Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 24 Februarie 2025 sunt:
Buna! Aveti idee daca de la apa minerala se pot face pietre la rinichi? Daca da, ce apa este cel mai indicat sa bem? Eu de cand ma stiu sunt cu apa minerala, si recent am auzit pe cineva care era in ...? (mai mult)
Bună! As vrea sa încerc niște suplimente naturiste, dar vreau sa știu mai întâi cât de eficiente sunt. Suplimentele se numesc: Forever Active Ha și Forever Aloe Freadom. Le- a încercat cineva?...? (mai mult)
Buna, ma numesc Andrei si am 15 ani si de la o vreme(adica 3 luni) ma tot gandesc la ceva si nu imi dispare din cap. Si efectiv de atunci am inceput sa am "intrusive thoughts"si ma gandesc prea mult de...? (mai mult)
Salut, uneori, de ce trag foarte greu aer in piept și simt ca rămân fără aer, știe cineva cauza?
Buna! Începând cu ce an au inceput bebelușii sa fie vaccinați împotriva hepatitei B?
Bună, am fost diagnostificata cu sifilis(latent cred), s au făcut 5 luni de când n am un contact sexual, și am luat tratament, pastile timp de 15 zile și 4 injecții de maldomin, în 11 ianuarie...? (mai mult)
Cum se cheamă când ești într- un loc mai populat și te enervează oamenii din jur, de- ți vine sa pocnești pe câte unul chiar, ca să- i vine mintea inapoi in capul sec și/sau sa ii pui o oglinda...? (mai mult)
Va rog frumos ajutați ma m-am umplut de lindini si nu merge nimic va rog frumos un remediu Naturist rapid și eficient
Bună ziua. Când stau mai mult în piciore ma doare testiculul stâng suportabil, ce poate fi vă rog? Mulțumesc mult.
Bunaaaa,De la ce dimineata aproape zilnic,ma doare capul,Ametesc tare,simt ca frig toată și ma doare gatul parca ma zgaraie, ce este și ce remediu as putea gasi?
Buna! Deci ieri trebuia sa merg la tara cu familia mea.Toate bune si frumoase pana cand il ia o durere de spate pe tatal meu.Cand era mic el si- a fortat destul de mult spatele, erau alte vremuri pe ...? (mai mult)
Buna ziua, cineva care a mai intalnit problema asta, am fost depistata cu sifilis si cineva mi- a spus ca analiza tpha va ramane mereu pozitiva si asta m ar incurca la militar unde vreau sa dau. S a...? (mai mult)
Ce se întmpla daca înghiţii parfum ma m dat cu parfum si mia, intrat şi în gură?
Buna seara, am o intrebare. Am spart un termometru cu mercur(s- a rupt la capat doar) insa lichidu nu era iesit, era la 36.5, la ultima mea temperatura. Nu am gasit deloc lichid pe jos. Ce ar trebui...? (mai mult)
Salut, credeți ca e normal ca dupa circumcizie sa mi se faca coajă in cateva locuri pe plaga?
Buna,daca am scuturat pătură pe geam și pe pervaz mai stau porumbei se poate sa fi lăsat păduchi și să se fi așezat pe patura
Bună ziua, Mă confrunt cu o problemă…nu îmi vine menstruatia de 2- 3 luni (momentan sunt plecată din țară și nu pot merge la ginecolog) a început să îmi crească păr pe față, pe gât…nu...? (mai mult)
Bună seara! Cam de 1 an jumătate am un hemoroid extern, nu ma doare,nu e umflat,nu ma mănâncă, nu îmi creaza disconfort dar e acolo și nu vrea sa se retragă. Ce tratament as putea sa folosesc?
Bună! De câteva zile (cam o săptămână) am scaun fragmentat, ca niște bobite de iepure. Ce as putea sa fac în legătură cu asta? Credeți că acest lucru tinde sa ma facă sa ma îngraș sau sa...? (mai mult)
TRX-ul ajută la durerile de spate?
Salut, sunt un adolescent cu vârsta de 15 ani și astăzi am întâmpinat o problema. De 2 zile am mâncărimi in partea genitala și am observat din prima zi că începe să se înroșească, atunci...? (mai mult)
Bună, am fost diagnostificata cu sifilis(latent cred), timp de 5 luni n- am avut niciun contact sexual, am luat tratament și prin pastile, dar și 4 injecții de maldomin, ultima injecție a fost ...? (mai mult)
Buna, uneori mi se face pielea de gaina la cap, este o senzatie de amorteala, intepaturi si dureaza cateva secunde, pe o parte a capului. Cand imi iau sosetele mi se face pielea de gaina la cap..nu-...? (mai mult)
Bună ziua! De aproape 2 ani mă confrunt cu o problemă de sănătate care nu știu mai exact de unde vine, am avut covid și după am rămas cu niște înțepături foarte puternice în partea stângă...? (mai mult)
Dacă am avut Hepatita A în anul 2012, pot avea probleme dacă beau 1- 2 energizante pe săptămână? În ultimele trei zile am băut 4 energizante. Mă gândesc că a trecut mult timp de atunci și...? (mai mult)
Buna ziua, ieri am facut antrenament de sala si pe finalul antrenamentului cand trageam de aparat a inceput sa ma doara in partea stanga a abdomenului, astazi m- am trezit si nu este umflat, doar este...? (mai mult)
Am greţuri,ameteli, menstruaţia nu mi-a venit luna asta, sunt sensibila la mirosuri si eu cu iubitul meu am avut contact sexual neprotejat si cred ca sunt însărcinată e posibil?
Bună. Este normal să ai hipertensiune atunci când ai gripă de sezon?
Buna, De 4 zile am un disconfort in partea stanga, nu mi pot da seama daca este inima sau sanul: - nu ma doare cand respir sau daca fac efort - ma doare sau simt presiune in momentul in care eu ...? (mai mult)
E adevarat ca daca avem rani micute la maini, daca le lingem cumva saliva grabeste procesul de vindecare? Am vazut undeva pe site asta
Buna seara, numele meu este, Barcău Carmen Nicoleta, am născut acum 10 luni și mi- am legat trompele! Întrebarea mea este : Dacă in luna Ianuarie nu am avut deloc menstruație și mă doare burta...? (mai mult)
Bună seara! Aveți idee dacă au reapărut pe piață anticoncepționalele Rigevidon? Mulțumesc anticipat!
Bună seara! Cunosc un băiat, care cred ca are o problema și as vrea sa îl ajut. El e un băiat bun, destul de bun și la învățătură. Dar are unele scăpări foarte ciudate. exemplu: îl trimiți...? (mai mult)
Salut, virusurile se pot transmite prin purtarea castilor altora? Gen casti d alea mari nu d alea micute Aici ma refer la virusuri gen Hiv, Hepatita, d astea periculoase.
Salut! Azi dimineata mi s- a facut rau, am avut o stare de lesin, stateam in banca la facultate si deodata am inceput sa "ametesc", sa ma simt slabit.I am cerut profei voie sa ies putin deoarece ma...? (mai mult)
Hei! Sunt fata si transpir destul de tare chiar si iarna la temperaturi scazute. Tin foarte mult la igiena mea personala si aspectul de fata ingrijita dar aproape zilnic devin stresata ca as putea mirosii...? (mai mult)
Salut! Eu sunt în Germania și consum usturoi adus din Spania cu calitatea 1 aproape zilnic 3 catei as dori sa știu dacă este ok cel din Spania sau românia?
Aseara am baut 700ml de vodka. Am vomitat sange cu mancare toata noaptea si acum 2 ore am vomitat bilă (un lichid galben, uleios si foarte amar). Ce poate fi?
Bună ziua, A luat cineva STRESCLEAN COMPLEX? Daca da, simțiți vreo îmbunătățire?
Salut TPU, mă confrunt cu o problemă foarte gravă social de 1 an de zile, fac duș schimb prosopul la 3 zile, ma spăl cu săpun și gel de duș, ma dau după cu deodorant și peste 10 minute candesc...? (mai mult)
Cate calorii au doua sandwich maker cu sunca presata si casca val si paine integrala cu seminte
AM SI EU O PROBLEMĂ... Deci plac un baiat care sta si imi vede partea stanga de obraz.Eu am pe obraji spre urechi niste alunițe mai mari din alea direct puncte pe piele.Cum pot să micșorez? Sau să...? (mai mult)
Bună seară! Acum o săptămână mi- am făcut un piercing în buric la salon, am folosit în primele zile spirt pentru a curăța zonele străpunse de piercing cât și buricul în sine, apoi am citit...? (mai mult)
Buna tuturor, am si eu o intrebare stie cineva, o perioada am luat niste vitamine si de doua sap a inceput sa ma furnice pielea si sa ma manance si imi amortesc maini si picioare, ce ar putea fi? Va ...? (mai mult)
Buna, sunt însărcinată in 8 luni si de cateva zile am dureri in zona abdomenului, eu mai am un băiețel are un an. Cand eram însărcinată cu el nu m- am simtit asa si am fost la urgente si mi- ...? (mai mult)
Bună TPU, o întrebare importanta pentru mine. Saleurile sunt sanatoase sau nu?
Sunt într- o situație dificila, sunt tratat de 9 ani cu zyprexa pentru diagnostic de tulburare discordanta cu parcurs cu multe suișuri și coborâșuri, am luat mult in greutate dar nu am reușit să...? (mai mult)
Salut! Am o problema. Mă doare undeva partea din spate- stanga a capului. Nu este o durere majora. Pare a fii mai mult o furnicatura spre intepatura. Pare a fii o durere pulsatila care daca ma frec putin...? (mai mult)
Trebuie sa fac un rmn la cap pentru următoarele probleme:tremor care nu răspunde la tratament cu trihexifenidilum 2mg nici chiar cu 3 pastile pe zi, multiple tulburări psihice(diagnostice probabile...? (mai mult)
Salutare! Recent mi- au aparut 2- 3 papilomi, destul de micuti in zona genitala. Am fost la dermatolog iar acesta mi- a recomandat condyline. Sunt in ziua a 3- a de tratament, insa dectorul mi- a spus...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
militiaromana întreabă:
brokxy întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
True Blood
Stii totul despre serialul True Blood? Verifica-ti chiar acum cunostiintele!