Mă doare partea dreaptă abdominala langa buric și parcă se duce puțin spre spate. La toți medicii la care am fost au zis că apendicita nu e, nu pot nici sa fac treaba mare deloc, foarte rar și...? (mai mult)
Bună tuturor, duminică seara după ce am mâncat niște chipsuri la un film a început să mă doară stomacul, am avut niște crampe greu de suportat. A doua zi nu am reușit să mănânc mare lucru...? (mai mult)
Am parul pana la umăr și pe o parte e lung și pe alta e scurt nu e egal ce ar putea fi
Am fost diagnosticat cu hiperactivitate bronsica, tusa încă mi- o rămas, încă tot tușesc nu mai stiu cum sa scap de ea, medicul pneumolog mi- o dat tot felul de medicamente, și tot nu mi-...? (mai mult)
Salut TPU! Pielea penisului meu este prea stramta pentru a-l decalota. Am incercat si pielea mi-a cam strans capul. Cum pot rezolva?
Am ascultat un mesaj vocal de la un prieten si am auzit vocea unei foste prietene repetand mesajul vocal pe care i l- am trimis eu acelui prieten cu cateva ore inainte. Cand am ajuns acasa si am mai ascultat...? (mai mult)
Am probleme cu dependenta de telefon. Incerc cât de mult sa nu stau mult pe el încerc sa ies pe afara sa ma duc la fotbal sau sa fac alte activități dar seara oricum nu pot sa îl las. Port ochelarii...? (mai mult)
Salut, de ce când strănut puternic mă dor umerii până la brațe la triceps.?
Buna ziua. Am o problema dentara, mai exact acum ceva timp in urma mi- a cazut maseaua pe bucatele si acu mai am doar un singur colt ramas. Problema este ca acum 2 zile a inceput sa mi se umfle gingia...? (mai mult)
Au început iar durerile abdominale dar de data aceasta nu mă doare fix unde este apendicita nu știu cum să Zic mă in zona aceea dar un pic înspre spate am făcut și efort zilele astea eu nu știu...? (mai mult)
Buna, Ma confrunt cu o problema de câteva luni, si mai exact o oboseala cronica de la trezire si pana la culcare. N- am cel mai bun somn, nu pot sa dorm fără pastile ( din alea pe rețeta), ...? (mai mult)
Salutare! Urmează să fac un RMN la coloana și nu știu dacă am voie in ziua intervenției cu manichiura făcută, unghii cu gel. Dacă mă puteți ajuta cu un răspuns Multumesc!
Salut! Am răcit foarte tare acum 2 ani (nu m- am dus sa confirm dacă a fost covid sau nu) si de atunci când tușesc simt ca se rupe la nivelul gatului iar după se resimt arsuri în piept. De câteva...? (mai mult)
Hei, de la Bupropionă (elontril) sau antidepresive se poate orbi sau poate produce aceste antidepresive o presiune mai mare la cap și la ochi?! Și din ce motive apare presiunea mare la cap și ochi? ...? (mai mult)
Am 42 de ani și încă din adolescență dorm foarte aiurea, adică pierd nopțile ca mai toată lumea. Timp de ani de zile acest lucru nu m- a deranjat deloc, dimpotrivă dacă nu puteam adormi avea...? (mai mult)
Bună tuturor, azi am făcut ceva efort cărând câteva lucruri, un troler cu haine, niște cumpărături. Spre seară am simțit o durere de spate când stăteam pe scaun, de atunci durerea o resimt...? (mai mult)
Cu ce as putea îndepărta innegritura de la sub braț, am încercat și bicarbonat cu lămâie dar nu e nici un efect
Salut, la vizita medicală pentru liceul militar la dantura este permis cu carii micuțe (puncte) 9 in total
Bună seara! Îmi puteți recomanda un medic urolog? Sunt din judetul Suceava dar dacă medicul este bun pot merge și prin județele apropiate. Multumesc anticipat pentru răspunsuri!
Eu fumez de o luna un pachet pe saptamana. Daca merg peste o saptamana de cand am fumat la analize si de sange si de urina se vede ca am fumat? Iar pentru cele de urina ajuta sa beau multa apa?
Buna, a folosit careva acest unguent? https://xmed.ro/preparate-%C3%AEn-farmacie/unguent-pentru-candida-vaginal%C4%83
Salut, am 17 ani si 1.74, 64kg si tot timpul cand dau putin de caldura transpir sub brat, la fund si nu stiu ce sa mai fac, am fost la medicul de familie si mi s- a zis ca nu are ce sa imi faca, va...? (mai mult)
Bunaaa, vine vara si stiti cum este ca ne dorim o silueta frumoasa ca si fete si am si eu nevoie sa slabesc jn jur de 10 kg pana la vara in aceste 2 luni, m- am informat si am inteles ca daca am la finalul...? (mai mult)
Salut, am si eu o problema, am 17 ani si acum 8 luni am avut o luxație de rotula. Am fost la medic, am facut radiografie si doctorul a spus ca nu e nimic grav si sa port o chestie la genunchi, insa...? (mai mult)
Salut TPU. Am o obsesie ca ma cred inteligent, doar pentru ca am facut o ecuatie la fizica ceva gen legea lui ohm. Eu in general, am fost slab fizica, am note mici la scoala la fizica, si am avut la...? (mai mult)
Foare rare extrasistole supraventriculare nesistematizate. Fara tahicardie supraventriculara pe Ritm sinusal pe toata durata inregistrarii cu frecventa cuprinsa intre 50 si 140/min Calitate tehnica- ...? (mai mult)
Salut! Am o problemă. Nu îmi mai crește unghia de la degetul arătător de la mâna dreaptă de un an. Ce pot să fac ca să crească normal?
Salut,pot sa iau sirop erdomed de tuse dacă am sinuzita (pentru sinuzita iau spray sinosun și pastile sinosun) date de doctorita.Pot lua și erdomed pe lângă?
Buna TPU, am o problema de inaltime si de dezvoltare, am 16 ani 60 kg cam 1, 73 si arat ca un copil de 13 ani, nu stiu ce sa mai fac, daca ma intreaba cineva cati ani an si eu le spun ca am 16 fac...? (mai mult)
Am o nelamurire. Daca pe o eticheta scrie :carbohidrati 79g dintre care zaharuri 79g asta ce inseamna? Este vb de un borcan de miere!
Buna, sâmbătă am sterilizat cățelușa mea in varsta de doi ani. totul ok cu ea, însă ma îngrijorează puțin faptul că stă cu limba pe afară și respiră repede, nu știu dacă este ok, ...? (mai mult)
Antibioticele te îngrașă?
Buna, am o problema, ieri eram la scoala si m- a lovit un coleg cu mingea fix sub burta si ma doare foarte tare din momentul ala. Am stat singura jumătate de ora pe scaun ca nu mai puteam de durere ...? (mai mult)
Buna ziua. Știe cineva din cauza pericoronitei se poate inflama și ibraji pe interior? Pe ambele părți măselele de minte nu mi au dat am avut dureri dar acum m au lăsat și am remarcat ca am obraji...? (mai mult)
Cat trebuie sa tin tamaie la masea sa omoare nervul?
Bună tuturor, am avut anul trecut infecție urinara cu klebsiella, nu știu de unde am luat- o nici medicul nu mi- a spus de la ce se face, am repetat urocultura, a ieșit negativ ca mi- a trecut....? (mai mult)
Bună, din prima zi a administrării DOSTINEX, fetița mai poate lua sân? Menționez ca vreau sa opresc lactația! Are un an și 8 luni! Mulțumesc! :)))))
Mi-a iesit la analize "plachetocrit" marit am avut 2.91 cand media este de 0.15-0.64
Salut, de 4 săptămâni am dureri in zona gâtului înspre amigdalite și mai și coboară înspre măr. Am luat antibiotic destul, am fost la spital de 2 ori, injecții făcute, nu prea dau roade....? (mai mult)
Vreau sa reformulez o intrebare pe care multi n- ati inteles- o si v- ati luat de mine. Am fost la medicul psihiatru ce mi- o dat Xanax pentru o fobie de bacterii. Si fix dupa ce am luat o jumate de ...? (mai mult)
Buna seara, Am o nedumerire daca eu consum pe sapta 7700 de calorii voi slabi un kg de grasime?
Salutare la toată lumea. Mă numesc Stefan iar după un accident auto grav in care eram pasager am fost internat în spital pentru2 luni iar acum la 1 an jumate de la accident încă am rămas cu multe...? (mai mult)
Buna, Astazi am fost cu prietenii mei in oras sa mancam, eu deja consumasem 1200 de calorii si cand am ajuns acolo va dati seama ca mi- am luat si eu sa mananc si am ajuns la 2500 de calorii. Astazi am...? (mai mult)
Am auzit că sinufen acționează că și un drog, ce s-ar întâmplă dacă ai lua?
Buna, Ma puteti ajuta si pe mine cu un sfat?! Am facut circumcizia cu 7 zile in urma si trec printr un cosmar in sensul ca este inflamata toata zona de sutura de jur imprejur. Inrosit si inflamat si...? (mai mult)
De ce îmi tremura mâinile?
Buna ziua! De vreo luna in coace am o durere de cap fadă, adică nu foarte tare. Am dureri de burtă, de cap, de articulații, adică ma dor unele degete, genunchi, in general picioare și mâini mai...? (mai mult)
Bună, acum 2 zile am avut o extracție de măsea, iar acum a început să sângereze gingia de unde am extras măseaua, dentistul la care am fost nu lucra azi, și nici eu nu pot ajunge azi la dentis,...? (mai mult)
Bunã ziua.Sunt operat la inimă(dar între timp m- am vindecat) și iau și eu ajutorul social de 450 de lei/pe viațã (pe lângă că lucrez la o firmă de securitate de vreo 10 ani) și vreau sã merg...? (mai mult)
Care e cel mai calitativ ulei de măsline?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre caini
Cat de multe stii despre cel mai bun prieten al omului?