Arterele si venele se refac daca sunt distruse?
Salut, pentru ce e medicamentul "silithor" e ok sa-l iau cu alte medicamente daca eu nu am probleme cu ficatul si am o ciuperca la picior? Asa mi-a fost recomandat de dermatolog dar e ok?
Omeran pe ce perioada se administreaza? Mi-a dat de la farmacie sa iau pentru aciditate si dizconfort. Aveti idee cate luni ce perioada poate fi administrat?
Salut. Care sunt simptomele ca ești alergic la o înțepătura de viespe?
Salut TPU. Azi noapte pe la ora 1 a început sa ma doară ovarul drept. De la ce poate fi? Menționez ca nu prea dorm, poate fi de la asta? Are vreo legătură?
Mi s-a înfundat urechea stanga, din cauza ca am bagat degetul adanc in ea. Cum pot sa o desfund?
Salutare! Am problema asta de mult timp si nu mi se pare normal. De ceva ani cam 4- 5 ani, fac dopuri de ceara in ambele urechi, in acea perioara am fost la medic si le au scos, dupa 2 ani cam asa am...? (mai mult)
E normal ca sa mi se umfle partea de jos a vezici si sa nu pot face treaba mică?
Antibioticul Klacid afecteaza eficacitatea de prevenire a sarcinii a anticoncepționalului Yaz?
Salut, am o problema, nu stiu cum o pot rezolva, vara ma ia somnul devreme, pe la 11- 12 si iarna ma ia somnul mai tarziu pe la 2- 3, stiti cum pot rezolva problema? Toata ziua stau pe subway surf...? (mai mult)
Acum doi ani m- am strans foarte tare cu un snur dar era moale snurul! Dormeam cu o bluza care avea snur cate 6 ore pe zi timp de 150 de zile si ma strangeam foarte tare! Acum doi ani cand am vazut ca ...? (mai mult)
Azi mi-am facut analize de sange si au iesit bune analizele, hemoglobina, fierul, calciul, etc! Deci inseamna ca nu am vena sparta?
Buna, de recent am aflat de virusul rabic. Oare daca m-am zgariat cand eram cand eran foarte murdara pe maini, caci eram afara, sunt sanse sa ma infectez?
Salut, as vrea sa cer o părere. Am fost la endocrinolog pentru ca îmi cresc câteva fire de par pe barba și e f urat, m- a trimis la ginecolog sa vadă dacă am ovare polichistice, se pare ca totul...? (mai mult)
Salutaree! A folosit cineva suplimentele pentru acnee,Lactiferon derma? V au ajutat, sau ati avut reactii adverse? Mulțumesc anticipat!
Salutare, 2 intrebari importante despre alimentatie, care cred ca o sa- i mai ajute si pe altii. 1) E mai sanatos sa mananci 2 mese mari cu o diferenta mai mare intre mese, sau sa mananci 4 mese ...? (mai mult)
Salutare! Am făcut o semi pareza faciala și iau un tratament cu medrol timp de 15 zile și știu că nu am voie sare dar am voie macar paine din comerț sau sucuri, ciocolata, chipsuri etc. Care au...? (mai mult)
Salutare! Iau tratament cu medrol 15 zile și da știu că nu am voie sare dar pot manca macar pâine din comerț sau ciocolata, sucuri, chipsuri etc. care nu au un conținut ridicat de sare?
Salutare TPU! Pe 25 decembrie am fost operat de apendicita, cu anestezie generala, tot tacamul. Mi s- a recomandat sa nu fac efort o perioada. Intrebarea este daca pot merge cu bicicleta, acum la aproape...? (mai mult)
Ce tip de boala psihica au acei oameni care doresc ca ei să fie bolnavi, și să se întâmple rău?
Donatul de sânge poate afecta menstruația? Joi, pe 11 aprilie am donat și menstruația trebuia sa îmi vina pe 13. Menționez ca donez regulat sânge dar e prima data când mi se întâmplă asta. ...? (mai mult)
De ce energizantele nu sunt bune? Ce problema crează in corp după consum?
Proteina dăunează sănătății?
Salut, daca am facut vaccinul de 14 ani, acela de te protejeaza si de tetanos acum o luna, sunt protejat de boala timp de 5 ani? Sau macar un an de al vaccin?
Ce boală psihică are un om atunci când este intre oameni și îi este frica că acei oameni vor să- l bată sau să- i facă rău și are în cap multe obsesii și îi este frică atunci când vine...? (mai mult)
Bună TPU, am o intrebare, la sala de fitness gladiator Sighetul Marmației au instructori incluși în abonament? Daca nu, cât costa un instructor personal? Am 15 ani și vreau sa ma apuc de sala(desigur...? (mai mult)
Doare cand ti se recolteaza pentru analize cultura col, mycoplasme si ureaplasma?
Buna, Am in momentul de fata 51, 70 de kg, 1.57 cm de astazi m- am apucat de deficit caloric vreau sa ajung la 45 de kg fac in fiecare zi 10.000 de pasi chiar mai multi plus 30 de minute de sport pe...? (mai mult)
Hei TPU, am și eu o întrebare. Aș dori să vă întreb următorul lucru: poți să ai dureri și înțepături la nivelul scrot- ului de la nervii scrotului? Am înțeles că aceștia vin de ...? (mai mult)
Salut! Vreau sa incep sa slabesc putin, nu sunt foarte gras, doar ca vreau sa- mi subtiez putin fata, sa scap de acea ''gusa'' si de surplusul de grasime. Dar, sunt departe de oras, asa ca nu pot ...? (mai mult)
Ce se intampla daca beau doar 1 energizant pe zi si fumez cam o tigara maxim 2? Nu sunt un inrait in nimic dar cateodata o tigara ma calmeaza
Salut, recent m-am ras pe burtă, pentru ca a devenit deranjant și jenant să tin parul acum am crescut mai mare și mai negru să zic așa cum aș putea să rezolv
Oameni cu rău de mișcare? Singurul medicament care a funcționat pentru mine, a fost emetostopul despre care am aflat că nu se mai produce. Ce pastile știți asemănătoare cu emetostop?
Este posibil ca hiperhidroza mea sa fie din cauza ca beau în fiecare zi suc? Consum doua pahare pe zi de fuzetea sau lipton de ceai verde și am citi de curând ca sucurile din comerț pot duce la o temperatura...? (mai mult)
Bună ziua, Mama e pensionara (are 74 ani) si face dializa de o săptămână. Mai are dreptul la vreun ajutor social sau o mărire a pensiei? Va mulțumesc
Salutare! Recent am dat peste un anunț pe Facebook care promova serviciile de epilare definitivă în Cluj. Spre deosebire de tehnologia laser, aceștia folosesc metoda IPL, conform informațiilor de...? (mai mult)
Buna! S- a confruntat cineva cu o infecție fungica în ureche? Pentru ca si eu am avut, pana la urma a iesit la analize ca nu mai am nimic in ureche dar unele simptome inca persista…mai ales dimineata…De...? (mai mult)
Bună ziua! Am o întrebare, cine ma poate ajuta cubun răspuns, va rog?! A mai făcut cineva elongatii? Aveți idee câte de bună este metoda asta și eficienta? Mulțumesc pentru răspunsuri.
Buna dimineata! Ma doare coccisul, simt ca si cum ar fi rotunda noada fundului e normal? Sa fie ca un nod?
Am adormit cu telefonul sub mine încă rula videoclipuri pe You Tube. Singurul lucru de care îmi este frica sunt radiațiile m-am trezit cu el lipit de spate.
Salutare. Am bau astazi niste sirop dintr- ala de tuse si dupa ceva timp m- am stricat la stomac. Am avut scaun foarte lichid(diaree). E posibil asa ceva? Pur si simplu imi fierbea stomacul. Nu stiu daca...? (mai mult)
Salut! Știe cineva dacă se poate scăpa de extrasistole? Și dacă da cum? Mulțumesc!
Am fost mușcat de 2 câini miercuri, câinii personali care sunt vaccinați Am fost mușcat de picior in 2 locuri și am fost la medic să mă panseze și a zis că o să îmi treacă, Dar de miercuri...? (mai mult)
Tușesc de vreo două luni și jumătate, am schimbat fel și fel de medicamente și tot nu mi- a trecut. Tusea este productivă și a fost încă de la început. Dar am momente, care au fost destul ...? (mai mult)
E bine sa am 50 de kg la 14 ani și am o înălțime de 1. 77cm.
Salutare, hernia iese la ecografie? Am facut 3 ecografii si mi s- a zic ca nu e vorba de vreo hernie, desi am o umflatura mica in zona inghinala si dureri pe poata partea dreapta( la orice hernie ma ...? (mai mult)
Buna TPU. Este normal la 15 ani sa nu am sperma? Ma rog, am ejaculari nocturne insa cand incerc sa frec cucul nu iese nimic
Bună ziua / seara ași dori niște sfaturi ( am un nepot și are la 13 ani și 1.65 are 95kg ce ar trebui sa facă sa poate sa mai scadă în greutate mersi frumos
Piracetamul ajuta la îmbunătățirea cognitiei? Tocmai am început sa iau cu Piracetam prescris de medic de 3 ori pe zi pentru problemele de memorie și concentrare. A ajutat pe cineva acest noitrop...? (mai mult)
Bună seara tuturor! Dacă te masturbezi mult, pielea penisului de pe gland se poate irita, de exemplu sa devină roșie, sau nu mai știu eu cum, și dacă îl freci de palma? Mulțumesc
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Personaje negative din filme
Antieroii raman intotdeauna in memoria noastra. Voi pe cati dintre ei vi-i mai amintiti?