Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 24 Februarie 2025 sunt:
Salutare, e normal ca dupa 7 zile, inca sa se scurca sange din drena? Nu asa rau ca in primele 2- 3 zile, dar acum se strange cam 20- 40 ml pe zi. Operatia este de vreo 10 cm in total, operatie...? (mai mult)
Buna! De cateva luni, cand simt ca am scaun diareic si inainte de a- l avea, cu cateva ore incepe sa mi se faca rau, sa simt ca raman fara aer, nu imi pot controla respiratia, am greata si imi vine...? (mai mult)
Hei, TPUași, am citit într- o carte despre TPB (tulburarea borderline) următoarele și aș vrea să vă întreb, voi ce credeți în legătură cu astea? :) Au zis că, borderline- ii se feresc...? (mai mult)
Ma doare foarte rau o masea asa cand imi ajunge apa rece la ea, pot sa fac ceva ca sa nu ma mai doara deloc sau sa nu ma mai doara asa tare pana cand ma duc la dentist?
Buna! Trebuie sa fac doua extractii saptamana viitoare (un dinte de lapte ce nu a cazut la timp si o masea), doar ca maseaua afectata ce apare pe filmul facut dinților, e o masea de pe "partea mea buna"...? (mai mult)
Buna. Daca ma antrenez acasa, cu benzi de rezistenta si 2 gantere de 3kg credeti ca o sa imi pot tonifia cat de cat fundul? Nu vreau sa fiu in surplus caloric desi stiu ca asa as vedea mai mult si mai...? (mai mult)
Buna seara TPU! De curand am facut toate examenele ginecologice, fungic, microscopic bacteorologic si nu mi- a iesit nicio bacterie, nici candida..scrie doar "sugestiv pentru vaginoza bacteriana". Eu...? (mai mult)
De o saptamana am scaun in cantine mica si incerc sa fac de 3 ori pe zi cate putin. Faza e ca ma simt balonat dupa ce mananc si putin dar imi trece dupa cateva ore si durere de burta nu am. E...? (mai mult)
Vă odihniți bine sau sunteți cam obosiți în general?
Bună ăs vrea să va zic că sunt alergică la praf ce pot face? există ceva pentru asta?
Bună. De curand am început un tratament cu ovule vaginale, am mai luat înainte. Problema e ca acum cand introduc ovulul intra foarte greu, încerc să il împing cat mai adanc cu degetul însă parcă...? (mai mult)
Am o problema, uneori mi se micsoreaza ochii, simt un discomfort si nu stiu de la ce este, am 14 ani
Uneori, mi se micsoreaza cate un ochi, ba stangul, ba dreptul. Stie cineva de la ce poate fi? Am 14 ani
E ok sa consumi alcool dupa ce ai inceput un tratament cu niste creme care le pui la penis? Isi mai fac treaba acele creme daca consumi alcool?
Bună,am o problema am fost la o înmormântare și am fost cu capul gol de atunci mi s-a umflat falcă puțin, nu mă doare
Bună seara! Mâine mă duc la spital să mă operez de chist sebaceu, are idee cineva dacă se internează sau doare această operație? Precizez că îl am în cap, și s- a inflamat. Mulțumesc...? (mai mult)
Stie cineva cum se poate scapa de semnele de la cosuri ramase pe spate aproape de umeri? am observat ca imi apareau mai mereu si nu puteam scapa de ele, erau rosiatice, dureroase si uneori aveau puroi...? (mai mult)
E adevarat ca daca ai o problema la penis gen cum ar fi roseata si etc nu e bine sa folosesti nimic la spalarea lui in afara de apa? Si trebuie doar apa calda si atat? Sau daca e sapun intim e ok si orice...? (mai mult)
Salut, eu folosesc sampon uscat si de multe ori am inhalat din greseala in ultimele saptamani. Ideea e ca am inteles ca acest sampon uscate contine talc. Intrebarea mea este: pot face cancer pulmonar ...? (mai mult)
Nu reusesc sa programez un video pentru o data precisa - deci zi si ora. Intru in aplicatie, fac totul si imi spune ca nu am fixat data. Aveti o solutie?
Nu va pare rau ca a trecut iarna? M- o apucat astenia de primavara din ian :( CSF acum? Voi nu aveti? La voi cum a fost? Aici la Buc parca nici n- am avut iarna :( Au fost cateva zile mai friguroase...? (mai mult)
Este normal, datorita stresului si a unei perioade post-operatoare, sa ma constip? Inca am pansament... De 1 saptamana, dupa ce am fost internat, sunt constatn constipat.
Ce părere aveţi de cazul Mădălina Manole? totuşi au trecut aproape 14 ani de atunci şi vreau să ştiu ce parere aveţi
Buna TPU.Mă numesc Maria şi aş vrea sa va zic de ce apelez la voi utilizatori TPU.Eu în urma cu 4 ani am facut 1 avort am regretat mult după, între timp am ramas din nou însarcinata de la acel ...? (mai mult)
Soţia, mea are chist ovarian la ovarul drept chistul e de 6 cm si trebuie operată ei îi este foarte frica de operaţie.Cum o pot ajuta? Va fi grea operatia? recuperarea va fi grea? va rog raspunsuri...? (mai mult)
Bună,mama mea este suspecta de cancer la gât, in 10 zile va afla rezultatul. Sunt cazuri in care vreo persoana a scapat și rezultatul a fost negativ?
Buna! Vin cu o intrebare! Eu nu am avut contact sexul cu nimeni am inceput sa ma simt ca ma balonez...intr-un fel, mi-am facut test un test a iesit negativ iar al doilea pozitiv e normal?
De o saptamana am scaun in cantitate mica si ma fortez sa fac in jur de 3 ori pe zi dar tot e putin, iar acum ma simt balonat. Se poate numi constipatie?
Am făcut o mișcare bruscă când mă îmbrăcăm și am simțit în partea dreaptă a abdomenului spre piept o durere foarte puternică. Îmi este teamă să nu fi pățit ceva la vreun organ intern....? (mai mult)
Salut TPU! Am si eu o problema, mi am spalat pisioiul de 8 luni numai pe plana dar langa urechii nu iar acum are urechile rosi! Stie cineva de la ce poate fi aceasta problema?
Salut, am avut anul trecut cateva atacuri de panica puternice, iar prin noiembrie s- au terminat, dupa vreo 2 sedinte la psiholog in care mi s- a explicat ca nici macar anxietate nu este. La medic, ...? (mai mult)
Salut, fac fotbal în fiecare zi, de la ceva vreme ma doare în zona inghinala când trag la poarta tare și sub glezna, ce este de făcut?
Cum se procedeaza atunci cand faci recoltarea pentru analiza de scaun? E ok de oricare scaun daca nu ai nici scaun cu sange si nici cu mucozitati si asa mai departe? De fapt, cum e scaunul cu mucus? Pot...? (mai mult)
Salut, credeti ca e posibil sa se transmita ceva de la animalul meu de companie care sta la apartament, are vaccinurile si toate deparazitarile facute in Noiembrie 2022, trebuie sa i le fac acum...? (mai mult)
E ok sa fac maine analize asa pe nemancate si nebaute chiar si daca voi mai manca si bea si de acum? De fapt, cat timp trebuie sa treaca dupa ce ai mancat si baut bauturi de orice fel ca sa iasa cum trebuie...? (mai mult)
Daca totusi vrei sa te masturbezi chiar si in timpul unui tratament cu niste creme care se aplica pe penis e ok sa o faci chiar si atunci doar ca sa o faci cu grija si nu agresiv, e ok asa? Sau e rea ...? (mai mult)
Salut, eu m- am operat la privat, acum cateva zile. A ramas doar sa ma duc odata la 2 zile la medicul chirurg sa- mi schimbe pansamentul si sa vada evolutia vindecarii. Avand in vedere ca am dat...? (mai mult)
Azi dupa ce am făcut treaba mare, am văzut un pic de sânge... si i- am scris chirurgului (il cunosc de ceva timp) i- am explicat totul si mi- a zis sa ma dau cu o crema anume, sa beau multa apa, ...? (mai mult)
Daca am facut sex neprotejat cu 9 zile inainte de data cand trebuia sa imi vina stop- ul si eu acum am 4 zile întârziere, precizez ca de 8, 9 zile iau pastile pentru raceala, sunt motive sa ma îngrijorez?...? (mai mult)
Ma voi duce maine sa fac niste analize printre care si cele de scaun, atunci va trebui sa recoltez azi acasa scaun sau e ok si maine dimineata cand sunt in locul ala unde fac analizele? La laboratorul...? (mai mult)
Salut, am o intrebare. E normal ca o parte din testicul sa aiba o culoare mai diferita de toate testiculele? Mai ales jos pe mijloc am observat cand imi faceam dus ca duce asa spre o culoare mai alba,...? (mai mult)
Imi poate spune cineva va rog frumos ce scrie aici? https://prnt.sc/91a4QAnQx6RH
Buna, am cumpărat un aparat de tensiometru care se pune la incheietura mâinii și de căteva zile îmi apare ca am peste 15, eu având dureri in spatele capului. Când am fost la medicul de familie...? (mai mult)
Hello! Ma confrunt de aproape un an cu o problemuta care nu imi da pace si ma sperie atat de tare in cat mi- e frica sa merg la medic! Am inceput sa descopar prima data ca aveam 2 ganglioni umflati in...? (mai mult)
Ce inseamna legarea trompelor la femei?
Bună, am născut recent.Și am o problemă, nu pot avea grija de copil simt ca nu sunt pregătită să îl am, simt ca m- am grăbit să îl am. Nu știu ce să fac, vă rog ajutați- mă cu un răspuns,...? (mai mult)
Bună seara! Îmi poate spune cineva clinici din Craiova pentru artroscopia la genunchi si preturi? Dacă se poate, aș dori și numele medicilor. Mulțumesc!
Cum se scoate albastrul de metilen de pe limbă?
Salutare, vreau sa- mi cumpar o pereche de ochelari de soare, fara dioptrii. Imi poate recomanda cineva in domeniu/avand anumite cunoștințe in domeniu, o firma, anumiti indici, proprietăți ale...? (mai mult)
Bună seara. Ceva noutăți despre extrasistole.Cine a avut rezultate în tratamentul lor?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
militiaromana întreabă:
brokxy întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Antonia
Te-ai indragostit de ea inca de la prima piesa? Hai sa vedem cat de bine o cunosti pe Antonia!