De ce Pepsi cola are mai nou îndulcitori artificiali?
Buna, mi- a fost recomandat de catre dermatolog crema "epiduo" si "ivatherm K".Le folosesc de aproape 3 saptamani.O zi epiduo, o zi ivatherm. Pielea ma arde ingrozitor dupa ce aplic epiduo, dupa ce ma...? (mai mult)
Buna! Pentru cei din Bucuresti, aveti ceva recomandari pentru un medic de familie din sectorul 3 care sa dea si concediu medical din cand in cand? :D
I se mai intampla cuiva sa aiba schimbari de stare? In ultimele doua zile m-am simtit foarte bine, energica, astazi ma simt extrem de depresiva. Ciclul asta se cam repeta.
Salut TPU. Am de ieri seara o durere la testiculul stang dar doar cand merg si ma sprijin pe piciorul stang. Ieri am facut- o singur dar n am si scos lichid decat foarte putin adica m- am abtinut iar ...? (mai mult)
Bună TPU! Azi la liceu ma uitam în capul colegei mele din fața si am observat ca are păduchi(vb serios!). Ce fac daca iau si eu? Sunt șanse sa iau si eu dacă stă în fața mea? Cum o fac sa nu ...? (mai mult)
Deci nu știu ce să mai cred sunt total bulversat sper sa fie aici cineva care sa îmi de- a răspunsul clar am deci: mă durut piciorul drept după care am fost la urgență sa vad daca am apendicita...? (mai mult)
Salut TPU. Ce se întâmplă în timpul unei operatii de rinoplastie. Ce simti,cat dureaza,cum te opereaza(anestezic,fara,cantitate, etc)
Salut, am avut o lovitura la cap în urma cu ceva timp, este ok dacă practic sport de contact? Se poate întâmpla ceva la nivel cerebral din cauza loviturilor?
Buna, am o verișoara care mi- a spus ca are o unghie cu probleme si nu stie ce sa faca, mai exact i s- a dezlipit/rupt putin unchia de la degetul mare al piciorului si s- a lipit la loc, dar s- a îngroșat...? (mai mult)
Astăzi mi- a picat telefonul și mi s- a spart sticla de pe spatele telefonului, dar nu foarte rau, eu îl folosesc și asa nu e asta o problema, doar ca după ce îl folosesc se mai vad mici cioburi...? (mai mult)
Buna ziua, Cand ai pe cineva internat in spital si trebuie sa ii trimiti un pachet cu o supa speciala, un aliment special sau ceva pe care spitalul nu i- l asigura, ca nu poate, nu vrea, nu e in...? (mai mult)
Bună! Câte kg pot slăbi dacă nu mănânc 2-3 săptămâni?
Buna, comunitatea TPU! As dori sa intreb, sapunul cu sulf, ar putea să-mi afecteze tenul, daca il aplic pe fata?(medicul dermatolog mi l a recomandat pentru acneea de pe spate)
Eu fac un tratament pentru depresie si ma duc din 2 in 2 saptamani la spital pentru asta ca nu se da acasa. Este Esketamina spray care se trage pe nas. Fac din decembrie. Efectele secundare erau: Partial...? (mai mult)
Ca să- ți iei parul (pe piept, sub brate si in alte zone) e mai bine cu crema depilatoare sau cu o mașină de tuns? Nu vreau sa spun prostii dar parcă cu crema depilatoare iti creste mai repede dupa...? (mai mult)
Nu pot scăpa de candidoza vaginala! Am încercat tot felul de ovule, pastile, crema canesten, însă cred ca nu este luna în care eu sa nu fac candida. Știe cineva de ce? Sunt căsătorită și chiar...? (mai mult)
Salut, e mai bine sa te epilezi in zona anusului cu masina de tuns (cu grija), sau cu o crema depilatoare?
Hei! Ma confrunt cu acesta problema de ceva timp și nu stiu ce sa mai fac. Mi se face încontinuu pe haine mai ales pe pantalonii negri un praf alb ca mătreața. Ma mănâncă pielea și se simte și...? (mai mult)
Este posibil daca am apendicita să mă și lase durerea? Adică să nu mă doară in continu pe mine nu mă doare în locul acela dar mă doare rău burta și m- a durut și piciorul dar uneori mă lasă...? (mai mult)
Buna, va rog cine se pricepe ce inseamna, adica cat e de grava problema. La mama a venit rezultatul la inima :cord marit diametrul transvers gr.2 asta a fost acus un an, o sa aiba 85 de ani in iunie,...? (mai mult)
Bună! Am fost ieri la dentist pentru închiderea canalelor, mi- a facut ceva tratament și le- a închis cu gutapercă. De aseară nu mai simt așa bine gustul mâncării. Cel puțin cu vârful limbii...? (mai mult)
Am efectuat recent un test de cortizol salivar, când am dus proba mi s- a spus că nu este bună deoarece era prea mult zahar in salivă, întrebarea mea este următoarea: La fel cum s- a depistat ...? (mai mult)
Buna, Tin deficit caloric si as vrea mult sa slabesc in interiorul coapselor ca nu imi place deloc cum se vad coapsele mele daca stie cineva ce exerciții ar trebui sa fac am facut cateva ieri si acum ...? (mai mult)
La testul de cortizol salivar iese nicotina dacă am consumat un snus in acea zii?
Bună tuturor! Alaltăieri m- am tăiat la degetul de la mână, nu e nici foarte grav, dar nici o tăietură ușoară. În fine, a curs sange destul, l- am pansat și a fost oke. Ieri am vrut ...? (mai mult)
Exista vreo modalitate prin care pot scapa definitiv de ora de sport?
Care este procedura de a schimba medicul diabetolog?
Buna. Am o curiozitate legata de cultura generala.Cu ce ajuta secrețiile ficatului și ale pancreasului la digestie. Fara ele nu poate fi digerat bolul alimentar?
Bună seara! Plantusin sirop de câte ori se administrează pe zi?
Salut, știți săli de box/mma din Iași care nu sunt așa "populare", ca Scorpion sau Gymbox și nu neapărat așa moderne, cu antrenori ok, prețul ok
Bună! Am o prietena ce are 3 ninfe! Aceasta a luat în grija încă un membru nou în familie, o alta ninfa! Dar acesta sta cu un ochi mai pe jumătate închis. Știe cineva ce poate avea?
Am urechile infundate de câteva zile, când înghit pocnesc așa. țin să menționez că sunt răcită, de la asta sa fie? Ma simt amețită. Înainte sa răcesc mi am făcut baie pe cap și am ieșit...? (mai mult)
Salut, de la un timp mă simt așa când beau apă sau orice lichid foarte încordat, nu știu mă simt încordat și mă panichez și îmi vin gânduri ca și cum îmi țin respirația. De fapt îmi...? (mai mult)
M-am rezemat cu spatele de scaun destul de tare și am simțit o durere puternică în zona rinichilor pe moment,in partea dreapta, este posibil de la impact să mi se fi rupt ceva în interior?
Bună seara! Are cineva idee unde pot face o electromiografie? Am găsit la sanador dar tocmai în iunie, cu plata! Dacă știți cumva mai rapid undeva si dacă se poate cu bilet deși nu cred. Mulțumesc...? (mai mult)
Buna, chiar observ ca mă îngraș fără motiv, nu am poftă de mâncare și pot să nu mănânc nimic dar corpul tinde să se îngrașe ( estetic) e plin cu grasime. Îmi fac griji și retrăiesc și...? (mai mult)
Prietena mea are uneori, din senin, o senzatie de caldura in partea stanga a bazinului, in interior si uneori chiar senzatia ca ii "curge un lichid fierbinte pe ea", tresare si cand pune mana nu are...? (mai mult)
Imi fac griji sa nu am alergie la latex.Cum imi dau seama daca am sau nu?
Bună, as dori niste păreri Eu am avut menstruația pe data de 21- 26 feb, in 26 am avut un contact sexual neprotejat dar fără finalizare :)) La 2 săptămâni după mi- a venit 2 zile niște scurgeri...? (mai mult)
Taică- meu isi ia medicamentele de inima fara reteta in fiecare luna dupa ce a primit diagnostic, de ce e diferit la psihiatrie si trebuie sa primesti prescriptie mereu? Se face asa doar la boli...? (mai mult)
Doresc sa stiu care dintre Pshiologia online si ceea fizica e mai benefica pentru client? Este mai bine sa fac terapie fizic in cabinetul terapeutului sau online?
Salut TPU! Vineri am avut niște altercații cu cineva și mi- a spart arcada și din cauza aparatului dentar un brecket mi- a perforat buza.Am fost la spital sa ma cos tot în ziua aia, iar lunea viitoare...? (mai mult)
Vreau sa imi fac niste analize nu stiu exact care (de ce nu pot sa iau in greutate si ma gandesc ca am o boala de metabolism), problema este ca la medicul de familie cere asigurare medicala iar eu lucrez...? (mai mult)
Am citit un articol în care o fata s-a dus sa cumpere o șampanie și vânzătoarea când a văzut- o tăiată pe mâini nu a vrut sa îi dea șampania. De ce? Nu ai voie sa bei când ești taiat?
Buna, Vreau sa ma ajutati, pur si simplu la scoala rade toata de lumea de mine ca am cosuri multe pe fata si ca in ce hal am fata. Se uita la mine si fac misto, eu am fost la dermatolog mi- a recomandat...? (mai mult)
Salut, am 15 ani si de 2 ani ma prostesc cu tigari, dar in ultimul timp am inceput sa fumez mai des, intr o seara am avut un fel de atac de panica unde am simtit ca ma sufoc, am fost la spital mi au...? (mai mult)
Sâmbăta noapte am avut febră 38.1, dureri de cap, strănut. Duminică dureri musculare, de cap și nici o putere sa pot face ceva. Răceala simt ca se instalează. Ieri de dimineață am fost mai...? (mai mult)
Salut, am o mica problemă, în urmă cu câteva zile m- a luat o durere mare de picior drept destul de enervantă. M- am speriat crezând că este vorba de apendicita, am fost la medic acesta mi- a...? (mai mult)
De 2 ani am o problema. Am avut o febră și după febra aia nu mai vad bine, parca tot timpul sunt intr-un vis și uit foarte repede.Va rog să mă ajutați cu niste sfaturi.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
2 Broke Girls
Te-ai amuzat si tu alaturi de Max si Caroline in serialul 2 Broke Girls? Hai sa vedem daca esti un expert al acestui serial!