Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 2 Noiembrie 2024 sunt:
Bună! Ieri am fost intoxicată cu deodorant. Cel puțin așa cred. Am stat inhalând deodorant timp de 3 ore și de atunci amețesc, mă simt rău, am o senzație de arsură în gat, respir greu etc....? (mai mult)
Salut TPU, am și eu o întrebare la voi: a folosit o cunoștință pasta de dinti Elmex Sensitive Professional și ar dori să știe dacă este bună pentru sensibilitate dentara. Persoana respectivă...? (mai mult)
În general, obezitatea iti poate provoca senzații de amețeală și o oarecare senzație (când stai nemiscat) ca și când te-ar tine cineva de cap sau ca o mica presiune la nivelul capului?
Buna! Am 12 ani si acum cateva zile mi- a venit ciclul pentru prima data. A tinut cam 5- 6 zile dar de atunci gasesc mereu pe lenjeria intima secretii de vre o 3- 4 zile. Nu miros urat nu sunt branzoase...? (mai mult)
Buna TPU! Deci cu toti stiti ca am inceput scoala de 2 sapt si eu deja am racit. Am 12 ani si luni trebuie sa ma duc la scoala ptc nu as lipsi deja. Chestia este ca eu am fost racita acum 2- 3 sapt si ...? (mai mult)
Cam ce ar trebui sa mănânc înainte sa donez sange si câte calorii? La toate clinicile e obligatoriu sa ai peste 50 de kilograme? Dacă ai înălțime te primește și cu 48-49?
Am avut o durere in gat si acum am luat tantum verde spray și a trecut.Acum a început o disconfort în gat care îmi vine sa tusesc fără sputa. Aveti vreo idee?
Ieri mi- a sărit umărul când am aruncat un lemn în magazie.Am căzut în ciuci de durere și s- a pus singur la loc.Mentionez ca de la 11 ani am căzut pe braț și nu am fost atunci la spital și...? (mai mult)
Bună ziua! Ce pot să fac să nu îmi mai vină să vomit când merg la drum lung și nu mănânc nimic? Dimineața nu mănânc și îmi vine să vomit!
De ce nu mai am motivatie? Nu am chef sa fac nimic, ma simt plictisită tot timpul.Care ar fi cauza? cum sa ies din starea asta
Salut,am 17 ani abia împliniți.Am înălțimea de 165, nu am păr la subraț și nici pe picioare,(și mustața e foarte mică ), iar vocea nu mi s-a schimbat.MA PANICHEZ DEGEABA sau e ceva normal?
O sa scriu tot ce s- a întâmplat pana acum... Iau anticoncepționale de 3 ani, însă acum am întâmpinat o problemă. Mi- a lipsit o pastilă activa alba din folie (din fabrica)din a doua saptamana...? (mai mult)
Buna ziua, de pe data de 18 sept adica miercuri m- a luat gatul dintr- o data alte simptome de raceala nu am doar gatul ma termina, nu pot sa dorm seara de durere si de jena pe care o simt in gat, am...? (mai mult)
Salut TPU, sunt baiat, am 23 ani deci imi este rusine sa zic dar am nevoie de sfatul vostru, dimineata cand ma trezesc am un gust ciudat in gura si in camera miroase f urat cand chiar daca ma spal pe...? (mai mult)
Buna ziua.Am 35 de ani.De 2 saptamani ma doare capu penisului daca îl ating. Daca nu îl ating nu ma doare.Ce as putea sa am?
Ce faci cand ai luat o daza prea mare de vit D concentrata si deja e prea marita vit D in sange?
Buna ziua, am rujeola sunt in Turcia si nu stiu ce tratament se gaseste aici de rujeola, ma puteti ajuta?
Hei TPU. Vreau sa ma ajutați și pe mine.De 5 zile respir greu.Ieri m- a durut când înghițeam în gat.Acum iau pastile și miere cu lămâie pentru gat si strepsils și tot nu trece doar se ameliorează...? (mai mult)
Am o problemă mare. Până acum 4 luni nu am avut niciodată vreo infecție vaginală, dar dintr o dată am început să mă confrunt cu mâncărime și usturime probabil cauzate de antibiotice. Din ...? (mai mult)
Bună, de ceva timp am palpitații la inima și după ce mănânc îmi este rău.
Astăzi am mâncat la școală un sendviș și după vreo 30 de minute a început o durere groaznică de burtă. Am stat cu durerea câteva ore până am venit de la școală am fost la cabinetul medical...? (mai mult)
Când urinez am problema ca ma ustura inauntrul penisului am problema asta de câțiva ani iar trebuie sa aștept jumătate de ora sau mai mult ca să nu mai simt durerea
Buna ziua, numele meu este Văduva David și am o problema sau nelămurire buncul meu are grad de handicap grav fara însoțitor, dar are cancer la prostată are sonda băgată in rinichi într- o pungă...? (mai mult)
Bună seara! Știu că sună a ceva ce nu se poate întâmpla, dar am scăzut brusc în înălțime. Am 21 de ani, pana acum câteva luni aveam 185 de cm, acum am 180, masurat cu aceeași masuratoare*. ...? (mai mult)
Bună, am vârsta de 24 de ani și sânii exact ca o nucă, oare mai cresc sau rămân așa? Si noaptea dorm cu sutien că nu pot fără el să stau, ca-s plată.
De vreo 2 ani nu mai urinez in regulă. Și mă enervez pentru că am făcut atât de multe analize și ecografe in cat simt că intru in depresie de tristețe că voi muri. Deci nu mai pot urina mereu...? (mai mult)
Mi se pare ca pisica mea a răcit,ce ar trebui sa fac? A strănutat, este un simptom?
Hei TPU, revin și eu cu o intrebare.De sambata respir greu rau de tot.Astazi joi 19 septembrie ma doare in gat, stranut si imi curge nasul.Tin sa menționez ca eu fumez de 1 an și m- am lasat.Mai am...? (mai mult)
Bună! Astăzi am ațipit un pic și m- am trezit cu un obraz amorțit, însă mi- am revenit în câteva secunde. Țin să menționez că aveam și mana pe care am adormit amorțita. Este vorba de ceva...? (mai mult)
A fost cineva la clinica Dentocare din București să își pună alignere Spark? Am văzut ca au prețuri foarte mici și nu știu dacă merită sau nu sa merg la ei.
Bună, am 26 de ani și mă confrunt cu o problemă psihică aș putea zice, am un complex referitor la lungimea organului genital, am să fiu direct și am să zic ca este de 16cm. Însă nu îmi ...? (mai mult)
Hei tpu.In fiecare dimineață mă trezesc cu o respirație foarte grea și bătăi rapide ale inimii.Mai am respiratie grea și uneori în cursul zilei.Dar doar dimineața simt asa o bătaie rapida a ...? (mai mult)
Cum sa îmi optimizez creierul astfel încât să fie mai performant? Că are probleme de concentrare, atenție, memorie deși sunt tânăr. Vreau sa am un creier mai performant, mai bun.Asta e obiectivul...? (mai mult)
Salutaree! Am o problema cu unghiile de la picioare. mi s au înnegrit doar unghiile de la degetele mari, chestia e ca la stangul, mi- a amortit degetul de o saptamana… La locul de munca stau 8...? (mai mult)
Un vecin de al meu a băut 2o pastelate de somnifere Deva inovan am sunat după salvare și a venit salvarea și refuza sa meargă la spital, a semnat ca nu merg. Ce se poate întâmpla?
Analiza gh (hormonul de creștere este mica 0, 099 la 15 ani?
Bună! În ultimele luni am o problemă care apare frecvent, mai precis la fiecare scaun pe care îl am. am o sângerare puternică și dureri. Am 19 ani și îmi este frică să nu am ceva pe colon sau...? (mai mult)
M- am lovit din greșeală în timp ce îmi desfăceam fermoarul la bluză cu pumnul în partea stângă a pieptului, în zona inimii și mă doare. Este grav? Auzisem că nu este bine sa te lovești ...? (mai mult)
Hei TPU. Aveti idee de ce se intampla astea? De 2 luna m- am lăsat de fumat și în fiecare dimineață respir greu, am tahicardie si ma panichează mereu.Mai respir uneori la fel în timpul zilei și...? (mai mult)
Va salut. Vreau sa va cer o parere, care sunt amabil sa cititi asta si sa ma ajutati. Suntem mai multi copii la repetitii pentru miss si cumnatul unuia din baieti are HIV, care are si sora- sa, si...? (mai mult)
Buna, eu de multa vreme am ceva cu ochii, credeam ca e normal. Mereu când mă uitam la tablă mă dureau ochii ca să- i îndrept spre tablă la școală și aveam și durere de cap și amețeli și...? (mai mult)
Ieri dimineata cand am plecat la scoala m- a plouat de la abdomen in jos (avem umbrela dar ploua inclinat) si pana sa termin orele am stat asa, nu eram leoarca, eram ud doar un partea din fata. Intr ...? (mai mult)
Am fost ieri dupa masa la stomatolog si mi- a facut anestezie. Problema e ca inca mai simt efectul anesteziei. Adica simt ca in proporție de 90 la suta mi- a trecut, dar putin mi- a ramas senzatie ciudata...? (mai mult)
Oare eu sunt singurul care poate sa iasă singur din casă cu agorafobie? Mă refer sa iasă singur nu cu cineva!? Mi- au mai zis niste persoane că nici măcar cu Xanax nu pot ieși singuri cu agorafobie!...? (mai mult)
Bună. A încercat cineva Normens Acne pentru acnee? V-a ajutat la ceva?
Buna ziua, este cineva pe aici suferind de tulburarea de personalitate borderline? daca da, ati facut terapie? a avut rezultate bune? cum faceti fata?
Dacă aduc la cabinetul medical scolar o fișă ce atestă diagnosticarea mea cu hipotiroidism, aș putea primi o scutire de la orele de sport pentru o anumită perioadă de timp? Urmează să merg la...? (mai mult)
Hei TPU. Aveti idee ieri aveam tensiunea 11 cu 4 și 61 de bătăi ale inimii de dimineata.Si astăzi am 11 cu 5 tensiune și 89 de bătăi ale inimii.Eu respir greu de 5 zile.Ce poate fi
Buna seara, am 21 ani si o problema de sanatate, am fost diagnosticat cu Helicobacter Pylori. Eu de 2- 3 luni am dureri la muschiul inimii, intepaturi la inima, durere la mana stanga, ameteli, vedere...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Marius22222222222 întreabă:
Xena20 întreabă:
octav005 întreabă:
led10 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Citate
Crezi ca te pricepi la citate din autori celebri? Hai sa vedem daca poti deveni noul campion al quiz-ului