Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 22 Februarie 2025 sunt:
M- am spălat până ieri vreo 2- 4 zile la rand cu apa rece pe cap și am avut dureri de cap, am auzit că poți face meningita. Cum imi pot da seama daca nu deja am făcut? Nu am febra și confuzie, ...? (mai mult)
Doare cand se scot schițele din picior (os)? Am avut o operatie la genunchi, osul de jos de la încheietura a fost rupt, adica o bucata, un colt.
Salut, de o săptămână sunt foarte răcit și suflu nasu continuu, acum 4 zile pe seara am suflat mai tare și a curs sange destul de mult, a doua zi la fel, seara asta m- am trezit cu perna plina...? (mai mult)
Salut TPU, îmi cade parul excesiv de 2 luni și ceva, ce îmi recomandați?
Am 13 ani si ma doare foarte tare testiculul drept si nu prea vreau sa le zic parintilor asta. Ieri pe la pranz m- am pus sa ma culc putin, cand m- am culcat nu aveam nimic si cand m- am trezit a inceput...? (mai mult)
Salutare, ce sa aleg dintre loțiune de corp de la neutrogena deep moisture, și o cremă de la mixa(cea cu ambalaj albastru), care mi- o recomandați să o folosesc mai mult pentru piele uscată? Mulțumesc...? (mai mult)
Cum abordez un medic extrem de ocupat fara sa par stresanta sau superficiala? Ma confrunt cu o problema si am un grad mediu de anxietate. Policlinica spitalului meu unde medicii aveau cabinete se renoveaza...? (mai mult)
Buna TPU. Am fost la dentist pentru o exctractie de dinte si pentru nu stiu ce motiv mi- a zis ca pot sa merg la x pentru a face acest proces fara sa ma coste nimic. Am si eu o intrebare, daca as putea...? (mai mult)
Salut. Ma puteti ajuta va rog cu sfaturi pentru a slabi? Imi doresc mult dar nu stiu cu ce as putea incepe. Orice m- ar ajuta, de la alimente care sunt bune, cele care nu sunt bune, tipuri de exercitii,...? (mai mult)
Salut TPU. Mi s- a inflamat prostata :( S- a mai intamplat cuiva? Bag supozitoare cu paracetamol si diclofenac de o saptamana. E mai bine dar tot nu a trecut. Ce pot sa mai fac? Imi e teama... ca...? (mai mult)
Bună. Pentru femeile care au născut cu cezariană, a mai utilizat cineva Arefam înainte de naștere? Și dacă da, a cauzat vreo problemă copilului sau mamei?
Este cineva care a trecut la fel, printr- o astfel de chestie? De 5 zile, am înțepături puternice de inimă, dificultăți de respirație, vedere încețoșată de aproape - când văd în ...? (mai mult)
Va salut, Sampoanele head and shoulders au efect anti bacterial la fel ca si gelurile de dus?
Bună ziua! E ok tensiunea 10 cu 5 la vârsta de 17 ani?
Bună! În ce constă operația pentru hemoroizi externi? Am auzit ca operație prin strangulare se face doar la cei interni.
M- am spălat 2- 3 zile cu apa foarte rece pe cap, prima data cu apa calda apoi cu apa rece rece și acum mă doare in spatele capului groaznic! Nici nu mai știu dacă durerile, amețeală e de la anxietate...? (mai mult)
Salut! Stiu ca nu e locul potrivit unde sa pun intrebarea asta, dar poate se gaseste cineva care sa ma poate ajuta. Eu sunt in momentul asta eleva in clasa a X a si am tiroidita cronica autoimuna. Imi...? (mai mult)
Salutare tuturor! Am 22 de ani si am urmatoarea problema: am o teama ingrozitoare de scari, doar cand trebuie sa le urc, la coborare nu am nicio problema. Cand incep sa urc, simt un gol in stomac, ma...? (mai mult)
Bună tuturor! In fiecare an îmi apar pe ambele mâini niște bubițe mici și multe. Știe cineva de ce se întâmplă acest lucru? A mai avut cineva experiențe similare? Mulțumesc anticipat!
Dacă un pensionar apelează la serviciul unic de urgență 112 iar apoi este transferat de la secția UPU a spitalului și internat la o altă secție a spitalului pentru mai multe zile, este necesar...? (mai mult)
Buna seara! Va rog cine are rabdare sa citeasca m- ar ajuta enorm, întrucât sufar de 7 luni de zile. Am doar 19 ani, nu vreau ca viata mea sa se termine sau sa fie asa. Am avut primele mele atacuri...? (mai mult)
Bună, am o mâncărime în zona intimă și o secreție albă brânzoasă. Am luat urinex și ovule pe bază de plante dar tot așa am mâncărime. Îmi poate spune cineva de la ce am așa mâncărime,...? (mai mult)
Hei! De o săptămână încoa, când mă ridic din pat sau dacă mă aplec să iau ceva de pe jos și mă ridic, simt o presiune la ceafă care duce spre fața, ce aș putea să fac? Sau de la ce se ...? (mai mult)
Salut TPU, vin la voi cu o întrebare! Mi- a aparut în zona intimă pe penis un fel de coș alb și doare puțin la atingere coșul respectiv, ați mai pățit careva? Sunt foarte speriat de ce ar putea...? (mai mult)
Bună! Revin..Marțea trecută am folosit un ovul clindax..cu antibioticul clindamicina. După fix o zi am început să am diaree, să mă doară puțin stomacul..joi pentru ca a persistat la ora 23 am...? (mai mult)
Salut, Serolift are atatea efecte secundare cum scrie pe net? Am inteles ca e doar un medicament care e ca hormonu fericirii. Poti slabi fizic de la el?
Bună ziua, va rog frumos sa ma ajutați cu un răspuns la următoarea intrebare:în urma unui control de rutina, mamei i s- a depistat un nodul de 3 cm pe plămânul stang, am făcut o brohonscopie...? (mai mult)
Buna! Am avut un avort spontan acum o luna de zile! Am avut contact sexual neprotejat la 2 saptamani de la avort! De cateva zile am cateva picături de sange de culoare maro, sa vina menstruatia? Sau ...? (mai mult)
Buna tuturor, am niste intepaturi pe langa o alunita, mai am momente si la altele dar asta mai des, e vreo ingrijorare sa fie rupta sau alte cauze?
Mi-a întârziat menstruația mai multe zile deşi nu am făcut sex. De ce? Am 42 de ani. Practic nu mi-a venit nici acum. Sunt foarte stresată.
Salut TPU, când ies pe afară sau merg undeva, mi se duce gândul în alt loc exemplu: ies afară dar în capul meu cred ca sunt în casă și mă pierd, niște sfaturi?
De ce solicită un medic expert al asigurărilor sociale o anchetă socială pentru completarea dosarului medical?
Destul de brusc m- a luat o durere foarte foarte puternica de cap in partea stângă a capului la tâmplă și după a început și în partea dreaptă, mă doare și fruntea simt o presiune o durere ...? (mai mult)
Bună ziua. Mi- am pus aparat dentar în România, a trebuit să- mi scoată premolarii deoarece aveam dinții înghesuiți. A trebuit sa plec în Germania, aici mi- am continuat procesul la o clinica...? (mai mult)
Buna,luna trecută mi-a ieșit o umflatura la subrațul stâng și a trecut, iar acum a ieșit la dreptul, nu mă doare e că o umflatura mai lunguță sa zic, ce credeti?
Buna! De cateva luni am o pata pe picior, maronie- neagra, doar ca inainte cred ca a fost un furuncul acolo pe care eu l- am spart crezand ca e un cos… oare mai am sanse sa scap de acea cicatrice...? (mai mult)
Bună ziua, am o pata mica alba care ustura in interiorul gurii pe peretele feței in zona buzei de jos aproape de gingie, ce este? afta nu cred ca e
Dacă ești purtator de hepatita b, partenera sau nou născutul pot lua?
Salut,am avut un accident si am fost umflat si vânăt la ochi, acum mi se pare ca am ochiul mai mic ca celalalt, e posibi? Au trecut 6 luni de atunci
Salut,mereu când trebuie sa plec undeva anume scoala sau un eveniment îmi vine sa vomit, tremur, și mă simt equizat.Îmi puteți spune ce să fac?
Am hemoroizi de 3 luni și am încercat câteva soluții, am luat pastile și unguente pentru a- i trata și nu a funcționat. Am 16 ani și vreau să îmi fac o operație prin strangulare. Ce ar trebui...? (mai mult)
Buna! De ceva timp ma confrunt cu o problema, pe care nu o pot gasi pe nicaieri pe internet si care nu stiu daca poate sa aiba legatura cu sanatatea sau nu. Ei bine, de ceva timp, noaptea cand ma...? (mai mult)
Cum se poate dezgrasa pielea pe frunte? Am folosit o crema grasa si mi s-o ingrasat de numa. E asa de o luna. Sunt devastata :(
Buna, am si eu o problema enervanta. De sambata trecuta am prins o raceala/gripa puternica si mi se infunda nasul ca si cum as avea dopuri. Cand incerc sa suflu nu iese nimic si nici nu ma ajuta alte ...? (mai mult)
Daca am o deviatie de sept o pot repara fara operatie?
Ce faceti cand nu puteti adormi? Cand orice ai incerca nu poti adormi sau chiar mai ai spasme care nu te lasa sa adormi. Oare se poate intampla ceva de la suplimentele de melatonina, in modul in care...? (mai mult)
Bună. Am mancat azi niște chipsuri iuți și a început să mă mănânce toată pielea și mi- au ieșit foarte multe pete roșii și umflate pe tot corpul, ce credeți ca e? Să mă duc la medicul...? (mai mult)
Ați pățit vreodată așa ceva? Dacă trag aer în plămâni, blochez nările și încerc să suflu înapoi aerul, simt cum îmi iese aerul pe urechea dreaptă. Nu am mai pățit niciodată așa ceva...? (mai mult)
Ma culc pe la ora 3:30- 4 dimineața de câteva săptămâni și a început sa ma doară capul, sa am amețeli și dezechilibru! Totuși nu ma pot culca mai devreme deoarece ma uit la niște seriale și...? (mai mult)
Cine mai suferă de hiperhidroza pe aici? Ajuta cu ceva ceaiul de salvie sau sunt doar baliverne? Ce pot lua pentru aceasta problema? De la anxietate, atacuri de panica se "declanșează"
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
fr1tz întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Test Romana Bacalaureat
Te-ai pregatit pentru BAC? Atunci te provocam sa raspunzi corect intrebarilor noastre si sa iei punctajul maxim!