Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 23 Februarie 2025 sunt:
Buna ziua, mi-am luat tensiunea si cred ca este marita cea mica, ce parere aveti, este buna sau nu? 137/98 puls 70
Buna,Am decis sa fac asa sa tin deficit caloric si pe fiecare saptamana tin 3 zile de post cu apa, in acele zile nu fac exerciții sau prea multe activității, credeti ca se poate slabi asa?
Am nevoie de o recomandare de cel mai bun medicament sa ma ajute la memorat niste cursuri
Am baut 2 litri de apa, in cam 25- 30 de minute stand la masa fara sa ma ridic. Am 67 de kg si 18 ani si am citit ca pot sa ma intoxic cu apa. Ce o sa mi se intample acum? Am citit ca pot sa am brain ...? (mai mult)
Bună ziua, cum scăpăm de "viciuri" Adică vezi că nu îți fac bine și tot le repeți. Viciuri, obiceiuri, ticuri, fixuri, gânduri, amintiri, etc. Cum putem scăpa de aceste lucruri dăunătoare...? (mai mult)
De ce sunt romanii atat de obsedati de greutatea altora? Mai ales a femeilor. Am o prietena cu greutatea ideala pentru inaltimea ei si m- am saturat eu de cate ori i s- a zis de fata cu mine ca "ar trebui...? (mai mult)
Vă salut! Îmi puteți recomanda o clinică bună, unde se poate face liposucție abdominală? Mulțumesc anticipat!
Hey, am un fel de gaura, gen am o linie sub ochi ca și cum ai dormi și ți-ar rămâne urmă și arată urat vizual. Ce ar trebui să fac să nu se mai vadă, vă rog să mă ajutați?
Bună, revin cu încă o întrebare pisică mea gestanta, a eliminat o pungă cu lichid, sânge și niște firicele de sânge, țin sa precizez ca 2 zile a avut sângerări, când o pun mana pe burta...? (mai mult)
Salut! De ce după ce mănânc sau stau întins în pat simt câte o bătaie puternica a inimii în piept și în gat? Ce ar putea sa fie? Când stau în pat aud ca un fel de lighid nu știu cum sa ma ...? (mai mult)
Buna, sunt o fata de 12 ani. Deci eu acum o sapt am racit, ma rog nu o raceala grava, mi- au curs ochii intr- o zi si cam atat. Dar de duminica am inceput sa tusesc dar rar si sec. Nu am fost ieri si...? (mai mult)
Am și eu o problema. Am 20 de ani, aproape 21(sunt baiat) si cred ca am brațele mai scurte si mai subțiri decat ar trebui sa fie in mod normal. Plus ca am palmele si degetele ca ale unui copil, alti...? (mai mult)
Am o vena sparta de doi ani si am facut un hematom mare la piciorul stang! Ce se intampla daca nu tratez hematomul? Hematomul e intern! Risc sa fac varice sau tromboza dupa ce se repara vena singura?
Sunt bune aparatele de biorezonanta Qmr(Quantum Magnetic Resonance) de pe AliExpress? Am comandat și eu unul la 77 euro și sper sa fie bun cât de cât orientativ asa.Am. avut ca în România aceleași...? (mai mult)
Am 14 ani. Transpir mult, obosesc repede. Și uneori când mi-e sete beau uneori și două pahare cu apă și tot mi-e sete. Am diabet?
Ce alimente trebuie sa mănânc pentru a avea o circulație mai buna a sângelui și a avea sangele mai sănătos?
Am o vena sparta de doi ani si am facut un hematom mare la piciorul stang! ce se intampla daca nu tratez hematomul? hematomul e intern!
Ce parere aveti despre fațetele dentare?
Salut TPU. Mi- am luat 'barba', nu e chiar barba e câteva fire înțelegeți voi și mi- am luat o cu mașina de tuns și am și niște coșuri și m- am iritat, întrebarea mea este după cât timp ...? (mai mult)
Salut! Am fost săptămâna trecută operat de apendicita care a dat în peritonita, am avut tub de dren, dar nu am eliminat deloc puroi in el, iar ieri am fost externat. Țin să pe precizez că am...? (mai mult)
Daca am luat medabon (avort medicamentos) si am nevoie pentru raceala de exp alogalmin are ceva? Exista medicamente care nu pot fi luate odata cu medabon?
Buna! Am fost la magazinul berezka și am luat șuba(salata) care are peste(e semi afumat semi habar nu am ce e Peștele ăla) la ora 14- 15. L- am adus la camin și am uitat sa îl pun in frigider, ...? (mai mult)
Bună ziua, am fost la oftalmologie și mi- a găsit conjuctivita alergica sezonieră și am observat ceva ciudat de la ele ca îmi schimbă gustul la mâncare. De câteva zile am observat ceva ciudat...? (mai mult)
Ce se întâmplă dacă bei motorină?
Salut, daca imi faceam nevoile si parca am simtit ca a sarit urina mea din toaleta aia, dar pe mine vizibil nu e urina, o sarit gen pe picior ce naiba sa fac cand ajung acasa in afara sa ma spal, ...? (mai mult)
Buna,am 18 ani și am prolactina 579 vi se pare mare? (menționez că o să urmeaza sa merg și la doctor, dar numai am răbdare)
Mereu când îmi trag penisul in spate se pot observa niste puncte galbene.Ce sunt acelea?
Ce se întâmplă dacă ai diabet și nu știi?
Buna seara, Nu ma simt bine deloc incerc slabesc de ceva timp si imi fac mai mult rau. Eu uneori deja imi consum caloriile pentru slabit dupa pranz si seara, incerc sa nu mai mananc nu stiu ce si cand...? (mai mult)
Salut! Ieri am avut un accident cu trotineta electrica, m- a lovit o masina iar in urma impactului m- am lovit la cap de o bordura. Lovita este in spatele capului in partea stanga dupa ureche. Atunci...? (mai mult)
Salut. Am 22 de ani, astăzi mi-a fost luata tensiunea pentru angajare în construcții și o aveam 14, femeia de acolo a zis ca e mare, e adevărat?
Bună! A mai luat cineva Actovegin in sarcina? Dacă da, pentru ce anume v-au fost recomandate aceste pastile?
Buna! Am o problema. Eu am luat Roaccutane timp de 3 saptamani, 2 pastile pe zi de 10mg, pana am citit mai bine ca poate provoca malformatii la viitorul copil. chiar si dupa 2 ani. Avand in vedere ...? (mai mult)
Buna,Daca stau 7 zile in post cu apa fara mancare am 50 de kg pana la cate kg pot ajunge? Vreau neaparat sa incerc acest post si pentru organism dar si pentru a slabi
Salut TPU. Ce văd orbii? Întuneric sau ce? Din naştere mă refer. Sau nu văd nici Întunericul?
Ce tip de terapie ati incercat si a dat rezultate la voi? A incercat cineva terapia bowel, sau terapia reiki prin masaj?
Buna seara! Patesc o chestie ft ciudata. Cand stau in picioare si imi rotesc trunchiul sau misc umerii si respir, am dureri mari in piept si un sunet foarte ciudat, daca fac mai mult de 15 secunde incontinuu...? (mai mult)
Ce creme anticearcăn recomandați? Ceva mai ieftine vă rog. :(
Bună seara dragi membri TPU! Menționez ca am 19 ani, mama și tatăl meu mereu m- au neglijat. In urma cu un an am aflat ca am MUCOCEL SINUSAL (sau ceva de genul), nu stiu cu exactitate ce este, stiu...? (mai mult)
La 14 ani mi se face si vaccinul de tetanos?
Buna! S- a mai confruntat vreo fata să aibă o linie maro, care nu este pronunțată, se vede foarte puțin de la buric in jos? Țin să precizez că nu sunt gravida. Este normal sa o aibă și fetele...? (mai mult)
Cât timp agonizează o persoană în vârstă de 80de ani până moare din cauza unui avc? Bunicul meu a făcut mai multe și ultimul i-a fost fatal.
Bună, pisică mea este gestanta nu știu sigur când ii este termenul dar cred ca ar fi periodata inf, în momentul asta pisica elimina sânge cam de dimineață, nu mult dar este, plus ca se linge...? (mai mult)
Buna TPU, va rog daca cineva stie ce e de facut la durerea de masele.Este infectie insa nu pot lua deocamdata antibiotic.Nu s-a umflat complet si ma doare de mor, ofer funda.
Buna ziua, am o stiuatie mai ciudata, am o durere in partea dreapta jos, o durere suportabila care radiaza pana in spate(zona lombara) si in zona testiculara( testiculul drept) si uneori si pe piciorul...? (mai mult)
Bună. După un chiuretaj uterin cu endometru 14 medicul ginecolog mi-a prescris duphaston 10 zile. După 4 zile a apărut menstruația mai cantitativ ca de obicei. Este normal?
Poti cere sedare profunda pentru orice interventie chirurgicala? Chiar si pentru cele unde se foloseste doar anestezia locala? La privat
Bună ziua, aș vrea să știu dacă vaccinul de 14 ani se poate face și nevirgină deoarece am o prietenă care nu mai este și mama ei a intrebat- o daca mai e deoarece medicul de familie recomanda...? (mai mult)
Bună ziua/seara! Tatăl meu a făcut recent infarct și vreau când iese de la spital sa- i gătesc eu de acum încolo și sa fiu atenta la ce mănâncă. (Țin sa precizez ca încă nu a ieșit de la...? (mai mult)
Salut, Simt in genunchi pe laterala ca o paraiala de oase ca si cand se freaca os pe os nu doare daca nu apesi destul de tare doctorul mi- a spus ca ar fi o intindere de ligamente dar nu sunt prea sigur. ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Minionii
Minionii ti se par cele mai simpatice personaje de desen animat? Afla cat de multe stii despre ei!