Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 24 Februarie 2025 sunt:
Din cauza fobiei sociale transpir, nu pot sa fac nimic, am înțeles e imposibil de controlat și tremurul și transpirația, dar chestia grava este ca transpir între fese în zona inghinala și în...? (mai mult)
Unde pot găsi policlinici medicale de familie in București sectorul 6? Problema este că atunci când vreau sa fac o scutire pe mai multe zile trebuie sa plătesc bani. Așa este peste tot?...? (mai mult)
Dacă am polipi, pot avea probleme dacă îmi pun aparat dentar?
Salut, de un an am o problema cu inima, am fost la cardiologi și toți au zis ca e totul bine, însă în ultimul timp sunt stresat, ma gândesc ca poate fac infarct, sau alte nebunii, azi am fost...? (mai mult)
Va salut, oare virusul rabic se poate lua daca carnea animalului respectiv este gatită?
Salutare! De cativa ani de zile mi- a aparut pe buza de jos un fel de cos, este un rotund putin umflat, dar nu am considerat niciodata ca a fi ceva ce ma deranjeaza. Acum ca am timpul necesar, as...? (mai mult)
De aproape 3 luni am avut un accident si mi am prins degetul intr- un geam, unghia s- a inegrit. s- a ridicat putin, am fost si la spital mi- au zis ca o sa cada si asta e, da nu prea mai cade si am...? (mai mult)
Eu am patit Penis desprins de pubis, are cineva, stie cineva daca se poate rezolva cumva?
Bună ziua! De câteva zile am observat că am o bubă neagră în anus, uneori provoacă mâncărime si deranj în șezut. Nu cred ca este hemoroid deoarece am doar 16 ani. Țin să precizez că nu ...? (mai mult)
În ianuarie, iubita mea a fost racita la ovare, a luat antibiotic si a intârziat menstruatia câteva zile si i- a venit pe 30 ianurie, suntem în 12 martie si de atunci nu a mai venit menstruatia....? (mai mult)
Hey TPU. Azi am avut niște scurgeri galbene și portocalii chiar și albe. Vinerea trecută am făcut sex protejat iar pe la sfârșitul săptămânii trebuie să mi vină ciclul. Nu am mai avut niciodată...? (mai mult)
Exista vreo varianta de a scapa de sânii masculini?
Bună seara! Dacă am primit de la medicul ginecolog recomandare pentru reducerea programului de lucru la 6 ore angajatorul este obligat sa o pună în practica sau trebuie sa lucrez în condiții grele/de...? (mai mult)
Pot merge in aceeasi luna la consultatie, la acceasi specialitate, la 2 medici diferiti folosind bilete de trimitere? Vreau sa merg la 2 consulturi la ORL in 2 spitale diferite astfel: - la primul...? (mai mult)
E in regula sa tin post intermitent in fiecare zi pentru 21 de ore? Tin sa mentionez ca sunt adolescenta
Bună TPU, dacă am o infecție vaginală și urmez un tratament cu ovule, administrea de anticoncepționale trebuie întreruptă? Sau nu au legătură și nu afectează cu nimic pilulele?
Bună seara! Cine a mai luat celebrex pentru dureri de sciatica, este bun de ceva? Are efect? Mulțumesc
Se mai impune carantina persoanelor testate pozitiv cu COVID? Cat durează carantina?
Salut, am și eu o problemă, de vreo 2 zile mă doare buricul, la început era mai puțin dureros dar s- a cam agravat, când mă pun jos, mă ridic, dacă îmi strâng burta sau dacă mă apăs...? (mai mult)
Salut. În câteva luni am examenul de bac. Am luat- o săptămână memo plus apoi am trecut la lecitina forte 1200 pe o perioada de câteva luni. Vreau sa va întreb dacă afectează ca am luat memo ...? (mai mult)
Se zice ca trebuie sa bem 2L de lichide in fiecare zi, gen sa bei multa apa si asa... pai eu daca beau multa apa cand ma duc sa urinez culoare urinei e transparenta si cica Nu ar fi bine ca elimini electroliti...? (mai mult)
Buna, de cateva zile (5 zile) ma doare burta extrem de rau, ca niste crampe dar mai rele..treaba este ca nu mi trece deloc nici macar cand ma bag la somn, ma trezesc noaptea tarziu cu durere.ce ar trebui...? (mai mult)
Ce părere aveți despre pastilele pentru anxietate Herboxa Anxiety Formula? Mi- o apărut pe Facebook, vad ca mulți cumpăra asa ceva. Sunt oare eficiente? Sau sunt la fel ca Ashwaganda? Eu chiar nu...? (mai mult)
Salutare, e normal ca dupa operatie zona cusuta sa fie un pic umflata? Imi zisese doctorul ca este vorba de o tromboza, din ce tin minte si ca, se va dezumfla cu timpul. A mai patit cineva asa...? (mai mult)
Bună, de ce acte am nevoie sa ma mut cu dializa in Germania?
Salutare,voi ati mancat iepure salbatic, ce gust are carnea? Urmeaza sa merg la cineva si o zis ca face la ceaun
Buna ziua, pot fi ajutat cu un raspuns? Am avut o relatie sexuala si a fost neprotejata, a fost dupa ciclu prima zi. N-am dat drumul deloc in vagin, dar ideea este ca, persoana zi de zi are greturi.
Salut TPU, stiti vreun tratament sa creasca parul inapoi pe picioare? La 15 ani mi- a cazut in unele parti, am goluri si pe gambe, tibie, posibil sa am alopecie? Acum am 22 de ani si mi se vad ft urat...? (mai mult)
Salut, am avut dureri de testicul si urinam greu, am fost la medic si mi-a spus ca am o infectie. Am urmat tratamentul dar si acum dupa act sexual urinez greu ma fortez si des.
Buna ziua.Sunt foarte speriat, m-am trezit la 4 si iubita mea tremura toata pe jos, abia am putut sa o "trezesc" Acum,peste ora,ora 5, iar a avut tremuraturi din astea grave si a si vomitat putin
Bună! Vineri (Acum 2 zile) am avut antrenament la karate si a trebuit sa fac o poziție în care trebuia sa pic pe genunchi (când am picat pe genunchi avusem o durere mica la contact cu solul) astăzi...? (mai mult)
Buna ziua.Sunt foarte speriat, m-am trezit la 4 si iubita mea tremura toata pe jos, abia am putut sa o "trezesc" Ce e asta?
Salut, acum 2 zile am descoperit ca am smegma la penis, e adevărat ca am neglijat igiena. Faza e ca nu știam ca poți face asa ceva dacă nu te speli des. Am citit despre aceasta chestie și am început...? (mai mult)
Salut, maica- mea cu sora- mea tocmai ce vazuse ca pe capul catelusei noastre era o capusa, am luat penseta, am tinut cu ai mei de capul ei, am incercat s- o scot, a curs sange insa n- am reusit s-...? (mai mult)
De când am început sa iau Mentat pastile de memorie am dureri de cap, credeți ca are legătura cu pastilele durerea?
Buna, ce medicamente pentru memorie buna si concentrare recomandați? +in cat timp isi fac efectul?
Referitor la testul ISIHARA, ce presupune recunoasterea culorilor unice versus diferentele relative?
Mama a fumat în timpul sarcinii și eu pur și simplu nu am poftă de mâncare! Am 22 de ani și simt ca nu aș manca nimic toată ziua, totuși beau multa apa pe la miezul nopții! Niciodată nu am ...? (mai mult)
Este normal sa faci caca moale iar dupa aceea sa iti vina ciclul dintr-o data? Sangerez cum as avea ciclu dar nu am crampe absolut nimic, asa din senin.
Bună! Am doi perusi minunați, 2 fete mai exact. Una dintre ele am văzut ca tremura, câteodată avea în jurul ochilor gri și isi pierdea echilibrul, fiind un peruș ce nu sta pe deget și fiind...? (mai mult)
Hei TPU! De ieri mi- apărut un modul sau ganglion sub mandibulă, este mic, dureros la atingere, dar în rest nu mă doare nimic altceva, nu sunt răcită nu am nimic altceva. Ce poate fi? Am înțeles...? (mai mult)
Salut TPU, de 2 săptămâni am început un loc nou de munca care necesita foarte mult mainile si de câteva zile simt în primele 3 degete de la mana stanga niște furnicaturi ca și cum ar fi amortite,...? (mai mult)
Salut! Am facut scaun solid, apoi m-am simtit rau si am vomitat de 4 ori unu dupa altul, practic tot din mine. Acum e a3a oara in toata noaptea cand fac scaun lichid, efectiv apa. Ce se intampla?
In cateva zile trebuie sa merg la dentist sa- mi rezolv un dinte, insa, doctorul mi- a spus ca va fi nevoie de anestezia aceea locala (injectia). Eu am o mare frica de ace si voiam sa intreb persoanele...? (mai mult)
Salutaree! A încercat cineva, , miraculosul, , mix. As dori sa l încerc din cauza acneei pentru ca nu reușesc tratând o prin exterior sa treacă. Țin să menționez ca am 16 ani. Mulțumesc...? (mai mult)
Mi- a căzut un dinte mai exact incisivul central superior și lângă el aveam unul ce se misca încet la atingere! O sa cada și acesta? Simt ca îmi va cădea ori e de la anxietate dar simt ca se duce...? (mai mult)
Buna fetelor, pentru ca am alergie cutanata, am incercat pana acum diferite produse ecologice fara chimicale de spalat hainele si nu am fost multumita, in sensul ca am tot comandat de pe eMAG si mi...? (mai mult)
Este vreun motiv de ingrijorare daca mi-a aparut o buba mica in zona genitala mai exact spus romanesc *la oua*
Bună seara, ieri am avut o problemă care s- a manifestat prima dată cu puncte negre in fața ochilor și nu putea- m să citesc fiindcă nu vedeam ultimile litere de la cuvânt, iar după a început...? (mai mult)
M-AM OPARIT cu putina apa fiarta pe mana :( cam ce se poate face sa nu se ia pielea? Imi pun comprese reci dar daca le iau, tot ma ustura. Au trecut 2 ore :(
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pokemon
Pikachu, Bulbasaur si Venusaur iti spun ceva? Hai sa vedem cat iti mai amintesti din super serialul animat Pokemon!