Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 24 Februarie 2025 sunt:
Neata fetelor! Poate părea o întrebare stupida/fără importanta, însă chiar ma frământă lucrul acesta. Exista fete care nu au dureri menstruale deloc. Eu spre exemplu simt doar un mic disconfort...? (mai mult)
Încă o întrebare. În timpul tratamentului pentru puroi în gât a început sa mi- se strângă pielea pe ambele mâini, apoi a început sa se înroșeasca si apoi sa ma mănânce, si sta asa, ...? (mai mult)
Salut, am și o întrebare fac mereu treaba mica chiar și când nu beau multă apă și de 2 luni nu prea am mai mâncat asa și am slăbit, ce pot face? Ajutați-mă va rog un sfat, mulțumesc.
Bună, din nou oameni faini. Am avut de curând puroi in gât, abia Miercuri am terminat tratamentul, am ieșit la munca dupa aproape 2 săptămâni de concediu, iar ieri am băut o apa minerala cam...? (mai mult)
Bună seara! Am făcut recent analizele pentru sânge și urină, iar pe buletinul de analizele, in dreptul sidermiei la indicele de referință, este scris undeva în dreapta si "Sarcina: Săptămâna...? (mai mult)
Salut! De câteva săptămâni îmi tot mișc buza de jos fără să vreau în timp ce mănânc. Nu e vorba de calicie, e vorba ca pur și simplu mi o mușc și apoi nu mai am niciun chef să mănânc,...? (mai mult)
Bună seara! Am făcut recent analizele, iar în rubrica cu Sidermie, am primit rezultatul, iar undeva în dreapta la indice de referință apare jos sub indice și textul următor "Sarcină : Săptămâna...? (mai mult)
Salut, am 15 ani, ma doare gatul foarte tare si ma respir greu, pe langa asta am probleme la inghitire, nas infundat si simt o presiune foarte tare in cap si ma doare (menționez ca sunt fumător nu...? (mai mult)
Bună Am și eu o problemă, încerc de 2 ani să fac un copil cu soția mea dar nu reușim și am ajuns la un acord cu soția mea să merg la un medic să văd dacă sunt infertil dar nu știu unde...? (mai mult)
Bună seara, am o anxietate și nu prea ma simt bine primăvara și toamna și aud o presiune in cap, aceasta presiune îmi provoacă anxietate. Ce sa fac?
Salut! Acum cateva luni, nu stiu cat sa zic, vreo 4 5 luni, m- am lovit la tibie in zona laterala cam asa, si cateva zile m- a durut, dar de atunci mi- a ramas o umflatura destul de tare si nu stiu...? (mai mult)
Salut TPU, am o problema mai intimă, de ieri o început să mă doară testiculul drept, și nu știu de ce, dacă știe cineva de ce sau o pățit asta vreodată, vă rog să îmi ziceți cum ați...? (mai mult)
Bună! Am o problemă cu somnul și nu știu ce sa fac, poate are cineva o soluție.Ma pun la somn la ora 22:00 și ma trezesc la 6:30, mai dorm jumătate de ora în drum spre muncă în autovehicul.La...? (mai mult)
Păreri mixul in green * cel care se găsește și la dr max.*, în special dacă ați văzut rezultate de la acest mix. Mulțumesc anticipat!
Salut TPU! Am și eu o întrebare, tocmai ce am făcut salam de biscuiți și. Am uitat că la maică mea nu i place romu. Am pus o sticluță mică de rom, credeți că simte tare romu dacă mănâncă?...? (mai mult)
Cum se fumează corect? Am auzit mai multe tehnici : 1. Inhalezi ușor fumul în plămâni și îl expiri ușor. 2., , pufăit " - tragi decât în gură și îl pufăi ușor 3. Inhalezi puțin...? (mai mult)
A trebuit sa facem niste analize la locul de munca si aparent sunt in grafic cu toate, in afara de trigliceride care sunt scazute. Mi- au spus ca e de bine, ca alea sunt grasimile din sange, dar eu ...? (mai mult)
Salut! Bună știe cineva dacă îmi pot face o radiografie la SJU Pitești?
Salut. Maine merg sa îmi fac analize pentru angajare. Doctorul de familie mi- a scris pe hârtia cu care trebuie sa merg ca am cicatrici corneene la ochiul stânga eu am ochelari la dreptul dar la stângul...? (mai mult)
Buna! Am fost marti la dentist cu o carie destul de avansata, mi- a curatat- o pana la canale si apoi mi- a pus ceva medicament si o vata la intrarea in canale cu care trebuie sa stau pana vineri. De ...? (mai mult)
Cum pot sa slabesc fara sa fac sport va rog? Ceva gen ce ar trebui sa mananc în fiecare zi si cat ca sa slabesc cat mai repede? Dau funda
Bună, Luni sunt programată la o operație, însă eu nu am cardul de sănătate emis. Mi s- a comunicat de la spital ca îmi trebuie adeverință de la CASMB, dar doamnele de acolo spun ca acea...? (mai mult)
Buna, tocmai ce am facut treaba mare si m-a usturat foarte tare.Am mancat inainte si ceva picant dar nu cred ca a fost atat de picant incat sa fie aceasta cauza
Salut, au trecut 20 de zile+ de cand m- am operat, la privat. Dupa operatie, am fost de vreo 6 ori la domnul Dr, pentru a imi schimba pansamentul, a imi scoate drena, iar acum mai ramane sa imi...? (mai mult)
E normal sa ma doara splina dupa o recoltare de sange? Sau in general sa ma doara asa sa simt un discomfort. Spun asta deoarece mi-au iesit neutrofilele 36 iar ele trebuie sa fie intre 40 si 75.
Salut TPU! Am niște probleme, am 15 ani și am dureri de cap aproape zilnice și ochii ma dor destul de des am fost la un control la ochi acum 1 an și ceva și am primit ochalri de corectare a vederii...? (mai mult)
Salut! Am probleme cu o măsea(normala, nu de minte), mai exact e cariata și jumătate măcinată, dar rădăcinile sunt sănătoase și în regulă, putând fi salvată. Nu am bani ca să fac tratamentul...? (mai mult)
Salut! Astazi am avut sparing la kickbox si un coleg m-a lovit cu pumnul in piept si ma doare cand inspir adanc si cand fac unele miscari, este normal?
Buna, a luat cineva pana acum Naldorex 550 mg pentru faringita? Ati luat impreuna cu un probiotic? Ca nu m-au sfatuit de la farmacie si n-am stiut ca e antibiotic.
Tatăl meu astazi se află in spitalul orasului Criuleni, republica Moldova, doctorii au spus ca el a varsat ficatul. Este posibil asa ceva?
Buna! In ultima perioada toata lumea imi spune ca am slabit si ca sunt foarte slaba, in schimb mie nu mi se pare asa. Intr- adevar, acum am in jur de 49 kg avand 160cm, insa consider ca ar fi trebuit...? (mai mult)
Buna ziua, Astazi am facut 2 ore de sport pentru coapse timp de 2 ore si am mers pana in momentul de fata 10 km deoarece ieri am consumat calorii cam multe. Credeti ca daca voi face in fiecare zi 2 ore...? (mai mult)
Bunaaa, Revin din nou, am tinut un post de 3 zile fara mancare doar apa si am reusit sa dau jos 3 kg. Am ajuns la 47 de kg de la 50 de kg.N- am avut problema in prima zi mi- a fost mai greu si in a doua...? (mai mult)
Buna, de ieri am o durere in partea stanga a pieptului, simt ca o strangere... poate fi inima? Am avut in familie pe cineva care a avut cu inima(bunicul) si mi- e frica sa nu fi mostenit boala...e...? (mai mult)
Buna siua, stie cineva de ce adolescenții au pofta excesivă de mancare?
Buna ziua, daca iau urisan și deprox mai pot avea contact sexual?
Buna ziua! Imi poate da cineva un sfat, ca nu mai stiu ce sa ma fac.Sunt racita (am raceala normala), insa doar partea stanga e infundata.Nu este numai asta doar ochiul stang imi lacrimeaza si este enervant.Imi...? (mai mult)
De câteva luni ma doare in partea dreapta jos și îmi amorțește piciorul credeți că este apendicita?
Salut,TPU! Imi puteți recomanda niște pastile de îngrășare am 13 ani și am 40 de kg, am nevoie neapărat!
Daca te operezi si rămâi doar cu un singur rinichi sănătos trebuie sa faci dializa? Se pot face un copil daca ai doar un singur rinichi? Multumes
Buna! Nu stiu daca mai raspunde cineva la intrebari pe aici! Am fost la dentist pentru o carie destul de urata, mi- a curatat si a pus pasta in canale pentru a devitaliza nervul, insa nu mi- a pus ...? (mai mult)
Buna seara, astazi am consumat vreo 2200 de calorii si sunt la deficit de obicei consum in jur de 1200 dar azi am avut o zi mai proasta sunt in perioada aia a lunii si voiam sa va intreb daca voi lua ...? (mai mult)
Iubita mea trece de aproximativ 4 luni prin stari naspa. Schimbari de stare, insecuritati, ganduri sinucigase. Sunt singura ei persoana de sprijin si toate frustrarile si problemele sunt aruncate catre...? (mai mult)
Stiti cumva daca in urma analizelor, cu hpv pozitiv genotip 16, 18 si 53, o rana pe col si leziune exinsa pe aproape toata supraf colului, pap cu celule inflamatorii si recomansare de repetare semnifica...? (mai mult)
Salut, daca inca nu mi-a scos toate firele de la o operatie, am voie sa fac miscare? Adica in asa fel in cat sa nu solicit aceea zona cu firele, sau pana nu mi le scoate pe toate nu e recomandat?
Ok, am o problema mai ciudata, uneori noaptea cand încerc sa adorm practic ajung in punctul de adormire si corpul meu uita sa respire, din ce cauza se intampla asta?
Uneori îmi vine greață și vomit în perioada menstruației! Ar putea sa fie anemie?
Din cauza fobiei sociale transpir, nu pot sa fac nimic, am înțeles e imposibil de controlat și tremurul și transpirația, dar chestia grava este ca transpir între fese în zona inghinala și în...? (mai mult)
Unde pot găsi policlinici medicale de familie in București sectorul 6? Problema este că atunci când vreau sa fac o scutire pe mai multe zile trebuie sa plătesc bani. Așa este peste tot?...? (mai mult)
Dacă am polipi, pot avea probleme dacă îmi pun aparat dentar?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Continua versul...
Daca esti un impatimit al muzicii, cu siguranta vei putea completa cu usurinta versurile urmatoare!