Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 23 Februarie 2025 sunt:
Cum se poate corecta sunetul d pentru cei care zic m în loc de d? De exemplu în loc de dinozaur să spună minozaur. E normal așa ceva? Dar sunetul t dacă la fel ca d îl confundă cu m? În loc de...? (mai mult)
Salut! Daca m-am taiat in niste scanduri(mi au intrat 2 aschii de 1cm in mana ) in timp ce voiam sa le tai pot face tetanos? Rog seriozitate dau funda
Buna seara, Ce se intampla daca nu mananci nimic timp de o saptamana? am vazut ca dietele folosesc postul cu apa pentru a slabi repede
Salut! In unele momente simt ca am o slabiciune la picioare e un disconfort nu stiu sa explic imi simt picioarele agitate si nu imi gasesc locul le simt ca si cum sunt slabite stie cineva de la ce?
Buna! Azi vara am facut toxiinfectie alimentara si de atunci mi- am dat organismul peste cap. Orice mananc nu imi cade bine, mi se face rau, greata, imi vine sa vomit, cam o data pe saptamana am scaun...? (mai mult)
Buna! Se confruntă cineva cu balonarea și dureri de san din cauza anticoncepționalelor?
O prietena vrea sa scăpe de niște kilograme în plus dar nu vrea sa renunțe de tot la carne și brânzeturi! Eu am citit ca somonul e cel mai sănătos pește iar brânză feta greceasca și iaurtul...? (mai mult)
Buna ziua! Sora mea are plachetoctitul marit. Ce înseamnă?
Bună ziua, A doua zi după ce i- am făcut vaccinul antirabic pisicii mele, am adoptat o pisică abandonată, pe care am lăsat- o să mănânce din bolul ei. Apoi, i- am dat și pisicii mele să...? (mai mult)
Salut, menționez ca am 24 de ani, mă doare umărul stâng când stau în pat doare cel mai rău când sunt în picioare are momente rare când mă doare, a mai întâlnit cineva așa ceva și dacă...? (mai mult)
Bună seara! Știe cineva ce preț au, aproximativ, analizele medicale (cele de rutina)? M-ar interesa în special la clinica Sante.
Buna, am nascut acum 1 an jumate, de 2 luni nu mai alaptez. Din decembrie am contact sexual neprotejat si de atunci inainte sa imi vina menstruatia mi- e f rau si imi vine sa vomit dar gravida nu pot ...? (mai mult)
Salutare, am 26 de ani, 1.82 cu 97 de kg, doar in burta sunt gras, la brațe, șold și picioare, nu. De la 75 de kg am ajuns la cele de acum timp de foarte multi ani, adică m- am menținut și...? (mai mult)
Buna, Am mancat timp de 3- 4 zile vreo 2000- 3000 de calorii pe zi m- am cantarit dupa zilele alea cand cantaream mai mult aveam 3 kg in plus apoi sambata am condumat 1100 si duminica 800 si aveam luni...? (mai mult)
Buna ziua, am cautat mult si am aflat ca Ligamentul Fundiform al penisului meu nu este ok, stiu de mult asta dar nu stiam cum se numeste. Acesta este prea strans si penisul meu sta prea sus cand e "tare",...? (mai mult)
Ce se întâmplă dacă înghiți sârmă și ți se blochează în intestin? De ce trebuie să taie doctorul intestinul dacă se blochează așa ceva acolo?
Doua capsule in doza unica se administreaza o singura data? Este vorba de capsule naturiste pentru tensiune!
Daca m-am lovit in spatele piciorului adica la bicepsul femural si ma doare ma doare muschiul sau oare s-a profus un cheag in vreo vena?
Salut, stateam si ma gandeam, toate acele de la vaccinurile de la doctorita de familie ( inclusiv DTP ul ) sunt sterilizate si " curate " Stiu ca in trecut era o mare problema asta.
Salutare Am mare nevoie de o recomandarea pentru UN camin de batrani in zona Ploiesti. Multumesc
Tot fac herpes la gura deși beau multa apa și ma spăl pe dinți des! De asemenea îmi curăț casa și curtea săptămânal! Care sa fie cauza?
Doua capsule in doza unica se administreaza o singura data?
Ce inseamna daca imi curge un sange de culoare inchisa, la 2 saptamani de la ultima menstruatie?
Salut, daca o persoana are glaucom are dreptul la insotitor Mama mea nu vede cu un ochi deloc iar cu celalalt este operata dar nu vede foarte bine cu el
De ce am facut febra din cauza vaccinului DTP?
Salut! Soția mea este însărcină de aproape 2 luni, urmează a 3 vizită la ginecolog totul este în regulă, cu excepția faptului ca îi este rău/greață constant, nu suportă nimic și când...? (mai mult)
Bună seara TPU! Doresc din partea dumneavoastră recomandări de clinici dermatologice din BUCUREȘTI sec.2- 3. Țin să menționez că am mâinile uscate și vreau să aflu cauza și de ce să nu ...? (mai mult)
Buna ziua! Am fost operat de chist pilonidal de doua ori, prima data in august 2023 si a doua oara in martie 2024. A doua oara am fost operat pentru că nu se inchidea rana de acolo deloc, iar acum ...? (mai mult)
Bună ziua, am observat în urma cu o săptămână pe mamelonul sânului stang niște coșuri/bubițe cu ceva ce seamănă cu un punct de grasime în varf de culoare alb/galbui. Mentionez ca eram in ...? (mai mult)
Buna! Nu inteleg de ce sunt atat de obosita dimineata sa ma trezesc in fiecare zi... daca stiti ceva? Va rog sa raspundeti, vreau sa stiu. Va multumim!
Buna ziua, s- a confruntat cineva cu cosuri/bubițe pe mameloane și în vârf au parca un punct de grasime alb/galbui? Zona nu e iritata/dureroasa, am 4 la număr pe mamelonul stang, le- am observat...? (mai mult)
Salutare, salutare. Vin și eu cu o dilemă, am fost ieri la ORL cu urecherea stângă deoarece începuse să mă doară și să îmi curgă sânge din ea. S- a uitat și a zis ca nu e nimic grav, în...? (mai mult)
Salut, Serolift ( serotonina ) este periculos? Adica la modul daca produce dependenta si dauneaza sanatatii?
Bună ziua! Cer ajutorul unor persoane specializate care au un răspuns sigur pentru întrebarea mea. Recent am văzut ca mi- au răsărit molarii de minte și ma întrebam dacă în loc sa- mi scot măselele...? (mai mult)
Acum doua zile am baut un pic cam mult si am cazut de pe niste scari, eu nu- mi amimtesc dar mi- a spus un prieten, am cazut si am dat cu capul de gresie, dupa doua zile inca am ameteli daca stau intins,...? (mai mult)
E normal dupa niste episoade de temperatura mai ridicata a corpului sa ma doara si muschii?
Hei TPU, acum două zile am făcut o entorsă la genunchi la ora de sport și mi- am băgat piciorul în ghips, dar pe o perioadă nedeterminată.Cam cat se ține piciorul în ghips pentru o entorsă...? (mai mult)
Mi-am sucit piciorul stâng acum 3 zile, s-a umflat, am ținut comprese cu gheata. Acum este mai bine dar ma doare deasupra labei piciorului, pot sa il pun in pământ numai ca ceva ma tine
Ce se întâmplă dacă te mușcă un câine?
In urma cu o zi am baut peste masura, nu mi aduc aminte multe, dar mi au spus niste prieteni ca am cazut pe scari si m- am lovit la cap, acum dupa o zi de la "accident" inca am ameteli severe, sa ma ...? (mai mult)
SOS..am ceva probleme cu o anumita gingie... fara sa stiu am curat cu vata de ureche imuiata in spirt..presupun ca ori daca mi-am clatit gura ..am si inghitit ceva.Ce se poate intampla? E grav?
Salut, deci luna asta mi- a venit ciclul pentru o zi. A durat o zi in timp ce meu trebuia sa mi tina 3. Acum am avut o scurgere rozolaie, iar dupa ce urinez am sange pe hartie, deci am constat ca ...? (mai mult)
Pentru fumători(sau fosti fumători): Bună.Nu știu ce am, dar am avut o pneumonie foarte oribilă, nu puteam să dorm pe spate că tușeam și nu puteam să respir, mă strângea de gât, e o minune...? (mai mult)
Hei. În timp ce am căscat am inspirat adânc pe moment și în momentul acela am simțit o durere puternică ca un junghi în partea dreaptă a abdomenului, este posibil să mi se fi rupt ceva în interior?...? (mai mult)
Sucul acidulat gen fanta slabeste?
Daca nu am baut apa timp de cateva zile se poate sa patesc ceva? Adica daca maine ma duc la doctor ar putea sa imi dea o perfuzie sau injectabil sau medicamente?
Salut! După ce tușesc îmi vine ca o hârâială din gât, aveți idee despre ce e vorba și cum pot să scap? Mă ține cam de 2 săptămâni.
Salut, de vreo 2 săptămâni tot ma "trezesc" in jurul prânzului cu f multe punctulețe roșii pe picioare, piept, umeri și în special în zona încheieturilor, palmelor. Ce credeți ca poate fii?...? (mai mult)
Salutări. Am o problemuță. Îmi place aluatul crud, mai mult de ăla de la blatul de pizza sau de la paste și cel de foietaj. Mereu când am ocazia fur din aluat și il mănânc, uneori cam mult ...? (mai mult)
Bună, am un sân mai umflat și unul mai mic și când apas pe ei simt ceva tare și rotund.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Geografia Romaniei
Iti place geografia? Hai sa vedem cat de bine cunosti Romania!