Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 4 Decembrie 2024 sunt:
De ceva timp, observ că atunci când îmi șterg nasul cu un șervețel și când tușesc, îmi curge un mucus de culoare neagră. Menționez că am Bronșită acută și este prima dată când mi se...? (mai mult)
Cum pot creste nivelul HGH (Growth Hormon) Natrural?
Nu am mai crescut nici un centimetru de un an si 3 luni am facut Analiza GH (growth hormone) si a iesit 0, 099 ng/ml Este normal? Am 15 ani si 149, 50 inaltime
Buna seara! Inainte nu puteam decalota deloc insa acum pot in stare flacida si de erectie, insa am o problema, ata aceea simt ca sta blocata acolo si nu lasa pielea sa se duca mult mai jos fata de cum...? (mai mult)
Salut, de ceva timp am piciorul în ghips, aproape 5 săptămâni. Când îl pun pe o pernă nu e așa vânăt la degete dar când merg cu cârjele piciorul se umflă și se invinețește, am fractură...? (mai mult)
Buna-seara TpU, cum pot face plata online fondul de sanatate? :)
Buna. Acum 2 saptamani jumate am avut contact sexual neprotejat. Ciclul trebuia sa imi vina in 2 saptamani, dar mi- a venit mai devreme cu o saptamana. Am avut 7 zile ciclu menstrual normal, care ...? (mai mult)
Cate șanse exista sa facă copilașii varicelă de la mine? Deocamdată nu au nimic niciun simptom, eu sunt de ieri cu varicela, nu am avut niciodată! Cei care a- ți avut, cât de grav e la adulți?...? (mai mult)
Buna ziua, dupa ce mi- a scos o măsea și m- a cusut, medicul a zis că nu e necesar să vin să mi- o scoata pentru că ața aia se topește și cade singură, lumea din jurul meu zice că nu exista...? (mai mult)
Buna ziua! Sunt insarcinata in 12 saptamani. La serviciu nu merge bine, pe langa faptul ca firma va da faliment in 2 luni maxim, este si un stres mare pe capul meu deoarece sunt sef de echipa si toata...? (mai mult)
Ceau, de la un timp, de vreo câteva săptămâni simt o durere la testicule după ce fac treaba mare, și mă ține, dar dispare, dar nu întotdeauna, și îmi mai curge și un lichid din penis incolor,...? (mai mult)
Cat costa un test de paternitate prenatal?
De ce mă doare mereu penisul cand il ating (fără prepuț) ma doare de cand ma stiu atunci cand e atins sau il ating, Cum as putea vreodată sa am contact sexual asa ca doare tare? Am deja aproape ...? (mai mult)
La cât timp se poate repeta o radiografie la plămâni? Ca sa nu radieze
Bună tuturor, care sunt cauzele cancerului de prostată?
Mi-a sărit o picătură de acetonă pe periuța de dinți, am clătit-o dar îmi este teamă să o mai folosesc. O mai pot folosi?
Ajutor,cainele meu (bishon) a inghitit o soseta mica E ok manca l am scos afara bea apa, dar nu stiu ce sa i fac, dabea a inghitit o La veterinar imi cer foarte multi bani si nu am
Bună ziua. Știe cineva cum pot lua legătura cu dl doctor Fery Stoica prin e-mail deoarece nu sunt din București
Salut, poate o să pară ciudat întrebarea asta, dar sunt curios :), praful sau particulele din aer sau ce poate fi, care se vede doar la o lumină puternică (de ex: lumina de la telefon), și vreau...? (mai mult)
Buna seara am nevoie de ajutor poate ați avut și voi o problema asemănătoare.Am un nepoțel de doua luni și a fost internat în spital de trei ori până acum cu diaree in spital îl alimentează ...? (mai mult)
Buna seara! de cand ma stiu ma confrunt cu o problema si anume exces de sebum pe frunte. dupa o ora de la baie fruntea mea incepe sa fie uleioasa, cand ma trezesc, chiar daca nu a fost cald in camera...? (mai mult)
Am facut 5 radiografii intr o luna, 2 abdomen și 3 coloana cu tot cu plămâni+ un ct craniu nativ Stie cineva daca se poate întâmpla ceva de la atâtea radiații? Imi este foarte frică și nu ...? (mai mult)
Bună! În luna iunie am facut o radiografie la abdomen, în luna august la torace cu tot cu plămâni, iar luna aceasta mi s- au facut 3, 2 la torace și plămâni și 1 iar la abdomen+ am făcut...? (mai mult)
Respir foarte greu și simt un blocaj și o durere relativ ușoară, la nivelul plămânilor și am vărsături și grețuri...Asta acum, recent. Ce poate fi? Mulțumesc! Am uitat sa menționez ca...? (mai mult)
La cât timp apar primele semne de sarcina?
Bună seara! Azi dimineață m- am trezit cu o durere intensă de gât...Totul cât de cât ok, pană în seara aceasta am început să am stări de greață (de rău), dureri de cap și o durere în...? (mai mult)
Reprezinta vreun pericol, oricat de mic, fasciculul de laser situat dedesubtul mouse- ului? Daca cineva sta la PC ore intregi, cu mana pe mouse, laserul ala nu poate deveni nociv? Sau daca iti vine...? (mai mult)
Am văzut la TV ca Xanaxul și Anxiarul sunt droguri. Ce doze trebuie sa depășești ca să te drogheze pe bune?
Sunt băiat și am ginecomastie severa, asta însemnând ca sanii îmi cresc excesiv, este normal ca au ajuns la o marime și nu vreau sa exagerez 100D sau chiar 105D, sa încep sa port sutiene pentru...? (mai mult)
Bună ziua, mi-a venit menstruatia ieri și azi am observat ca vine foarte abundenta, groasă și cu o culoare închisă, cine știe de la ce este așa?
Bună tuturor, cum îmi pot da seama dacă buzele și gura sunt curate?
Am programare la ecografie transvaginala însă îmi e puțin frica am auzit ca este incomodă și îmi e frica ca o sa ma doară. Cum se face mai exact? E adevărat ca e incomod?
Am o întrebare, bebelina mea de 2 lunite sta numai cu pumnul în gura, își roade foarte mult pumnul, ar fi din cauza dinților, știu ca e prea devreme sau e normal?
Bună, astăzi am pe pe hârtie igienica un ou cât o boaba de orez ce poate fi și un tratament naturist. Vă rog
Am nevoie de niste remedii naturale pentru dureri de cap.
Salutare. De 2 zile testiculul stang ma doare, mai ales la atingere, dar este o durere suportabila. Durerea a inceput dupa ce mi am revenit dintr o raceala foarte puternica. Are vreo legatura? Ce pot...? (mai mult)
Trebuie să merg să mi se facă o ecografie transvaginala, am programare mâine dar îmi este frica. Nu am mai făcut niciodată și am niște întrebări. 1Va fi dureros? 2Cum se va face? Poate întra...? (mai mult)
Mănuși din latex te protejează la mâini? Când faci curățenie în baie, bucătărie. :)
Salut! De două zile simt disconfort și durere în urechea stângă mă refer înăuntru în canalul auditiv pe partea de jos cum ar veni nu știu să explic mai pe înțelesul tuturor dar mă doare extrem...? (mai mult)
Am făcut o mișcare bruscă cu capul și am simțit o durere puternică în gât, și după simt o presiune în locul acela și o greutate când îmi mișc gâtul. Este posibil să îmi fi rupt ceva ...? (mai mult)
Salut TPU ce medicamente sunt potrivite pentru comunitate
Oare ce se întâmpla dacă iau 12 plicuri de aulin odată?
Recent m- am reapucat de fumat si au inceput sa imi apara mai multe bubite pe varful limbii, vreau sa va intreb cum pot sa scap de ele si cum sa fac pe viitor astfel incat sa nu imi mai apara, sa nu ...? (mai mult)
Ce tratament e eficient pentru cresterea barbii?
Help! Am nevoie de niste sfaturi pentru o soluție comoda de a susține mana cu ghips a juniorului foarte activ de 9 ani chiar și după isprava. Are ghips doar de la încheietura mâinii pana la cot,...? (mai mult)
Bună seara! De când am băut rece și am avut enterocolită am început să simt un nodul în partea dreaptă a gâtului! De ce oare?
Bună! Ce păreri aveți de forcapil anticădere cele sub formă de pastile, V-a ajutat?
Bună TPU, mâine trebuie să îmi vină menstruatia și azi am avut ceva scurgere maronie combinată cu mucus cervical, foarte puțină, în general îmi venea în ziua în care începea menstruatia,...? (mai mult)
Sunt curios de o chestie : eu sunt ipocondru ( am o teama exagerata fața de microbi ) si lucrez foarte des cu spirtul. Adica am pus spirt intr- un fâs fâs si pulverizez pe diferite zone ft des Aseara,...? (mai mult)
Hey fac epilare cu electroliza, și mi- a recomandat cremă romla să nu am dureri așa mari, dar oare cum se folosește am încercat azi da nu simt sa amorțească, f tare, și a zis ceva de folie...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
CyberDune28 întreabă:
Mindfulness întreabă:
DanielmanRO întreabă:
sabin89 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Big Bang Theory
Fie ca preferatul tau e Sheldon, Leonard, Howard ori Raj, hai sa vedem cat de multe stii despre TBBT!