Sa porti masca si sa eviti contactul cu alti oameni, nu stiu in ce alt mod ai putea sa te feresti de aceasta boala.
Documenteaza-te in legatura cu simptomele oferite de boala, daca se intampla sa dai semne ca suferi de asa ceva, du-te la doctor imediat.
Eviti zonele aglomerate, te speli abundent pe maini cu sapun. Cand iesi afara porți mască, si faci orice posibil sa ramai in casa.
https://m.facebook.com/OMSRomania/posts/3524697377601102
Poftim un link folositor
Oare cum spanac o fi ajuns la tine avand in vedere ca nu e niciun caz in Romania inca?
Politistii poarta masti preventiv pentru ca asa le cere conduita.Nu din cauza ca ar fi ajuns coronavirus la noi in tara si a inceput infestarea.
Mastile nu cred ca pot opri ceva, am vorbit cu o persoana care este alaturi de multi altii in izolare in Italia (telefonic) si mi-a spus ca nimeni nu le-a zis nimic de nicio masca, ci doar de spalatul des pe maini, si la aceste indicatii ma refer la autoritati.
Asta cu mastile este inca o gaselnita de a vinde, la nivel mondial unii s-au imbogatiti vanzand aceste masti, au vandut in cantitati industriale si au facut sute de milioane de euro din propaganda.
Cine este expus acestei infectii oricum o ia fie ca este sau nu cu masca, pe de alta parte nu cred ca exista vreun caz de coronavirus la tine in zona.
paulpop întreabă: