Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 23 Februarie 2025 sunt:
Bună, am o problema, nu mi- a mai venit ciclu de 116 zile, mai exact din dec (a fost ultima data), am făcut teste, iese negativ și as vrea sa știu ce problema s- ar putea sa am, încă nu am fost...? (mai mult)
Durere în partea dreaptă, doar când merg, mă gândeam la apendicită am fost la doctor de familie mi-a zis ca este febră musculară, la ce să mă astept?
Salut! Am o problema, sau e doar in capul meu, am diferite parfume de la Givenchy și Channel, luate din Douglas, dar daca mă dau cu el pe gât și dupa ureche cum zic alți, eu după 20 de minute...? (mai mult)
De ce mă simt obosit chiar daca m-am culcat?
Acum un an am mers la optician pentru că am inceput sa am probleme dureri de cap și de ochi zilnice. De când am fost și mi- am pus ochelari acum mi- au trecut toate durerile de cap, ochii mă mai...? (mai mult)
Buna! Am niște întrebări pentru gingiile mele. Gingiile mele sunt umflate și am un fel de gummy smile (nu știu cum să zic în română căutați poze) și aș vrea să vă întreb ca dacă aș merge...? (mai mult)
Stiu ca suna ciudat, insa de cateva zile ma durea ovarul drept, iar ieri am avut o durere foarte mare in zona ovarelor, zona pelviana si in zona anala. Poate fi vorba de o "raceala la ovare?"
Deci TPU, am o problema..ideea e ca din februarie ma simt obosit psihic, mai pe scurt mă simt somnoros si mi se închid ochii în timpul zilei și la școală. Dimineața am fost să fac analize la ...? (mai mult)
În ce loc as putea găsi sampon japonez? Adică farmacii, fiindca in magazine alimentare si supermarketuri nu poti gasi.
Buna ziua! Am 19 ani, sunt diagnosticata cu anxietate paroxistica si tulburare de panica dar iau tratament, de ceva timp am uneori amorteli(picioare, maxilar) si in special limba dar limba o simt asa de...? (mai mult)
Stiu ca, cafeaua este un diuretic si ar trebui sa te faca sa urinezi dar nu cum urinez eu, de 6- 7 ori dupa ce beau o cafea, una singura. Sunt singurul cu problema asta? Nici nu prea beau din cauza...? (mai mult)
Mă pierd tot mai mult în fiecare zi, încă din adolescență m- am confruntat cu ...sa le zicem traume, dar mereu am tras de mine să mă ridic atât pentru ce- i dragi cât și pentru mine, problema...? (mai mult)
Sal TPU. Hristos a Înviat! De ieri tot ma doare in gat si nu stiam de ce azi am avut curiozitatea sa ma uit in gat si am vazut pe amigdala un cerculet mic alb si ala ma doare acum este afta sau piatra...? (mai mult)
Este în regulă să pun compresă cu gheață la 30 min de recoltare? Am o vânătaie insuportabilă și nu știu ce să fac
Bună, doctorul de familie mi-a recomandat Codeina fosfat 15 mg pentru că am o tuse seacă și persistentă, dacă iau pastila cu suc, are acel efect de drog sau nu?
Teava din PPR sau PEX-AL HENCO poate fi o sursa directa de microplastic si nanoplastic?
Bună! Am 14 ani și beau Cappuccino o data pe săptămână și asta doar dacă am scoala. Este în regulasa beau dacă știu sa ma controlez?
Buna, am și eu o întrebare, de 3 săptămâni îmi curge menstruație și nu se mai oprește. La început a curs maro inchis apoi roșu normal, nu am dureri dar la început am avut niste înțepături...? (mai mult)
Din 2002 sunt diagnosticata cu scleroza multipla.In același an am fost trecuta pe un tratament de reabilitare cu Remurel. Îndrăznesc sa va întreb dacă îmi puteți recomanda un tratament naturist ...? (mai mult)
Dupa cat timp se opreste spotting ul cauzat de anticonceptionale? Cand este considerat anormal? Cum pot ameliora starile depresive cauzate de anticonceptionale?
Salutare, am o problema cu matreata, desi ma spal in fiecare zi, seara, a doua zi sunt plin in tot capul. Am schimbat si samponul, foloseam Head an Sholders si acum am luat Clear( tot ceva anti- matreata)....? (mai mult)
Buna! Am o problemă care mă macină de ceva timp. Dimineața când mă trezesc am un abdomen plat, însă după ce mănânc ceva burta mea se umfla, iar până seara zici că sunt gravida. Chiar daca...? (mai mult)
Ce se întâmplă dacă nu am băut niciodată vodca, dar beau 3 shot- uri într- o singura noapte? Ma duc la o petrecere și vreau sa știu cum îmi va reacționa corpul dacă voi face asta. Menționez...? (mai mult)
Dereglările hormonale pot sa apară și din cauza alimentației proaste bogate în zahar?
Salut, a primit rezultatele la analize și mai trebuie sa fac una când voi fi iar la menstruație pentru ca sunt analize hormonale, ce ma îngrijorează e prolactina care e f mare 40, 2 Ng/ml, ...? (mai mult)
Am răcit, am nara din partea dreapta înfundată si ma doare capul si urechea dreapta de înnebunesc, nu stiu ce sa mai fac ..nu mai suport, ce as putea sa iau?
Hei, ce mi se întâmpla dacă am băgat sub limbă 8 pastile de captopril una după alta? Fără răutate vă rog
Ma doare testiculul drept uneori și nu stiu de ce si când îl ridic ma doare mai tare
Bună! Am o întrebare. Iubitul meu are implantat un defibrilator intern. Poate să intre în apă cu el?
Buna TPU! Cancerul de colon în prima etapă se poate vindeca?
Hei salut, eu de fel am probleme emotionale neurologice sa zic asa, adica am un simptom de emotie si tremurat si nu imi voi mai reveni prea curand. De asemenea am fost diagnosticat cu simptome severe...? (mai mult)
Cele care ați născut. Spuneti- mi va rog cum îți dai seama sau cum diferentiezi un travaliu fals de unul adevarat? Merg spre saptamana 37 și am episoade cu dureri ingrozitoare pe sub burta dar cam...? (mai mult)
Bună TPU, gen azi am sunat la secția de endocrinologie pentru estrogen pe bază indentitati de gen și ei mi- au zis ca nu se ocupă cu așa ceva sa apelez la un centru universitar, de unde pot lua...? (mai mult)
Bună seara! De 1 luna mă confrunt cu o problemă de natură feminină: totul a început cu un prurit intens intern la nivelul zonei intime, am utilizat ovule cervugid 6 zile, a cedat puțin dar nu ...? (mai mult)
Bună ziua ..am o durere în gât care persistă de vreo lună și jumate și dificultăți la înghițire și când mănânc ..la fel și urechile mă dor sunt niște dureri mai ciudată câteodată înțepături....? (mai mult)
Cum scap și eu de helicobacter și reflux esofagian că am luat tratament, țin regim și tot am dureri, ce pot face? M- am saturat de antibiotice, gaviscon, debridat, famotidina și tot felul, am ...? (mai mult)
Ce pot pati daca am luat 2 algocalmin de odata?
Salut, am baut azi doua beri. Daca iau o pastila de alergie se poate combina cu alcoolul? Daca da, cand o pot lua?
Are cineva de aici miodezopsii? Cum rezistați cu ele? Le am de ceva timp, dar nu le mai suport. Am înțeles ca pot scapa de ele prin operație cu laser, dar mi-e frica. La voi cum e?
Dacă m- am lovit destul de tare la picior de un scaun din lemn și mi- a apărut o vânătaie de la lovitură, s- a și umflat puțin, este cazul să îmi fac vaccinul antitetanos? Menționez că nu...? (mai mult)
Salut, bună ziua sau bună seara TPU. De recent am și eu o problemă, sunt băiat și am 23 de ani, acum aproximativ 2 ani, am observat ca mă doare sfarcul drept, însă neștiind ce am și ...? (mai mult)
Ce lentile de contact anuale sunt bune cei ce purtați asemenea lentile?
Va fi pentru prima dată când voi merge la ORL pentru curățarea urechilor, vreau să știu la ce să mă aștept, cum le curăță mai exact? Se simte nașpa?
Bunaa! Recent,am primit un set de produse cu,,protinol" (serum,lifting,night cream, etc). Poate o fata de 15 ani sa folosească produse cu protinol?
Buna ziua. De cateva zile nu mai aud bine, cred ca in proportie de 50% cu urechea dreapta. Cu urechea stanga nu mai aud de 30 ani de cand am avut o operatie de mastoiedita supurata.Nu ma doare dar am ...? (mai mult)
Buna, tuturor ma confrunt cu o problema, menstruatia mea nu da semne sa imi vina, mi- a intarziat 3 zile si am stari de voma, dureri de burta dar degeaba.Acum 3 sap am avut un contact sexual cu partenerul...? (mai mult)
Salutare, de ce dimineața, ma trezesc cu nasul infundat? Adică nu tot nasul, ca doar o nara ori stânga ori dreapta
Ce clinici de analize sunt ok?
Salut, vreau sa îmi răspunda rapid dacă a mai pățit cineva din voi. De sâmbătă seara m- a luat o durere foarte tare de cap și aveam o stare de rău, voma, somnolenta simțeam asa ca îmi tremura...? (mai mult)
De ce la noi romanii se promoveaza ideea ca e grav sa iei medicamente de la psihiatrie? Pai de exemplu vede cineva un film horror si nu poate sa doarma nopti la rand, eu nu inteleg ce e asa de rau sa ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
DaciaRomania întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
IL0VEDINER0 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Picturi celebre
Esti un iubitor de arta? Haide sa vedem cator capodopere le poti recunoaste autorul.