Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 24 Februarie 2025 sunt:
Salut! De vineri seara mă confrunt cu o problemă… Mă durea in zona lombară pe dreapta dar ieri mi s- a mutat durerea puțin mai sus de vezica, iar acum mă doare mijlocul jos… De mâncat nu ...? (mai mult)
Bună! Ce mărci de lentile pentru ochelari sunt cele mai bune. Azi am fost la medicul oftalmolog și octometristul (cred că așa se numește) mia făcut o ofertă de ochelari cu lentilele de la Hoya,...? (mai mult)
La ce ajuta oul crud? (băut simplu).
Hei. De la un timp am pierderi de memorie. Aș vrea să știu dacă este necesar să fac un RMN sau trebuie un consult la un neurolog. Mă gândeam, poate să aibă legătură și cu depresia sau ceva...? (mai mult)
Salut, am avut 2 hernii de disc acum 6 luni, credeți că aș mai putea face sport cum ar fi box sau kickbox?
Vitaminele/Minerale/Microminerale naturale sau de sinteza se iau individual pe ore/program/zi sau iei generic multivitamine A-Z o data pe zi oricand?
Bună seara! Ați luat Tonotil pentru concentrare ( pentru o perioadă aglomerată de examene ). Ați avut vreun efect de genul creștere în greutatea la administrarea acestuia? Mulțumesc anticipat!
Incerc sa identific ce problema are un prieten, ce parere aveti despre urmatoarea persoana: Viseaza ani de zile sa devina x. Devine x. Inainte sa inceapa jobul x e foarte neincrezator. Incepe si...? (mai mult)
Știe cineva dacă este un medic ortoped pediatru la spitalul Sf Maria din Iasi pe nume Pavalache Radislav?
Care este sansa sa am anevrism vascular ca minor la 17 ani? Am umblat prin spitale cu hipertensiunea si dureri de cap(in partea dreapta si pe la ceafa cateodata)episodice in fiecare zi si usoare, cateodata...? (mai mult)
Am o problemă. De ceva timp am culoarea testiculelor albastre. Nu este vorba doar de culoare. Mă doare rău și foarte des. Adică, când sunt la școală, când sunt la o fată acasă, când stau...? (mai mult)
Hey, datorită pastei de dinți colgate mi se fac la buze crăpături, zabele de alea cum se zice, ce pastă de dinți ați recomanda? Să fie bună, să albească și pentru prevenirea pietrei pe ...? (mai mult)
Buna TPU! De cateva luni am avut dureri intr- o parte si rinichiul drept..am crezut ca e doar o raceala sau ca este de la frig dar ieri dimineata m- au luat niste dureri groaznice… O durere in zona rinichiului...? (mai mult)
Salut, am o dilema. Daca mergi la WC si cand faci treaba mica sare urina de pe capacul de WC pe picioare, se pot "deplasa" bacteriile si germenii de pe capac sau raman pe capac? Chiar sunt curios, ...? (mai mult)
Buna! Știe cineva daca pastilele de slăbit all day burn chiar funcționează? A comandat cineva de la ei, plătind cu cardul, și a avut probleme? Mă gândesc de ceva timp sa îmi iau pastilele astea,...? (mai mult)
Ce pot face în legătură cu aftele bucale? Le fac din ce în ce mai des! Beau destul de multa apa pe zi? Care sa fie cauza?
Acum 3 zile mi-a sărit ulei incins pe fata. Nu este ceva grav,dar ce-i drept am niște,, bube,, enorme, unele din ele s-au spart, altele sunt încă asa! Ce pot face sa grăbesc vindecarea lor?
Ieri am primit un pumn cu o mănușă cu cea mai mare putere in zona pieptului și mă doare când respir, tușesc și când casc dar și când mă mișc stanga si dreapta brusc. Imi trece fara sa ma...? (mai mult)
Bună, Cât de sănătos e postul pentru trup, având în vedere faptul că sunt produse vegetale cu multe e-uri?
Buna dimineata, as dori sa stiu daca a facut cineva comanda de curand de Agyrax (am cautat peste tot in Romania Emetostop, dar fara reusita), cat costa transportul?
Bună TPU, am suferit recent un traumatism la femurul bicepsului, la pulpă ( o intindere mai severa) am fost la urgente unde mi- a recomandat și pus pe diacnostic, , repaus funcțional, , asa ca...? (mai mult)
A folosit cineva cicatridina( unguent) pentru cicatricea de, dupa operatie? Cum ar trebui sa folosesc, de cate ori pe zi sa ma dau? Multumesc!
Mirosul de ars dăunează sănătății?
Buna! Acum doua- trei luni am avut niste dureri intr- o parte care ma luau pe picior crezand ca am apendicita.Am fost la medic mi- a spus ca n- am nimic si mi s- a dat un tratament pentru constipatie.Tratamentul...? (mai mult)
Salut, am fost la Taverna Sarbului si a trebuit sa merg la baie si am intrat in wc, am atins clanta si aveam o curea afurisita si abia se inchidea, credeti ca se pot acumula bacterii de pe clanta pe...? (mai mult)
Bună seara! Pot să îmi scot ovarele dacă am 40 de kg?
Dupa un tratament cu antibiotic de 20 de zile, gen pentru o bacterie, cât ar fi bine să mai aştept fără alcool? Primele 10 zile luat ceva la 6 ore iar restul altceva la 12 ore. Unii zic 2 zile altii...? (mai mult)
Salut! După cât timp mai pot dona sânge? Țin să precizez ca ultima data am donat pe 10/11 ianuarie
Dacă am folosit Minoxidil pentru creșterea părului și am reacții adverse (palpitații) în momentul în care întrerup tratamentul o sa dispară palpitațiile sau ar trebui sa merg la doctor?
Buna ziua! De câteva zile am scaun cu sange. Totul a început prin 2018 cred, am avut primul scaun, apoi au mai fost sângerări la câteva luni distanță, dar în ultimul timp s- a Indesit această...? (mai mult)
Buna, am o intrebare. Acum 3 zile m- am lovit in dulapul suspendat in moalele capului pe mijloc, am stat ametita o ora jumatate. Dupa 6 ore a revenit durerea locala, am o umflatura si doare zona la...? (mai mult)
Salut, am o problema, citiţi tot va rog, ma mananca picioarele rau seara, cam de vreo cinci 6 seri cand ma bag in pat sa ma culc ziua nu simt absolut nimic si m- am scarpinat aseara rau si acum am...? (mai mult)
Hei TPU! Sunt curioasa daca vi se intampla si voua si care este explicatia a ceea ce urmeaza sa spun. Acum 20 de minute am adormit, am atipit mai bine zis pentru ca m- am trezit dupa 5 minute. Mi a fost...? (mai mult)
Dacă am infecție urinară, este posibil să îmi întârzie menstruația?
Bună, ma confrunt cu niște probleme cu gatul de câteva luni. am fost la medicul de familie, orl și alți medici însă niciunul nu m- a ajutat într un mod eficient. Prezint o durere de gat, ...? (mai mult)
Știți ceva alternativ care are același efect ca xanax? Am agorafobie și nu pot sa ies nicăieri fără alprazolam, am încercat chiar de la medic multe tratamente și nimic nu a putut sa ma liniștească!...? (mai mult)
Ce sfaturi ati da unuia care se culca pe la 4-5 dimineata? (eu) Cum fac sa ma pot culca din nou la 2? ps Ma simt nesănătoasă :(
Salutare! Am o întrebare in legătură cu o răceală ce nu am mai avut până acum, nu tușesc, nu prea strănut. Sintomele ar fi așa, noaptea când dorm mi se înfundă nasul și pe gură abia că...? (mai mult)
Minoxidilul poate afecta ATPO (anticorpi anti-tiroperoxidaza) aceasta este o analiza la tiroida care mi-a iesit mare.Normal este sub 25 iar eu am 56
Salut, aș vrea să aflu dacă pot avea acces la arhiva unui spital, mă interesează să aflu nașterile din 2003, dacă știe cineva. Îi sunt recunoscător.
Salut! Am 1.83m inaltime, 62- 63 kg si aproape 20 de ani si as dori sa iau in greutate, doar ca am un metabolism rapid si nu reusesc. Poate sa imi recomande cineva o dieta? Si stiu ca ar trebui sa intreb...? (mai mult)
Bună! Revin cu o altă întrebare legată de măsea. Am făcut primul tratament de canal acum 4 zile, azi am fost iar, mi- a curățat canalele și mi- a pus o pastă galbenă în ele. Nu știu exact...? (mai mult)
Buna, am 17 ani, la inceputul lunii martie am fost sa imi scot un dinte de lapte care nu a cazut cand eram mica. Se misca si era cariat. Intrebarea mea o sa mai creasca inapoi?
Bună! Acum 4 luni și câteva zile m- am operat de apendicita, afectează operației dacă îmi bag piercing în buric? Întreb ca mi s- a spus de la niște persoane ca trebuie sa mai aștept câțiva...? (mai mult)
Salut! Azi pe la amiază am observat că a început să îmi curgă un ochi, iar după ce l- am curățat doar continua să curgă peste câteva minute. Mai târziu a început să se înroșească și...? (mai mult)
Salutare, am hemoroizi interni si externi de la vârsta de 18 ani și în momentul de fata am 30 și cam de 1 an a cam inceput sa ma chinuie și vreau sa ma operez. De fapt am înțeles ca se face ceva...? (mai mult)
Salut. Am zis sa scriu si aici... poate gasesc o solutie Eu am 30 de ani si am trecut prin diferite relatii tumultoase, despartirii urate. De ce le am simtit urate? Parintii mei au avut o relatie defectuoasa,...? (mai mult)
TPU Buna! Am o intrebare, am 16 ani si- mi intarzie menstruatia de 16 zile.Mentionez ca nu e regulata, dar nu a mai intarziat atat de mult. Mi- am facut 2 teste de sarcina(de urina) in zile diferite ...? (mai mult)
Imi pot pune aparat dentar daca nu ma prezint cu un parinte la clinica si merg singur?
Salut oameni buni.Am 17 ani 1, 73 si 68 de kg am o intrebare in legatura cu o analiza mi- a iesit Anti- TPO (Anti - tiroidperoxidaza) aceasta analiza 56 cand este normal sa fie mai mica ca 25.Mentionez...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bucataria italiana
Ti se face pofta doar cand auzi de pizza, paste ori tiramisu? Atunci testul asta e pentru tine!