, am auzit că poți face meningita. Cum imi pot da seama daca nu deja am făcut? Nu am febra și confuzie, ...? (mai mult)
Doare cand se scot schițele din picior (os)? Am avut o operatie la genunchi, osul de jos de la încheietura a fost rupt, adica o bucata, un colt.
Salut, de o săptămână sunt foarte răcit și suflu nasu continuu, acum 4 zile pe seara am suflat mai tare și a curs sange destul de mult, a doua zi la fel, seara asta m- am trezit cu perna plina...? (mai mult)
Salut TPU, îmi cade parul excesiv de 2 luni și ceva, ce îmi recomandați?
Am 13 ani si ma doare foarte tare testiculul drept si nu prea vreau sa le zic parintilor asta. Ieri pe la pranz m- am pus sa ma culc putin, cand m- am culcat nu aveam nimic si cand m- am trezit a inceput...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
fr1tz întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
Delia65delia întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hannah Montana
Vrei si tu ce-i mai bun din ambele lumi? Afla cat de multe stii despre serialul Hannah Montana chiar acum!