Da m- am spalat cu apa de gura am clătit și după am simțit o arsura în dinte ca la stomac ce îmi oferi ce digensim și neuroforte pentru asemenea dureri de masea la gingia din spate simți ceva în...? (mai mult)
Shake-urile proteice ingrasa? As vrea sa imi iau si daca au dat rezultate, am pierdut foarte mult din greutate
Este ok sa iau pudra de proteine la 16 ani daca am deja un regim alimentar foarte sanatos si bogat in proteine dar vreau decat sa imi fac cate un shake proteic inainte de sala ca e mai usor de facut si...? (mai mult)
Bună ziua, doresc să știu dacă cineva de aici a plecat să lucreze ca asistent medical în Germania printr- o agenție de recrutare? Ce agenții recomandați? Care sunt lucrurile pe care ar trebui...? (mai mult)
Salut TPU! Am o problema in urma cu 2 - 3 saptamani mi s- a umflat un ganglion limfatic pe partea stanga, am zis ca poate se retrage, dar in prezent s- o facut mai mare adica e evident de la distanta...? (mai mult)
Ați pățit în sarcina sa aveti burta tare ca un pietroi? Când stau în pat liniștită nu pățesc, doar când ma ridic sau când umblu. E și foarte activa fetita. E normal? Dr a zis sa iau magneziu...? (mai mult)
Oxiurile sau vieemisorii pe care ii fac copiii se vad cu ochiul liber?
Cum pot scăpa de pofta extrema de dulce?
De aproape 3 săptămâni am niște stări ciudat pot spune la început am crezut că sunt ameteli dar acum nu stiu ce să mai zic.Am 21 de ani am făcut și analize și doar calciu, magneziu și sarea...? (mai mult)
Daca am otita si iau tratament, pot sa mai ies afara daca imi pun vata?
Salut TPU, ce are daca am varsat si ies afara dar nu spun nimanui ca am? Ce se poate intampla daca afla lumea?
Daca ai otita poti iesi afara?
Cine ma poate ajuta cu interpretarea rmn ului, va rog, am 33 de ani. Oare de la ce am facut? RMN cranio cerebral nativ Examinare Angio- RM la nivel cerebral Indicatie: reevaluare la o pacienta cunoscuta...? (mai mult)
Am 32 de săptămâni de sarcina și fetita mea la ultimul control adică la 30 avea aproximativ 1. 500kg. Dr a zis ca e cam mică, voi cam cât ați avut pe la 30 săptămâni? E fetita și de obicei...? (mai mult)
Am avut sinuzita si am luat medicamente pe baza de plante ca si tratament. Avand in vedere ca sunt din plante, e posibil sa imi dea pofta de mancare mai mare? Ca simt ca am pofta de mancare mai mare decat...? (mai mult)
Salut. A folosit cineva gelul de fata Mediket versi? Dacă da, cât timp? Se poate folosi și mai mult decât scrie în prospect? Afectează cu ceva pielea? Mulțumesc anticipat.
Bună, am scolioză lombară de 2 ani și atunci aveam coloana de 37 de grade și am fost nevoită să port un corset special făcut din plastic, am fost internată în spital de două ori a câte 2 săptămâni,...? (mai mult)
PENTRU FETE! Menstruația mea a întârziat 2 luni, vineri mi- a venit puțin și a tot devenit din ce în ce mai abundentă, acum mi se pare neobișnuit de abundentă si e deja a 5- a zi. De obicei ...? (mai mult)
Medicamentul duphaston poate masculiniza femeia?
După intervențiile chirurgicale se impune mobilizarea precoce adevarat sau fals?
Salut! Am si eu o problema. In timpul noptii (acum ceva zile) am fost la baie cam de 3- 4 ori, mi s- a mai intamplat acest lucru cand am consumat multe dulciuri si in seara de care va povestesc acum,...? (mai mult)
Bronșita acută este anunțată de stări prodromale?
Bună seara,a făcut careva o gastro endoscopie, e adevărat cu nu poți conduce mașina după această operațiune?
Otirelax este bun pentru otita?
Recomandă cineva niște proteine pentru luare în greutate, care să funcționeze, pe ce ar trebui să dau banii?
Salut, acum 3 saptamani mi- am rupt mana la fotbal...(am cazut pe scari, , putin'' ametit) si pana pe 30 am avut mana in ghips, am o fractura distala 1/3 radius drept, acum mi- au scos mana din ghips...? (mai mult)
In 2019 am fost diagnosticat in mod clar gresit de catre psihiatru ca avand psihoza acuta. Simptomele mele au fost iritabilitate, lipsa chefului pentru majoritatea activitatilor si stricam lucruri random...? (mai mult)
Salut! Am palpitații și dureri în piept, m-am programat la Holter ekg, ce părere aveți de acest tip de ekg?
Pot face tetanos daca m-am taiat intr-un capac de bere
Știe cineva niște alimente bune pentru memorie? Sa pot sa rețin mai repede pentru pentru examenul scris la scoala de soferi!
Buna ziua! Acum 3 saptamani am facut- o pentru prima oara cu iubita mea, a fost prima oara pentru ea. De atunci a tot avut zile in care avea o usturime la urinare si uneori avea si un miros puternic, ...? (mai mult)
Salut, am avut un dinte plombat care ma tot durea, programare la medicul dentist am doar in 11 ca doar atunci a avut loc. Și nu am mai putut de durere, și am fost la urgente, și mi- o dat plomba...? (mai mult)
Ce complicatii pot aparea dupa un tratament canal pe termen lung la 1 sau mai multi dinti? Sa zicem ca tot e ok 1 an si dupa incepe disco? Nu mai bine scoti dintele din start? Ce legaturi pot fi intre...? (mai mult)
Ma doare capul in fiecare zi nu pot sa ies nici pe strada deloc ce sa fac va rog frumos ajutati-ma ma simt si ametit Vreau sa ies pe afară
Salutare la toti, am asa o problema, simt vena cum pulseaza in partea stanga deasupra la ureche si pocnesc si oasele in zona cervicala, dar aseara am baut 50 grame de vin rosu dar in general nu beau...? (mai mult)
Salut! Revin cu un update de la întrebarea precedenta: Am palpitații și dureri în piept, obosesc la efort, am fost la urgente nu s- a găsit nimic, urmează sa ma programez la un cardiolog, dar...? (mai mult)
Cum se manifesta schizofrenia la femei? Va rog nu ziceti de pe internet.
Daca am desfacut o bere si m-am taiat in capacul de la bere pot face tetanos? Dau funda
De ce deseori când încep sa vorbesc cu cineva îmi vine sa plâng,curg lacrimi si mi se schimba glasul,pe neașteptate așa ceva, parca imi dispare bărbăția
Buna! A cumpărat cineva pastilele Vizonic pentru ochi? Daca da, funcționează?
Ce nu ai voie sa mananci cand ai oxiuri? (viermi intestinali)
Nu mi-a venit menstruația de o luna și nu am întreținut relații sexuale, totuși am depus efort fizic excesiv, sunt însărcinată?
Ce se întâmplă dacă am înghițit o bilă de plastic, cum sunt cele de tragi cu puștile și pistoalele cu bile?
Salutare. Am o problema, nu știu dacă e neapărat medicala. Imi este foame aproape mereu. Dacă mănânc acum, peste jumate de ora- o ora îmi este foame iar. Indiferent dacă mănânc pana ma satur,...? (mai mult)
Bună ziua! Pentru cine a născut prin cezariana. E normal sa se inrosească la operația acolo, sub ea?
Unde gasesc un stomatolog bun?
Salut! De două luni mi- am făcut la salon găuri în urechi. Totul a fost ok până acum, dar acum după două luni la urechea dreapta în jurul găurii cerceilorși în fața găurii și în spate ...? (mai mult)
După baie, îmi rămân urme de săpun pe corp. Pete albe, ce se șterg doar daca le umezesc mai mult cu apa. De ce îmi rămâne săpunul pe piele?
Bună ziua, ma ajuta și pe mine cineva? Am o prietena din alt oraș care s- a mutat, ea are handicap mental mediu. Are sterilet și ar vrea sa îl scoată o costă ceva dacă are documentele de handicap,...? (mai mult)
Tetanos poate "supravietui" si pe plastic? Sau doar pe fier? Dau ex plasticul de la dopul sticlei astea, ca ma intepai in ea :)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea apelor
Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?