Salut, alaltaieri dimineata o jumatate de Xanax si acum doua ore am consumat trei pahare d-acelea de vin, uitand de atunci, poate interactiona alcoolul cu Xanax?
Buna ziua! S-a mai operat cineva de fistula perianala în Cluj? Ce doctor recomandați pentru aceasta problema? A recidiviat după prima operație? Mulțumesc!
Daca eu fumez o data pe saptamana si am fumat ultima oara duminica si fac joi analize si la sange si la urina se vede ca am fumat?
Salut TPU, aveti idee ce am la ochi? Cateodata ziua dar de mai multe ori noaptea am mancarimi foarte deranjante si daca pun mana foarte putin acolo sa ma scarpin se face ochiul rosu rau instant si ramane...? (mai mult)
Buna seara. Am si eu o problema de sanatate, am varsta de 18 ani si de cateva luni am o durere in spatele capului, enervanta si imi pocneste capul, cand il rotesc, am cautat pe net si mi- au dat rezultatul...? (mai mult)
Salut TPU, m- am convins că nu am apendicita nu m- a mai durut acolo în zona aceea dar am alta problemă și cred că de la asta au plecat toate. Mu pot sa fac treaba mare absolut deloc, am incercat...? (mai mult)
VitaMax chiar ajută în concentrare. Vreau păreri! Și dacă pe voi v-a ajutat
Am transpirat si am facut dus cu apa rece. Exista posibilitatea de a raci pe maine?
Daca eu am fumat ultima oară duminică si joi fac analize si la urina si la sange se depisteaza?
Am voie să mănânc snackuri cu pui pe durata postului? Sau ce alte cipsuri/snackuri pot mânca?
Salut TPU! Îmi puteți spune o dietă care te ajută slăbești repede, vă rog?
Buna ziua! Jos in dreapta la inghinal simt o continua durere nu foarte tare, iar piciorul este amortit uneori pana in talpa! Am fost la medic, nici apendicitam nici hernie nu e dar nici altceva nu ...? (mai mult)
Bună ziua, am o problema, am vârsta de 23 de ani am 75- 77 kg, 185 înălțime… De ceva timp am problema cu scaunul des, după fiecare masă merg la toaletă, chiar și de 2- 3 ori pe zi, încerc...? (mai mult)
Ce se intampla daca un caine linge o rana sau o zgarietura de pe om? Stiu ca sunt mituri si contradictii pe tema asta. Unii zic ca poti lua virusul rabic. Se poate ajunge atat de grav?
Buna ziua! De cam doua saptamâni am o durere de cap fadă, adică simt ca și cum am niște întepaturi înăuntrul capului. În ultima perioada am fost stresat cu testele la școală. Am și dureri de...? (mai mult)
Salut, am o mica răceală (strănut, tusesc, îmi curge nasul) și când duc ochii în unele parti ma doare deasupra lor, adică cam pe la sprâncene(de vreo zi si jumatate din ziua de astazi).Am cautat...? (mai mult)
Ce se întâmplă în organism după 7 ore de ținut post intermitent? Mulțumesc anticipat
Va salut cu respect. De cativa ani ma confruct cu o problema cu somnul foarte ciudata, nu reusesc sa dorm mai mult de o ora fara sa ma trezesc, chestia e ca am somn, deci nu e insomnie, as dormi, ...? (mai mult)
Bună ziua, în urmă cu 2săptămâni mi- a decedat bunicul și nu știu din ce cauza a murit ori infarct ori avc.Eu și cu familia mea mergeam zilnic la el, dar noi tot îi ziceam să vină la doctor,...? (mai mult)
Cu retard mental te naști sau poți sa faci? Dar de schizofrenie paranoica cum poți sa te îmbolnăvești? Am aflat ca cei bolnavi de schizofrenie și retard mental nu muncesc și primesc pensie de...? (mai mult)
Bună, de câte va zile am început să țin dificit caloric, dar nu fac cam deloc sport, pot slăbi dacă nu fac sport?
Bună. În urma testului Papa Nicolau mi- au găsit LSIL. Ginecologul mi- a zis sa stau fără grija și sa repetam testul după 6 luni.Dar eu stau cu grija. Nu am primit tratament. Ce este acest LSIL ...? (mai mult)
Port lentile de vedere si daca le port de dimineata pana seara mi se inrosesc ochii si numai vad bine. Exista ceva lentile de vedere care sa nu-mi faca asta la ochi?
Am crezut că am apendicita am fost la medic zilele trecute că mă durea piciorul drept și el mi- a zis că nu este apendicită am făcut și consultație și ecografie abdominala dar mie încă îmi...? (mai mult)
Bunaaa! În urma cu vreo doua zile mi- am rupt piciorul drept. (tibia, relativ aproape de glezna). Chiar dacă fractura a fost în zona gleznei, medicul a decis sa îmi pună piciorul în ghips pana...? (mai mult)
Ce se intampla daca am băut suc si iau sirop de tuse?
Ce parere aveti despre mancatul intuitiv?
Buna, vapez foarte mult de 2 zile, vreau sa ma las dar nu stiu cum, si daca as reusii sa ma las in cam cat timp ma regenerez cu totul? Multumesc!
Ce e tulburarea de personalitate narcisista și de ce spunea toată lumea ca o am? Eu nu cred ca am nimic, de fapt toată lumea are ceva cu mine și nu le tace gura!
Buna seara! Peste 3 zile trebuie să îmi vina menstruația. Simt de vreo 3, 4 zile parca se mișcă ceva in burta partea de jos. Parca ar bate inima, așa un fel. Oare ce ar putea fi? N am mai pățit...? (mai mult)
Buna, am uitat cardul de sanatate la farmacie 30 minute si acasa am constatat la verificare asigurat eroarea : http 404 error, Unauthorized (logare cu CNP).Ce inseamna asta, cumva nu mai e cardul...? (mai mult)
Bună ziua am nevoie de ajutorul unui psiholog sau unei persoane care să- mi spună niște cuvinte calde, sunt o fată de 23 de ani. Divorțul părinților mei mă afectat foarte mult, eu de la vârsta...? (mai mult)
Buna ziua! De cam o luna in coace sunt puțin ametit și am o durere de stomac care nu e foarte puternica dar o simt. Mă dor uneori unele articulații. Am și dureri de cap dar mai rar, însoțite de ...? (mai mult)
Bună, comunitatea TPU! As dori să intreb, daca sunt persoane care au problema cu acneea sau au avut, si din întâmplare au folosit Lactiferon Derma comprimate, și au facut efectul, este bun acest...? (mai mult)
Buna seara. Astazi am fost la un medic oftalnolog, mi- a.zis ca am ceva rugina, span in ochi. Mi a curatat ochiul si aprescris niste picaturi pentru acasa, dar acum pe seara observ ca ochiul s- a ...? (mai mult)
Daca bei pepsi 1 săptămâna cam 2, 5 l mori?
Salut! Fumez de ceva vreme si am observat ca dorm foarte mult si sunt obosit tot timpul. Este normal sa dorm 11 ore?
Salut TPU! Ce alimente trebuie evitate complet daca esti fotbalist?
Buna seara, As vrea sa stiu cum as putea slabi in zona coapselor mi se pare ca le am mari am 53 de cm si nu imi plac momentan sunt într- un deficit caloric si mai fac si de 3 ori pe saptamana 10- 20...? (mai mult)
Buna ziua! Am 12 și jumătate. Am dureri de stomac de vreo luna in coace. Nu mă doare foarte tare dar nici nu e o durere care sa nu o simt sau care sa uit de ea. Am o senzație de tremurat la mâini ...? (mai mult)
Am fost la fotbal cu fratele meu și mingea I a venit cu putere in ochiul drept... după ce m- am uitat la el, sangera înăuntrul pupilei și mi- a spus că nu mai vede deloc cu el, a plecat la urgențe...? (mai mult)
Bună! Am și eu o întrebare, mi s- a recomandat se către dr ginecolog sa iau tratament cu duphaston timp de 6 luni. 10 zile pe luna. Problema e ca am luat zilnic, dar din cauza stresului, munca, ...? (mai mult)
Bună! Din păcate eu aveam 2 perusi dar 1 a decedat din cauza Epilepsiei, era pe tratament săracul dar a mai rămas unul, stătea în aceeași cusca dar n- am nici o idee dacă epilepsia se transmite...? (mai mult)
Buna TPU. Azi mi-am rotit capul brusc și a trosnit și m-a durut pe moment. Acum mă doare mai puțin dar nu știu dacă sa iau unguente sau medicamente. Poate fi ceva serios?
Buna, crema anestezica cu lidocaina ma poate ajuta ca sa nu simt nimic cand imi pun acid in buze? As putea sa ma dau eu acasa direct? Nu pot spune ca am o frica de ace dar nu suport piscaturile alea mai...? (mai mult)
Cum pot tine colonul iritabil sub control? Am simptome aproape zilnice si am nevoie de sfaturi
Salutare, am fost la dentist, mi- a lucrat ce mi- a lucrat si mi- a pus un pansament ce observ ca emana un gust neplacut foarte puternic si a spus sa il scot daca ma doare maseaua. A avut cineva problema...? (mai mult)
Bună! De vreo 30 de zile simt ca mi se mișcă ceva foarte ciudat în burtă mai exact partea dreaptă și doar când dorm noaptea! Este foarte diferit ca atunci când ai o sarcină! Nu sunt gravidă ...? (mai mult)
Azi am fost și am făcut ecografie abdominala că am crezut că am apendicita și a zis să stau liniștit că sigur nu am dar când am venit acasă ma înțepat rău acolo în partea dreaptă mă mai...? (mai mult)
Daca m-am taiat intr-un burete de sarma am nevoie de vaccin antitetanos?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Corpul uman
Corpul uman este o "masinarie" care ne surprinde tot timpul. Testeaza-ti cunostiintele si vezi cat de multe stii despre acesta!